Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük...
Kaç gündür iş yapıyoruz evde...
Eve bir geldim, annem bütün nevresimleri, yorganları dökmüş ortaya...
Bütün gün onlarla uğraştık, yıkadık ütüledik hurçlara yerlestırdık...
Ramazandan sonra ona sıra gelmez dedi...
Günlük gerçekten gidiyormuyum ben bu evden, gıdıyormuyum bu sehırden..

Kurban Bayramı'nda soyle yaparız boyle yaparız dıyor akrabalarım konusma arasında...
Ben olmayacagım kı o zaman...
Gelemeyecegım bıle...

Günlük evlenıyormuyum ben?
10 yıldır sevdıgım adama kavusurken bunları yasamam normal mu gunluk?

Tam bi hafta oldu günlük hayat ne saçma.. dün canın olan bugün yabancı.. bugun el.. Özlüyorum kokusu gelıyor burnuma ara sıra ama oralı olmuyorum sessızlıkte bı cvptır susuyorum..

Sevgili günlük,

Forumdaki bazı üyelerin yazdığım mesajları görmesini istemiyorum.
Böyle bir uygulama var mı acaba??
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana?

Korkma başkalarında gördüğün ihanetler, iki yüzlülükler,bitmek bilmeyen acılar yok bende.
İlk kez bırak kendini kaygısızca
Yarını düşünmeden ya sonra demeden gel.
Kurtul seni saran tutsaklıklardan.
Sana yazdığım,
Seni yazdığım şiirleri okumak için gel.
Bak günler anlamsızca geçip gidiyor
Oysa ömür dediğin şey üç günlük.
Birlikte ve severek tüketmek varken günleri
Böyle koyu karanlıkta kalmak niye?

Gel hadi sensiz geçen günlere bir yenisini daha eklemek istemiyorum.
Özlemin ateşini söndürüp aşkın ateşini yakmaya gel.
Bekleme artık
Geleceksen şimdi gel!
Gel ki adın eksilmesin dilimden!

bu sözler beni anlatıyor günlüğüm..anlamsız bekleyişlerimi.. ben sanırım seviyorum onu
hergün daha çok artıyor ona hislerim..bağlanmamalıyım oysa ki.. Can yücelin de dediği gibi sahiplenmemeliyim onu..
garip bir duygu ama her halini seviyorum içinde SEN olan..
ayrıca bugünden itibaren oruca ara verdim.. özel sebepten dolayı kötü oluyor aslında herkes tutarken benimde hiçbişey yiyip içmeden beklemem..
çünkü babam da izinli evde utanıyorum benim özel sebebimi anlamasından..
güzel günlere,mutluluğa adım adım gitmek istiyorum günlüğüm..
bu hayallerim, yüzümdeki muzip gülümseme hiç bitmesin.. böyle mutlu kalabileyim inşallah..

günlüğüm canım ciğerim "aydasu" ya söyler misin, evet evleniyoruz, o kocamaaann sevdiğimiz adamlara kavuşuyoruz. Ona söyler misin dünyanın en mutlu insanı olması için dua ettiğimi

bu arada çeyizlerimi bi odanın duvarına dizdik, odanın nerdeyse tamamını kapladılar, ben de kalan küçücük yerde uyuyorum şimdi

çeyizlerim ve ben bakışıyoruz, musmutluyuz

Sevgili Günlük ,
İlk kez uğruyorum sana.Şu mübarek günde ,saatlerde evdeki terörden (kızımdan ) imdat diye içimden çığlıklar atıyorken,Allahım lütfen kızıma şifa ver , yalvarıyorken ,yakarıyorken ,hiç olmazsa sana yazayım rahatlayayım biraz diye düşünürken,
Yukarıda Aysen-34 ün mesajını görünce inan içimdeki çığlık susmak durumunda kaldı.Üstüne söylenecek yok.Bu hale getirenler utansın , bu kadar cüretkar olmalarına fırsat verenler utansın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun günlük.

"bi yardım gelirse de eminim gökten gelir, çünkü biz bir türlü insanlığı öğrenmedik"

Bir melek diliyorum, tanrıdan muhtaçlara
Çaresiz, yuvasız, aç susuz çocuklara

günaydın günlükkkkkkkkkkk nabersin bakimmmmm oruçlu ilk h.sonumu geçirdim h.sonu yiyip içmeden geçmiyomuş yaaaaaaaa neysemmmmm yılda biay değilmi?????Allah sabrımızı versin inş. bgn p.ertesi ben niye p.ertesileri sevmiyorum günlük birazdan mesai başlayacak bgn müdür yokmuş çok üzüldümmmm:)))))) buarada şafak 22!!!!!!!

Günlük...

Dünden bugünün sabahına kadar uyumadım.. uyuyamadım.. sahur için sofra hazırladım.. buzdolabını sildim, temizledim.. biraz tv izledim.. saat tam 7'de evden çıktım.. tam 10 tane köpek gördüm bugün.. babamın yanına uğradım.. ikiside tüm gücüyle direniyor günlük.. hastalık onuda yıprattı.. ne zaman ii olucağını dört gözle beklior..

işteyim günlük.. nefret ediyorum her defasında o adamdan.. bu günlerimde bana güçsüzlüğü yaşattığı için.. sabrı unutturduğu için.. bir seneyi geçti ve ben en zor dönemlerimi hala yaşıyorum.. ailem için geçsin istiyorum, olmuyor.. dünyaya keşke gelmeseydim.. olmuyor günlük.. yeminle olmuyor.. sadece olduruyorsun.. aslında öyle olsun diyorsun yine olmuyor.. böyle olsun diyorsun yine olmuyor.. ne kadar şanssızmışım.. ne kadar bahtsız.. etmiyorum günlük.. annemin, babamın, kardeşimin, arkadaşlarımın, benim üzerimde etkisini bırakıpta yansıttığım insanların bile haklarını kendimle birlikte ben helal etmiyorum.. hayatıma mal olan, beni benden alan halim için helal etmiyrm...

daha ne diyim ki günlük, ne diyim(

Günlük...
''ocwmays '' benim için de dua edıyormus...
Tatlı arkadasım...

Evet, sonunda Rabbımın ıznıyle kavusuyoruz...
Ben boyle ıkılem yasayan arkadasları gordukce he he ben bole olmam kı ne var ıste sevdıgımızle evlenıyoruz derdım ama erken basladım bu duygulara...

Ocwmays ve dıger eylul gelınlerı bunu yaşasa neyse kaldı surda son bır ayları, ceyızler cıktı cıkacak...
Onların duyguları cok daha yoğundur...
Ben bır carsaf utuleyıp hurcladım ıkı gundur kendıme gelemıyorum son bır ay nasıl olucam dusunemıyorum

Rabbıme hamd olsun gunluk...
Hersey ıcın hem de...

merhaba arkadaslar ben evimde hertürlü organik dogal ev receli yapıyorum ilgilenlerin aramasını bekliyorum ayrıca günlere dogum günlerine misafirlere arnavut börekleri yapılır baklava sekerpare revani irmik tatlısı hertürlü yapılır gelip görme şansınız bile var umarım ararsınız birkere denemeniz yeterli inşallah beni tek bırakmazsınız telefonlarınızı bekliyorum birkere denemekten birşey kaybetmessiniz iyi günler arkadaslar :)

İRTİBAT NO:GÜLŞAH 0554 962 63 78 gulsah_tulu@hotmail.com siparişlerinizi bekliyorum sipariş vermek için 4 gün önceden aramanız yeterli

Saatler geçmiyor, geçmiyor, geçmiyor....
Neden en mutlu anlarda dört nala koşarken bekleyişlerde kaplumbağaya dönüyor şu "zaman"?
Branş sıralamalarını bekliyorum, bugün de verilmezse çıldırcam galiba

Aaahhh aahhh ben de çok isterdim yazdığım mesajları bazı üyeler göremesin ama öyle bir seçeneğimiz yok ki.
Sadece engelleyebiliyoruz ama o engellediklerimiz bizi engellemediği sürece yazdıklarımızı görüyorlar.

selam günlük
canim cok sikiliyor olsun ilk cümlem. sikintimi gecirmek icin evi temizledim yemek yaptim esi dostu aradim saatlerce kk da dolandim ama yok canim sikiliyor hala keske iyi birseyler yazabilseydim. ama malesef belki birgun ha ne dersin

yine kaygılı heyecanlar yaşamaya başladım günlük, halbuki güzel şey yaşadığım... ama yeninin verdiği alışılmamışlık dugusu, bunun verdiği kaygı, merak... umarım her şey güzel olur...

Günlük,
Bu aralar evde dönen bayram planları canımı sıkmaya başladı.Ben gitmek istemiyorum hiçbir yere.Bu bayramı burda bayram gibi yaşamak istiyorum.Aşkımı yalnız bırakmak istemiyorum.Bayram ziyareti yapmak istiyorum.Valla babam nereye derse oraya gitçem günlük herkesin elini öpcem yeter ki oraya gitmeyelim Orda bayram yok ki zaten.Kimsenin umrunda değil sıradan bi günmüş gibi yaşıyo herkes hayatını sevmiyorum ben bunu İnşallah gitmeyiz günlük.Özlemedim de değil hani ama bilmiyorum şimdi olmamalı...

günlük bugün biraz daha zordu ama geçen haftaya göre yine de çok daha güzeldi herşey...

hayat çok güzel...

sevelim, sevilelim.. yiyecek aşımız, başımızı sokacak yuvamız olsun...

nankörlük etmeyelim... bugün var olan yarın yok çünkü...

allah herkesi dengine düşürsün..

günlükcüm ;

biraz garip bir gün yaşıyorum...

rabbim hayırlara çıkarsın...

hepimize bereketli, helal kazançlı,

kimseye muhtaç olmayacak rızık versin...

ve verdiği rızıkları paylaşmayı nasip etsin...

ve ey REZZAK RAHİM RAHMAN RABBİM

şu isimlerin ile somalideki minicik canlara rızık sağlık ihsan eyle...

sen ol! dersin ve herşey oluverir...

ol! de rabbim ne olur ne olur....

Sevgili günlük, iftarda ne yapalım sayfasına girdim birdürü yemek yapan kadın gördüm. ben eve geliyorum yorgun argın işten. o saydıklarının sadece 1-2 tanesine elim ancak eriyor.. ne kadar beceriksizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…