Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın Arkadaşlar ancak kendime gelebildim..
Bugün itibari ile 15 günlük evliyim işte :123:
Resimlerim albumde ekledim sonunda bir sürü resimler var 2000 taneye yakın şimdi eleyip print etmem lazım

Selam günlük,
Alıp Başımı Gitmek İstiyorum...
Günlük Benimle Gelir misin ?
Ama çok uzaklara....
Eşimde gelsin ama, bii tek huzuru onda buluyorum.
Bu kadar yorgunluk, deli gibi çalışmak bu sezon sonunda inşallah bütün bunlar değcek.

herşeyi kendi kendine yapan yerinde durmayan birinin bi anda başkalarına muhtaç olması ne kadar acı dimi ?
dün tatil dönüşü dedemlere gittik ateşlenmş 2 gündür yatıyomuş haberimiz yok
babanem zaten Als hastası kendine bakamazken dedeme nası baksın ?
gittik gece 1 de ikiside yatıyo hangisi hangisine yardım etsin , dedeme bişey olursa babaneme kim bakıcak ?
sol bacagı felçli babanemin tuvalete bile tek gidemiyo dedemde hasta diye söyleyememiş biz geldik hemen söyledi ..
çok kötü oldum ..
bide evlerinde tek deiller biliyomusun !
amcam olucak adam ve vicdansz karısı yaşıyo o evde !
allaha havale ediyorum onları günlük ne yaptılarsa kendi çocuklarındanda elbet bulurlar !
gün olur devran döner her zmaan saglıklı kalmıcaklar !
insan hastaneye götürmezmi dedemi ya .. onu geçtim bu adam hasta kadına sormaz mı insan bi ihtiyacın varmı
babanem çok üzülüyo o kadının elinde kalıcagı için hiçbişey istemiyo ondan
yemekleri bile dedem yapıyo o hazırlıyo sofrayı ...
herşeyin başı saglık dün bi kez daha anladm .. allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin ..

ama tek istegim babaneme ve dedeme yaptıklarını allahlarından bulsunlar ve bizde görelim bu kadar vicdansız nası olunur , sen onların evinde 5 kuruş vermeden yaşıyosun !!

Günlük 335dc nin anlattıklarına çok üzüldüm ... Tez zamanda sağlık sıhhat versin büyüklerine.. Kimsenin ahı kimsede kalmıo elbet birgün çıkıyo yaşanılanların acısı..Tabi ama ANLAYANA !

Günlük bana gelince ; dün aşkımla birlikteydik.. Güzel vakit geçirdik.. 2 hafta sonra yıldönümümüzü 2 gün erken olmak kaydıyla kutlıcaz yine gelicek sevgilim Malum ben yıldönümüzde gidiytorum Ankara'ya olsun napalım kısmet böyleymiş günlük..Allah beterinden korusun bizi

kız günlük ,
duydun mu kpss tercih klavuzu açıklanmış.
ya bu ösym bi gün gülmekten öldürecek beni
klavuzu ösym olanın .... neyse

Son düzenleme:
günlükk beni bu ara bişiler sıkıştırıyo ara ara kalbim sıkışıyo içim daralıyo sence bu ne olabilirağlamak istiyorum boğazım düğüm düğüm oluyor ne oluyor yine bu ara bana:44::44:şafakmı sıkıştırıyor yoksabilmiyorum hiç birşey beklemek çok yordu beni güzel allahım ne olur bekletme hayırlısı ile olsun artık lütfen:78:buhranlar geride kalsın çok şey mi istiyorum:85:çok yorgunum çok :105:işe geliyorum akşam olsun diyorum hem uyusam günler geçse gitse:123:kelimeler bitti burda maalesef anlatılmaz ki içteki yangınlarof psikopata bağladım yineböyle zamanları hiç sevmiyorum defolsun gitsin:88:neyse ben bi geziniyim kafam değişsin dimi

allahım güç ver bu rüyadan uyanmaya
bunca acıya dayanmaya:78:

aslı kaçar

Son düzenleme:
oyyy... hava cok guzel birazdan disari cikip saclarimi kestiricem cok guzel giyinicem sevdigim adami is yerinden alip gezmeye ya da yemege goturucem.. o
ozledim biliyormusun gunlugum.. yalnizligim ben ve o cok iyiyiz cok mutluyuz.. boyle sursun gitsin istiyorum baska hicbirsey degil..

Çok çalıştım halada çalışıyorum.
Bu emeğin boşa gitmeyeceğine inanıyorum.
Rabbim büyük.

söz bitsin biz devam edelim
sessiz kalalım yine uzlaşalım
güz bitsin biz bayram edelim:123:
susuz kalalım yine aç kalalım
ayrılıklar değişmez bütün aşklar aynıdır,
hayat herkese hem iyi hemde kötü davranır:106:
oluruna bırak
her neyse geçer:86:
hayata zulmedip üzülmeyemi değer
gün doğsun hele bir üzülmeye mi değer...:98::98:

siyah inci ve diğer begen butonuna basan herkese teşekkür ederm eminim ki
bişeylerin düzelmesini dileyerek yapmışlardır

düşünmeyi bırakarak yeni bi başlangç yapıym bugn sana
((herkes ettiğini bulur ben düşünsem nolcak dmii ? ))
akşam aşkla buluşucam çok özledim :123: 5 gündür görmüyorum bi sarılsamda geçip gitse aklımdaki herşeyy :78:
inş erken çıkar bugün

son 10 günüm sabrım taştı taşacak
dayanamıyorum artık ya
Allah hepinizi bildiği gibi yapsın

cok yorgunum günnük, biraksalar 24 saat uyuyabilirim...
ama ise gidicem daha, gece 2ye kadar calisicam..
birde yüzünü görmek istemedigim insanlari görmek zorunda kalicam...
allah yardimcim olsun..
ellerinden gelse beni bir kasik su da bogabilirler hos suya da gerek yok onlar beni her sekilde bogarlar...
askima söyledim sinir oldu, ben döverim onlari dedi...
dün bütün gün onun yanindaydim yine her zamanki gibi cok güzeldi onun yaninda olmak...
cok seviyorum onu günnük söylemis miydim sana..

En son yazdığımdada içim acıyormuş.Şimdi ise yanıyorum,hatta dayanılmaz acılar içindeyim.. Aklım almıyor,hiçbirşeye anlam veremiyorum,aşk denen illetten sıkıldım,bunaldım artık.. İllet diyorum çünkü şu yaşıma kadar bu kadar çok yanmadı,yanmadı benim canım.. Ve yanacağımı bile bilede devam ediyorum.
"Seni benden başkası bu kadar çok sevdimi" dediğimde "Ben böyle bi sevgi böyle bi aşk görmedim,mucizemsin sen mucizee!" demiştin.. Gel hadi,çok zor senle böyleyken nefes almakkkkkk !

"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.."

Son cümlesi yarim kalmis sevdam....Bugüne kadar hep unutum sevmiyorum artik diyerek kendimi kandirmisim...

Hayla aklimda, hayalerimde, özlemimde, yüregimde kalbimdesin...

bugün çok sinirlendim günlük....

insanlar kendilerini o kadar ezdiriyorlar ki...

bir adamın peşine takılıp ufacık ayrıntılardan anlamlar çıkarmaya çalışıyorlar.

bu kadar mı zavallılar.evlilik bitirmek zor evet,ama hiç mi çocuklarını düşünmüyorlar ?

bu kadar mı akılsızlar.

yok noldu aşkımıza yok noldu sevgimize....yoktu ki zaten bir yalanı yaşıyordunuz hala anlamıyormusunuz ?

uzatmanın acı çekmenin ne anlamı var ?

yazık günah değil mi sizinle beraber acı çektirdiğiniz o çocuklara ?

ne hakkınız var onları üzmeye?

hem 10 dk lık zevkle yapıyorsunuz onları

hemde onları acı çekmeye,"aşk" için "sevgi" için onların dünyalarını yıkmaya zorluyorsunuz !

inanılmaz bencilsiniz !

kocaları madem bu kadar değerli,o zaman bırakın bir çocuk esirgeme yurduna evlatlarınızı,hem eğitililrler hem sevgi dolu bir hayat sürerler,

hakıınız yok onları üzmeye

sizde devam edersiniz 3 kuruşluk adamlar için ayaklarına kapanıp köpek olmaya

yazık,gerçekten çok yazık

Ya günlük merak ediyorum.. Burada okuduğum satırların çoğu aşk acısı.. Biride seviyorum ulennn desinnnnn

Aiii bi de ben varım dimi hemen söylüorum seviorum ulennnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…