Popüler Konu Sevgili günlük...

cocukluk arkadasim trafik kazasinda ölmüs cok ama cok üzüldüm..
Allahim ailesi ne durumdadir inanmasi ne zor canim benim cok gencti..

ben geldim günlük
misafirimiz vardı bugün. yemek yaptım bende
ayy bide 2 kızları var öyle şekerler ki görmelisin. hele küçüğü ben hayatımda böyle bilmiş çocuk görmedim :))
oturduk onlarla ilk defa geldiler bize ama çok sevdim aileyi.
bizimkiyle aramız iyi. ama ben mesafeli davranıyorum. görüşmek istedi çok özledim falan filan dedi ben görüşmek istemiyorum biraz uzak kalalım dedim. o aşkımlı konuşmalarını sürdürüyo ama ben daha hoşuna gidicek tek bi kelime etmedim. burnu sürtsün biraz
itiraf etti ve ayrılığımız süresinde intihar etmeyi düşündüm ama beceremedim dedi. çok kızdım bende. hayatta kimse için hayatına son vermeye değmez dedim. oda sen benim için herşeysin dedi. gerçekten öyleyim galiba günlük. onun için varsa yoksa ben.
beni bu kadar çok sevmesini çok seviyorum ama bende o eskisi sevgi yok. ben mi öyle hissediyorum yoksa artık gerçekten o sıcaklık yok mu bilmiyorum. zamanla görücez bunu.
çook uykum var günlük. ben gidip uyuyım görüşürüz :)))

Kimse suçlu değil biliyor musun günlük? Tek suçlu benim! Aldığım kararlar, attığım adımlar yüzünden!

İç ses dün geceden beri beynimi yiyor; "Hey, sen! Sağa sola bakma! Aynaya bak ve Kendini suçla!

------------------
Yalın'la bitirmek istiyorum; "İsteyipte söylemediğim çok şey var!"

Dün onunla konuştum 2aat boyunca ..
Sesini nekadar özlemişim onunla konuşmayı
Ben nasıl sevdim bu kadar büyük bitmiyo tükenmiyo napsada..

Sesi okadar kötüydü ki... O an yanında olup sarılmayı nasıl isterdim...
Bu adam sevdi seni dedi bana ..Bende seni sevdim dedim
Sonra dayanamıyorum sensiz ölürüm sana dediii

Ne kadar dayanıksızım konu 'O' olunca herŞey durur benim için...
Onsuz yapamam ben çok seviyorum

Henüz çıkmaya başlamadık...Buraya geldiğinde güzelce oturup konuşcaz herşeyi...
Ondan sonra nolur bilemem
Ben ona sarılmadan öpmeden durmam yani Hasret kaldım resmen çocuğa
E oda durmaz Hayırlısı diyorumm Günlükk kardeşş......:103:

hapşı :120: hapşı :120: hapşııııı :122:

ayyyy dün gece 20 kere durmadan hapşırdım :122:

alerjiiiiiii bitirdi benii gözlerim boğazım burnum kasınıyoooooo

ilacım bitmişti şimdi aldım :128: içtim ve huzura kavuşmayı bekliyorum :94:

sevgili günlük;

bu sene de son 6 yılım gibi güzeal geçiyor çok şükür :)
çocuk ve kariyer yapıyorum.
ikinci bebeğim geliyor daha önce söylemiştim.
ikinci üniversitem bitti :)

tutamıyorum zamanı be günlük geçip gidiyor ömür ,şu zaman gelse şöyle olsa evlensem cocugum olsa vs:97: derken bi bakmışız hayatımız bitmiş anı yaşamak gerek tadını cıkarmak gerek ama nedense ya hep geçmişin pişmanlığındayız yada geleceğin özlemi ve telaşında...varmı gerçekten yaşadığı anın gerçekten hakkını veren merak ediyorum günlük

Günlük;
yarın akşam kısmetse tatile çıkıyorum ne olur dua et bol bol eğlenelim çünkü tatile gitmeden yine vajinal enfeksiyonum çıktı kaşı babam kaşı ya denize giremezsem diye korkuyordum ama bugün daha iyiyim sanki dr un verdiği fitiller iyi geldi
yine kalabalık tatile çıkıyoruz
bol bol eğlenmek üzere,dönüşte görüşürüz kuşum...

sevgili günlük bütün kış bekledim yaz gelince önce grip ardındanda faranjit oldum sesim kısıldı erkek gibi çıkıyor

günlük ya iyice canım sıkıldı artık nezaman bitçek bu evin tadilatı nezaman taşınıcam ben haziranda bitti bak bi temmuz var ağustos ramazan zaten yazdan bişey anlamıcam hiç ya zaten 9-10 oluyo eve gidince bi dışarı bile çıkamıyoruz nası genciz biz ya iş iş off çok sıkıldım artık yaa

selam günnüş ben mutlu geldim.düşündüm de bir problem yok yaşantımda ve ben neye üzülsem diye uğraşıyorum.diyet...aynı espiri...yarın bir de açıklama gereği...bendeki evlenme fobisi ve gelen yaz...beklediğim teklif...aynı her şey...

selam günlükcüm
baya oldu sana yazmayalı, e tabi rahata kavustum ya hemen uçuş mod on oldu

rahattayım,mutluyum ama eksiğim ben yaaa ...aşk istiyorum heyecan duymak istiyorum , nerdesin ey aşkkk ben aramak istemiyorum seni sen bulsana beni

bugün annişkom ve kız kardeşimle yüzmeye gittik.küçük bi kaçamak oldu baya da güzel oldu tam 7 saat kalmısız cok eğlendik, bronzlaşmak istemiyordum ama o da oldu biraz:82:

Günlükcan ya yeni yetme psikolog olmak çok zormuş. Anneler çocuklarıyla ilgili bir şeyler soruyorlar ama araştırmadan okumadan cevap veremiyorum haliyle. Özellikle bir konu var ki, yarın çocuğun babasına nasıl açıklama yaparım hiç bilmiyorum.

Merhaba ,gizli saklı kalmayacaksın belli ki ama kaç yazar .. İçim bir garip.
Ne dopdulu bir hüzün ne de beni uçuracak bir mutluluk var içimde.. Korkuyorum , daha sonra 'keşke' demekten ama düşünüyorum seviyorum ama bu kadar kısıtlamak kendimiz .. Nereye kadar, ne kadar daha sabredeceğim.. Hadi bakalım bu yıl her şey belli olacak..

merhaba günlükçüm,,yazmadan gecmeyeyim istedim.
birkac gündür daha iyiyim.yüzüm gülüyor.
dün araba kullanmaya başladım.ilk deneyimime ragmen güzeldi.yalnız eşime bellı etmesemde ilk başta öyle cok korktum ki,,
pek hızlı sürdüm arabayı şimdilik 20 yle gidiyoruz:))
ehliyet alıp trafige cıkınca bakalım kacla gidecem..
bu arada çocukta yaparım kariyerde diyenlere nasıl imreniyorum..ne dogru düzgün kariyer yapabildim,nede çocugumu doyasıya sevebildim,,
cok yoruldum artık günlük cok..şu mutlu sona varalim artık lütfen yoksa bu gidişle kafayı yicem

unutmusken bir güzel haberim daha var.2 tane ögrencim var artık,bebelere ders veriyorum..
pek bilmişler benim için çok güzel bir tecrübe olacak cokkk..
bugün bütün gün oglusumla parkta dolaştık,yorgunluktan bacaklarım agrıyor ama yapacak o kadar cok işim varki,,
sonra yine görüşürüz gülüm,,şimdilik hoşçakal..:79:

Olan biteni bana anlatsalar inanmazdım 2 ay önce....
Bu aldığım risk, üzdüğüm kalp hep bir amaç için...
Onun anlayamadığı bir amaç, gaye için...
Sızı fena bir şey ya, yapacak bir şey yok, diyecek söz yok, söylem yok...
Bunu da yaşayacağım hem de benden sebep olacağı aklıma gelmezken şimdi tam içine düştüm...
Eyvallah, Amenna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…