Popüler Konu Sevgili günlük...

benmi cok abarttım işi cok sey mı ıstıyorum bu gece beraber seftalı yıyelım dedı tamam dedım banyoya gırdım cıktım seftalıyemıs yataa gıdıo ben uyuyorum sen doktorları izle seftalı yıcektın canım aaaa ben yedım cıldırma da ne yapp tamam su sıralar cok sınırlıyım kahrolası haplar benı boyle yapıyorr hormonlar bozuk ama benım ıstedıgım evlılık bu deıl hanı hersey beraber yapılır yapılmıomu yapılıo ama hersey deıl ben bu evde cok sey dusnuyorum hersey planlı olsun ıstıyorum hersey duzenlıı ve bunuda esımde yapsın ıstıyorum elınden geldıgınce yapıo cok savruktu cok duzeldı ama yetmıo neden boyle oldum neden boyle oldukk

selam günlük
şu kafamızdaki sorun halolsun artık,şimdiden gelecek için kafa yoruyoruz okulu kazanıyorsun yok sınavlar yok yüksek lisansı yok iş bulması herşey sorun neyse günlük birsüre daha bu sorunla uğraşıcaz
bugün güzeldi akşam aşkım aldı beni gittik güzel bir yemek yedik sonra kordonda arkadaşlarla buluştuk eğlenceli geçti sevdiğim insanlar biarada nasıl eğlenmeyim
gene planlar planlar bakalım yapabilirsek 1 gece çeşme yapıcaz topluca:)buarada bugün bir mağaza gezdik bir ceket beğendim hatta abartarak hımm ne güzel bu böyle dedim takmadı ahahah birara dogumgününe ablamla sipariş ettik dedi agzndan kaçırdı nekine
ramazanda pek farklı birşey yapmıyorum akşamları anca çıkıyorum gündüzler kitap yabancı dizi falan geçiyor temmuzdan beri 3.kitabımdaym mutluyum:)okul açılana dek 5 yaparm ben onu sonracığıma ekimde ehliyete yazılmaya karar verdim ee geç bile kaldım biryerden başlamak gerek

günnüş karmaşığım yine...aşksızlık boşlukmuş anladım...artık ciddi ciddi hayatımda birinin olmasını istiyorum.ona aşık olmadığımı farkettim.ilgisi hoşuma gitti sadece.güya ehliyete,kurslara yazılacaktım,kilo verecektim,arkadaşlarımı arayacaktım....ooo...kitap,uyku,net...başka yaptığım bir şey yok.ailemin yakınına gelmemden de pişmanım sanki...her şeye karışıyorlar...ve onların verdiği her kararda azap çektim.artık farkettim,kararalıyım karıştırmayacağım kimseyi hayatıma.

"Can kafeste, dil dudakta perişan...
Kuyunun dibinde yusuf gibiyiz, gördügümüz rüyalar da perişan..."​

Bitti günlük.. Bu da bitti.. bi dahaki sevgilimle 3 senelik sözleşme imzalicam 3 seneliğine.. 3. yıl bitiyo aşk bitiyo nedir bu böyle dön dolaş aynı film.. leman ablamızın dediği gibi ey yıllar yenilmedim size hatalarım bile aynı.. ben akıllanmam kardan adam olur benden olmaz allahımmm senden tek bişey istiyorum bana güç ver.. kararımın arkasında durabileyim ve bu kararımın hayrını göreyim.. o da çooook mutlu olsun yüreğine serinlik ver allahımmm... istemem üzülsün acı çeksin... böylesi ikimiz için de en hayırlısı olsun yardım et güç ver allahım..

cok mutluyum gunlukcum,
Çok şükür artık hersey yoluna girmeye başladı,cok huzurluyum..
Artık çok huzurlu olduğum güzel bi işim var artık kendi paramı kazanıyorum ve en onemlisi artık kendi ayaklarımın uzerinde durabviliyorum ben cok sukur kimseye gerek kalmadan istediğm herşeyi yapabliyorum..
Allahım cok buyuk gunlukcum o kadar iğrenc gunlerin sonunda bana ole buyuk bi huzur verdiki cok sukur Rabbime..
Herşey cok cok daha guzel olacak,hissediyorum :)
opuldun cicim..

sevgili gunlük böyle bagira bagira geldim icin kizma önce dinle bi,
artik icimden haykrmak bile yetmiyor birileri durdursun artik siddeti savunan o pis agizlari.gazetelerin sayfalarinda, haber programlarinda, mahallede, hatta aile icinde yasanan kadina uygulanan her türlü siddet bitsin artik. yada butun kadinlar birbirini empatiyle anlamaya calissin. sabah yine ayni sabah, uyandim evi toparladim,bir de kk ya gidiyim kahveye dedim ,geldim. one ya sürekli girdigim sayfalarda surekli abuk yorumlar yapan sahis karsimda yine her zamanki kirici tarziyla. eeeeeeee yeter ya...hic duyulmus seymi bir arkadasimyazmis esim anneme kufur ediyor beni dövuyor. malum sahis cevaplamis butun hamaratligiyla annen bir sey yapmasa sövülmezdi diye. birde kiz anneleri damat yonetmeye bayilirmis. ay gunluk öyle doldumki sana kendimi zor attim icimi dökmek icin. gerci sinirden tam ifadede edemiyorum ama sen beni anladin saniyorum. görüsürüu canim yine heeeeee

Merhaba günlüğüm,
İyiim iyiyim merak etme, dün bu saatler dünya başıma yıkılıyodu...
Herşey yolunda gibi gözüküyo, şu parayı bu gün en çok 14:30 a kadar yatıralım, herşey kesinleşsin sonra çok daha memnun olucam.
Burunlarım akıyo sürekli, ve hapşuruyorum hastamı olucam ne, bu yaz gününde.
Neyse günlüğüm görüşmek üzere, ben biraz sitede geziniyim gelirim gene .
Hoşçakal

merhaba günlük,,

ramanazan ayının on gününü geride bıraktık zaman nede çabuk geçiyo bu kadar hızlı geçmese olmaz mı???
hayat nolur ver istediklerimi artık,,,,

sevgili günlük;

sanırım depresyona giriyorum.ya da adet dönemim yaklaştığı için yine böyleyim bilmiyorum.her şeyden etkileniyorum gene, her şeye ağlamak geliyo içimden.her şey ters gidiyo çünkü.düzelen hiçbir şey olmadığı gibi durmadan ters giden yeni şeyler çıkıyo.anlayanlar olsun istiyorum etrafımda beni.bir sorunumu da anlatabileceğim,gerçekten samimi olan insanlar olsun istiyorum ama olmuyo.bugüne kadar kardeşim,canım,dostum dediğim tüm insanlar sonradan nasıl bu kadar farklı çıktı anlamıyorum.sorunu kendimde arıyorum artık.ama çözümünü bilmiyorum.insanların arkasından konuşmak,maddi-manevi her şekilde onu tüketip sonra da ona hiç yardım etmemek ne demek.ondan sonra hayatından çıkartınca da o kişileri yalnız kalıyosun işte böyle.

gerçekten çok mutsuzum şu sıralar.okul biteli 4 ay olmak üzere.ama mesleğimle alakalı bir iş yok,herhangi bir talep yok.dershanecilik yapmak istemiyorum.öte yandan maddi açıdan sıkıntıda olmaktan bıktım.mecburen herhangi bir işe girip çalışmak durumunda kalıcam belli ki.kpss ye hazırlanmaya gerek bile duymuyorum.en az 85 almam lazım.o bile riskli benim atamam için.son kpss den çalışmadan 60 küsur almışım.çalışınca da o kadar yükseleceğini sanmıyorum.günlerce evden dışarı çıkmıyorum.birlikte vakit geçirebileceğim hiç kimsem kalmadı.

erkek arkadaşım askerde zaten.o aradığında ancak biriyle konuşuyorum.o da her gün arayamıyo tabi.bitsin diye gözünün içine bakıyorum.çok özledim artık ama bitince de değişen bir şey olmayacak aslında çünkü ayrı şehirlerdeyiz ve oldukça uzağız.evlenmek istiyoruz tabi ama ben işsiz o işsiz nasıl olur belli değil.onun da benim de işe girip para biriktirmemiz lazım.bir yatak odası takımı 5 milyarken nasıl başarıcaz bilmiyorum.onunla olmak için her şeyden fedakarlık yapabilirim ama ilerde pişman olmaktan korkuyorum.keşke her şeyim tam olmadan evlenmeseydim demek istemiyorum.ama bunları beklemenin de senelerimize malolacağını biliyorum.çok uzun yıllardır tanıyorum onu ve çok uzun yıllardır aşığım hala.her şey yoluna girsin,bir an önce kavuşalım istiyorum.ama ben bir işe girip başlarsam ve evlenip başka şehre taşınırsam gene her şey baştan başlar diye korkuyorum.bana evlenirken destek çıkabilecek kimse yok.tek bir akrabam bile.annemin de durumu belli.ne yapacağım artık hiç bilmiyorum.

param olmadığı için evden çıkamamaktan,vitrinleri görmemek için kafamı eğerek dolaşmaktan bıktım.sevgilim askerden döndüğünde onun karşısına çıkacak güzel bir kıyafetim bile kalmadı.saçlarımı bile kestiremiyorum aylardır.bu koşullarda beni böyle gördükçe uzaklaşacak diye de çekiniyorum.olmaz ama ya olursa diye düşünmeden edemiyorum.aslında evlenmekten de çok korkuyorum.rüya gibi olan şey kabus olursa diye.bunu onunla da paylaşamıyorum.şu ramazan gününde hep dua ediyorum..inşallah her şeyin hayırlısı olur.bu karanlıktan çıkmak istiyorum.

günlük internetten para kazanmayı araştırırken bikaç güvenilir site ismi okudum ve üye oldum.
bakalım inşallah bende para kazanabilirim böyle oturduğum yerden.
eksiklerimi ihtiyaçlarımı o parayla alırım çok daha güzel olur.
bana gelince kendimi durgun hissediyorum biraz. herkes ayrılınca depresyona girer bende barıştığımız için giricem sanırım.
bu sefer içimde onunla başlamaya dair en ufak bi heves bile yok.
neden başladığımı bende bilmiyorum.
anlam veremediğim birşey daha var kendimde.
onu sevmediğimi düşünmesini istemiyorum hiç
bana ne zaman beni sevmiyosun dese o zaman içimi sıkıntı kaplıyor.
onun kadar olmasa da seviyorum elbette. bunu anlaması gerek ama sevmediğimi düşündüğünü dünde söyledi.
onun tersini ispat etmek için başladım tekrar belkide.
şuan tek istediğim 'huzur' huzur kiminleyse o benimle olsun istiyorum.
umarım bu sefer aradığım hakettiğimi düşündüğüm o huzur doyasıya yaşatır bana

Son düzenleme:
Ne güzel yaa...

Birilerinin hayatımda her şey yolunda gidiyo demesi ne hoş. MaşAllah... Darısı başımıza ne diyelim

Dua dua dua... ne gelir elden

Bamyaymış günlük
Çok değişik duygular içerisindeyim, Allah isteyen herkese nasip etsin
Akşam valideme "bir şehzade geliyoourr" diyeceğim
:86:

Bir saatten fazladır mail atıp duruyorum her yere...
Boynum ağrıdı resmen....
Sesimi, sesimizi duyurmaya çalışıyorum...
Bir el uzansa, bir kişi bizi duysa ya...
Kör olmasa bu kadar herkes...
Çare olacakken susmasalar ya...
Allah'ım sen duyur sesimizi,sen yardım et bize ne olur

Günlükcan,
çok özledim yine çokkk... daha kötü durumda olanları düşünüp şükretsem de halime bu özlemimi azaltmıyor ki!
Bugünlerde güzel uğraşlar içerisindeyim, heyecanlıyım, ikimiz için masal günümüz için telaşlıyım, o yüzden eskisi kadar canım yanmıyor... ama gece olup da başımı yastığa koyunca, bir şarkı duyunca, bir filmde bir sahne görünce... yine aynı acı işte, yine nefes alamıyorum...
prensesim deyip alnımdan öpüşünü, kafamı koynuna gömmeyi özledim...
Gelecek di mi günlük? Geldiğinde benim onu özlediğim gibi o da beni özlemiş olacak di mi günlük?
ahhhhh ahhhhh

Biliyorum sana giden yollar kapalı
Üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi
Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini
Sen Bayan Nihayet, sen ölümüm kalımım
Ben artık adam olmam bu derde düşeli
Şimdilerde bir köpek gibi koşuyorum ordan oraya
Yoksa gururlu bir kişiyim aslında, inan ki
Anımsamıyorum yarı dolu bir bardaktan su içtiğimi
Ve içim götürmez kenarından kesilmiş ekmeği
Kaç kez sana uzaktan baktım 5.45 vapurunda;
Hangi şarkıyı duysam, bizimçin söylenmiş sanki
Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor
Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini
Çocukça ve seni üzen girişimlerim oldu;
Bağışla bir daha tekrarlanmaz hiçbiri
Rastlaşmamak için elimden geleni yaparım
Bu böyle pek de kolay değil gerçi…
Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil ki
Cemal Süreya

Günlük,

Hani sende alıntıya yoruma izin vermiyoruz ya, buna sözlük bölümünde de izin vermiyoruz. Lakin bunu nasıl sende anlatamadıysak sözlükte de anlatamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…