Popüler Konu Sevgili günlük...

sıkıcı ve sıkıcı bir gün daha herşey herzamanki tepetaklak
zaten ne zaman düzeldiki düzeldiği zamanda biz mahvettik
öylesine yaşıyorum işte amaç yok istek yok yok yok

kelimeler yetmıyor suan bır suru sey yazasım var ama aslında hıc bısey yazasım yok

Vazgeçtim saç rengim böyle kalacak günlüğüm, b*k rengi de değil abartmışım.
Dışarı çıktım bugün ve çok iyi reaksiyon aldım tanımadığım insanlardan bu yüzden böyle bir karar aldım.
Biraz daha böyle devam ediim, dinlensin saçlarım; birkaç hafta sonra yine boyarım. :))

Ona da ne iş, noluyoo manasına gelen bir mesaj attım.
Çok enteresan bir yanıt aldım, olmaması gereken tarzda bir cevaptı bu.
Cidden şaşırdım; bekledim 2 saat ve oldukça ciddi, saygı sınırlarını aşmayan, dokundurmalı bir cevap verdim.
Yanıt gelmiş ondan da, ama okumadım henüz. Telefonumu da kapattım elim gitmesin diye.
Ne yazdı merak içindeyim fakat yok, okumayacağım.
Hem çok heyecanlı oluyor benim için acaba ne yazdı diye düşünmek.
Gece bakarım artık. Böyle garip huylarım var benim.

Görüşürüz günlüğüm.

karmakarışığımmm benii 4 ay öncee askere gidiyorummm seninleolamam diyip teredip giden sevgilimmm geri döndüü..(((( ve hiiç bişi olmamışş gibi davranıyooo..( çoook haklısınn diyoo ve tekrar sevgimi kazanmak için uğaşacakmışş..çooook seviyorumm ben onu bende çoook ösledimm ama yaptıklarına çoook kırgın ve kızgınımm..(bilmiyorumm ne yapıcam..((((((

günlüğüm....
mutluyum artk... giden gitsin umrumda deil artıkın..
şu anki hayatımı düşünecegm.. şükürler olsn herşey yolunda ve ağlamayacağm...
Şöyle bir bak...Bütün yaşayanlar ölüyor...Yaşamana bak ...
yeni sloganm bu artk...iki günlük haytta değmiyor be günlüğüm birini çok sevip uğrunda ölmeye...
hayatıma anlam katan biri var okulum var beni düşünen arkadaşlarım sonsuz koruma iç güdüsü olan ailem
daha ne isterim günlüğüm dimi...??

Son düzenleme:
Cancan ya kafam çok karışık. Bugün kurumdaki psikoloğu yollayacaklardı ve ptesi den itibaren ben onun öğrencilerini alacaktım ama patron vazgeçmiş yollamaktan şimdilik. E peki ben napıcam? Beni sadece aile görüşmelerine ve ilk görüşmelere mi sokacaklar? Aslında benim zaten istediğim buydu, ben öğretmen değilim niye derse gireyim diyip duruyordum ama günümün çoğunu boş oturarak da geçirmek istemiyorum. Ben de bol bol kitap okurum. Gerçi daha ne olacağı belli değil. Bekleyelim bakalım

günlük ben bugün de çok az uykuyla duruyorum.. yarın da sabahın köründe kalkıcam ama hala uykum yok
sabah hastaneye gittik ama yeğenimi ameliyata almadılar ateşi yüksekti hasta olmuş bitaneciğim iyileşince olacak ameliyatı..
bu arada az önce 3 alakasız renkteki saç boyalarını karıştırdım ve saçımı boyadım.. tabikide istediğim rengi elde edemedim ama ışıltılı oldu güzel duruyor bakalım gündüz nasıl görünecek sevicem sanırım :87:

Günnüşüm

Son iki haftam kaldı

Veda etmeye geldim pembişim,
evlendikten sonra yine gelicem Allah izin verirse,
Perşembe nasipse İstanbula gidiyoruz, aşkıma kavuşuyorum
Sonra kına, düğün, balayı derken 17 Temmuz'da Almanya'ya dönüyorum kısmetse,
o zamana kadar Allah'a emanet olun KK ailesi, kendinize dikkat edin,

Döndüğümde yine sizi burda görmek istiyorum ona göre

şunu anladımki günlük
bi kadının en savunmasız hali
oje sürdükten sonraki ilk 10 dakikasıymış..

savunmasızımmmm

Uzun zamandır böyle ağlamamıştım. Bu nasıl bir film ama ya

Mutlaka ama mutlaka ama gerçekten mutlaka ama hakikaten mutlaka ama ciddiyim mutlaka incir reçeli filmini izleyin olur mu?

günlükğüm ben geldim çok doluyum bitti galiba bir insan hep suçlu hem güçlü olabiliyor kavga ettik günlük telini istedim vermedi ben bakım vercem sana dedi bende elinden aldım sms açmıştı ama silmişti göremedim burda yok bişiy dedim silmişim bende kızdım benden ne saklıyosun dedim açıklamasan giderim konuşmam dedim msj görürüsen zaten konuşmazsın dedi açıkla dedim internetten tanıştığım biriydi falan dedi sinirlendim evine git dedim bende çektim gittim birde bana iyi akşamlar demiycenmi diyo git evine dedim sadece beni çok üzüyorsun tamam özür dilerim yazmış sanki dilinin ucuyla der gibi başkada bişiy yapmadı günlük sonra sabah ben buna msj yazdım asıl ben özür dilerim hayatına özeline girdiğim için zaten senin neyin oluyorumki dedim akşma üzeri pat msj içimde kalmasın dedi dün akşamki msj olayı annemler kız görmeye gitmişler kız umreye falan gitmiş namaz kılıyormuş sonra anlaşamadık zaten nasip değilmiş yazmış falan dedi illede konuş dediler onla msj yazdı yüzsüzlüğünde bu kadarı dimi günlük bu msj ne yazılırki bişiy yazmadım sadece beni çok kırdım başka içinde kalmasını istemediğin bişiy varsa söyle dedim cevap yine soğuk bende kırldım hayır yok senin varsa söyle yazmış ben napıyım günlük bana değer verse o kızla görüşmezdi dimi annesiğilin lafına bakıp ne kaderim varmış beni açık olarak sen beyendin sen geldin şimdi de yaptığı şeye bak en başından dedim kapanamam diye niye hayatıma girenler değiştirmeye çalışıyo beni napıyım günlük msj yazam değmez dimi içimde kalanları söylemeyede değmez

_alp seni çok özledim.
_ben dedemi özledim.seni özlemedim.
_ama ben seni çoook seviyorum ve çok özledim..
_ben de dedemi çok seviyorum. dedemi çok özledim. sen bana gömlek aldın. ben gömlek sevmıyorum. bir daha bana gömlek alma.dedem bana çikolata aldı. araba aldı.dondurma aldı..
_var ya senın dedense o benım babam.. ben senden çok sevıyorum babamı..
babalar günün kutlu olsun canım babam...

Öncelikle tüm babalarımızın babalar gününü kutlarım günlüğüm
İyikiii varlarrr

Bugün dışarı çıkıcaz ama akşamdan kızgınım özür diliyene kadar hazırlanmak yok...
İşine gelirse beyefendi
Günlük yine hastayım şu beta yı geçirdiğimden beri iyileşemiyorum
Kendimi iyi hissediyorum desem akşama boğazlar şişiyor
1 yıl olucak temmuzda insan 1 ayda kaç kere hasta olabilir benden iyi başaran var mıdır

Okulda bitti güzel yan
18 dersten sadece 1tane 4 üm var
Ama hak ettim be günlüğüm...
Her ay 2 3 defa hasta olup Sınıfta en çok raporu alıp hastalanmaktan evde yatan benden bu kadar başarı beklemiyordum
Sınıfta dalga konusuydum :) En fazla raporlu diye :)))
Eylülde gelsin staj günlüğüm...
Seneye kpss içinde çalışmalar yapıyordum ya bu pazartesi ya da haftaya pazartesi tempolu başlıcam nasip olursa...
Bu hafta eve doğal gaz döşencek yardıma gelebilirsin günlüğüm
:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/kbb-kulak-burun-bogaz/450914-surekli-hasta-olmak.html#post19768180 Buda benim konum günüğüm... Belki yardımcı olmak isteğen olur...

Son düzenleme:
Ben geldim günlük
Bikaç gündür yazamadım sana özledin mi beni :)
Geçen çarşamba malum şahıs ben ve kuzenim yemeğe gittik yine, bol kahkahalı güzel bir akşam yemeğiydi. Kuzenimle uğraştı durdu gıcık Onu görünce yine içimi bir heyecan kapladı günlük telefon numaramı aldı sonunda. Açık havada oturuyoduk beni sivri soktu kolumu kaşıdım kıpkırmızı oldu sonra şişti kolum ıslak mendille sildim filan ama arada konuşurken hala kaşınıyodum, o da gitti bir kolonya bulup geldi hemen akşam eve gelince de mesaj attı teşekkür etti akşam için ve kolun noldu geçti mi dedi. Ertesi gün gündüz aramış ben uyuyordum sonra gördüm çok şaşırdım aradım uyuduğumu anladı öylesine aramıştım uyanınca konuşuruz filan dedi. Ben de aramadım tekrar akşam da facede konuşurken hala uyuyosun heralde aramadın filan dedi. Kusura bakma işim vardı arayamadım dedim. Biras bozulmuş sanırsam Cuma günü sabah da 7 buçukta uyandırdı beni. akşam konuşurken sabah 7 buçukta kalkcam demiştim o da ben uyandırayım seni demişti. Bikaç saat sonrada mesaj attı, o kadar cuma gününden beri de hiç konuşmuyoruz. Cuma akşamı facedeydi yazar diye bekledim yazmadı. Zaten çok fazla da kalmadı çıktı uykusu gelmiştir o yüzden yazmamıştır di mi günlük. Dün akşam da yoktu facede. Zaten faceini donduracakmış sevmiyorum dedi, sırf seninle sohbet edebilmek için açık dedi, msn de kullanmıyormuş. 2-3 gün yakın davranıyo sonra da geri çekiyo kendini, ne düşünüyo ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum. Benden mi adım bekliyo acaba. Keşke ne hissettiğini ne düşündüğünü açık açık anlatsa artık. Bana beni arabanla ne zaman gezdireceksin dedi, ben de biri görür filan diye gezdireyim diyemedim. Benim arabam kaskosuz sen binmezsin filan dedim, ben seni gezdireyim dedi ona da olur diyemedim tabi. Zaten bizim yalnız görüşmemiz de çok sıkıntılı olcak. Burası küçük biyer ailemle yaşıyorum, onların duymasını istemiyorum. Ama onu da kaçırmak istemiyorum, yakışıklı, kibar, mesleği var şimdilik gözlemlerim olumlu daha fazla zaman geçirmemiz lazım ama görüşmek de sıkıntılı olcak. OOOOFFFF günlük oooffff.aramızda hiçbişey yokken kimsenin bizi görmesini ailemin bişeyler öğrenmesini istemiyorum. Ama buluştuğumuzda illaki tanıdık birileri görcek. Neyse zaten buluşma talebi de gelmedi henüz ben yine beklemeye geçeyim kendimi çok kaptırmadan, dua et bana olur mu öpüyorum seni

Bu arada cuma günü karneleri verdik, 12. sınıf öğrencilerim geldiler vedalaştılar helallik istediler(hepsi hüzünlüydü) dersleri iyi olmadığı için üniversiteye yerleşme durumları yok. İnşallah farklı şekillerde doğru adımlar atarak hayatlarını kurarlar. Bir öğrencim de mesaj atmış dün hocam kiraz getiriyorum size diye sağol dedim ben ağaçtan yemeye geleceğim dedim. Bigün kiraz yemeye giderim belki yanıma arkadaş bulabilirsem. Bu hafta tatildeyiz günlük sonraki hafta ortalama yükseltme sorumluluk sınavları başlayacak. İnşallah bana fazla görev çıkmaz.

Çenem düşmüş benim günlük, çıkayım da temizlik yapayım biraz hadi görüşürük

İşte bunu sevmiyorum sana bütün sinirim geçti...Özledim

Düşündümde senin mutsuz olman bana hiç bişey kazandırmıcak...

Artık mutlu olmanı istiyorum..

2gün sonra yine kendimi sana söverken bulmazsam tabi...Mutlu ol...!

Son düzenleme:
içimde 10 haftalık bi kalp var günnüş,kıpır kıpır duramıyorum yerimde..

Sevgili günlük,
Bundan 1 yıl önceydi.
Aynı şirkette çalışıyorduk.
Birbirimizden hoşlandık.
Seni tanımak istiyorum dedi bana.
Peki dedim.
Gel zaman git zaman inişli çıkışlı bir yıl geçti aradan...
Aşık değildim. Hiçbir zaman aşık olmadım.
Olmamda imkansızdı.
Hiçbir zaman kendimi ait hissetmedim ona.
Sevdim ama...
Sevdim!!.
Eşim olsun, beraber mutlu bir yuva kuralım, çocuklarıma baba olsun istedim.
Ailesini dostlarını ahbaplarını onun kadar çok sevdim.

Hiç bir farklılığı zıtlığı uyumsuzluğu sorun etmedim.
Gül gibi anlaşıp gidiyorduk işte
Fakat canıma tak etti artık

Bazı konularda benim olmak adına hiçbir çaba hiçbir gayret sarf etmemesi.
Günde bir kere araması hatta bazen onu bile yapmaması...
Uzun hikaye işte.
Görünürde ciddi bişi yok aslında.
Yoruldum sadece!!

Geçen akşam telefonda konuştuk.
Sıradan normal bir konuşmaydı işte.
Sonrasında mesaj attım.

"Buara ikimizde yoğunuz görüşemicez galiba.
Olsun gönüller bir olsun.
Özledim aslında demek istediğim buydu yazdım."

"Eyvallah be. Gönüller bir olsun tabii" diye cevap verdi.

Halbuki demek istediğim şuydu.
Yoruldum ben artık.
Belirsizlik düzensizlik ilgisizlik yordu beni.
Biraz köşeme çekiliyorum.
Bir müddet görüşmeyeceğim seninlee
Belki uzun çok uzun bir süre görüşmeyeceğim.
Özleyeceğim bu süre zarfında senii
Gel görki bazı şeyler için SEVMEK YETMİYOR!!!!

Diyemedim ama dilim varmadı işte.
Kısacası günlük.
Arayıp sormasını beklemiyorum.
Onun haberi yok gittim ben.
Hayırlısı olsun.

Doğru bir karar verdiğime inanıyorum.
Bir müddet görüşmemek
Akışına bırakmak
Zamana yaymak
En iyisi...
Sorarsa bi sorun mu var diye dillendiririm herşeyi

Şuan iyiyle kötü arasında bir yerdeyim.
Dün hiç konuşmadık mesela.
24 saat içinde bana ayıracak 10 dakikası yok işte.
Bugünde bu saat oldu ne arayan var ne soran.
Önceden olsa üzülürdüm kafama takar ağlardım.
Şimdi rahatım.
Sevgilim değil o benim.
Birbirini tanımaya çalışan iki yabancıyız biz
Hepsi bu. Şimdilik hepsi bu

Buda bir süreç deil mi günlük
Geçecek hepsi geçecek
Tatlıya bağlanacak herşey değil mi??
Umutlu olmak istiyorum günlük
Umutlu olmak istiyorum ben...

Son düzenleme:
Günlük bu mezuniyet olayı beni bitirdi yaa,ömrümü çürüttü resmen.Mezun olmaya çalışmak ayrı bi dert,kıytırık kep törenini düşünmek ayrı bi dert,giyecek elbise bulmak ayrı bi dert,avuç avuç dökülen saçlarla o gün için kuaförde saç yaptırmak ayrı bi dert.ne yapıcam ben yaa.ooooooof offffffff

Rabbim kimseye takıntılı, eşini mutlu etmeye çalışmayan, hasta bir eş vermesin. Yoksa hem kadın mutsuz olur, hem çocuklar. Evde huzursuzluk olmaz ama mutluluk da olmaz. Anne sürekli babaya sinirlenir, sürekli onu azarlar, yüzü hep asık olur, yaşadığı 30 senenin kötü hatıralarını çocuklarına anlatır durur, çocuklara artık gına gelir ama anneye bir şey söyleyemezler. Çocuklar evlenmekten korkarlar her evlilik mi böyle diye. Ailece bir yere gittikleri çok nadirdir. Anne babayla bir yere gitmek istemez, biraz dolaşmak istediği zaman da baba burnundan getirir. Baba sürekli uyarılır, bunun doğru olmadığı söylenir ama baba asla laf anlamaz, kendi kafasına göre yaşamaya devam eder. Baba çocuklarını çok sever ama takıntılı olması çocukların da sabrını tüketir. Sadece anneyi üzüyor olması bile çocukları çok üzer, babaya karşı soğurlar, eskisi gibi sevgi dolu olamazlar. Hiçbir akrabanın düğününe gitmezler baba yüzünden, akrabalık ilişkileri gelişmemiştir. Çocuklar evlenecekleri zaman da kara kara düşünürler bizim düğünümüze kimse gelmeyecek diye. Bunların ne zaman geçeceği belli değildir, sadece Allah' a dua edilir.......

naber günlükcüm... sakin bir haftasonu daha bitiyor işte ; yarın pazartesi... ben artık seviyorum pazartesileri çünkü hayatıma hareket geliyor işe gitmemle... işkolik evde kalmış hatun olma yolunda başarıyla ilerliyorum sanırım...

offf... şu an gripin ; davul zurna ve bu duruma sinir olan köpeciklerin havlaması arasında yazmaya çalışıyorum ; saçmalıyorsam pardon... karşı apartmandan kız almaya geldiler sanırım...
sabah epilasyon seansımdan geldim ; yüzüm şiş o yüzden eve kapattım kendimi...yarına geçer umarım... neyse cicim öyle bir sesleneyim demiştim... zaten yazdığımı da anlamıyorum ki; ay hadi alın gidin gelin kızımızı yaaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…