Popüler Konu Sevgili günlük...

ey gıdı gunluk ey
neler yazdım sana bı zamanlar dımı
nasıl zaman gectı neler yasandı

son bır ay gunluk,bak gozlerım yasardı
cok garıp duygular ıcındeyım
hersey hayrla guzellıkle olsun ıns

evet günlükçük...
yarın kontenjanlar açıklanıyor.
çok heyecanlıyım,aklımdan çıkmıyor.
iyi bir alım olursa atanacağız inşallah(atanacağız diyorum,kendi atamamda bile bu kadar stres yapmamıştım)
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarasın....

Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunu olup,2 yıldır kazanamadığı kpss'yi bu yıl kaçırıp giremediği için intihar eden ve şu anda hayata tutunmaya çalışan Meltem arkadaşımızı da sen yaşama kazandır Rabbim:2:

mide bulantılarımdan dolayı son bir haftayı kaynanagilde geçirdik...
mutfaga girip yemek yapamıyorum die
bari herif heder olmasın derken kendimi bi anda kaynanın evinde buldum..
valla bulantılarım öyle fazlaki nie burdayım bile diyemiodum..
sahura kalkmıodum,ne yemek yapıcam derdimde olmuyodu..
oralar iyiydi ama..
bir haftadan fazla kalınmaması gerekiomuş günlük..
kadın baya bildiğin iş yaptırıo bana
hamileliğim kimin umrundaki....
hareketler birbirine iice batmaya başladı zaten.
derken bgn eşime evimize gidelim artık dedim..
bulantıyı çekicem artık..
biraz bozuldular falan ama şuan evimdeyim..
haa sahura kalkabilirmiyim bilmiyorum..
midem bulanıomu
hemde ne fena.....

Son düzenleme:
selam,nbr.
biliyomusun bugün beni bi arkadaşım işletti.baktım numara kayıtlı değil açtım bi murat boz özledim çalıyo.aman allahım o duyguları tarif edemem nasıl bi mutluluk nasıl ağzım kulaklarıma vardı.o da beni özlemiş dedim.dayanamadı dedim.bi yandan da böyle şeyler hiç tarzı değil diyorum
gurur yapıcam ya teli yüzüne kapatıyorum.ama mutluluktan havalardayım.sonra bikaç kere arıyo açarmısın bişey diycem diye de msj atıyo.zaten can atıyorum açmaya.bi açıyorum ki cankandan saçma sapan bi şarkı.kaldırdım bak göbeği hoppaaaa diyo ordan.
evet komik.ama yerle bir oldum ben.o mutluluğum boğazımda nasıl düğümlendi bliyomusun
kızmadım arkadaşıma çünkü olanlardan haberi bile yok bilerek yapmadı yani...
hala ilk şarkıyı dinlerkenki halim aklıma geliyo.neler hissettiğim.onu ne kadar cok özlediğim.çok kötü oldum bunun bi şaka olduğunu anlayınça çokk...
öyle biri benim hayatımda olamaz dedim çıkardım ama özledim işte
keşke arayan o olsaydı günlük
keşke arasa beni
her telefon çaldığında artık O dur belki diye heycanla bakıyorum telefonuma
en kestirme biran önce unutsam ben onu günlük çıksa aklımdan

Günlük;
Bugün aşkımla iftar yaptık.
İftar öncesi beni kızdırdı ama.Neymiş efendim elalemin adamının yanına niye tek gitmişim arkamdanda bakmışyaa deli etti beni oruçlu olduğuma dua etsin.Halbuki tartılmak için para bozdurmuştum.günlük 5 kg almışım.52 ydim 57 olmuşum.Bayrama 65 i görürüm
Yarında ablama gidiyorum 2 gün kalırım özlemiştim fıstığımı
Hadi iyi ceceler

Seni yeni keşfettim günlük,
İlk olarak tam anlamıyla türkçe harfleri kullanmaya özen göstericem biraz zor olucak bana ama yapıcam...
Şimdi günlük ramazan iyi hoş da bu uyku düzenleri nasıl düzene girer bilmiyorum sabaha karşı 5 de uyu gündüz öğlen 2 de kalk olacak iş değil hadi ramazanı öyle böyle geçirdik bak bir haftası bitti bile benim asıl derdim o değil günlük... Şu sıralar saçlarım çok dökülüyor ve hormonlarım alt üst olmuş durumda bebeğim zaten bana gelmiyor rabbim ol dediğinde inşallah.. Şu doktorlar dizisinde de ne var anlamıyorum geçen seneden beri izle izle bölümleri ezberledim hala kopamıyorum. sırf ordaki ela nın saçlarına bayıldığım için bu kış saçlarımı uzatma kararı aldım tabi kışa kadar uzatacak saç kalırsa.. günlük aslınd bu kadınlar kulubu çok iyi bi site ya hatırlıyorum da taaaaa 3 sene öncesinde bile girip evlilik öncesi karar almamda yardımcı oluyordu bu site bide hamile olsam da hamilelikle ilgili bilgi olsam oda olur inşallah bi olayım sana burdan yine söylerim günlük...ay yeter günlük bak saat 2 olmuş bile hele bi saati 3 yapayım sonra sigara böreklerini kızartırım...

canım günlük ilk yazışımda seni üzmek istemem ama hayatım çok karışık bu karışıklıktan çıkıp düzenli bir hayata girmek istiyorum artık sadece sana sitem edebiliyorum.. (

"Olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın. Bakarsın ki her şey başladığın gibi! Olmuyorsa, olmuyordur! Gönlün rahat mı? Elinden geleni yaptın mı? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…"

Olmuyorsa zorlamayacaksın.Demesi kolay...Ama kaçımız yapabiliyoruz ki bunu?Her gün,her an bir şeyler için olmayacağını bile bile çabalayıp durmuyor muyuz?
Her şey istediğimiz gibi olsun,o mutlu olsun,bu rahat olsun diye diye kendimizi hırpalayıp durmuyor muyuz?Hayat bu mu günlük?Savaş gibi,yarış gibi bir şey mi?Amaç kazanmak,sürekli kazanmaya çalışmak mı?Oluruna bırakmak yasak mı?
Öylece karşıdan baksak mesela...Olmayanlara,kaybedişlere gülüp geçsek...Olmaz mı?Yetmez di mi?Yetemez.Mutsuz oluruz,başarısız oluruz,beceriksiz oluruz.Safdışı bırakılırız.İterler hemen bi köşeye...Kayboluruz..
Bu adına hayat deyip de güzelleştirmeye çalıştığımız savaş çok zor günlük,çok yorucu...Ben savaşmak istemiyorum.​

selam günlük yine ben geldim sana ne yazsamki nereden baslasamki dunku savasimizdanmi yoksa kizlarimi cok özledimdenmi. bayram gelsede kizlarima yeniden kavussam yeniden evi doldursalar cigliklariyla biliyorum egoistce birsey ama onlarsiz nefes alamiyorum hep heran yanimda olsunlar istiyorum anneme gitmeleri iyi bir fikir degil desemde cok iyi vakit geciriyorlarmis civciv almislardi buyumusler gidince onlarida getirecem diyorlar. balim ve nazim benim canlarim, yasama sebeplerim, ya....ben onlari cok ozledim yokluklarinda sudan cikmis balik gibiyim
kendine iyi bak burda benim sana verecegim kavusma haberlerini bekle tamammi

Bugün keyfim yok, suratım beş karış oturuyorum öyle.
Canım sıkkın konuşmak bile istemiyorum.
Beklentilerimi yüksek tuttuğum için hayal kırıklıklarım çok.
Bile bile yapıyorum bunu kendime. Ne zaman akıllnıcam ben?
Kimseden bişey beklememeyi ne zaman öğrenicem, ne zaman...
Öğrendiğimde tükenmiş olucam sanırım...

Selam Günlük,

Canım ne kadar sıkılıyor bir bilsen. Yapmamam gereken bir şeye inatla devam ediyor, onu özlüyor, onu düşünüyorum. Oysa bana yaşattıklarından sonra mümkün olduğunca uzak durmam gerekir. Ama yapamıyorum. Kendimi hiç bu kadar zayıf hissetmemiştim. Ünlü irademe ne oldu bilmiyorum. İster istemez sorularla boğuluyor beynim. Neden? Nasıl yapabildi? Hiç mi düşünmedi? Hiç mi sevmedi?

En acı yanı cevabını asla alamayacak olmak. Belki tekrar karşılaşırız. Belki konuşuruz da, belki sorularımı da yanıtlar ama bir gerçek var ki, vereceği hiçbir cevap, benim içimi rahatlatmayacak. İçimdeki kuşkuyu gideremeyecek. Sarstığı güveni de tekrar sağlayamayacak.

Peki ben neden uğraşıyorum? Ne için hala onun için üzülüp, acı çekiyorum. Neden hala onu özlüyorum. Neden???

Allah'ım ne olur sen sabretmeme yardım et...
Günlerdir kılavuz, branş sıralaması için dört dönüyoruz, bekliyoruz,açıklayın diyoruz...
Binlerce insanın geleceği, hayatı söz konusu...
Ama bir tek kişi -bir tek kişi-bizi önemsiyor mu acaba?
Branş sıralaması verilmedi..Hala bir ümit verilir diyoruz.
Kılavuz yayınlandı ama hiçbir şey anlamadım...
Allah'ım şu mübarek günde sen gör bizi, duy bizi, yardım et bize.

beni üzdü işteee sabah sabah açmayacağım telefonlarınıda mesajlarınıda cevap vermicem evet biliyorum yolda araba kullanıyor ama yapabilecek bişeyim yok .hatasının farkına varması gerekiyor degilmi günlük.kıyamadığım için affediyorumya işte o zaman özensin oluyor oda günlük.öyle kolay degil görsün ..

bide hiç bişey yokmuş gibi
yapabileceğim bişey var mı diyo
yok anasını satiim yok. Tek sorun bi b.k yapmaman zaten!

Kısmetse yarın ya bamyayı, ya da tüysüz kayısıyı göreceğiz :86:İnşallah sağlığı sıhhati yerindedir...
Ve inşallah poposunu dönüp yatmaz da gösterir

hayat boş....

kocaman bir boşluk kaplıyor bedenimi...

iyi ki çocuklarım ve eşim var...

sonbahar hüznü kapladı bu aralar benliğimi...

belki de biz burada ağzımıza kadar yemeğe boğulmuşken

aç kalan insanları açlıktan can çekişen masum canları ve

elimden çok şey gelememesi beni hüzünlendiriyor...

çok taktım kafaya çok..

Günlük, gözlerim şişti ağlamaktan gene, yazarken bile dökülüyo yaşlar gözümden,
İlgilenmesem, kabahatli gene ben, kocanla ilgilenseydinde kaçırmasaydın elinden derler,
İlgilensem, kabahatli gene ben, çok sıktın adamı, boğdun kaçırdın gene elinden derler,

Şimdi her şekilde suçlu ben olduğum için, konuşmamın pek anlmıyo yok.
Her şeye baştan başlıyalım dedik, iptal etmeliyim.
Olmamış yaşanmamış varsayalım.
Allahım sen güzelini hayırlısını nasip et.
Bu gün salı, işler durgun, yoğun olsaydı o zaman mahvolmuştum, ağlamaktan telefonu açamıyorum
Gözlerim ağrıyo.

Hepsini geçtim hep suçlu benim,her şekilde...
Bi kerede mübarek, evet bendesuçluyum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…