Popüler Konu Sevgili günlük...

Slm günlüküm kk'da çook zaman harcadım ama artık sık gelemiyorum.
Çünkü 3 gün sonra baba evinden uçuyorum (
Gidiyorum günlük çook uzaklara, bazen nasıl bu kadar deli olabilirim diyorum bazen nişanlım olmadan yapamam diyorum ne ilginçtirki 2 yıl önce hiç tanımadığım ama bugün bana bu kadar güveni verebilen birinin peşine takılıp gidiyorum...
O kadar garip duygularki üzülüyorum, ağlıyorum, mutlu oluyorum, seviyorum ve zaman zaman heyecanlanıyorum. Bunların hepsini bir arada yaşıyorum, yani tarif edilecek gibi bişey değil.
Rabbim tüm evli ve evlenecek çiftlere hayırlı yuvalar nasip etsin...

Kanatlanıp uçsam olur mu günlük

Şu güzel ezanların yüzü suyu hürmetine daim olsun inşAllahhhh

huyumdur her akşam işten gelir gelmez dolap başında yarın ne giyeceğimi belirler, sonra soyunur dökünür dinlenirim.bu akşam dolap başında ağaç oldum.baktım hiç bir şey bulamıyorum babama doğru yanaştım gezmeye gidelim mi diye.bayılır benimle bi yere gitmeye ama ben nedense bu fikre oldum olası hiç bayılmam:) arabada sinirlenir, insanların konuştuğuna, davranışlarına gerilir sağolsun beni de gerer.annemle sana kahve ısmarlayım panoraya gidelim dedim.hiç ikiletmedi sağolsun hemen kalktı ayağa.avm nin kapanmasına bir saat kala ordaydık.şekerlerime kahve aldım oturttum bi yere ben de koşar adımlarla bir saatte bi sürü mağaza dolaştım.sonuç mu? yarın ne giyeceğimi buldum.bu sıralar böyle dünyevi dertlerim var günlük.allah dert verecekse hep böylesini versin dimi:)

burda okuyunca incir reçelini izledim.
ağlamaya yer arıyorum ya. hıçkıra hıçkıra ağladım.
böyle böyle unutucam.
içim kanaya kanaya , anırırcasına ağlarken.
onun hiç haber olmayacak.

öyle bir zaman ki'yi izlerken babam aradı napıyorsun dedı
iyiyim dedim..sen napıyorsun
diziyi izliyoruz dedı annen uzandı bende bakınıyorum öyle..
ne izliyorsunuz dedim..
öyle bir geçer zaman ki dedi ..

sonraaa ,öyle bir geçmiş ki zaman dedı benım küçük kızım şimdi anne olucakmış dedı ..
büyümüşte yavrusu olucakmış dedi..

başladım aglamaya ..

canım ya,keşke yanımda olsalar hep ..sarılıpta aglamayı nasıl ısterdım şimdi ona..

hiştt derdi aglama bırde kızardı aglıyorum dıye ..

daha yenı gordum hatta bir kaç hafta ıcınde yanımda olucaklar

ama yıne de ..

bak yazarken hala aglıyorum ..

büyüdüm mü günlük benim bebegim cocugum mu olucak ..oysa ben hala babamın dizlerine yatan saclarını okşatan o kızım..

Lisede benden hoslanan cocuklari simdi tek tek face'de eklememe ne demeli gunluk : ) Bazilari cok yakisikli olmus ama, sakal falan yakismiiss Ayy cok canim skliyor gunluk bildigin arayislardayim gordugun gibi Saka saka.. Hadi iyi geceler..

tuhafım değişiğim karışığım günlükcan mutlumuyum acaba ya da mutluluk oyunu mu oynuyorum karmançormanım hayat neden böle be günlü seviorum bi o kadarda kırılıorum neden böle oluyor neden off offfffff ağlaaa kalbim biraz daha ağla bakalım sonumuz hayırlı olur inşallah nese günlükcan ben biraz uzanıp düşünücem iii geceler :97:

Sanırım onu kırdım günlük
O da bana hep şaka yapardı, ben de şakasına bişey söyledim ama ağır oldu biraz. Zaten o şakadan sonra fazla bişey yazmadı(faceden konuşurken) Sonra bişey yazmıyo diye balkona çıkmıştım o arada bi soru sormuş cevap gelmeyince çıkmış. Sonra mesaj attım özür de diledim ama cevap yok kırıldı sanırsam. Neyse yarın kahve içmeye davet etmişti beni barışırız heralde yani inşallah

ya günnüş se-vi-yo-rum...ne olur anlasa...yok ben bu dünyada aşkta mutlu olamayacağım...o beni seviyor ben onu...söyleyemiyor...çıkalım diyemiyor...ne bu ya...şaka gibi...diğer yanda annemler yeni görücüler buluyor.keltoş yine sinir etti.bir arkadaşım da sinir etti...halbuki ben onun kocasına acıyorum buna nasıl katlanılır diye.diyet lazım bana.bir de başkalarını pek takmamak...

günlüktoş bugün evimize halı baktık
offf mobilya secerken bile bu kadar zorlanmadım
çok zormuş halı begenmek ya

ay bugün bnim dogum günüm sevgilim unuttu
ana konusuyoz konusyoz heralde 12 yi bekliyor diyorum,sonra uyu istersen erken kalkcan diyorum cok ders calisiyor(insallah emeginin karsiligini alir)
yok ya diyor bende hala sanirim 12 yi bekliyor diyorum,sonra 1 oldu yine tik yok :) sonra yatalim mi gözlerim kapaniyor dedi..ok dedim
geri telime birsey olmadi saka gibi oldu
bozuldum ama kizmadim tabiki hemen msj attim.."ilk defa dogum günümü unuttun:)) cok bozuldum..bu saatten sonra kutlama hih" dedim oda yazmis unutma olur mu be sabah kutlaycaktim yeni güne gectigimizin farkinda degilim diye ay yerler mi yemezler:)) ALLAHIN adami facede mi girip bakmadin kac gündür ben bakiyorurm mailne facesine uyri gelmis
ayyy gülsem mi aglasam mi bilemedim ama gülmeyi tercih ettim..bi kerede ben unutmustum :)) demek böyle birsey hissediliyormus...
neyse iyiki dogmusum beee..

Ona tüm tutarsız davranışlarıma rağmen neden benimle hala konuştuğunu sordum. Niye bu kadar ılımlı yaklaştığını... Ben bu kadar dengesizken nasıl hala benimle görüşmek isteyebildiğini... "Beni başından defetsen giderim ama onu da yapmıyorsun, ben de devam ediyorum böyle." dedim. Bunları söyledim; çünkü onu kullanıyormuşum gibi düşünüp kendimi çok kötü hissediyordum.

Bahsettiklerime karşılık çok mantıklı bir cevap verdi ve su serpti içime. :)) Çok mutlu etti beni. :)) "Seni bir daha çok seviyorum, zaten aksi mümkün değil sen böyle davrandıkça" dedim bunun üstüne. Acaba yaptıklarımla onu üzüyor muyum diye düşünmeyeceğim artık. :)) Oleyy!! :))

Ama bu gece erkek kardeşime asılan o gay adama fal baktırmasaydım keşke. ( Aşk maşk yokmuş bana. ( Kısmetin yok senin o konuda dedi. ( İnanmak istemiyorum ama yaşadıklarıma bakınca inanmamak elde değil ki. (

biz yeniden başladık galiba günlük ://
karşımda, telefonun bi ucunda hıçkıra hıçkıra ağlayınca dayanamayıp seni seviyorum dedim
sanki ben ilk defa söylüyomuş gibi o kadar çok sevindi ki
bakalım ne olacak.
Allahım sen hayırlısını ver :26:

11de yattım şimdi uyandım hazmedemiyorum bi insan bukadar alçak nasıl olabilir ? 5ay önce konuşulmadımı beklenti yoktu hani seviyodu utanmazmı insan ozamanda söyledim sen sevemezsin diye.

3sene olmasa düşmandan beter olurdum ama içim rahat 4ay uyardığımı bile bile ağzıyla tekrar ederek haklısın diye defalarca uyarıldığı halde , hastenelik ederek hakkı olmadığı halde onca rezilliğe gözyaşına...Ne yerine konduğumu gördüm onun nasıl biri olduğunuda.Sevgi sevmek bu kelimeyi ona 7ay önce kullandım bu adam değildi benim sevdiğim olamazdıda ama o bunları yapmasına rağmen utanmadan seviyorum diyip yapmadığını bırakmadı neden peki neden 4 ay süründürdün ne hakkkın vardı aileme bana bunları yaşatıp bi yılımı daha mahvettin.Bana 3 senenin hatrına zarar vermesi gereken sevme isteme yaklaşma ama küfretmemesi gereken tek adamdın...Aptalım çünkü kullanıldım aptalım çünkü kötü olduğumda hep geber diyen bi adama yalvardım tam geçmişken bitmişken bitirebilmişken hayatıma dahil olmaya çalıştı tek bi şartım vardı asla bi daha uyarmam dediğim tek şartımı saygıyı 4ay müsama gösterdiğim halde yerine getiremedi(getirmedi) diye hala küfür duyabildiğim ADAM.Hoşçakall..Artık pişman olmanı beklemiyorum 1buçuk ay bekledim kimsem olmadığı halde köpek gibi senin istediğin gibi çektim acımı insan dedim gururda yapsa bukadar olamaz ağzından çıkanları bukadar kolay unutamaz üzülür dedim. Artık her saat maillerime bakıp acaba demiycem artık anlıcak umudunu taşımıycam. Sadece yaptığın bu son haksızlıkla hatırlıycam aileme bana ettiğin küfürlerle ne sen ne başkası sen 3 senenin sonunda bana bunları hiçbişeyim değilken yaptıysan yine söylüyorum benim için insan denilen bi kavram yok insanlık beklemek yok Hoşçakal..

Son düzenleme:
Kahrolası 20lik dişin ağrısı geçmedi, ince ince sızlıyo aşk acısı gibi

Akşam eşime; bana şiddet uygulamanı istiyorum dedim. Nasıl yani dedi. Şöleee sağ yanağıma güclü bi yumruk iyi gelir dedim. Şok oldu garibim :))) Eğitimli, kariyerli ve diş ağrısı olan kadının şiddet isteği hahahaha

Ama napimm çok ağrıyo

Günlük, bir yandan bu şehre alıştım, "evet evet alıştım seviyorum aslında" diyorum. bir yandan yüreğim hala İstanbul'da. her aklıma geldiğinde yaşananlar, yüreğimde ince bir sızı...

Çok ağlayan, sulugöz ben uzun zamandır ağlayamıyorum. ne kadar duygulansamda, özlesemde akmıyo gözyaşlarım. şaşırıyorum kendime, nasıl bu kadar değişebildim bilmiyorum.

2 yıl sonra okulum bitiyor, tekrar İstanbul'da olmanın hayali var aklımda... Nasılda işlemiş içime bazı şeyler. Ne garip oysa ben istiyordum uzaklaşmayı...
Ayaklarımın bastığı yerde değil, kalbimin durduğu yerdeyim ben, sonsuza dek olmak istediğim yerde...

Canım acıyor .
Bende isterdim vurdumduymaz olmayı.
Biten bir aşkın ardından hayata devam edebilmeyi.
Ama gülmek istemiyorum,nefes alamıyorum.
Korkuyorum.
Acıdan ölmekten.
Sevgim gibi acımda çok büyük.
Yaşlı kalbim kaldırmıyor artık.
O'mu devam ediyor, gülüyor,insan içine karışıyor.
Bir sabah kalkıp onu unutmuş olmayı diliyorum.
Bağırasım var avaz avaz yoruldum,oynamıyorum artık.
Ben hayattan emekli olmak istiyorum

Sana bakışlarımdan sevdiğimi anlaman mümkün değil mi?
Seni böyle uzaktan, ellerini tutmadan sevmem imkansız mı?
Gözümün önündeyken sana dokunamamak haksızlık değil mi?
Senin için akan bu gözyaşlarını anlayamaman
Günah değil mi?
Yazık değil mi?
Haksızlık değil mi?

Böyle aşk olmaz ki duyuyor musun?
Rüyanda gördükçe özlüyor musun?

Seni ne çok sevdiğimi
Gözlerimde görmüyor musun?
Seni ne çok sevdiğimi
Gözlerinle görmüyor musun?

Fallara inanıp sana kavuşamadan kaybetmekten korkmak
Gözlerine bakıp da seviyorum diye haykıramamak
Senin için akan bu son gözyaşımı silmen imkansız mı?
Ömürümün baharında beni böyle çaresiz, böyle kimsesiz
Günah değil mi?
Yazık değil mi?
Haksızlık değil mi?

Böyle aşk olmaz ki duyuyor musun?
Rüyanda gördükçe özlüyor musun?

Seni ne çok sevdiğimi
Gözlerimde görmüyor musun?
Seni ne çok sevdiğimi
Gözlerinle görmüyor musun?

Ahh Günlük,
Neden bu kadar imkansızlıklarla dolu hayat, neden her seçim bir vazgeçiş?
Hem mutlu olup, hem aşkı yaşamak günah mı?
İlla birinden birini tercih etmek zorunda mıyız?
Acı çekmekten kahroluyorum

Sevgili günlük,
aynı zamanda bir öğrenci olarak,çalışmanın değerini/getirisini/götürüsünü anlamış bulunmaktayım.
Kendimi bildim bileli boş zamanlarımda olsun,okul zamanında olsun çalışırım.ama böyle iyi bi pozisyonda,ciddi ve başkalarının sorumluluğunu aldığım bi işte çalışmamıştım.özgüvenim var,başarılıyım ve en önemlisi mutluyum.
Güzel bi geleceğim,taptığım bi ailem ve inşallah aileme eklenecek ciddi bi ilişkim,gözüm kapalı güvenebileceğim dostlarım var.kimseye kin gütmüyorum,kıskanmıyorum ve şikayetçi olmuyorum.
Ve en önemlisi günlük,burada,hiç bi çıkarı olmayan bi çok güzel insan ,acılarını-mutluluklarını dinleyebiliyor.....

Günlük Bu sabah daha rahat uyandım..
ama kısa sürede gece uykumuzu düzene sokmamız lazım buna karar verdmm
Bugün neşeliyim yaaa inşallah bide cumartesi çalışmazsam öyle güzel olacak ki kısmetse öğlene kadar uyumak istiyoruz ikimizde :79:
arada böyle değişik güzel yemek tariflerine falan bakıyorum bi kağıda yazıyorum. akşama eşim kısmetse temiz deftere geçirir böyle böyle güzel tariflerimiz olur işte :80:
Evli olmak akşam sultanı olduğum evime gitmek hem çok keyifli hem de çok güzel yemekler yapmak, evi toplamak kısacası kendi sorumluluğumdaki işlerime bakmak
Gerçi ben hala kimliğime alışamadım yaa soyadıma falan da daha hiç kullanmadım hala eski soyadım da kaldım
Rabbim herkeze ömür boyu mutlu bi yuva hiç bitmeyen aşk nasip etsin. bekar kızlara da hayırlı eşler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…