Popüler Konu Sevgili günlük...

"Bu kaçıncı yerle bir oluşu kalbimin?
Bu gece kaç kez doğup, kaç kez öleceğim?
Bir vadi dolusu ölümüm olsa, bir vadi daha olsun isterim..."​

Son düzenleme:

Allahım yaben buraya biraz geyik yazmaya gelmiştim,bak neler öğrendim
dur bi dakika baştan alıcam....
üye olur olmaz ilk mesajımı sana yazdım günlük biliyosun(aman ne böyük iş)daha bizim eski tayfayı bulmama fırsat kalmadı,çok yoğundum,anca net açtım.ben eski bir kk lı olarak yeni sistemi anlamıyorum,acemiyim henüzbaktım kırmızı bişeyler yanıyo,mesaj sandım,meğer beğeniymiş onlar.günlüğe tekrar geri döndüm,bu arada bakıyım tanıdık birileri varmı acaba derkeeeeeennnnbenim canım kardeşim,biriciğim,dert ortağım aprilim evlenmiş
hatta hevinim de evlenmiş.rabbim onları öyle mutlu etsinki,ömürlerinin sonuna kadar mutluluktan fenalık geçirsinler
canlarım benim,hele aprilim beni öyle mutlu ettiki,şu anki duygularımı sana anlatamıyorumburada fazla konuşmıyım artık,kalanı özelden konuşurum gardaşımlaher iki güzelimide canı yürekten tebrik ediyorum
gelelim bana
aşkımla muhteşemgeçen bir günün ardından eve gelip duşumu alıp,saçlarımı örüp,sahurumu yapıp şu an sana bu satırları yazıyorum
saçlarıma bu gün kaynak yaptırdımgeçen sene kaynak kullanıyodum,daha sonra çıt çıta döndüm,postijdi,yarım aydı derken içime fenalıklar gelditekrar kaynak yaptırmaya karar verdimbu seferki kaynaklarım çok daha doğal oldu.abartı uzunluk yok,dalgasıda yoğun değil çok çok doğal oldu.abartıdan uzak.bundan 4 ay önce harika renkteki karamel saçlarımı gerizekalılık ederek siyaha boyayan ben,tekrar açıcam diye anam ağladıyandım allah yandım!oreal mafetti saçımı.istediğim tonda değil ama şu an bunada şükür:78:yavaş yavaş bal rengi tonlarına dönücem işallahaklı olan saçını siyaha boyatmasın!geri dönüşü öyle zorki.heleki benim gibi saçıyla çok oynayan biri iseniz...
uzun bi süre çalışmadım,şu an tekrar işe başladım.2 hafta olacak.şükürler olsun işimi çok seviyorum,insanın sabah zevkle uyanması çok güzel.ama işini sevmiyosan sabah yataktan bile kalkmak istemiyosun
yarın aşkımla iftar yapıcaz işallah.çok güzel planlarımız vay hihoyttyarın olsun istiyorum lalalalala
iyi geceler günlüğüm

Sabahın köründe ne işim var benim burda?
Biliyorsun pek benlik değil bu ama uyku tutmadı ki...
Sabah sabah bir ebru aşkı tuttu ki beni sorma gitsin...
Daha önce yapmış olsam anlayacağım da teknenin başına geçmişliğim bile yok
Arkadaşım etkisinde kaldım çok fena... İnş. ben de kursuna gitmeyi planlıyorum tabi atanamazsam
En iyisi ben yine planlara başlamayayım...
Zira ne kadar plan yaparsak yapalım hiç biri düşündüğümüz gibi gerçekleşmiyor...

son iş görüşmem sonuç verdi bugun 2. görüşmeye çagırdılar.çok heyecanlıyım :18: hakkımda hayırlısı olsun..

günlükcükcüğümmmm çok mutluyum ama kafamda soru işaretleri var ,çok pozitifim ama mutsuzluk veren anılarım var.
Doğum günün mahvolsun deyip bir kişiyi duvara çivileyesim var amannn boşver deyip diyetime devam edesim var

Allahım biri gelsin bana yol göstersn.
Şu satrları okyn bri glsn bna bişeyler desin.
Bn çıldırıcam. cidden.
niye böyle oluyo bilmiyorum.
niye gözlerim doldu hemen? niye aktı gözyaşlarım?
ben gerizekalının tekiyim!!!!
Ağlamamalıydım!!! ağlayıpta sert görüntümü bozup annemin
eline koz vermemliydim!
Allahım şu ezanlar okunuyo bana yardım et..
Ne teyzemi(!) nede digerlerini grmek istemiyorum..
niye yapıyolar bana bunu !
Neymiş benden başka kız yiğeni yokmuş..yavruumm falan dedi.
içim acıdı..niye acıyosa!!! gebersin içim gebersin!!
Özür dilerim ben senin hakkında bişey dediysem ama demedim
gençtir kafasını toplar anlar dedim sana bişey demedim ama 1 yıl oldu görmüyorum seni çok özledim dedi.
Ne güzel kesmiştim ilişkimi .. yapmacıktan rol mü yapıcam..
gidince nolcak..öpüşcem onlarla..konuşcam..gülmem gerekicek!
Niye böyle oluyoya niye..niye ben mutlu olamıyorum!!!!
Şimdi gitmesem yine arıcak ısrar edicek rahat bırakmıcak.
Bide ağlıyodu ..yapmacıktan mı bilmiyorum ama içim acıdıgına göre degil.Ne iç varmış bendede !!! gebersin içim gebersin!!!
anneme verdim telefonu diyo ağlattın benioda ağlıyo .. ağlama artık tmm falan dedi..hemen söyle anne zaten gözlerimin doldugunu ağlıyo olarak lanse et!!! alt tarafı 2 gözyaşı aktı!!!!
Niye böyle oluyo niyeee! ben onlarla iftar yapmak istemiyorum.
Menfaatçi insanlarla bi arada olmak istemiyorum.
Babama söylediklerinisürekli havalı hallerini unutamıyorum.!
Annemi üzdüklerini unutamıyorum! kin tutmuyorum asla..
kin tutsaydım içim acımazdı.. ama bilmiyorum!
Görüşmek istemiyorum ...Annemde diyoki2 gözyaşı aktı diye 'ayşenur varya çok duygusal bi insansın ama sert görünmeye çalışıyosun' bide sırıtıyo pis pis! kızdım niye verdin telefonu diye..
'diyo aradı napıyım 2 kezısrar etti'' '' hem bugün benim doğum günüm sen bana bağıramazsınkutlamadın bilemsj bile atmadın'' dedi..gülesim geldisinirdenmi bilmiyorum ''kontörüm yoktu canım'
dedim.!
Ooof napıcam bilmiyorumbirazdan da alışverişe gidicez hazırlanmadm bile..Allahım yol göster..ooof off.​

Oruç tuttum bugün günlük şimdilik hiçbir sorun yok bakalım ilerleyen saatler nasıl olacak.. Mutluyum, seviyorumm

Günlüüüüüüüüükcaaaaaaaaannnnn
Bu Sultan bu Sultaaannnnnnnnnnnnn
Allahım gözyaşlarımla gülüyorum gene salak gibi ahahahhaha
Çok mutluyum Günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yehuuuuuuuu
Canım kankam biricik yoldaşım sırdaşım dostum kardeşim geri gelmiş hem de aynı gün yazmışız uzun zaman sonra biricik kankam benim yaaa :79:

Çekilin ula halaya bağlicam ben
:119::118::118::118:

Günlükkkkkkkkkk ben geldım İstanbuldayım ohhhhhh hava mısss gercı ıkı gün yagmur yagdı ama olsun. Yazacak cok sey var...

Kımseye güvenmeyeceksın be günlügüm ınanmayacaksın neyse bosver

merhaba günlük,
Amannn iyiyim işte,bu gün sabah 10 kadar uyudum, yarın yataktan hiç çıkmam herhalde : )
Uyuduğumda iyi geliyo, beynim rahatlıyo vücudum gevşiyo.İnsan uyurken düşünmüyp, ama rüyalar bırakmıyo. Kan ter içinde uyanıyorum valla bı hışımla sıçrıyorum yataktan.
Amann işte saçma saçma rüyalar.
Güzel şeyler konuşalım güzel bi gün olsun dicektim ki, abov saat 3 buçuk olmuş yav. Ne çabuk zaman geçmiş.
iii iiii geçsin zaman
yarında pazar bütün gün uyurum herhalde iş olmazsa
görüşürz günlükcan

günlüküm güne kötü başadım,dün aldığım başka atama olmayacak haberinden sonra perişanım.
ümitsiz değilim ama çok hayal de kurmuyorum.
Allah'ım kuzum atanamazsa ne yapacağım,bir yıl daha nasıl beklenir,üstelik ailem de sürekli sıkıştıracak ayrılmamız için
Ne olur Allah'ım kontenjanları iyi olsun da atansın.
Ciddi ciddi baskı altında hissediyorum.
İçim dolu ama ağlamıyorum da.
Bugün yemek yapayım,belki moralim düzelir...

Bugün birlikteydik günlük.Dört gözle beklediğim,heyecandan bütün gece uykularımı bölen gün sonunda geldi.Ama biz ne yaptık? İyi başlayan günü kötü bitirip gittik evlerimize...Ben onun doğrularını benimsemek zorunda değilim.Ondan tek beklediğim saygıydı.Benim farklı şeyler düşünebilmemi hazmedemedi galilba.Yanlış olan bi şeye nasıl doğru dermişim..Senin yanlış diyerek sorun yaptığın şey bu dünyadaki en saçma kavga nedeni!...
Ne zaman büyüyecek günlük ne zaman? Daha da önemlisi büyüse bile değişecek mi?...

Aşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar (?)
Cevaplamış Şems:
-Senin baktığına herkes bakar;
ama senin onda görebildiğini herkes göremez.
-Herkes aşık olabilir;
......ama hiçkimse senin gibi sevemez.

Tek fark sensin..

-Seni özel kılan sevdiğin değil, sevgin-

*ŞEMS-İ TEBRİZİ..

işte tamda bu anlatıyo seninle berabr olmamı
bende beni sevmeni , besledigin sevgiyi sevdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…