Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcanım,
çok bunaldım bugün... herkesi mutlu etmeye çalışırken kendimi unuttum, ne istediğimi unuttum ben be günlük...
şu düğün salonu sahipleriyle uğraşmaktan bıktım usandım...
nie hepsi ayaklarına bekliyorlar beni?
nie herkes benim istediğim tarihlerde düğün yapıyor?
başka salon mu yok peki günlük, nie özellikle benim istediklerim dolu?
biri haftasonu olsun ister, öteki büyük olsun ister, diğeri direksiz olsun ister....hepsi bir arada olmuyor maalesef!
ben ne istiyorum peki günlük? önemli mi sanki...
aslında adam akıllı işi organize etmeyi becerebilseler, abartıp da dıdısının dıdısını çağırmasalar zaten herşey problemsiz hallolacak... ama bu konuda güvenemiyorum günlükcan! nişan günü kotü bi süprizle karşılaşmak istemiyorum

Selam günlük önce bi offfffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff çekip ciğerlerimi boşaltmak istiyorum. efkarlıydım daha da efkarlandım. 6 ay olacak musluklarım ne zaman kapanacak? evde hemen hemen hergün su kesiliyor benim barajlar boşalmadı bi türlü. ağlamak istemiyorum ama herşeye de ağlanmaz ki canım. niye herşeye gözlerim doluyor? gözyaşlarımı saklamak için çaba harcamaktan da yoruldum. Hem herşey yapmak istiyorum hem de hiçbirşey yapmak istemiyorum. Ne zaman kurtulacağım ben bu depresyondan günlük???? zaten şişko da oldum kilo da veremiyorum( ben eski beni özledim. Ben böyle değildim sonradan oldum:)))

Son düzenleme:
Bütün bu yaşananlar içime nasıl işlemiş günlük, bi bilsen...
Onun beni beğenmediğini düşünüyorum...
Çok başka biri oldum, çok değiştim günlük, farkındayım.
Beni değiştiren eşim, ben bu kadar saplantılı takıntılı değildim...
Şimdi bütün bunların üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum,kendimi çok zavallı değersiz görüyorum.
Yanlız hissediyorum kendimi.
Çaresizim, bütün bunları yenicek gücüm yok, düşüncelerimi değiştiremiyorum, biliyorum herşey beyinde başlar,
eskiden bütün bu olumsuzlukları görmezden gelen o halim gitti, onun yerine ezilen üzülen biri geldi.
Kendimi olan güvenimi kaybettim. Cesaretlenmiyorum, inan aylardır deniyorum, kendimi değiştirmek için.
belki biraz daha zaman tanımam lazım, o arkadaş meselesinde ise daha hala hazmededim. o yüzden o insanları görmek bile beni altüst ediyo.
Kararlıyım ama değişicem, unutucam bütün bu yaşananları, dicem ki kendime, yaşadın bitti, sen kazandım. Evet ben kazandım.
Eksik olan hiç bi şeyim yok, değerliyim,kıymetliyim,bu yüzden değersiz insanları için kendimi üzmemeliyim.
Bütün bunları tekrarlarsam sanırım kendimi daha iyi hissedicem

Simdi benim kokosumun ismi Talya`mi yoksa Kayla`mi olsun?

yada hicbirimi..pöfffffffffffff pasama kalsa Fatma olsun annne diyor.Nerden duydu nerden aklina geldiyse..

ee hadi bisi söyle hangisi olsun yada olmasin,bisiy de ...

canım o kadar sıkkınki
neden bazı insanlarn hayatları toz pembe olurken bazıları hayata 1-0 yenik başlar
6,5 yıllık evliyim bu zamana kadar hayatım hep mücadele ile geçti
3,5 yıl kayınvalidemlerle aynı evi paylaştım
hep mücadele
evime çıktım mutfağm bile yoktu, çocuğu hep ertelemek zorunda kaldım tam hayatımız biraz yola girerken çocuk apaılm deidk
hamile kaldım diye sevinirken dış gebelik olduğunu öğrendim
hayallar yine suya düştü çevremdeki herkesin bebekleri oldu yada hamileler hamilelikle sorunsuz geçiyo ben kalamıyoum hamile
o kadar çok istiyorumki anne olmak
çok şeymi istiyorum acaba

günlük çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm yarın bebeğimin cinsiyeti için doktora gideceğim...inş öğrenirim..artık ona bişeyler almak çok istiyorum..nolur bana dua edin kızlar....hamileliğim çok şükür güzel geçiyor..rabbim tüm isteyenlere versin inşş....

Günlüüüüükkkkkk
Bugün iş yerinde benim bu işe başlamamı bir türlü hazmedeyen şahısla kavga ettik.
Daha doğrusu çaçaroz gibi bir açtı çenesini susturabilene aşkolsun.
Ama dur sen, sert kayaya çarptı haberi yok.
Milletin içinde bağırıp çağıracak kadar karaktersiz birine ne söylesen anlamaz bunu gördüm bugün.
Aslında çok çok iyi oldu biliyor musun.
Bu karaktesizle çok fazla muhatap olmak zorunda kalmayacağım.
Yakında görecek anyayı konyayı

ilk mesajım sana olsun istedim
seninle acı tatlı bir çok anımı paylaştım.çok şeyler değişti hayatımda,ama dönüp dolaşıp sana geldim yine
yeni hayatımda huzur var,mutsuzluk yok.şükür rabbime
bem kimmiyim?oda bana kalsın be günlük.eskiye dair hiçbirşey olsun istemiyorum,yoksa gizemli takıldığım felan yok:86:.şimdilik hoşçakal,daha çok görüşücez:94:

Köpek bu çiş de yapar kaka da yapar.
Alırken aklın neredeydi ?
Çok kızıyorum böyle insanlara.
Uzaktan sevmek gibi birşey değil hayvan beslemek.
Bakamayacağınız,besleyemeyeceğiniz hayvanı almayın !
Hayvan deyip geçme onların dahi psikolojileri alt üst olabiliyor.
Ortamın değişmesinden,sahibinin ilgisizliğinden...
Evimde hayvan besledim,yine beslerim hiçbir sakınca yok.
''Pis'' diye düşünecek olan hiç gelmesin zaten çok da tın.

Sorumsuzluğun bu kadarı...

günlükcüüüm, 4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum bi an önce yatağa atmak istiyorum kendimi, ama senide ihmal edemem... bugün iyi hissediyorum kendimi... günleri saymıyorum ama ilişkim bittiğinden beri dahada rahatım, özgürüm en önmlisi huzur var...

ne yok peki??? şüphe yok, dert yok, yalan yok, üzüntü yok, gelecek kaygısı yok... başka ne yok??? aşk yok... lazımmı peki :26: HAAAAYIRRRRR... kocaman bi hayır....

galiba bu acı tecrübe yüzünden aşktan iyice soğudum... aamaaaaan hiçte önemli değil, şimdilik çapkın bakışmalarla idare edebilirim galiba ben seviyorum yahuu bekarlığı bide mesleğimi elime aldımmı offfffff hayat bana güzel olur.. hayırlısıyla inşallah tabi

neyse işte yarın sınav var yine ve ben hiç çalışmadım herzamanki formumu koruyorum anlicağın yarın sana hayırlı güzel haberler yazamak dileğiyle hadi öptüm

kararsızdım kaldım be günlükcüm... beklemek nereye kadar ee adım atsa neye yarar ; bilemedim valla offf :26:

günlük ben geldim..hoş mu geldin dersen orasını ben de bilmiyorum.zaten bilsem nolur ki...bi anımız bi anımızı tutmaz..insanoğluyuz işte.mutluluğun peşinde koşup duruyoruz.bi parmak bal ağzımızda hayatımız boyunca balkavanozunu arıyoruz.var mı ki öyle bişey.....kendimizde olmayan ne varsa ona sahip kişiler mutlu biz mutsuzuz gibi gelir hep..yok öyle şey...mutlu olursun sonra geçer sonra yine olursun yine geçer....böyle gider yane. amaaan ne demiş candan erçetin en büyük acılar unutuluyorsa neden korkulur hayattan söyleyin bana....iyi demiş güzel demiş.ne ala....

Günlükcanım,
hayalim sona erdi...
2.hayal kırıklığım bu konuda.
Ama bilsin ki bir daha ümit etmeyeceğim, hayal kurmayacağım, kimse için değil yalnız kendim için yaşayacağım...
Herkesi mutlu etmeye çalıştım da noldu? Kendim mutsuz oldum...
İnan ki değmez!

sevgili günlük,,

2 gündür içimde tarif edemediğim bir sıkıntı var...ne yapmalıyım..

ne güzel yazmışsın....

günlük kısa bir süre gelemedim sana

.dün hava yağmurluydu,duygularımda karışıktı.

Birden 2 sene yaşadığım gelibolu'ya gittim ordada hava hep yağmmurlu oluyordu.

ee birde 13 ekim 2010 'a gittim.o zaman ne hatırladın dersen;hiç değmicek insan aklıma geldi.

12 ekimde askerden gelmişti ertesi gün sabahtan akşama kadar görüşmüştük,yemek yedik,2 veya 3 tane film izledk,oyun oynadık,avmleri gezdiydik.o gün hava böyleydi.çok kötü oldum dün..

Hava böyle olduğunda o mu aklıma gelicek,gelmesin gerçekten o iğrenç bir insan .

Hayatıma yeni birisi istiyorum artık.elimi tutsun,sarsın,merak etsin,kıskansın istiyorum .

Gerçek aşkım olsun,aşkı onunla yaşıyayım,sonum olsun istiyorumm..

çok şaşkınım nasıl yaaa nasıl yani
böyle düşünebiliceğini düşününce vazgeçesim geliyorr başkalarının kalbi kırılmasın diye her şeye he demem o kalplerle kalıvericeksin bak

günlük yaaa bana akıl vericek bi arkadasa ihtiyacım var :84:

he bu arada 3 ay kaldı deli gibiii çalısıp geçmem gerek o mülakatıııı..dil aşaması sonrası zaten olur güveniorum :82: ahh istanbul al beni deeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…