Popüler Konu Sevgili günlük...

artık değiştim günlük.
hatalar su yüzüne çıkacak.
kimin hatalı olduğu su yüzüne çıkacak. alnımın akıyla yürüyeceğim bu hayat yolunda. hiç üzülmeden.

İnandığım şeyleri ve tercih ettiğim şeylerin eleştirilmesinden sıkıldım.

bana olumsuz yaklaşan herkesten uzaklaşacağım. Kendime söz verdim. Kendimi seveceğim, kendim hep öncelik olacağım...

Sevgili Günlük,

İki gündür haber yok, "Sonra konuşuruz" diyip, kayboldu yine. Biliyorum son mesajımın verdiği ağırlıktan kurtulamadı hala. Çok umutsuz, çok çaresiz. Oysa insan bu dünyaya sadece bir kez geliyor, ne yaşıyorsak yaşamamız gerektiği için... Her ne kadar hayat bazen taşınması zor bir yük olsa da, herkesin sürekli atladığı bir detay var, hayatın bize yüklediği her yükte biraz daha büyüyor, dünyaya ayağımızı biraz daha sağlam basıyoruz.

Bazen isyan etsek de, oturup sızlansak, hatta ağlasak da için için, bir şey değişmiyor. Hayat yine en gösterişli sahnede, tek kişilik gösterisini, "Ben burada karşındayım, sana inat oyunuma devam ediyorum." dercesine, oynamaya devam ediyor. Değişen ne benim, ne de o. Değişen biziz. Ne biz kalabiliyoruz birlikte, ne benliklerimizden sıyrılıp, yeni benliklere bürünebiliyoruz.

Oysa o kadar kırgın ki! Mücadele etmekten yorgun, yaralı bir savaşçının bıkkın ifadesi var her sözünde... "Tuhaf bir boşuktayım, ama aptal şey seni gerçekten seviyorum!" derken bile fark edemediği bir şey var, içinde bulunduğu boşluktan elinde kalan tek değer; 'sevgisi'.

Aylardır tek düşüncem, ellerini o tuhaf boşlukta kaybetmemekti. En büyük korkum, en büyük amacımdı bu. Şimdi korkularımla yüzleştikçe amacımdan sapar oldum. Her adım atışımda, iki adım gerilemenin verdiği bıkkınlıktan mı bu? Ya da yaklaştıkça neyle karşılaşacağını bilememenin verdiği gerginlikten mi?

Kaybettiğimi fark edemediğim, fark etmemekte inat ettiğim bir şey var. 'Sevgim' Eskisi kadar seviyor muyum onu gerçekten? Sevmiyorsam neden gözüm, kulağım telefonda? Neden hala yüreğim yaralı? Neden hala o yok? Neden onu o boşluktan çıkarmak için benim çabaladığım gibi, o da çabalamıyor? Neden her adımı ürkek?

Peki ben neden onu özlüyorum? Neden gözlerim yaşlı?

Son düzenleme:
Günlükcaaann şu çocuğun şarjının bitmesine sinir oluyorum siniiirrrrr. ooff işte böyle konuşmak istiyorum pat diye o şarj bitiveriyor, ay bak telefonuna canım biraz, şarjın bitiyo mu bitmiyo mu aaaa. Valla bu günlerde agresifliğim üstümde çatacak yer arıyorum. o melek gibi sakin kız gitti, yerine bambaşka biri geldi sanki. kavga etmeye yer arar oldum, ama duramıyorum ya afakanlar basıyo bana durup dururken
ay konuşmada yarım kaldı, insan arkadaşından çaldırır dimi, aramicaz sankii. tabi tabii geziyo ya şimdi unuttu tabi o beni, dur sen duuurr yolcam seni, sen bi ara bakalım beni :76:

Merhaba günlüğüm
Başımın ağrısından duramıorum, bi de ateş var üstümde yanıyo heryanım.
Kararlıyım kesin bi doktora gitmem gerek, aklımı kaybedicem.
Bütün yaşanmışlar yaşandı bittii, bak şimdi başka zaman başka şeyler yaşıyorum, takıldı plak...
kapattık o sayfyı, başımda ağrımıyo ateşim falan da yok, bu halsizlikte yok, yok öyle şeyler, sağlıklıyım, mutluyum huzurluyum.

günnükümm beni hatırladınmı,
çooooookkk uzun zaman oldu buralara gelmeyelii :82:

bugün cuma günnüükk, mesainin bitmesine az kaldı sayılırr
benim canım gezmek istioo ama sevgilimlee
ama gezcek bi sevgilim yokkkk
günnük ben sefkili istiiorum yaaa:97:

11-08-10 saat 00:00
bindin gittin 160 gün gelmemek üzere ....

dün yine asker uğurluyoduk ama bu sefer giden sen degildin ... tamda geçen sene o gün geldi aklıma yine gözlerim doldu o an ki çaresizliğim geldi gözlerimin önüne gidiyodun ve bunu ne ben engelleyebilirdm ne bşka biri ..
gelme dayanamam dedin ama herzamanki gibi yine dinlemedim ...
güçlü ol dedim kendime ama yapamadım sen güçlüydün hatta uzak durmaya çalışıyodun benden dahada gçlü görünmek için..
kızıyodm sana ama çok sonra anladım sebebini

'' güçlü ol dedim kendime sen güçlü ol ki o da güçlü durabilsin '' evet bunu demiştin kendine ama sen güçlü dursanda ben yine başaramadım...
geldin beni öptm sarıldın ben yine aglıyodum herkesi öptün en son yine bana gelip öptün sonra gittin
yerine oturdugunda X'e sana emanet evine bırak dedin hani artık sen olmıcaktın yanımda yine hissettm ..
eve gidemezdim o halde kızlarda kaldım eve girer girmez boyunlarına atıldm aglayarak gitti diye kimse bişey diyemedi dencek bişeyde yoktu zaten ..
sonra msj geldi o an benim aklıma bile gelmezken ay dönümümüzü kutladın bol bol bizi düşün dedin
ve yine agladım ..

sen gittikten sonra hep agladm bi ay telefonda knuşamadık benim aglamamdan

geldiiii geçti şimdi o günler üzerinden tam bi sene geçti ama yazarken ben yine aglıyorum

şimdi mi tartıştık ve bikaç gündür mesafeler var aramızda ne çabuk unutuldu bi sene öncesi - o gün bi sene sonra bu halde olucagımızı söyleseler hangimiz inanırdı acaba ?​

ortalık kızıla boyandı, battı güneş ve sonra karardı heryer yavaş yavaş....ben ışık bulmaya çalışırken gece daha zifirileşti..sessizliğiyle dövdü gece beni!avazım çıktığı kadar bağırmak istedim ama yapamadım ben de sustum gece gibi...ama bağıran yutan bi sessizlik değildi benimki ürkmüş bi suskunluktu... sağa sola koştum sana koştum....gece seni de mi vurdu,susturdu mu seni de sevgili yar!
korkularımı cebime koyup tuttum elinden, yarmak için karanlığı...neden ışık yok..neden karardı heryer...neresi burası...keşke rüya olsa dedirten bu hal de neyin nesi böyle...üşümeye beşladım ey sevgili ısıt beni, karanlık da olsa gece....ve ışık bulamadık madem bekleriz biz de doğmasını güneşin!

Bugün de bitti günlük. Bir gün daha yaklaştım ona diye düşünüyordum ama uyandığımda bana 19 eylülde gidiyorum dedi ve her zamanki gibi planlar yine suya düştü. Biliyorum onda şeytan tüyü var yine her şey istediğimiz gibi olacak ama ben her zaman hayal kurup birden bir cümleyeyle yok olmasından dolayı yıprandım. Aşkım sevgim ve gelecek günler için sabrediyorum. Allah bizi ayırmasın nazarlardan saklasın o yeter...

Evlendim yaa ben Günlükcan...
Çok ta güzel oldu, çok ta süfer oldu

Nikahımız bana sürpriz şekilde değişik ve güzel oldu. Sevdalım kokteyl düzene çevirmiş benden habersiz, çok şık, çok elit bir tören oldu, mekan zaten muhteşemdi. Nikah öncesi gerginlik üst düzeydeydi ama aksilik olmadan atlattık çok şükür. Balayı suiti çok şahane süpersonikti ehhemm neysi.

1 hafta sonraki düğünümüz de inanılmaz eğlenceli neşeli geçti, hiç bir eksik yoktu sevdalım gene her şeyi dört dörtlük organize etmişti. Yemekler, içkiler, ikramlar, davul, canlı müzik, 4lü solist grubu, keman, kanun, canlı Türk sanat müziği gibi çeşitli musiki eserlerin sergilendiği bir konser gibiydi adeta
Önemli olan zaten ikimizin mutlu olmasıydı, mutluluğumuzu sonuna kadar yaşadık, sevdiklerimizle paylaştık
Sevdalım hatta bir ara darbuka çaldı ben oynadım ahahahha
Çok eğlendik çok!
Tanrım isteyen herkese ennn güzel düğünleri nasip etsin inşallah. Benim pek hevesim olmamasına rağmen 2 şehirde iki şehrin de en güzel otellerinde düğün yaptık, Allah yardım etti, her şey sorunsuz oldu bitti... :98:

Şimdi evimin keyfini sürüyorum ooh! Ama sevdalım çok yoğun çalışıyor, bu tempoya nasıl dayanıcak bu çocuk yaa Günlük, balayı filan hayal oldu diyim yani...

Birazdan gelir kendisi, ben gidip bişiler hazırlim yemelik.

Günnüşüm Aprilim'e ne kaa çok sevindim anlatamam,
onu mutlu görmek benide mutlu ediyor canım arkadaşım benim ya

Günlüğüm
hevin'im canımın içine bin öpücük yollasam, iletsen olur mu ?
Onun güzel kalbine ve ruhuna hep inanırım ben, aynı ay içinde evlendik bir de, o çok sabretti bu mutluluğa ulaşmak için, sonuna kadar hakediyor her şeyin ennn güzelini canım arkadaşım

Günlük...Birkaç gündür yazmıyorum sana.Yine kapattım kendimi.Herkese,her şeye...Anlatamıyorum. İnsanın kendisini çaresiz hissetmesi ne kadar zor biliyo musun?Böyle bir şeyi isteyip yapamamak,senin için çok ama çok önemli bir şeyin başkalarına bağlı olması..Kaderinin,geleceğinin başkalarının elinde olması..Hiç iyi haberler almıyorum yine.Çok sayın (!) milli eğitim bakanımız 2012 ağustosa kadar başka atama yok demiş.Ne güzel di mi?Ne diyim ki...Şu ramazan günlerinde ben ve benim gibi insanların gözyaşı dökmelerine sebep olan herkesi Allah'a havale ediyorum.​

Günnüşüm ya neler neler yaşadık KK'da bi sen bilirsin,
daha dün gibi bekliyordu April'im o zamanlar asker olan sevdalısını.
Bana ne çok destek olmuştu o özlem dolu günlerinde,
canım o benim ya, hep mutlu olur inşallah,
oda benim gibi çok bekledi ve sonunda ömür boyu mutluluğa kavuştu.
Temmuz gelini olduk ikimizde, kadere bak

len günlük.. bugün dahada huzurluyum, tam anlamıyla mutlu olduğumu söyleyemem ama huzurluyum... ama 1 buçuk senedir aradığım huzur bu... aay neyse ne işte kısaca dahada iyiyim ve daha daha iyi olucam...

okul bitti, sınavlarım bitti, notlarım iyi gibi şimdilik hepsi açıklanmasada, sanırım o hayatımdan çıktığından beri ders çalışabiliyorum, bu gazla kpssyide kazanıcam inşallah en hayırlı şekilde

bütün düşmanlarımı çatlatıcam, aileme mutluluk vericem, onlar benim için herşeyden önemli ve çok güçlenicem, öldürmeyen acı güçlendiriyor, bunu çok iyi öğrendim bir buçuk sene içinde... şimdi bide ayrılık acısıyla güçlenicem... ilk defa yaşadığım bi acı olduğu için, öğreniyorum, kısaca öğreniyorum... hayata karşı daha kuvvetli bi kız olucam, çünkü şuan bile 1 buçuk sene öncesinden dahada güçlü kuvvetliyim...

en güzeli ne bilimiyomusun günlükçüm... Allah sevdiği kuluna, kendisinden dua beklediği kuluna dert verirmiş... beni seviyor RABBİM, ve benden dua istiyor... çok dert yaşadım ama gördümki herşeyde bi hayır var, güçlendim tecrübe edindim, insanlara gereğinden fazla değer verilmemesi gerektiğini öğrendim daha neler neler öğrendimde buraya sığmaz... oda Allahla benim aramda... bugünde bitti günlük, yarın daha güzel daha mutlu şeyler yazmak dileğiyle öptümmm...

hmmm buarada annemi babamı kardeşlerimi çok çok seviyorum, Allah onları başımdan eksik etmesin...

Günlük çok heyecanlıyım.
Yerleştirme sonuçlarının açıklanma tarihi kesinleşti 19 ağustosta açıklanacakmış.
1 hafta nasıl bekleyeceğim ben?
Karmakarışık duygular içerisindeyim korkuyorum heyecanlıyım meraklıyım ve her şeyden önemlisi geleceğimin hangi yönde şekilleneceği hakkında hiçbi fikrim olmadığı için çok tedirginim.
Vakit daraldıkça başka bi şehirde bambaşka bi ortamda yaşama düşüncesi beni endişelendirio,
Bazen yapamayacağımı düşünüyorum ilk baştaki o kesinliğim yerini kararsızlığa bıraktı.
Yapabilirim değil mi günlük?
Beni neyin beklediğini şuan için bilmiyorum gideceğim yer kesinleşince o ortamı gözlerimle görünce tedirginliğim geçer mi?
Şuan hiçbir şey bilmediğim için gözümde fazla büyütüo olabilir miyim?
Umarım öyledir günlük,bana şans dile.
İlk önce istediğim bölüme girebilmem için,sonra da yaşadığım tedirginliklerimin endişelerimin yersiz olması,alışma evremin kolay geçmesi için ...

İnsanlık ölmemiş henüz
Yapılan yardımlar tirilyonları aştı

Kimin en ufak katkısı varsa Allah hepsinden razı olsun..

Son düzenleme:
günlük çok karışığımmm

bi durulabilsem süper olacak...

yağmurlu günler başlamadan bol bol içimiz ısınsın yazın son güneşli günleriyle inşallah..

haftasonu yamur yağmasın...

yamur yağıp hava kapadıkça çok sulugöz oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…