Popüler Konu Sevgili günlük...

Dün akşam eşimle oturuyoruz.
Ben: "Acaba kocamın bir gün bana güzel bir sürpriz yaptığını görebilecek miyim?"
Eşim: "Bir odunla evlendin hayatım"
Sen olsan ne yaparsın günlük?
Gerçi hakkını yemeyeyim.
6,5 yıldır birbirimizin hayatındayız, çiçekler getirdi, hediyeler aldı gerçi ama benim bu kocam romantik sürprizlerden pek anlamıyor.
Ne yaparsın aldık bir kere

Son düzenleme:
Selam günlük

Gene İstanbul'daydım. Bi yurda kaydımı yaptırdık annemle. Olanakları iyi, beğendim yurdu ama okula biraz mesafesi var, otobüs yada minibüsle 10 dk filan sürüyo. okulun etrafındakiler hem çok kalabalık hemde imkanları güzel değildi, yakın diye verdiğim paraya değmezdi. bence doğrusunu yaptık bakalım nasıl olacak. ohh bunu da hallettik ya benden iyisi yok.

Pazartesi günü İstanbul'daydık. Sabah annem tutturmasın mı seninki ile konuşcam diye. Öğlen bi yerde buluştuk, annemle sevgilim sohbet ettiler, günlük annem beni sevgilime emanet etti ya, burda ona en yakın sensin dedi, üzmeyin birbirinizi sakın dedi. çay içtik sonra annem bizi baş başa bıraktı. Birde annemde biraz korku var tek yapabilecek miyim diye. ama yabancı bi şehir değil ki doğduğumdan beri son 2 yıla kadar İstanbul'daydık biz, İstanbulluyum ben.

Bir sonraki gün aşkım beni lunaparka götürdü. bi tarafı lunapark bi tarafı ağaçlık olan, kafeler köprüler olan bi yerdi, küçük bi göl yapmışlar hatta içine. çimenlere yattık, fotoğraf çekindik, gölde; o yunusmuymuş neymiş adı şu iki tane oturma yeri olan, pedal çevirerek gidebilen şeye bindik:44: bir sürü ördek vardı onları kovaladık

Dönme dolaba, çarpışan arabalara, gondola, crazy dansa bindik. dondurma yedik, çocuk gibi eğlendik günlük. bütün bi günümüz orada geçti. çok güzeldi nerden aklına gelmiş bilmiyorum, ben klasik şeyler yapmayı düşünüyordum, sinema vb gibi ama böylesi çok daha güzel oldu

akşam ayrılık vakti geldi haliyle... sonra biz tekrar bu şehre döndük annemle... geri iş başı yaptım. okullar açılana kadar da bi İstanbul macerası daha yaşayamicam ama okul açılır açılmaz yepyeni bi hayat beni bekliyor olacak inşallah... Bu arada günlük, onuda çok özlicem...

Son düzenleme:
o çocukları görmemeliydim allahım nasıl bi dünya kimi bi çantaya binlerce lira verir kimi açlıktan ölür.kaç gündür o çocukları açlıktan ölen annelerin yerine koyuyorum kendimi benimde kuzum var nasıl bi acı ya rabbi, nereyi açsam onlar hele geçen felç geçirmiş iki kardeş vardı ölürümde unutamam insanlığımdan utandım bişeyler yapmak istiyorum tek yapabildiğim para yardımı.bazen hayal ediyorum keşke çok zengin olsaydım gidim kendi elimle yedirseydim en azından bi tanesini kurtarabilseydim çok kötüyüm durmadan ağlıyorum.

günaydın günlük;

ne kadar geç yatarsam o kadar erken kalkıyorum deli miyim neyim anlamadım.dün 5te yatıp bugün 10da kalkmamı normal karşılamıyorum.yağmur yağıyo dışarda.rüzgar hızını biraz azaltırsa dışarı çıkıp yağmurda ıslanmak istiyorum.havanın serin olması,camları haftalardan sonra ilk kez kapatmak çok güzel bi duyguydu.şimdi bana diceksin ki siz insanoğluna hiç yaranılmıyo.kışın yazı,yazın kışı beklersiniz diye.yavaş yavaş beni tanıcaksın günlükcüm ben zaten yazı sevmem

Bugün diğer günlerden farklı. Çünkü en sevdiğim en değer verdiğim insanı abimi askere yollucaz bu gece günlük. Tam 12 ay ne yapıcaz? Kısa dönem beklerken bu oldumu şimdi ya. Beni en korkutansa 3 ay sonra dağtım yerinin belli olmaması. Heryere yoluyolarmış doğudaki sınırlarda dahil olmak üzere. Şimdiden düşünmek istemiyorum ama korkuyorum günlük. Allahım tüm askerlere yardım etsin sağ salim gidip dönmek nasip etsin inşallah. Birde tabiki ailesine sevdiklerine sabır....

Döndüm tatilden günlük. Bu tatil de büyük bir yorgunluk vallahi. Şu okullar açılsın da kavuşayım artık ne geçmez günlermişş...

günlük biraz geçmişi okuyum dedim kendi yazdıklarımıbekleyiş halen sona ermemiş değilmi evetbirde ben bu ara ablamı cok özledim zor günlerimde yanımda olan tek insanı hayatta dayandığım yalansız sahtelikten menfaatten uzak tek insan çok özledim çokgüvenemiyorum cünkü kimseye deger verecek kadar önemli bulmuyorum hayat zamanla bu hale getirdi işte acı ama gerçekbüyük bir sabırla bayram tatilini bekliyrum inşallah güzel geçer ve negatif enerjimi atarım bekliyorum halen allahım bana sabır ver gücüm bitiyor tat vermiyor birşey :100:işe geliyorum uğraşıyorum bişilerle zaman geçiyor akşam oluyor bazen o dakikalar geçmez oluyor :105:sükutlarda büyük haykırışlar saklıdır:97:işte böylee geçer biter elbet bunu belkide örnekli yaşayan bi insanım ben ama insan olay içindeyken biteceği düşüncesini unutuyor üzülüyor canını yakıyor elde değil maalesef varsa başarabilen söylesin sırrını lütfen

Son düzenleme:
Sevgili günlük neyi merak ediyorum biliyomusun şu hayat denen şey benden aldıklarını nereye sokacak çok merak ediyorum...yeter artık almasın

İnsanın heer şeyini konuşabileceği biri olmaz mı hayatında?
Dalgalar savurduğunda sığınacağın bir liman...
Ama öyle bir liman ki...Sen her gittiğinde olsun yerli yerinde...
Sen bir söylediğinde o söylemek istediklerini de ekleyiverse
Sen sussan o anlasa...
Ve her an ulaşabilsen ona...
Çok mu zor böyle birinin olması...ya da varken ona ulaşması???

bu güzel sözleri yazan üye çektiğim sıkıntıyı çok güzel aktarmış.

bu kalabalık içinde bu kadar yalnız olabilmek ne kadar ironik,
ne kadar zor yanında birini aradığında bulamamak,
var sanıp koşmak ama yerinde bulamamak.

selam günlük
öyle çok yazmam sana ama bugün ruh halim biraz karışık çeyizimi topluyoruz ve dolabımı tamemen boşaltmış durumdayız hurçlara koyuyoruzhepsini ve ben eşyalarımı koyarken bi garip oldum yine yazarım hoşçakall:26:

sevgili günlükcüm
mağlum ramazan ayındayız sabretıyorm
sabrın sonu salametmıs oyle demıs atalarımız :)
ondan hıcbır haber alamıyorum gunluk
hiç umudum kalmadı gunluk
off gunluk off çok duygusalım bu aralar

neyse daha sonrada yazarım sana

uzun bi tatil sonucu evimize döndük.Pasam pazartesi günü krese basliyor.Prensesim sakin bu aralar gibi..E yoruldu kuzum onca yolculuktan sonra..

aman ne diycektim unuttum,aklimda hedik var yesemmi yemesemmi karar vermedim gitti.

her şey geçer,her şey bi gün biter günlük
dönüp geçmişe bakıyorumdaa bunlar için mi üzülmüşüm diyorum
oysa o günnler geçmek ne bilmezdi günlük,ama geçti bitti

şu aralar yine zor günler geçiriyorrum günlük.bunnlarda bitsin geçsn istiyorum ama zor çok zor
eylülü bekliyorum.yapmam gereken bi şey var.tırsıyorum nan günlük:18:ya başaramazsam diyeyok nan söz verdim kendime
başaracam göreceksin:78:

arkideşlerime söyle gelsinler artık tatilden günnükçok sıkılıyorum.öylee telefonlaşmayla olmaz

haaa bi de kankama söyle günnük,anlatmak istersse dinlerim
gözyaşını silerm
her şeyin bi gün güzel olacağına inansın

ablam evde ateş topu gibi geziyor
yanmamak için fazla yaklaşmıyorum
:)
uykum var günlük
bir saatcik uzansam kendime gelcem valla
ee birde yağmur yağdı yaa
oo benden mutlusu yok aslında
şu güzel ramazanın hatrına hayırlı bi işim olsun diye dua ediyorum günlük
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

günlük son bomba yarın yatak odası yapılıyor bu demek oluyor ki akşamki planımız fena.
6'da çıkıp eve gidicem yemek yapıcam iftar oruç açalım derken işte girişicez yatak odasına artık
bi şekilde tüm mobilyalar dahil yatak odasını boşaltıcaz 1 hafta falan sürecek bi inşaat girecek duvarlara
alçı falan çekilecek onların kuruması beklenecek. İşimiz yine çok yani anlayacağın :95:
Oysa bu akşam eve gidip dinlenmeyi hatta erkenden yatıp uyumayı hayal etmiştim

Günlük...
İki gün önce annemin amcasını elim bir trafik kazasında kaybettik...
Amcamdı o benim, tatlı amcam...
Yeğen, senın zevkıne guvenırım dıyıp daha 16 yasında tum evını dızerken benım begendıgım esyaları almıstı...
Mavı koltuk takımını ve yavruağzı fıskos ortusunu bıle unutmadım bunca yıldır...

Annemler memlekete gıttıler apar topar...

Bugun gunluk, 4 saat once de nısanlımın dedesının vefat haberını aldım...
Yıkıldım gunluk...
Tonton dedemı kaybettık...
Daha 2 hafta once bıze yıne her zamankı gıbı mangalda balık zıyafetı cekmıstı...
Artık yok tonton dedem...
Goremedı bızım dugunumuzu gunluk goremedı...

Allah ım babama, babaneme, halama sen sabrını ver ya Rabbım...

Yaslı bırı ölünce daha mı az üzülünür sanki...
Sevmıyorum boyle dıyenlerı gunluk...

Yarın cok zor gececek...

Su mubarek aylarda sen sevdıklerımıze uzun omurler ver Rabbım...
Oruç ağız vefat eden dedemden rahmetını esırgeme Allah'ım

Oh be günlük;

Bugün sol kolum ağrıyıp uyuştuğu için kardiyoloji'ye gittim,ekg çekildim kan tahlili verdim
sonuç süper temiz gayet normal kan değerlerin dedi dr
hastaneden eve gelene kadar binlerce kez şükrettim allahıma....

herşeyin normal dedi,kolundaki uyuşma boynundan kaynaklanıyor dedi
yarın da ablam ona randevu ayarlamıştı,yarın da gidip boyun mr ı çekilceğim
dua et o da temiz çıksın nooluuurrr...

o da düzgün çıkarsa değme keyfimeeeeeee

günlük...
bir süredir sağ dizimde bir ağrı vardı kırıp gerginleştirirken çok canımı acıtıyordu...
ara ara geçiyor ara ara daha da şiddetleniyordu...
baktım olmayacak korktum doktora gittim bugün..
bir sürü soru sordu bana...
MR çekilecek ve senin menisküsün olabilir dedi...
çok moralim bozuk günlüğüm yaa MR taa haftaya..
nasıl bekleyeceğim bilmiyorum...
2 ay önce işe başladım ben..
bu diz şikayetim ondan hemen sonra başladı...
eğer ki menisküsüm çıkarsa başlarım işine!
12 saat ayaktayız dizim de dayanmadı tabii
kkdaki arkadaşlarım da dualarını eksik etmesin benden ve menisküs falan çıkmasın günlük nolurrr

sevgili günlükcüm;

bugün yine bir sahte konumuzu da böylelikle sonlandırmış olduk;

burada kk yı seven burada vakit geçirmekten hoşlananları acaba aptal falan mı sanıyorlar günlükcüm...

bizi kandırsan ne olacak kandırmasan ne olacak...

neyse günlükcümmm

biz burada samimi arkadaşlarımızla muhabbet edip gideriz...

gerisi zaten yok olup gidecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…