Bugün acayip bişey oldu. benimkine mesaj atmıştım öğlen. çok yoğun olduğu için her zaman mesaj atamıyo. bir süre sonra bi arayım dedim. konuşurken canım sana mesaj atmıştım dedim. he evet okudum beni nasıl sevdiğini anlatmışsın dediyok ben öyle bi mesaj atmadım dedim, bişey anlatmıştım mesajımda. sonra demesin mi he evet güzel sözler yazmışsın dedi. gıcık oldum yok ben başka bişey yazdım bak bakalım ne yazmışım dedim. okudu mesajı he böyle böyle miymiş dedi. kızdım sen mesajı okumamışsın neden okumuş gibi saçma sapan konuşuyosun dedim. benim saf yoğun olduğu için her zaman mesajlara bakamıyo, bende genelde mesajımı okudun mu diye soruyorum, o da her seferinde yok aşkım aşırı yoğunum okuyamadım der. bugün de ben belki kızarım diye (korkuyomu benden ne ) okudum güzel şeyler yazmışsın demiş. sorunca kesin güzel sözler yazmışımdır diye düşünmüş.
bunun üstüne akşam mesaj gelmiş "aşkım ben birkucaksevgi acil beni ara" diye. beni aradı sevgilim, noldu acil ara demişsin dedi. ne oluyo ya ben öyle bişey demedim nerden çıktı dedim. mesaj geldi bana bilmem ne nodan dedi. yok ben mesaj atmadm dedim. ya benim saf sevgilim, benim hattım faturalı ayrıca her ay mesaj hakkı yapıyorum neden başka nodan mesaj atayım. ayrıca o kişi her kimse az önce gene mesaj atmış, aşkım ben birkucaksevgi beni istemeye geliyolar yardım et gibilerinden. sinirlendim ben ya, benim ismim mesajda geçtiğine göre kesinlikle çevremizden biri bu kişi. kızdım bugün bir sürü. of ne entrikalı günler yaşıyorum, ne oluyo böyle ya
Tam bir saçmalık. bende anlamadım ne olduğunu, sevgilimde bi ara noyu bana söyledi, şu nodan mesaj geldi dedi ama ben not almadım keşke alsaydım o an, özelden arar bi sesini duyardım ama kesin tanıdık benim ismim geçiyomuş mesajda. o da aramicam hiç uğraşmicam kimse kim filan dedi. bende e iyi dedim ama çok garip bugün olanlar, böyle üst üste. gelde sinir olma.noluo yaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?