Selam günlük
Gene İstanbul'daydım. Bi yurda kaydımı yaptırdık annemle. Olanakları iyi, beğendim yurdu ama okula biraz mesafesi var, otobüs yada minibüsle 10 dk filan sürüyo. okulun etrafındakiler hem çok kalabalık hemde imkanları güzel değildi, yakın diye verdiğim paraya değmezdi. bence doğrusunu yaptık bakalım nasıl olacak. ohh bunu da hallettik ya benden iyisi yok.
Pazartesi günü İstanbul'daydık. Sabah annem tutturmasın mı seninki ile konuşcam diye. Öğlen bi yerde buluştuk, annemle sevgilim sohbet ettiler, günlük annem beni sevgilime emanet etti ya, burda ona en yakın sensin dedi, üzmeyin birbirinizi sakın dedi.
çay içtik sonra annem bizi baş başa bıraktı. Birde annemde biraz korku var tek yapabilecek miyim diye. ama yabancı bi şehir değil ki doğduğumdan beri son 2 yıla kadar İstanbul'daydık biz, İstanbulluyum ben.
Bir sonraki gün aşkım beni lunaparka götürdü. bi tarafı lunapark bi tarafı ağaçlık olan, kafeler köprüler olan bi yerdi, küçük bi göl yapmışlar hatta içine. çimenlere yattık, fotoğraf çekindik, gölde; o yunusmuymuş neymiş adı şu iki tane oturma yeri olan, pedal çevirerek gidebilen şeye bindik:44: bir sürü ördek vardı onları kovaladık
Dönme dolaba, çarpışan arabalara, gondola, crazy dansa bindik. dondurma yedik, çocuk gibi eğlendik günlük. bütün bi günümüz orada geçti. çok güzeldi
nerden aklına gelmiş bilmiyorum, ben klasik şeyler yapmayı düşünüyordum, sinema vb gibi ama böylesi çok daha güzel oldu
akşam ayrılık vakti geldi haliyle... sonra biz tekrar bu şehre döndük annemle... geri iş başı yaptım. okullar açılana kadar da bi İstanbul macerası daha yaşayamicam ama okul açılır açılmaz yepyeni bi hayat beni bekliyor olacak inşallah... Bu arada günlük, onuda çok özlicem...