Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş benim sorunum nedir biliyor musun? süper egom süper çalışıyor.bu yüzden kalbim deli gibi istese de aklımın dediğini yapıyor sonra yıllarca kahroluyorum.bak hala değiştirebilirim,bir çıtlatsam teklif gelir ama...kim uğraşacak?belki de tam aşık değilim.gerçekten aşık olsam elde etmeyi denerim.
farkettiğim diğer bir şey ise neyi yapmam dersem yapıyorum.büyük söyleme artık kızım.
yazın kurslara gideceğim,arkadaşlarımla buluşacağım.annemlerin evlenme baskısına da karşı koyacağım.artık meslek sahibi kendi ayaklarının üstünde duran biriyim.sinirlenmeden,ağlamadan,uygun bir dille anlatacağım.
Son olarak sırırnı kimseye verme...Ama fırsatı da vaktinde değerlendir...hayatı çok ciddiye alma bitecek ne olsa...şükretmeyi bil...

içim sıkıldı bi anda nedense:44:
haftaya mezuniyetim var,ama içimde hiç heyecan yok,annem babam daha heyecanlı hele ki babam:97:derste çalışmam lazım yaa çok sıkıldım çok!Allahım bi değişiklik olsun hayatımda iyi bi değişiklik,bi heyecan

Günaydın günnüş...
1 haftacık kaldı sınavıma sonra iznimee .. Yarın arkadaşım gelinlik mağazası açılıo onun açılışına gidicem sonrada t.dağ gidicem gezmeye haftaya pazar aşkımla 2 gün erken olucak ama olsun yıldönümümüzü kutlıcazz 2 yıl be günlük 2 yılı bitiriyoruz.. Allah ın izniyle daha çok yıl bitiricez Sonra ben ankaraya uçucammm Ankara dönüşü burdan arkadaşlarla İstanbul yapıcaz aşkımda bize ordan katılıcak Sonraki hafta aşkımla denize gidicez Sonrasını bilmiyorum 1 aylık rezervasyon yeterli dimi..

Günlük sarmayan varmı bu şarkıya.. Dinleyipte off bee demeyen varmı acaba ? O "iSyaaaannn" deyişi yokmu sezainin.. İçini titretiyor insanın..

offf be günlük yardım et kaybettiğim kiloları geri alayım:2::2::2::2:

Son düzenleme:
off be günlük doğum yaklaştıkça saçma sapan düşünceler sarıyor beynimi

içimden gelenleri bile yazamıyorum anlatamıyorummm

niye bilmiyorum ama suan gözlerim yasli...
yaz ortasinda yine ellerim buz gibi...
nedeni yok su halimin..
belki de kendime bile itiraf edemedigim seylerdir suan gözlerimden süzülen..

naber cicim... cts cts bu saatte evde olmak genelde canımı sıksa da bugün burnumu dışarı çıkarasım yok ; feci sıcak... ayrıca cilt bakımından geldim 12 saat yüzüme dokunmak yasak böyle de makjaysız dışarı çıkamam... umarım 2-3 aya kadar fondoten kullanmayı bırakabilirim... bu arada diş tellermle birlikte yaşamaya devam ama dişçime tahammülüm kalmadı... kadın herşeyi yavaşlatıyor beni hasta ediyor... bitecek ; az kaldı diye diye 1yıl geçti yine yaaa... neyse velhasıl güzelleşme çabalarım devam ediyor...

dün pek gezdim ; bugün evde olmak için geçerli bir sebebim daha var yani... hatta alışveriş de yaptım arkadaşımı beklerken ; onu beklemek bana biraz pahalıya patladı diyebiliriz ama olsun çok hoş 2küpe ve bir bluz aldım ve de makyaj malzemeleri... yarın ne yapsam acaba... sabahtan yine bir güzellik seansım olacak ama sonrasına bir plan yapsam iyi olur ... neyse ben bir film izleyeyim en iyisi şimdi... görüşürüüzzz...

ayy yine bir düğün ; davul zurna olayı başladı bizim caddede :)

Son düzenleme:
Günnnnüüüüüük :) Günaydın diyesim geldi sana hep sabahları yazıyorum ya ordan kalma bi alışkanlık :)

Temizlik yaptık sabahtan beri Geçen hafta hastaydım yaa evimin tüm mobilyalarına isim yazılabilir kıvamdaydı Sağolsun eşim yardım etti. Sildik süpürdük... Şimdi de gezmeye gidiyoruz İKEA açıldı yaa Ankaraya, evimize yakın önce oraya gidicez sonra da araba bakmaya, arabamızı değiştiricez günnükcüm Bayılıyorum alışverişeeee Alınacak şey araba bile olsa heyecanlanıyorum ben

Çıkayım artık hadiii hadiiii
seslerini duymaya başladım. Hoşçakal günnüğüm

Yine ben günlük
Nasılsın diye sormaya geldim, için şişti di mi herkesi dinlemekten
Dün doktora gittim sonunda, yaşlı insanlar gibi ellerim titriyo günlük iş yaparken. Doktor sigarayı bırak dedi ama zaten az içiyorum ben(günde 4-5 tane filan) kansızlık varmış, zayıfladığım için direnç düşüklüğü var. Hatta bazen ayakta dengemi bile sağlayamıyorum, çabuk sinirleniyorum herşeye, sabır denilen şey kalmadı artık. Öğretmenlik 3 yılda mahvetti beni günlük. 58 yaşıma kadar nasıl çalışcam bilmiyorum :44: Titreme için ilaç verdi antidepresan verdi, uyku bağımlılık yapmayan cinsten, çalışan insanlar rahatlıkla kullanabilir dedi. Bir de vitamin iğnesi verdi onları vuruncam.Antidepresan bitince kontrole gel dedi, geçmezse beyin tomogrofisi çekeriz dedi. İnşallah ciddi bişey çıkmaz. Bi de midem için doktora gitcem günlük bu hafta sınav görevlerimiz olcak boş günüm olursa yine gitcem hastaneye. Malum şahısla aran nasıl diye sorarsan çarşamba günü yemeğe gittik, aslında kahve içmeye diye kararlaştırmıştık ama sonradan yemek de yiyelim dedi peki dedim. Güzel bir akşamdı ama hala açılmadı bana, ertesi gün de günaydın prenses diye mesaj atmış sonra aradı o gün konuştuk ama ondan sonra hiçbir iletişimde bulunamadık. Onun araması lazım dimi günlük ben aramıyorum o yüzden. Az önce de çarşıda gördüm arkadaşıyla geziyodu, ben de arabada kırmızı ışıkta bekliyodum gördü selam verdi gülümsedim ben de, o kadar. Arar diye bekledim ama aramadı Sanırım o da akışına bıraktı. Ama böyle de bir garip bigün buluşuyoruz sonra 2-3 gün hiç konuşmuyoruz. Aslında o ilgili davranıyor ama benden aynı ilgiyi göremeyince geri çekiyor kendini sanki. Ama napayım duygularını açıklasaydı bana ben de ona göre ilgili davranabilirdim, ne hissettiğini bilmeden adım atmak doğru gelmiyor. Neyse hayırlısı olsun günlük, hadi öpüyorum seni ve kaçıyorumm

incir recelini izledim ve aglamaya devam ettim günnük...
cok ama cok güzel ve özel bir film...

belki de biraz uzak kalmak iyi gelecek ikimize de..
belki herşey daha güzel olur...
hayalini kurduğum güne şafak sayarım senle..
çok mu uzak acaba 3 yıl dile kolay..
ama geçer be günlüğüm bu hayatta neler geçmiyo ki demi...
onunla sonsuz bi mutluluğa evet derim belki birgün...

ben geldim günlük :))
mutluyum bugün. aramız iyi benimkiyle çok şükür.
dengesiz bi ilişki yaşasakta artık kavgaların uzun sürmemesi sevindirici.
sınava girdim bugün bi amacım olmadığı için heyecanlı falan değildim ve yapabildiğimi yaptım ama sanada söylemiştim ben diğer giricem sınava bu sene hazırlanıp. inşallah o zaman istediğin sonuçları alıcam ama artık bi meslek belirlemem gerek böyle kararsız kalınca olmuyo.
bu kk iyiki var günlük ve biz sana iyi gelip anlatıyoruz herşeyi. o kadar iyi geliyo ki bu site ve burdakilerin cana yakınlığı.
çok seviyorum kkyı ve burdakileri günlük

arkadaşımın kınasından geldim.şoklardayım hala.kadının biri kucagıma bayıldı.sonradan ögrendimki kayınvaliymiş..ortada birşey de yok.kızın kınası düğünü ağzının herşeyin tadı kaçtı

özlem ne acı bi meretsin sen insanın içini çürütüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…