Popüler Konu Sevgili günlük...

ne kompleksikli ezik insan var yaa şu an cok gerginim ama aldım sinirimii şahsiyettenbugün bi terslik var ama hayırdır inşallah

bu güzel cuma günü Allah herkese herşeyin en doğrusunu göstersin, versin inşallah

O'na çok ihtiyacımız var

sevgili günlük..

herşeyin yoluna girmesini istıorum hayırlısıyla..

ayrıca bugün çok güzel mutfak eşyaları aldgm için de çok mutluymm..inşallah aynı mutlulukla kullanmayı nasip eder allah..

günlüüüüüüükkkk

öyle doluyum ki ne anlatayım bilmiyorum.... nerden başlıyım nereye getireyim lafı...
iş yerinde yalnız kaldım diğer kız ayrıldı...
zaten bu aralar öyle bir psikolojideyim ki dokunsan ağlayacak gibi...
uyuzcan la desen zaten aramız kötü... tam düzelteyim diyorum hala üstüme üstüme geliyo.
yoruldum be günlük evlenmeden daha evlilikten bıktım. 2 aile den bıktım... ne kadar mutluyduk biz annem babam kardeşim ben...
nerden çıktı bu evlilik niye... sebep? oysa hiç olmazdı o sorunlar olmasaydıı
beni bu kadar üzmeye hakları varmı günlük....

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda…

Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım…

İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…

bu şarkı muhteşem günlük
incir reçelinde duymuştum ve bu aralar fena sardım
.

Son düzenleme:
merhaba günlük ...

gezdik gezdik sonunda yolun sonuna geldikk

kızımın aramıza katılmasına ve ailesiyle tanışmasına son günler kala heyecanımıı nasıl paylaşacağımı bilememekten muzdaribim

ne yapsam nasıl zaman geçirsem bilemiyorum

kızımın odası cicileri her bişeyi hazır

bir tek omuzumda başın eksik yatağımda kokun kızım

seni çok ama çooook merak ediyorum ve özledim

bir hıçkırık var boğazımda, bu kadar sessiz kalışım korkutuyor kendimden!
bu halimi öyle iyi tanıyorum ki, sende tanıyacaksın...
ne demekmiş düştüğüm durum anlayacaksın!
yüreğimi böyle ateşe atarken acımadın ya...
sen bir damla su bile bulamayacaksın gönül ateşine....
nereden mi biliyorum?
Rabbimin adaletinden şüphemi olurmuş? Tövbe...

Seviyorsun öylemi?
göreceğiz...

bir gün mutlaka (ki uzak bir zaman değil bu ) hepsinden fazlasını yaşayacaksın...
adelet denilir bunun adına...
bilmiyorsan, öğreneceksin tatlım acele etme...

bak ne buldum;

Umursama dünya gelse üstüne, içinde büyüyen bir ahın olsun,elbet bir gün devran döner tersine, tahammül en büyük silahın olsun. Boşver hayallerin gerçek olmasın, yeşersin yeter ki umut solmasın, derde talip ol ki dertli kalmasın, garibin gözyaşı günahın olsun. Olsun be aldırma Yaradan yardır, sanma ki zalimin ettiği kardır, mazlumun ahı indirir şahı, her şeyin bir vakti vardır...!!

bu satırlar tercüman oldu bana bugün...

Ya Allah, ben gibi olanların dualarını kabul et, et ki su serpilsin yüreklerine, mükafat olsun çektiklerine...

AMİN...

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
ben geldim, çok şükür herşey yolunda, valla bak yolunda. Biliyorum inanması zor...
Çok seviyorum kocamı, ne mutlu Allah nasip etmiş onu, bana...
Babamla bi sorunumuz yok şimdilik, abimle de olanı halledicez inanıyorum, herşey daha güzel olucak dedikleri gibi...
Bi ara bana bi sarıldı içim titredi, kırdım onu dün akşam ama bilerek yaptım beni anlasın diye.
Sanki ben hiç yaşamadım seni tanıyana dek...
Unuttum sanma uk...

İyiyim bu günlerde. Sürekli sızlanmak çok boş geliyor artık. Elim ayağım sağlam daha ne istiyorum yau... Artık şükretmeyi bilmem gerekiyor. Ağlayıp zırlamanın bir mantığı yok çünkü elime hiçbir şey geçmiyor öyle yaptığımda. Aksine çok sıkıcı bir hal alıyor. Musti de sana 1 yıl daha aşk yok dedi ya tamamdır artık. Ona inanıyorum. Madem aşık da olmayacağım uzun bir süre, o mevzuyu da düşünmüyorum bundan böyle. Kafam rahat, hayat gelsin bildiği gibi.

Ama şu da var ki aşk acısı çekmek bile benim bulunduğum kimseyi sevememe ve heyecan hissedememe durumdan çok daha iyi. Bence insanlar çektileri acının bile kıymetini bilmeli. En azından işin içinde duygu var. Bir yoğunluk yaşıyorlar. Bende hiçbir şey yok o anlamda. Yalnız ne demiştim sızlanma devri kapandı! Bıraktım oluruna napiim. :/

Mucks.!! :*

Artık iş bulmak istiyorum sevgili günlükçüğüm sıkıldım mülakatlara katılmaktan mezun olalı bi sene oldu ben hala yerimde sayıyorum günlüüükk çok dertliyim evlencez para lazım günlükçüğüümm

Bugün 12 haftalık olduğumuzu söyleyimmi sana?Sanki ilk defa anne oluyorum gibi ağzım hiç kapanmıyor,hayırdır inşl...

Düne ve önceki günlere nazaran daha iyiyim bugün.
Dün içim o kadar sıkıldı ki kendimi o kadar çaresiz hissettim ki sebebi tam olarak belli bile değildi.
Nasıl kötü hisler içerisindeydim iki duvar arasında sıkışıp kalmış gibiydim bidaha böyle olmasın çok kötü bi his sanki hiç geçmeyecek gibi.
Yarın sınavım var bu seferki çok daha önemli o yüzden çok fazla korkuyorum önceki sınavda kapasitemi biliodum neyi yapıp neyi yapamayacağımı...
Ama bu öyle değil bu sınavda hepsini yapmam lazım ben bunu hakettim günlük bu sınava çok çalıştım şansa yer yok yapmam lazım istediğim gibi geçmesi lazım...
Sözel dersler çok nankör ne kadar çalışsan da bazen olmuo en iyi bildiğin şeyi bile yapamıosun böyle olmamalı korkuyorum o kadar çalıştım emeğimin karşılığını almalıyım.
1 sene daha evde oturmaya dayanamam sanırım dün bunun bi patlamasını yaşadım yaklaşık 10 aydır tek başımayım yalnızım bütün arkadaşlarım başka şehirlere gitti gitmeyenlerle de ben konuşmak görüşmek istemedim sanki kazanamadım diye küçük düşecekmişim gibi hissettim dersane ortamını da hiç sevmedim hiçbiri ana göre insanlar değildi yapamadım kimseyle arkadaşlık kuramadım buna aldırmıo gibi görünüodum meğer hepsini içime atmışım dün o çaresizlik duygusu içinde anladım bunu.

öncelikle yarın sınava girecek herkese ve LadyEvile başarılar dilerim
yarın bende giricem sınava ama herhangi bi umudum yok 1 sene kaybetmeyi göze alıp hiç çalışmadım
diğer sene okul olmadan rahat rahat çalışıp başarıcam inşallah.
bizimkiyle dengesiz bi ilişki yaşıyoruz bi mesajında eskiyi hatırlayıp sinirlenirken diğer mesajında seni çok özledim diyebiliyor.
alışmıştım ben zaten bu hallerine zorlanmıyorum o yüzden takmamayı öğrendim.
onun canı yansın istemiyorum sadece, üzülsün istemiyorum.
eğer bensiz olmak onu mutlu edicekse bensiz kalmasını sağlıycam ama o zaman da mutlu olamıyo.
bi şekilde yaşayıp bi sona ulaştırmaya çalışıcaz bu ilişkiyi, mutlu veya mutsuz
yeni hayellerim var günlük.
bigün gelip anlatıcam bunu sana uzun olucak ama dinlersin sen
bu hayalleri düşünmek bile heyecanlandırıyo beni :))
inşallah kabul olur
görüşürüz :*

Günlüküüm çok heyecanlı ve bir o kadar da mutluyum.
Burda o kadar iyi dilekler aldım ki sınava çok iyi bi moralle gireceğim sayelerinde.
Bana başarılar dileyen pozitif enerjilerini bana yollayan herkese çok teşekkür ederim iyi dileklerinizle gireceğim sınava ve çok iyi bi sonuçla çıkacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…