Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,

Alışverişe çıkmam lazım, öyle bir gök gürledi ki, oturup kaldım yerimde, ama işime de geldi biraz sanki.

Bazen öyle tembelleşiyorum ki, çalışma masama kettle almayı düşünüyorum, sırf kalkıp kahve yapmamak için.

Bir de öyle bir kitap okudum ki şimdi onun arkasından okuyacak kitap bulamıyorum, hiçbiri ilgimi çekmiyor.

Ütü yapmalıyım, yerleri süpürmek gerek, hiçbirini canım çekmiyor, bugün canım hiçbirşey çekmiyor.

17 Haziran Cuma'yı boş boş duvarlara bakma günü ilan ediyorum.

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez.
Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya,
Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında
Ne çarşaf halden anlar ne yastık.
Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık.
Onun unutamadığın hayali,
Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine.
Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın.
Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.

Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu.
Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin.
Gün gelir de sesini bir kerecik duyabilmek için,
Vurursun başını soğuk taş duvarlara.
Büyür gitgide incinmişliğin kırılmışlığın.
Duyarsın,
Ta derinden acısını, çaresiz kalmışlığın.

Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin.
Niçin yaratıldığını.
Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini.
Uzun uzun seyredersin aynalarda güzelliğini.
Boşuna geçip giden günlerine yanarsın.
Dolar gözlerin, için burkulur.

Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların.
Sevilen gözlerin erişilmezliğini.
O hiç beklenmeyen saat geldi mi?
Düşer saçların önüne, ama bembeyaz.
Uzanır, gökyüzüne ellerin.
Ama çaresiz,
Ama yorgun,
Ama bitkin.
Bir zaman geçmiş günlerin hayaline dalarsın.
Sonra dizilir birbiri ardına gerçekler, acı.

Bir gün anlarsın hayal kurmayı;
Beklemeyi, ümit etmeyi.
Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir
Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi.
Lanet edersin yaşadığına...
Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın.
O zaman bir çiçek büyür kabrimde, kendiliğinden.
Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın. Yazar : ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

195Share

bademciklerim iltihap olmuş günlük dışarı çıkmam gerekiyo ve benim.

aslında gerekmiyo ama napiyim çok bunaldım şöyle bi memleket kokusunu çekiyim içime doya doya

benim o tiz sesim şuanda travesti sesi gibi neyse kimseyle konuşmadan döneyim eve ben en iyisi

Aç bana kollarını, sar yine öyle tut bırakma
Sev beni delicesine, kimseye verme canımı da yakma
Çok severim güzelim, ben deliyim sen kusuruma bakma
Ah yanıyor yüreğim, ne olur beni anla...

ah bu şarkıyı dinlemeden duramıyorum günlükcan yaaa .....

ay bugün siyah elbise ve ona uygun çok şirin açık babet aldım taşlı ama aşkımdan çekiniyorum:18::18::18::18::18: kıskanıyor benii nasıl giyip çıkcam güzel olmamı çekemiyor 2gündür göremedim çok özledim yaa ah aşk ne garip şey

evim bitmek üzere... duvar kağıtlarım yapıştı... mobilyalarım kuruldu koltuklarım geldi haftasonu bi duvar ünitem gelip kurulucak o kadar... perdelerimizi seçtik dikiliyor sanırım şuanda. halılarımıza bakamadık bile daha... gelinliklede ilgilenemedik bi türlü... karamsarlık kapladı içimi havada bi tuhaf güneşli gibide yağmurlu gibide... üst 20lik dişimde patlamış zaten canımda acıyo ağzımda da sürekli bir kan tadı...anlıcağın tadım kaçık bugün:S

bi insanın hiçmi boş vakti olmaz bu hafta ya...

artık bedenim isyanlarda..ağrıyor kollarım bacaklarım...

sabahtan beri ev temizledim sora fırsatını buldum kuaföre kaçtım ağda falan.
geldim bir tencere annecimle zeytinyağlı sarma sardık birde açma yaptım şimdi fırında pişiyor çayda demledikmi tamamdır öldüm ama....

herşey hazır yarın yolculuk vaktii...

canı çeken varsa çaya gelebilir kızlar.

baya bi hayırsızım ben kanımca
ama iş güç koşturmacadan unutuyom ki buraya gelmeyi
neyse işte geldim burdayım
herşey oldukça yolunda günlükcan sevdiceğimle romeo juliet modunda dolanıp duruyoz
canım o benim canım..iyi ki çıktı karşıma..ben böyle düşünceli böyle romantik böyle ince bi adamla karşılaşacağımı tahmin bile edemezdim
seviyom onu çok
stajın bitmesine 2 ay var..planlar değişti..yalnız başıma büro aççam
Allah üstesinden gelmemi sağlar inşallah
herşey güzel olsun günlük olar mı
hadi kaçtım yeter bu kadar

bugün aksam calisiyorum günnük ama hic calisasim yok.. :93:
yerimden bile kalkmak istemiyorum...
günnük gecen fal baktigim bir is arkadasima, söylediklerim cikmis sen meleksin diyor...
bazen bende sasiriyorum, korkuyorum hatta kendimden...
hos dogru degil aslinda fal bakmakda baktirmakda ama kiramadim...
duyan bana da bak dedi, yok dedim ben anlamiyorum sakasina baktim, attim tuttu felan dedim ama yemediler..
neyse bosverelim fal isini...
kac gün oldu tatli sapigimi görmeyeli, özledim ya...

sevgili günlük..
insanların bilmişliklernden,kendilerine bakmadan karsısındakinin arkasından rahat rahat atmalarndan bıktımm....evet bugün bir arkadasımı daha sildim...

günlükçüğümmmm bu gün kardeşimin mezuniyet törenine gittik okulu birincilikle bitirdi onu öyle görmek böyle hisler yaşamak çok güzeldi harika bir gündü hala etkisindeyim , sevdiceğim bu gece arkadaşlarıyla basket maçı izleyicekmiş seni kendinle azcık başbaşa bırakayım beni özle dedi :26: giderse gitsin bende rahat rahat ferihayı izlerim elimde sıcacık kahvemle

Dün Geceden Beri O şarkı Şu Resimler Bu Yazılar diye diye böle oldum pc başında ama çok şükür slayt'da hazır, dayanamadım ve harika bir slayt hazırladım babam için, c.tesi gecesi kendi ve babamın facesinde yayınlarım artık onada pazar sabahı izlettiririm
Şimdi mısır patlatıcam ve kolamıda alıp doğruuu tv başına geçiçem, önce ferihayı izlicem ardındanda beyaz şhowu izlicem, dün gece 4 gibi yattım onada bakim şunada bakim diye diye saat 4 olmuştu amaaa bu gece beyaz şhow bitince gamzenin gözler kapanır İnşallah maşallah bismillah

havalar düzelsin artık ya deniz buz gibi 2 dk durup çıktım bide şu sınavlar bitsin gidelim diyorduk gittik bigüzel temizlik yaptık geldik günlük ordada durmadım canım sıkıldı hem kimsede gelmemiş daha denizede girilmiyor hoş burdada pek yaptığım farklı birşey yok dün alışverişe gittim sonunda istediğim bikini modelini buldummüstüne birde uygun plaj elbisesi aldımm ama biraz kokoş işi aşkımın şu sınavları bitsin gelsinde onun yanında giyim ilk ayy bide bir elbise daha aldım akşam falan giymek için birde okadar ucuza aldımki mutlu oldumm birde tatil planı var benimkiyle 2 günlüğüne biyerlere gidelim diyoruz ama bakalım önce annemi ayartmam lazımm öyle iste günlük kitap aldım birde hiç sarmadı bıraktım hiç sevmem yarıda bırakmayı ama neyse ben kaçayım feriha bakayım az

Günnüşüm stresli gelin adayı geldi

Off .. ne zaman bitcek bu stres, bu telaş söylermisin?
Tamam çok güzel, heycanlı ama eridim bittim resmen,
gelinlik çuval gibi olacak
Yemeyi unutuyorum resmen stresden, acıktığımı hissetmiyorum bile

Allahım tüm gelin adaylarının yardımcısı olsun.

Dün tüllerimi aldım yarın temizlik yapıp takıcaz
Pazar günü valizimi hazırlıcam, çarşambaya kadar çaılışıyorum malum,
perşembe'de aylardır beklenen vuslat gerçekleşecek Allahın izniyle

Dile kolay be pembişim.. tam 7 buçuk ay oldu aşkımın güzel yüzünü görmeyeli
Uçak yolculuğu bitmek bilmez artık

Çok özledim be günnüş .. haddinden de çok..
Burnumda tütüyor resmen, son günlerde hep rüyama giriyor bitanem, 6 gün sonra rüyada değil gerçekte sarılıcam inşallah

HaYatımda kimseyi istemiyorum ikinizide istemiyorum..

Sevmek istemiyorum..

Sevilmek istemiyorum..

Kimse olmasın yanımda yalnızda mutlu olmak istiyorum..

Duygusuz bi hayat yaşamak istiyorum hatta yaşamak bile istemiyorum..

Allah'ım beni bu hale getirenler Utansın...Ben asılında böyle bi insan değilim

İsyan etmek ne haddime...Geçsin artık yaşadığım acılar..Ağır geldi bana bu kadarı Allah'ım!

Annemlere süprüz yapıp İstanbula geldim Günlükcannn

Bu şehre 3. defa son vedam diyip duruyorum ama olmuyor hahahha
Annem beni kapıda gördü nasıl şaşırdı anlatamam süperdi

Babama dedim ki babalar günü hediyen geldiiii
Beni bir kucağına aldı ki beli tutuldu göbiklimin yaa, çılgın şey
Az evvel de tavuku yemek yaptım, annemle ben biralarımızı açtık, babam tabii ki rakısını koydu, yemeğimizi yedik mis gibin. Annemin kafa tabii anında güzel oldu, gülüyor şuanda
Birazdan sahile doğru gideriz belki açılsın azcık

Haftaya annemle çeyizlerimi yüklenip gidiyoruz yeni şehrime...İnşallah kırılmaz yolda bişeyler yaa...Sorunsuzca varırız evimize...
Yarın arkadaşlarıma da süprüz yapayım, çok eğlenceli oluyomuş be yıhahhahah

Günlükcancanım yorgunluktan sana uğrayamıyorum bile. Yarın hafiften gergin bir gün olabilir. İşyerimdeki psikolog gidecek diye işe alındım ama psikoloğun gideceğinden haberi yok Müdürün normalde 15 gün öncesinden haber vermesi lazım çıkaracağına dair ama işten çıkarma tarzı ' Yarın gelme' demekmiş. Olur mu ama öyle ya Biri bana öyle yapsa inanılmaz üzülürüm, hayal kırıklığına uğrarım. Umarım bana öyle yapmaz. Yarın ilk haftam bitiyo, daha diplomamı götüremedim, dolayısıyla çalıştığım günlerin maaşını da alamam değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…