Popüler Konu Sevgili günlük...

Kötüyüm be günlük....
İçim dışım karanlık sanki tadım yok bugün...
Düşündüğüm insanlar beni düşünmüyor ne yazık ki...
Sorsam şimdi ona savunacak kendini biliyorum...Ama..biliyorum işte sıkılmış bi şeylerden...
Belki de benim bitmek bilmeyen dertlerimden...
Anlatmayacaksın günlük...
Sıkılıyorsan içine atacaksın...
Ağlıyorsan kimseye görünmeden sileceksin gözyaşlarını...
Gün gelir için içini yer evet ama susacaksın...
Çünkü bunu istiyorlar senden...
Ne arkadaş,ne eş, ne de dost...
Yalnızlığın silecek gözyaşlarını....

Ya ben bu annemi anlamıyorum günlük,
Yine birşey olmuş ama söylemiyor anca bağırıp duruyor bide derdini söylese bende anlıycam daa

yarın onunla gemliğe gidicez. 2 haftadan sonra ilk defa dışarı çıkıcam ilk defa onunla görüşücem. mutluyum ama kavga edip duruyoruz sevcan diye bi kız yüzünden.:2::2::2::2::2::2:

günlük şu günler geçmiyor. nedense bugün herkes bi olumsuz bir gergin. tabi ben eksik kalır mıyım? şimdi kendimi neyi dert etsem de canımı sıksam diye eşeleniyorum. sonunda havalara astrolojiye bağladım ben

acaip tembel oldum laf aramızda. yapmam gereken herşeyi erteliyorum. nereye kadar kaçacaksam? halbuki bir an önce yapsam işlerimi de rahat etsem ya. şu bayram iyi gelecek ama eminim . işlerimi toparlarım ondan sonra diye kendime savunma psikolojisi oluşturdum bile :89:

bu reflü ne kötü şey gnlüğüm..
boğazım acıyo sesim değişti resmen.. midem bulanıyor bir de sürekli..
allah kimsenin başına vermesin..
ramazan zor geçiyor allah için, kimseyi iyi iyi deyip kandıramıcam..
gözlerim de yanıyo, akşam olsa bi..

sevgili günlük ;
bugün hayatımın en değerli insanını çok özledim buraya yazmak istedim. 3 gün oldu göremiyorum ama bana bu 3 gün 3 yıl gibi geliyor bir gün görmezsem özlüyorum kokusunu...

hoşgeldin miniğim..ne oldu nasıl oldu boşverdim hepsini.sen geldinya her şeye değer..
bilsen gelişinin haberi bile nasıl mutluluk...
belki zamanlaman yanlıştı başkalarına göre.
biraz erken geldin aslında..ama iyiki geldin meleğim
sen benim geç kalmış mutluluğum umudumsun.
bambaşka bi sebeple gittiğimiz doktor teyzenden senin haberini aldık..
şimdi senden tek istediğim sıkı tutun anneciğine..
sabırsızlıkla bekleniyorsun burda..

sevgili gunluk bu sana ilk yazisim. bundan sonra hergun daha guzel daha hayirli seyler yazma umidiyle yaziyorum... yorgun gecen 1bucuk senenin ardindan,yavas yavas toparlaniyorum... ne degisti peki???dert yok tasa yok suphe yok kusku yok yalan yok şer yok. ama ben umutsuzum. Allahin gucune gitmezmi boylesi...

gider gider.. hemen toparlanmam lazim.. pers ve cuma gunki sinavlarimda iyi gecerse cok mutlu olcam..ozaman birak gunlugude dersine bak honour9.. guzel bi hayat beni bekliyor biliyorum

Bir insanın huyu hiçbi zaman değişmezmiş günlük.
Yaptığından pişman olsa da deli gibi sevse de yine de değişmezmiş bunu çok iyi anladım.
Bu kaçıncı şans ona verdiğim bende bilmiyorum.
Kaçıncı yalvarışı ve kaçıncı affedişim insan saysam o kadar çok olurdu ki.
Kimseye değişir şöyle böyle olur demiceksin.
Bi insan neyse oymuş.
Kimse ümitlenmesin benim gibi.
Hayatının hatasını yapmış olur.
Birde hiçbişeye sil baştan başlanmıyor.
Yaşananlar insan ne kadar istesede asla unutulmuyo ve en olmadık anda geliveriyor gözlerinin önüne.

Son düzenleme:
kapattım gözlerimi...

karanlık çöküverdi üstüme...

aslında güneş parıldıyordu tüm gücüyle...

ne oldu peki...

güneş mi battı hava mı karardı...

yoksa ben sadece kendime mi yaptım bu sanal karanlığı...

ben gözlerimi kapatınca batmıyor ki güneş...

hava kararmıyor, ay çıkmıyor, yıldızlar yön göstermiyor...

ben sadece kendimi kandırıyorum...

sanal bir karanlık yapıyorum güneşin içinde kendime...

aslında aydınlık ve parlak dünyada kendimi karartıyorum sadece...

sevgili günlük

zor geçen günlerde iki-üç hafta içinde sanırım saçlarım çok döküldü...

oysa saçlarımı uzatabilmek için bi sene hormon tedavisi görmüştüm..

şimdiyese insanlar fütursuzca aa senin saçların ne kadar seyrekmiş diyorlar habire

böyle dediklerinde kim ne kazanıyor ki

salak değilim saçlar benim kafamda farkındayım durumun...

saçlarım bi yana,
bugün de daha iyiydi, zamanla her şey daha güzel olacak buna inanıyorum

ben geldim günlük.
kısa bi aradan sonra burdayım.
bu kısa zamanda bile olanlar oldu ve biz yeniden başladık bugün.
biliyorsun teyzeme gitmiştim kafa dinlemeye. ama ordada rahat vermedi. aradı her zamanki gibi ve ben yine açmadım.
sonra mesaj attı normalde okumadan siliyorum ama bunu merak ettim ve okudum. hayatında birşeylerin iyi gitmediğini ve konuşmak istediğini söyledi. ben anladım ne olduğunu ve kendini çok kötü hissettiğine emindim.
dün teyzemden eve döndüm bugün yanıma gelir misin dedi. gittim konuştuk önce. hayatında hiçbirşey yolunda gitmemiş ve korktuğumuz şey olmuş :/
kötüydü ağladı üzüldüm bende. sonra onu orda bırakıp minibüse bindim. ama gel gör ki yarı yolda inip mesaj attım gel diye :/ oruçlu olmasına rağmen koşa koşa geldi ve kalındığı yerden devam.
iyi mi yaptım kötü mü yaptım inan bilmiyorum.
bu kaçıncı barışmamız artık ondan bile emin değilim.
beni çok sevmemesini istedim ve kıskanmamasını tabi ki.
bikaç karar aldık umarım uygulayabilir. yoksa daha nereye kadar böyle gider bilmiyorum.
hakkımda hayırlısı olsun ve bu sefer önceden yaşadıklarımı yaşatmasın bana.
bu sefer mutlu olalım günlük, aynı o rüyamdaki gibi sadece mutlu...

Son düzenleme:
sevgili günlük;
merhaba ben silenzio..yani sen bana silenzio de kısaca..bende sana günlükçüm diyim bundan sonra..çünkü ben günlüklere günlükçüm derim hep..
Aslında ben çok üzülüyorum..ama bunu bilmiyolar..
iki saattir dua ettim..çok dua ettim..artık ben bu ortamda bulunmak istemiyorum..şu sınavı kazanıp gidiyim dedim..
ALLAH beni duydu..o duyar biliyorum..az önce luzumsuz bir insan sinirlerimi alt ve de üst etti..
kendine mecbur olduğumu falan düşünüyor herhalde..hayır!değilim!
açıkcası daha çok görüşücez seninle günlükçüm..bu yüzden şimdilik ayrıntıya girmiyorum..
neyse..dün erkek arkadaşım geldi şehir dışından..onu 15 gündür görmüyordum..çok özlemişim..
bir sürü sarıldım öptüm filan..yemek yaptım..çok güzeldi..artık bütün yaşamımın her karesinde o da yer alsın istiyorum..
hatta sadece o yer alsın istiyorum..
beni en iyi anlayan o..şu sınav sonucu açıklanır açıklanmaz eğer kazanmışsam tatile gidicez..
çok eyleniceeezz günlükçüm çook..bugün akşama kadar bilgisayar başındaydım..
ayın 20sine kadar da bu böyle olucak gibi gözüküyor..çok sıkıcı..yeni siteler keşfetmem lazım diye düşünüyorum..
vakit böyle geçmez..doğum günümde yaklaşıyor..acaba ne süprizi var..
4 sene sonra ilk defa ayrı şehirlerdeyken benim doğum günüm olucak..
e bir şeyler ayarlar artık herhalde..bekliyorum bakalım..çünkü beyendiğim ayakkabıyı hususi gösterdim 3-4 sefer..aklında bulunsun diye farkettirmeden..
karnım kaçgündür feci ağrıyor..malum özel günümdeyim..bu yüzden tatlıı krizindeyim..
o kadar tatlıyı başka biri yese 100 kilo olur bende tık yok 55de sabitledim kendimi ne ileri ne geri..
o tatlılarıda yemesem 30a inicem galiba..
neyse günlükçüm ben birazdan gelirim belki yine birkaç olay daha gelişirse gündemi anlatırım sana..
çok önemli olaylar yok..kendimi tanıtmak için karaladım bir şeyler işte yoksa çok aksiyonlu bir hayatım vardır görürsün ilerleyen günlerde..gelemezsem bugün yarın görüşmek dileğiyle..

HOŞÇA KAL..

sevgili günlük,
kadınlar kulübünde hayli ilginç okumalar yapıyorum. kadın milletini anlamaya çalışıyorum. anladığım kadarıyla kadınlar sevdiklerinden bahsetmeye, dert anlatmaya, destek aramaya bayılıyorlar:) artı toplumsal cinsiyet rollerimizde pek bir değişiklik yok, eğitim artsa da. sadece biraz daha kendine güvenen,daha az alttan alan bir kadın var karşımızda; ama yine mutfakla çocuğuyla eviyle kocasıyla alışverişiyle ilgilenmekten müthiş zevk alıyor kadınlar. duygular daha çok uçuşuyor sanki bu forumda :) insanlar, olaylar, düşünceler sıralamasında çoğu zaman ilk iki kullanılıyor, bunlardan bahsediliyor.
sık sık gülümsüyorum okurken.
kadın olmak güzel :)

Çok sinirlendim günlük...Bir konu vardı yorum yapacaktım ki konu kapandı.kelebek_kiss isimli üye kaç kişiye kafasına göre hakaretler etti kötü içeriğe bastım umarım üyeliği silinir.Konu ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok.
Bir de ayın 9'unda kılavuzu yayınlayacağını açıklayıp,bugün kontenjan ve taban puanlar olmadan (ki zaten herkes bunlar için bekliyor kılavuzu) yayınlayan MEB'e tebriklerimi sunuyorum.Harika çalışıyorsunuz gerçekten.Pes yani pes...
Bu da demek oluyor ki beklemeye devam günlük...Hayırlısı...​

Üniversiteli olmak ne kadar güzel! Bunu üçüncü yılın ardından çok daha iyi anlıyorum bu şu aralar. :))
Bugün yürüyorum kampüste kırtasiyeden çıkmıştım.
Baktım bir yerden gitar sesi geliyor. Sonra biri başladı şarkı söylemeye.
Biraz daha ilerleyince daha net duyar oldum; dedim acaba İspanyolca mı söylüyor? falan filan...
Aaa bir de ne göreyim. Bizim sevimli koreliler toplanmış biri gitar çalıyor biri şarkı söylüyor.
Şarkı söyleyen tamamen transa geçmişti. :)) Toplamda 5 - 6 kişilerdi. :))
İyice yaklaşınca anladım dillerinden. Daha sonra yüzlerine bakmaya çalıştım, pek bir şey göremedim. :))
Dizilerde filmlerde izlediğim süper yakışıklı adamlara benzemeseler de her zaman kanımı ısıtan insanlar bunlar.
İşte bunu seviyorum. Yeşillikler içinde yürürken bir sürü ülkeden insanı bir arada görebilmeyi.
Bunun beni gülümsetmesini...
Bu kavurucu yaz sıcağında olsa bile. :))
Ama pavyonların olduğu semtten otobüsle geçerken gördüğüm dışı hediye paketi gibi olup da içindeki ışığı kaybetmiş kadınlara çok üzülüyorum.
O kadar sert ve donuklar ki. Kim bilir neler yaşıyorlar kapalı kapılar ardında.
Çok merak ediyorum.

Keşke bu aydaki gibi kalabilsem hep
Hep huzurlu olsam şu dilimi tutabilsem
Ne güzelsin mübareek ramazan
inşallah bu tavrımı ramazandan sonrada koruyabilirim inşallah

günlük..
şu an o kadar sinirliyim ki oturdum ağlıyorum..
bu sinirden ağlama konusu benim sinirimin en had safhada olduğunun göstergesi bilirsin mi...
hayır ben şimdi nasıl uyuyacağım bu sinirle söyler misin bana...
off allahım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…