Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlükcüm Bugün facede onunla nişanlısını gördüm İçim çok acıyo

Hani bizbize yeterdik? her zoru yenerdik, YALAN!!! BİR BENİM KANAN....

Son düzenleme:
selam günlüğüm
2 ay 2 hafta 3 gün sonra evlenicem inş
bu yaz döneminde hem tezimi bitirmem lazım (hiç başlamadığım tezimi)
hem de bir tanecik alttan kalan dersimi vermem lazım
hem de düğüne hazırlanmam lazım
yaparım dimi?

ben napıcam günlük yaaaa..
iki gündür ağlamaktan heder oldum.
bu iş gün geçtikçe dahada zorlaşıo..
güzel haberler almaya okadar çok ihtiyacım varken
doktorun son söyledikleri beni mahvetti...
pooofff eşimin baba olamama sebebi olmak istemiyorum günlük yaaa.
kahroluyorum..
hep filmlerde oluyomuş okadar kolay hamile kalmak...
yarın ilk defa bi profa gidicem bakalım o neler dicek...
allah yardımcımız olsun...

ben geldimm günlükcüm..
sana yine aşkla sevgi dolu kalbimle geldim..
şükürler olsun günlüğüm mutluyum..
bugün hiç görüşememştk ama az önce görüştük...
seviyorummmm onu hemde deliler gibi..AŞIĞIM O'NA...
benden biraz çekiniyor emin olmak istiyor..
ama bunu hergün daha güzel gösterecegm..
umarım zaman ikimize de iyi gelir..bu hayata karşı dimdik durdugu gibi benm karşmda da öyle durur...
eşim olmanı öyle istiyorum kii...
Allah bizim ve tüm sevenlerin yolunu açık etsin... (amin)

Son düzenleme:
insanın boğazında duran yumrukla yaşaması çok zor oluyomuş günlük
bunu ananem ölünce yaşamıştım şimdide yaşıyorum
geçmişin peşini bırakmaması, bunun başına kakılması ne beter şeymiş
gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan bu satırları
canım yanıyo
sıradan bi tabir değil bu şuan, bildiğin canım yanıyo
sabretmek, dayanmak, tahammül etmek çok zor (
bugün görüştük ve yine eski mevzular açıldı
karşımda o ağlayınca bende sarılıp ağladım.
ilk defa yanında içimi çeke çeke ağladım bende
inan şuan hayatımdan çıksa koymaz ama ağlaması çok üzdü beni
hele bişey yapamıyo olmak ve o gözyaşlarına engel olamamak.. (
uzun zaman olmuştu böyle ağlamayalı
yeni barıştık ama bi dargınlık daha girdi aramıza ama bunda o kadar çok hatalıyım ki, o kadar çok pişmanım ki
11 ay önce olmuş bi olay unutulmadı hiç bi zaman
ayrıldıktan sonra başka biriyle çıktım ama yapamadım, oda bensiz yapamadı ve geri döndük birbirimize
bu bizim asıl başlangımız olsun dedik
ama bi başlangıç yapamayıp geçmişte kaldık
çok güzel bi gün yaşarken birden ne olduğunu anlayamadım tepetaklak oldu herşey, şaşkınım.
bu aşk hiç iyi gelmeyecek ikimizede
ama hala inatla nerdeyse 1 senedir sürünerek sürdürüyoruz.

Son düzenleme:
Günlük öğlene doğru spora gittim her yerim ağrıyor şimdi peh
Yarın da gitmeyi düşünüyordum ama ağrılarım geçmedi
Böyle pert bir halde bir şey yapamam orda vazgeçtim anlayacağın :97:
Matrax bitince de uyurum herhalde hadi görüşürüz :82:

günlük,
bu aralar güzel şeyler oluyo hayatımda. öyle mutluyum ki...,
dün ehliyet için kayıt yaptırdım bugün sağlık raporu ve fotoğraf için koşturucam biraz.
saçlarımı fönleteyim hafif de makyaj yapayım. ehliyetteki resmim bari güzel olsun
kurs ücretini büyük ihtimalle bizim patrom karşılayacak. allah razı olsun ondan. çok iyiliği dokunuyo bize ama bazen de hiç çekilmiyo.
benim de ehliyetim olacak, trafikte aktif sürücü de olucam inşallah. başarıcam günlük bu kez pes etmek yok
burada bahsedilen incir reçeli filmini aldım dün. öğleden sonra boş olursam izlemeyi düşünüyorum:97:
şimdilik bu kadar, ben kaçar

Günlükcan..
Akşam yattım yatağıma uyucam tam..Hatta benimkini aradım aşkım ben uyucam diye .. Sonra zıpladım geri kalktım incir reçelini izledim..Valla bu film takdire şayan olmuş.. Herşey yalın olduğu kadar güzel..Hani aşk filmlerinin olmazsa olmazıdır ya seks. Demekki olmazsada oluyormuş Aşk ve gurur dan sonra en çok beğendiğim ikinci yapım oldu bu.. Sonsuz tavsiye olarak sunuyorum herkese...

Birde dün çarşıdan pazardan bi kaç parça bişey aldım kendime..Gidimde pembiş dolaba ekliym hemen

günaydın günlük;

dün doktora gittik annemle.röntgenn çektirdim ve bronşit olarak sonuçlandı hastalığım..

bu öksürük,boğaz ağrısı,dudağımdaki uçuk sinir ediyor beni..bir an önce şu uçuk geçiversin öle kötü hissediyorumki kendimi öfff

dün ablamı verdik gitti günlük.. hakkında hayırlısı.. yarın çarşıya çıkılcak haftaya söz.. dün akşam sadece üç erkek geldi damat tarafından evet havlusunu almaya.. çok güzel olmuştu havlumuz süsledik püsledik tepsi içinde verdik.. dün akşam eğlence yaptı damat tarafı havluyu aldılar diye eee havluyu almak kızın verilceğine dair sözü almak demek..evin önünde düğün gibi eğlence yapmışlar..güzel adetler aslında..ama onlar orda oynarken biz evde ağlaştık kız tarafı olmak ne zormuş.. abim evlendiğinde böyle değildi ama kız vermek zormuş cidden.. akşam herkes darısı talyanın başına sıra onda dedi

Ah Günlük,

Çok kötü şeyler yapıyorum, çok kötü şeyler hissediyorum.
Aslında güzel olan şeyler ama kötü işte. Farkındayım, lanet olsun ki engel olamıyorum.
Çekip gitmek düşüyor bir yerde, ama onu da yapamıyorum.

Yapamıyorum günlük, yapamıyorum.
Allah beni kahretsin ki yapamıyorum..

Günlük bak ne diyor intizar,
bana bişeyler mi söylüyor ki?
kalbim kaldırmıyor günlük içimi kimseye dökemiyorum

ardımdan deli diyorlar
belki de yalan değil
yanımda bile uzaksın
nasıl dayansın gönül

geceler uzun ve yalnız
yoksun sabaha kadar
düşümde bile günahkarsın
bunu kim hayra yorar

niye bu kadar hassasım yorgunum alınganım bilmiyorum.. birşeyler eksildi gibi geliyor sen de.. eskisi gibi içim rahat değil.. tüm hırçınlığım bundan..

İki kalbim var benşm artık içimde pıt pıt atan bir kalp nasıl değişik bir duygu Allahım
Şu mübarek günde ellerini açıp bebek hasreti için yalvaran her duayı kabul etsin işallah rabbim

Gözlerimde iki damla yaş... Akmamalı... Hayır şimdi değil, tutmalıyım kendimi, salmamam lazım. Güçlü durmalıyım. Ama tekrar duygusallığa başlicam, tekrar kötüye gitcem diye korkuyorum. Fırsat vermemeliyim buna...

Bir memurun en mutlu günü cumadır derdi babam haklıymış; haklı gururunu yaşıyorum ben de:92::92:

Ama çok işim var günlükcan yahu. Haftaya cuma tatile gidiyoruz sevdiceğimlen... Nasıl hazırlanıcam bilmiyorum Diğer arkadaş izinli, ben nasıl yetişcem o kadar eksiğe bilmiyorum

nasıl anlatsam nerden başlasammm dırırırırııımmm
bugün tatile çıkıyoruz ama hiç mutlu değilim
aşk burda , arkadaşlar burda - orda aşk yok , gezicek arkadaş yok
dün akşamda gitmeden son kez buluşalım dedik aşkın telinden bi arkadaşa msj atıyodk sonra iş yerindeki kız vardı msj kutusunda bakıyım dedim karışmadı okudum ..
Aslında aşkın yaptıgı bi yanlış yok servisle gidip geliyolar işe hep öyle konuşmalar -servis geldimi - tmam çıkıyorm - evraklar hazırmı vs..
ama beni rahatsız eden kız konuşmalarda * canm *coni * yavrum gibi kelimeler kullanmş
*la *ula fln saçma sapan şeylerde yazmış kızın tarzı bu belli ama rahatsz oldum :95::95:
nası yazar dedim ben hiç yazmışmıyım aşkm bi bak dedi tmam yazmamş hep söylicegini söylemiş yollamış msjı ama kız neden yazıyo :84:
benide biliyo
yüz bulmuşki yazmş dedim çaycıyada yawrum diyo ondandamı yüz buluyo dedi geçen gün müdüre ismiyle fln hitap etmiş kız çatlak anlıcagn :82:
neyseki bnmki kullanmamş o kelimeleri derisini yüzerdim
aman neyse böyle şeylere takılmak istemiyorum takıntılı biri olucam yakında :96:
ama şuan yazarken yine sinirlendim :84:

şimdi ben o yazlıkta 3 hafta kalamam daralırım nası kaçıcam bna bi öneri versene be hacı ben gidiymde toplıym şu evi annem arayp duruyo onuda yap bunuda yap sunuda yap :97: zaten sözde tatile gidiyo ordada ev temizlicek bütün gün bu kadının tatil anlayışı temizlik yapmak sanırım
ayy çok uzun yazmışım ama uzun süre yazamıcm :97:
özleyin beniiiiiiiiiii pambık gidiyiiii :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…