Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlük,
Babamın az önceki hareketi beni çok kırdı.
ben babalar günü nü kutlamak istemiştim, telefonu yüzüme kapattı, tavla oynuyorum tamam tamam anladım tamam. sözleri bunlardı..
Allahım bu gün güzel bi gündü.keşke aramasaydım.keşke dinlemeseydim babanemi.
neyse yaa oldu bitti, ama sinirimden ağlıyorum. Ya olur mu böyle yaa, insan bi nezaketen teşekkürler kızım der, gözlerim kızardı gene ağlamaktan.
teselli edicem kendimi günlük bulucam bi yolunu, her gün böyle bi laf, bi bakış, bi hareket günümü mahvediyo.
Aynı iş yerinde olmanın kötülüğü işte.Yarın ne yüzle bakıcak merak ediyorum.
Ne kadar isyan etsem de babam işte :S

sevgili günlük,

bomboş bir babalar günü geçirdim.. kalbim, ruhum herşeyim bomboş.. ona dair ne varsa yazmak isterdim şimdi ama yorgunum. ona beni bırakıp gittiği ne kadar kızgın olduğumu falan işte, bilirsin.. yine de çok seviyorum.. onsuzluğumun 8. yılı.. dün gibi..
babalar günü 8 senedir anlamsız...

sevgili dostum senin aşk hayatın hakkında en küçük bir yorum daha yapmayacağım...git ne yaparsan yap...
sevgili arkadaşımdan kaçma deneyimlerim devam ediyor.acayip kilo aldım bu ara dizginlemem lazım.
tatlım...seni sevmek,dertlerinden kurtulmak gibi...seni sevmek,ölümsüzlük suyundan içmek gibi...seni sevmek,meydan okumak gibi...seni sevmek,kör olmak...seni sevmek,başkalarını duymamak...çok güzel...nasip değilmiş diyelim...
saflığıma çare rabbim...başkalrını kendim gibi görmeden ve düşündüklerimi direkt söylemekten vazgeçmeliyim...

günlük...
öldürmek istiyorum kendimi...
olur mu sence de?
hem kurtulmuş olurum lanet olası tüm dertlerden..

Dayanamadım kestane rengi boya alıp koyulttum yine saçlarımı. Vazgeçemiyorum koyu renkten. Ne zaman saçımın rengini açsam veya açtırsam ancak 2 gün tahammül edebiliyorum o halde gezmeye. İçimde büyük bir huzursuzluk olmuştu saç rengimi açtıktan sonra; ama farkında değildim bu huzursuzluğun nedeninin ne olduğunun. Saçları eski haline döndürünce huzursuzluk falan kalmadı. İyi hissediyorum kendimi şimdi. Yaşasın beyaz ten ve siyah olmayan koyu saç renkleri.

Dün gece mesajına baktım bu arada. :/ Uçmuş adam... Kendini bilmez bir halde dolaşıyor artık. Çok içiyor. Attığı adımdan bile haberi yokmuş, o derece yani. ( Onun için endişeleniyorum. Umarım alkolik olmaz ya da başına kötü bir iş gelmez. Yazmış işte birkaç bir şey. Seni önemsememek gibi bir mevzu yok ortada vs. demiş. Açıklamış bazı şeyleri. Yanıt olarak sadece 'tamam.' yazabildim. ( Neler neler söylemek istiyorum da aslında... Olmuyor malesef. ( Hayatımda bir yenilik olmazsa eskiye özlemim bitmeyecek benim. Ve bu yüzden çok yıpranıyorum. Terk ettiğim insanı hiç umursamıyorken bir zamanlar, şimdi hiç aklımdan çıkmıyor.

Diğer sevdiğim, çok üzüldüğüm insan ise hiç umrumda değil. Şaka gibi yaa... ( Beni seveni istiyorum, asıl sevdiğimi, bana acı çektireni çoktan unutmuşum. Hiç gelmiyor aklıma. Asla en ufak bir dileğim yok artık onunla alakalı. Bir zaman sonra farkına varılıyor ancak... Sevenler asla unutulmuyor çünkü onların yarattığı mutluluk duygusu silinemiyor hafızalardan. İnsan ne olursa olsun sonunda yine kendisine ilgi gösterende almak istiyor soluğu. ( Ama bunu yapmak istediğinde de çok geç kalmış olunuyor çoğunlukla. ( Ooooffff... (

bitti günlük. artık onunla olmak istemediğimi söyledim. kabul etti önce ilk defa 1 fün boyunca ne mesaj attı nede aradı. ama dün dayanamadı ve aradı. arayan o değilmiş ama o telefonunu ecde unutmuş ve ablası nerde olduğunu bilmiyomuş. bana sordu sadece hayır bilmiyorum dedi. sonra sizi ararsa haber verir misiniz dedi. peki dedim. gece 4te bi mesaj xxx eve şimdi geldi sahilde uyuyakalmış polisler getirdi eve. hiiiiç inanmadım bu yüzden merak edipte bişey yazmadım. sonra bugünde aynı türden bikaç mesaj, xxx yok evde falan filan. bişey yazmadım.

sonra bi mesaj geldi sen beni hiç sevmiyosun, merak etmiyosun ve ardından bikaç cümle daha sonunada ALLAHA emanet ol yazmış. sende allaha emanet ol dedim. o yine bi sitem mesajı yazmış cevap vermedim, oda bişey yazmadı.

bu sefer ayrılmayı başarabilmeyi çok istiyorum diyodum ki şuanda arıyo ama açmıycammmm. ayrılmak istiyorum artık. acısı neyse yaşamak, unutmak istiyorum. verdiği sözü nasıl yiyebiliyo anlamıyorum. daha 4 saat önce aramayacağına dair biçok cümle kuran çocuk şuanda arıyo. ama açmıyoruum.

bıktım artık gerçekten bıktım. sabredemiyorum, tahammülüm kalmadı. bütün özgürlüğümü elimden almışta haberim yokmuş. hayırlısı olsun diyorum.

bugün kuzenimin sünneti vardı. çok yoruldum. keşke ananemde olsaydı dedim hep ( bütün misafirlerde aynı şeyi söyledi. çook özledim onu, oda çok isterdi bu günü görmeyi. kısmet değilmiş demekki. gözlerim dolduğuna göre başka bi konuya geçiyorum.

yarın canım arkadaşımla buluşucam. çook özledim onu. 20 gündür görüşmüyoruz. evet liseyi bitirdik ama bizim aramızdaki dostluk hiç bitmeyecek inşallah. onunda morali çok iyi değil bu aralar. gidip hem moral vericem hemde moral bulucam. çooook seviyorum onu, iyiki tanışmışız.
yarın görüşürüz günlüüüüük

5 kere aradı açmadım günlük, açmıycamda.
sonra ardından bi mesaj attı : sen vazgeçsende vazgeçemiyorum ben, malım yapamıyorum sensiz, diye. onada cevap vermedim. sükunetimi koruycam. aradığında açmıycam mesajlarına cevap vermiycem.
onsuz da yaşanıyo işte günlük...

sevgili günlük sonunda istediğim oldu ama hala mutsuzum aylardır beklediğim karşılaşma gerçekleşti güzelde geçti ama bunlar beni mutlu etmeye yetmiyor

bu ara çok fena kk'ya taktım...bütün boş vaktimde sitedeyim,çok iyi geliyor bana,kafamı başka şeylerle dolduruyorum

ama hele bir boş kalsın kafam,hemen yine aklım başka yerlere kayıyor...düşünmek istemiyorum onu,gelmesin aklıma....istemiyorum...

bugün babalar günüydü ve ben babamı aramadım,çok kırgınım çünkü ona,belki de üzülmüştür aramadık,gitmedik diye...

ama onun bize yaşattıklarının yanında bu hiç kalır...

yine de babam,kıyamıyorum işte...

Şok oldum günlük ya hemen anlatıyorum 5dk önce telime 2 mesaj gelmiş

Biri ayrıldığım sevgilimden aynen söyle yazmış...Haftaya gelicektim söz vermiştim sana sadece evet yada hayır yaz gelmemi istiyomusun

Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için sık görüşemiyoduk....Duygularıma yenildim hiç beklemeden Evet yazdım

Diğer mesajda malum kişiden görüşmeyelim demiştim şimdi ne mesajı bu ....

İyice şüphelenmeye başladım siz birbirinizi tanıyomusunuz Nasıl aynı anda hep denk geliyo

Bu kadar tesadüf yuhhh dedirtiyo bana artık bir değil iki değil

günlükcük ben bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi..
sabahın köründe kalktım yine uykusuzum..
gittim babama parfüm aldım öptüm babalar gününü kutladım.. ah babacım önce hediyeye ne gerek vardı diyip sonra da keşke traş sonrası losyonu alsaydın demen beni benden aldı :86: bazen beni çok üzüyorsun, çok kızdırıyor ve kırıyorsun ama ben seni her zaman çok seviyorum Rabbim sana sağlık ve uzun ömür versin..

Yine ben günlük
Bugün bi ara uyuyodum sonra uyandım ama hala acayip uykum vardı tekrar uyumak da istemedim kalktım. Bi sigara içeyim balkonda dedim baktım tel çalıyo malum şahıs arıyo açmadım sigaramı bitirdikten sonra arayayım diye. Sonra aradım yine sesimden anladı uykulu olduğumu bi çay içelim diyecekim dedi ben de o arada esniyodum sonra o da senin kendine gelen uzun sürecek heralde dedi bende yine esneyerek evet dedim başka zaman içeriz dedim.
Akşamda facede gördü uykucu yazdı hemen ben senin sesini ayıkken duyamayacakmıyım dedi ben de uyumadığım zamanlarda ararsan duyabilirsin dedim aradı hemen fırsatı kaçırmadı Sonra ne zaman çay içeceğiz dedi ben de bu hafta okul yok boşum dedim sana ne zaman uyarsa olabilir dedim. Ablasını istemeye geleceklermiş salı günü, pazartesi salı olmaz dedi kesin bir gün de söylemedi. Güzel güzel konuştuk sonra uyuması gerektiği için kapattı.
Mutlu oldum ben günlük. seninle paylaşmak istedim, İnşallah bu sefer yanılmıyorumdur benim için doğru insan o dur.

Çok kötüyüm artık yeter 1 aydır kıpırdamadım o nasıl devam ediyor bunca kötülükten sonra haksızlıktan sonra nasıl insafa gelmiyor ? iki üç mail attım gurursuzluk bu evet ama 1aydır taşıyamıyorum dışarı çıkmadım çıldırıcam artık.Ama cevap dahi vermedi okuduğu halde.Artık hiç affı yok son 5ayda yaptıklarının hiç affı yok sadece dışarı çıkmak istediğim için cevap verceğini sandığım mail attım okuduğunu gördüm cevap vermedi bile.Bi insan kötüyse kötüdür 3senende geçse onunla 3 gününde.
Rüya gördüm artık 2 - 3 saatlik uykularla duruyorum.Nişanlanmıştı gerçek gibiydi.Şuan bile ağlıyorum çok mutluydu evlerinin oraya gittim gördüm evime döndüm aradım bi şekilde resimleri geldi telefonda herzamanki gibi benimle dalga geçti o kadar gerçekti ki. Bunlara hazır olmak zorundayım kaldıramıcağımı gördüm başkasıyla olsun umrumda değil sadece aptal yerine kondum 3 sene dışarıdaki köpekten farkım olmayıp bunca kötülük gördüm haketmedim bunu bu kez haketmedim...

Günaydın günlük... haftanın ilk iş günü geldik dükkanı açtık hadi bakalım hayırlısı... içimde garip bir sıkıntı var umarım geçer...herkese güzel bir gün diliyorum...

günlükkkkkkkkkkkkkkkkk güzel tatilin ardından iş başı yapmış bulunmaktayım..
kuzennciğimle güzel bir tatil geçirdimm,değd, yani gittiğime..

yandım baya herkes haşlanmış diyorlarr:)

kaan arıyor,mesajlaşıyoruz ama olmucak her şekilde kavga ediyoruz biz..

Ağrılı bir pazartesi sabahından günaydın günlük,

Cumartesi çok güzeldi kurumdan arkadaşımın düğününe gittik. Eğlendik eğlendik eve geldik. Gece dişim ağrımaya başladı. Korkunçtu. hala da korkunç. Beni hala 20 yaşında zanneden, çıkması gereken zamanda çıkmayan bu diş canımı yakıyo Cumartesi sabaha kadar uyumadım Dün de akşama kadar elim cenemde yattım. Bitanecik aşkım baktı bana :) Ondan bu performansı beklemiyordum ama süperdi. Katı birsey yiyemiyorum diye; çorba yaptı pipetle içirdi, süt ısıttı :)) Doktora götüreyim dedi ama tabisi gitmedim. Gidemem çok korkuyorum

Hala çok ağrıyo günlük Yüzüm de şiş

Günlük 10 gündür yokum topicde..Neden yokum? Tabiki kaçamak yaptığım için.Bütün düzenimi alt üst ettim.İşe girince bir türlü ayarlayamadım saatlerimi, işlerimi vs.Bugün annemin zoruyla tekrar toparlanmaya başlamak için bir adım atıyorum.Diyetime devam edicem.Hayırlısı..Çok utanıyorum kendimden, herşeyi mahvettim.

Günlük tercih kılavuzu yayınlandı. Benim için gene ümit yok çok fazla
En iyisi işlerimin başına geri döneyim.
Sabah işe geldiğimden beri kılavuz bekliyorum. Hiçbir işime başlayamadım daha
Hayırlısı böyleymiş.
Her şeyi başka baharlara ertelemektense ne yapmak istediğimi oturup tekrar düşüneyim en iyisi :26:

Günaydın günlüğümmm
Bugün Kuzenim yinee bizeee geliyorrr :))
Ve ben çoook mutluyum :))
Odamı acilen toplamam lazım farkındayım
Neyseki 1 den önce gelmez:))

Dün ananem çok korkuttu günlüğüm fenalaştı...
Şmdi daha iyi gibi..
1 2 gün onlarda kalıcam alt kattada bize gelecek kuzenim oturuyor...

Sevdiğimlede aram iyi

Kpss yi bu haftada erteliyorum ama haftaya kaçış yok :))
Doğal gazda şöyle bir perşembe günü döşenirse ohh haftaya rahat rahat işlenirme bakıcam...
Tabi birde sağlık kontrolünden geçicem bazı şeylerden tırsıyorum ya hadi bakalım hayırlsıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…