Popüler Konu Sevgili günlük...

heryerde bi sarsür allahm sen sabır ver !

neyse ...
kızlarla havuza gidicez bugün keşke aşkda gelebilseydiii
kıyamam ya askerden geldi işe girdi bu senede tatil yapamıcak

gel aşkm gel zaman mekan mühim deil yeter ki gelll

amaa gelemiyoo :95: ben sanırım iş hayatında çok sorun yaşıcak bu çocugun çektiklerine gelemem ben ya insanın izin günü belli olmazmı zaten hafta snu çalışıyo hafta içi bi gün izni var onuda kendi seçemiyo :95: sanki 5 milyar maaş veriyolarda çalıştırıyolar bu kadar :95:

Son düzenleme:
herkes için hayat devam ederken benim için durdu.
o devam ettiriyor tabi.
eee her aşkta bi taraf daha cok severmiş.
bu seferde bana düştü bu kısım
geçicek geçicek geçicek minik

Ah günlüğüm ah bana hayal kurmak haram m yaa
O kadar sanada yazdım kuzen gelecek oturca vs diye..
Sana yadıktan yarım saat sonra dedim glemeden bi dizi izleyim netten
Malum okul dönemlerinde izlenmiyor keyişf yapım dedim kuzenim nasılsa 1 den önce gelmezdi...
Oturdum film yüklendi...
Tam play dicem telefonum çaldı
Annem aynen ''İzmirperisi doğal gazcılar gelmiş kapıdaymış'' Ben:
25-27 arasında gelcez diyenler hiç aramadan gelmişler...
Babam tesadüf görmüş mal indiriyorlarmış kime geldiniz demiş x numaralı daireye demişler ee biz oturuyorum
Koştur koştur ei topladık ama görsen halimizi kanter içinde
Sonra eşya toplayım ananeme gititm gene de kuzenmle geçirdim dünümü :)
''Ejderha Dövmeli Kız'ı + İncir Reçeli'' ni izledik gerçekten güzel filmler tavsiye ederim günlüğüm...

Evde tadilat var ben netteyim Akşamüstü giderlerse ev dandini bakalım nasıl toplancak:26:

sevmek mi daha güzel yoksa sevilmek mi demısler fuzuliye , sevmek demis.. '
çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın...

selaam
gunluuk yaz geldı sukurler olsun:) artık kendımı bakıma cekme waktı
ıcım kıpır kıpır temmuzun basından ıtıbaren solaryuma baslarıım tatıle sut gıbı bı tenle gtmek ıstemıorum
sonraa sacımda bı degısıklık ıstıorum rengıyle mı oynasam yoksa kesım mı yaptırsam balyaj mı attırsam bılemedım
sarı dıe dusunuorum ama onuda kullanmak zor sekerım makyaj fon ben rahat bı kızım herzaman ugrasamıyorum
yınede bellı olmaz ısıme sonra bır alıswerıs yapmam lazım koskocaman bumbusbuyuk bolee...
3 bılemedın 4 kılom fazla onuda sporla halledıorum olmadı dıyete baslarım zaten yaz geldı ınsan bıse yıemıokıı
bırdee tam tatıl zamanıma regl denk gelıo saolsun onu nasıl halletcem ıns daha erken olurum yaa
hı bırde makyaj malzemelerımde eksıklerım war onları tamamlıcaam...
sımdılık planlarım bolee yaza daırr
gorusmeek uzereeeeeee

Son düzenleme:
günlük dün bir arkadaş oyun yapmak istemiş akşam öğrendik. yeni hat almış saçma sapan mesajlar atmış. benimkide uğraşmicam kimse kim nasıl olsa ortaya çıkar demişti, çıktı da. arkadaşlardan biri yeni hat almış. ay böyle saçma sapan şeylerle neden uğraşırlar kii

Son düzenleme:
Sevgili günlük

Şu mantığı hiç anlamıyorum:82:

"Ben mutsuzum. Hayat bana istediğim hiçbişii vermedi vermiyor. Sevgilimede kavuşamadım zaten.
Bir türlü mutlu olamadım. Ben mutsuzum madem herkes mutsuz olsun!!!"

Bu ne yaaaaaaa
Bencilliğin kıskançlığın bu kadarı yani
Yuuuhhhhhh
Allah uzak etsin bu düşüncedeki insanları benden/herkesten

Bazıları yıllarca okuyor boyum kadar diploma sahibi oluyor ama insan olamıyor işte
Yazıık!!!!

Neyse onu geçelimde güzel bir gün be günlük
Akşam kuzenle birlikte sahilde yemeğe gitcezz
Saçlarımı sardırcamm:78:
Bii duş alıyımmda kuaföre uzayım

sewgili günlük..ne yapsam olmuor..seneye bu zamanlrda nasıl bir hayatm olacak o kadar merak edıorum ki...planladgm gbi mi yoksa tahmn ettgm gbi miii..hep beraber görücez ömrümüz warsa..

günlükkkk ben çok kötüyüm boğaz ağrısı,öksürük,ağzımda yara içinde uçuklamış.denizden mi,havuzdan mı yoksa korkudan mı anlıyamadım

kız günlük dün abimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittik ,çok güzel geçti gelinimiz hanımhanımcık olmuş güzel olmuş,ona örenden hediye almıştım , ama unuttum vermeye,neyse abime akşam vereyimde gelin hanıma versin bakalım beğencek mi merak ediyorum

öyle heyecanlıydı ki,gelin hanım nasılsın dediğimde başına geldiğinde sorucam ben sana dediama öyle birley olması için hayatıma biri girmesi gerekiyor

seviyorum günlük ben gelini,umarım çok mutlu olurlar ,annemle hazırlıklara başladık herşeyin en güzelini yapıcaz malum bir tanecik abim var olsun onca sıkıntıya

hde görüşürz

gecem zehir oldu günlük.
benim ki aradı yine açmadım. sonra bi mesaj açmazsan anneni ararım, açtım mecbur. nasıl sinirli anlatamam. sen nasıl benden vazgeçersin, bumu sevgin diye söylenmeye başladı. o kadar çok bağırıyodu ki (
ama acı çektiği kıvrandığı belliydi. siniri, acısı telefondan bile hissediliyodu. ben köpek gibi seviyorum seni ama sen hemen vazgeçiyosun dedi. bende sadece bıktım dedim. banyodaymış o sırada eline ne geçerse fırlattı, kendine bişey yapıcak diye o kadar çok korktum ki :// içimde Allah inancım olmasa hiç düşünmeden öldürürdüm kendimi dedi. sen son nefesimdin aldın bitti dedi. çok seviyo ama olmuyo günlük (
o orda acı çekerken içimde bi yerler o kadar acıdı ki. bende çook seviyorum onu çoook ( ama sevmek yetmiyo. sonunda dün gece ağlamayı da başardım. mutluluğum huzurum geçti gitti hepsi ( onun sesini o halde duymak yaktı canımı.
yalvarırım engellet numaramı dedi. ben duramıycam biliyorum sen olmadan engellet numaramı dedi. o kadar çaresizdi ki ( onu üzmek istemiyorum ben, ama olmuyor (
bende nolursun arama artık beni.aramamak bu kadar zor olamaz dedim. çok vurdumduymaz gibiydim ama gel sende bir de bana sor o anları (
boğazım düğüm düğümdü. çok zor tuttum kendimi telefonda konuşurken ağlamamak için. hem çook sinirliydi, hem çaresiz. sonra ağlamaya başladı ( bundan sonra utancımdan arayamam dedi. telefonu kapattıktan sonra o kadar çok ağladım ki. sesim kısılmıştı ağlamaktan. telefonda ne kadar güçlü görünmeye çalışsamda bende güçsüzdüm işte. seviyorum çünkü. onun kadar değil belki ama seviyoruum. saat 5 gibi uyumaya çalıştım ama ne mümkün. içim o kadar çok sıkıldı ki. ben hayatımda böyle bunaldığımı hatırlamıyorum. terlemeye başladım birden ama nasıl bi sıkıntı. dua okumaya başladım sonra. uyuyakalmışım. böyle işte
şuan kötüyüm. gelirim yine

incir reçelini izlemek istiyorum günlük
çok övdüler bu filmi
açtım şimdi bi sitede dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum
ağlatıyomuş bu film, ağlamak istiyorum ben

Son düzenleme:
tüm tatil planlarım alt üst oldu günlük. Temmuzu, tatili iple çekerken bu sene tatil planlarım suya düştü. Aman napalım hastalık veya kötü bişey olmasın da napalım. Artık seneye tatil yaparız... Sağlık olsun

Günlükcan Senrakıbenbalık a söyler misin çoook teşekkür ederim

günlük...
türk filmi sevmem ve izlemem.. incir reçelini de izlemeyeceğim dedim..
ama çok güzel yorumlar vardı izledim..
ağladım ağladım ağladım..
sevdiğimi özledim ben günlük...
onun kıymetini o kadarr iyi anladım ki
akşam olsun sağ salim sesini duyayım diye bekliyorum
günlük. ben onu çok seviyorum

günlük, bu akşam tv de öyle bir geçer zaman ki var.
dokunaklı bir sezon finali olacak gibi görünüyor.
bahaneyle ağlamak ağlamak ağlamak istiyorum.
belki biraz olsun rahatlar içim.

mutluyum günlük..gidip gidip buzdolabımın üstünde kı fotolara bakıyorum dua edıyorum her bakısımda..

elımı karnıma koyup her seferınde actın bacakları ama anlayamadılar mı senı dıyorum anneyı güzelleştirdin yine de mı anlamayadılar dıyorum

ıcım hep huzur dolu ..

gecen gun banyoda konurken karnımla yıne ,bırden ısolde geldı aklıma gunluk duşun altında bol bol dua ettım..

Herkese nasıp et Allahım herkese,kucagıma almayı nasıp et bana da ne olur..sagsalım gelsın kuzum..

bu cuma artık kesınlesıcek cınsıyetı yeter artık yahu..bekle bekle ..babası daha heyecanlı ..ama Mert'imiz geliyor yüksek olasılıkla.

saglıkla gelsın vatana ,mıllete aılesıne hayırlı bır evlat olsun tek dılegımız o..

ben böyle bi aşk filmi görmedim !
tek kelimeyle muhteşemdi, hıçkıra hıçkıra ağladım. halada gözlerimde yaşlar var kesinlikle izlenmesi gereken bi film incir reçeli, muhteşemdi.

günlük patlamak üzereyim.Sadece sabır istiyorum okadar sadece sabır..Allahım bana yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…