Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk ben niye uyuyamıyorum sahurda uyanamıyorum uyanınca uyuyamıyorum off içimde beni kemiren o kadar çok şey var ki aslında hiçbir sorunum yok ama takıntılar beni bırakmıyoru bıktım bıktım dün aşk acısı çekiyordum bugün dost kazıgı kafama takıldı.dengesizim ben vallahi bak

Son düzenleme:
Günaydın günlükcan,
Rüyamda seni gördüm
Bi insan bu kadar yorgun ve uykusuz olup aynı zamanda da bi o kadar enerjik olabilir mi yahuuu, garibim bugün garipp
10 Kasım'da nişanlanıyorum günlük, çok beğendiğim çok güzel bi salon tuttum, işi tatlıya bağladım
KK dostlarımı da nişanıma bekliyorum günlüküm

"happy. thank you. more please..." dün kendi başıma film izlemeye gitmekle doğru karar vermşim günlükcüm... bu filmi izlemem gerekmiş :)
bu hafta güzel şeyler oolacak günlükcüm ; haberin olsun... :81:

Günaydın günlük:) dün farkettim ki yanık acısı çok fena birşeymiş. akşam akşam yeni bişeyler deneyeyim diye mutfağa girip bir de aceleci ve dikkatsiz davranırsan sonuç olarak dolma büyüklüğünde zonklayan, kabarcıklı bir parmak olur tabii. öyle canım yandı ki, biraz da hormonların dürtmesiyle küçük emrah moduna girip kimim kimsem yok diye bir müddet ağladım. japon çizgi filmindeki karakterler gibi gözyaşlarım fıskiye misaliydi. eşimin şaşkın hali ve beni sakinleştirmeye çalışması olayın dramatikliğini 2 ye katladı ve daha çok ağladım. neyseki gece kendiliğinden geçti ağrılar :) sabah uyandığımda hissizleşmiş parmağımla halime şükrederek pazartesiye gözümü açtım.

eşim ülkere baglı çalışıyor.ramazan geldiğinde ramazan kolisini 4 gözle bekliyorum.tamam markettende abur cubur alıyorum ama böyle kutuda gelmesi evin ortasına oturup içinden acaba ne çıkacak diye merakla kutuyu karıştırmak inanılmaz mutlu ediyor beni çocuklar gibi şen oluyorum o gün

Ne haftasonuydu ama günlük..
cumartesi günü iftara gelen sevgilimle kavga ettik bir güzel sonra barıştık yemeğimizi yedik gittik buz pateni yaptık

dün iftar öncesi çıktık kızlarla önce alışveriş sonra lünapark gondola bindikk balerine bindik ben şuan pertim günlük.. sol kolum ve sırtım feci ağrıyor :97:

Selam günlük ne zamandır yazmıyorum sana fırsatım olmadı ki bi sürü şey oldu. Nişandı sınavdı askerlikti falan derken çoook ayrı kaldık.
Şu bikaç gündür biraz efkarlıyım günlük Neden? çünkü nişanlımı askere gönderdim. KK'dan hep okurdum asker yolu bekleyenlerin yazdıklarını ama insan yaşamadan anlayamıyomuş bu duyguyu. Onu oraya teslim edip döndüğümüzde içimden bi parça orda kalmıştı sanki ve o gün yaptığım hiç bi şeyden zevk alamadım boş boş gezindim durdum Neyse ki şanslıyız güzel bi yer oldu ve kısa dönem oldu bunun için şükür ediyorum Allahıma ama tabi gene de ayrı kalmanın verdiği sıkıntı ayrı bi şey. Ben canım sıkıldığında hemen telefona sarılıp onu arardım konuşurduk dertleşirdik gülerdik vs. ama şimdi onun aramasını bekliyorum her çalan telefona koşuyorum bikaç saniye bile sesini duymak o kadar iyi geliyo ki.. 10 gün sonra yemin töreni var ona gidicem şimdiden çoook heyecanlıyım onu görceğim için içim içime sığmıyo bi an önce geçse şu günler Hadi biz gene şanslıyız asıl doğuda görev yapan askerlerimizin ailelerini düşünüyorum da Allah onlara sabırlar versin, askerlerimize de sağ salim dönmelerini nasip etsin güç kuvvet versin.
Bu arada günlükcüm ben gene bu sene işsiz kaldım..kpssye girdim ama gene atama falan çoook uzaklarda benim için. Artık başka seçeneklere bakmaya başladık. Bu hafta bi iş başvurusu gibi bi şey olcak bakalım inşallah hayırlısı olur. Nişanlım askerdeyken ben de bi işe kapak atsaydım çok iyi olcak. Seneye de güzelce düğünümüzü yapsak. Tabiki her şeyin hayırlısı olsun diyorum her zamanki gibi günlük. Herkesin gönlüne göre versin rabbim..
Bugünlük benden bu kadar günlükcüğüm. Artık buralara takılırım baya, bekle beni Görüşürüz hoşça kaaalll

İçim çekilmiş gibi anlamsızım bugün...
Kafamı yastığa koyup uyumak uyumak ve yine uyumak istiyorum...
Ya da kuş olup konmak birinin omzuna...
Özlem denilen şey ne kadar ağır böyle?
Adı hepi topu beş harf...Ama aslında tonlaaarca ağırlıkta kendisi...
Yıllar geçti hala alışamadım...
Karşı sahil de böyle düşünüyor mudur?
Gece olup da koyunca başını yalnızlığına yakıyor mudur bir alev içini?
Bunu her gece hissediyor mudur en derininden?
Benimki kadar mıdır sahiden taşıdığı ağırlık?
Kuş olup öğrenmek lazımdı şimdi bu soruların cevabını...

selam günlükcüğüm.
bugün artık üzerimdeki bu miskinliği,bakımsızlığı atma vaktinin geldiğini fark ettim.
bir güzel saçlarımı boyatıp,kaşımı gözümü toparlayacağım.
tatil ve ev moduna son,bi de şu 20lik ağrımasa süper olacak gerçekten.

aslında hiç yazasım yoktu birden gaza geldim nedenseçok iş var ya ama yapacak adam yokk:84::84azartesi günüde hiç çekilmiyor bunca işyine çalışmama isteği geldi içime bu ara cok fenaaçabuk git kış kışallahım yaa sanırım artık tırlatıyorm:26:şu bayram tatili bi gelseydi hayırlısıylan da bi hava değişikliği yapsaydım birazkafam düzelir belkim ne dersin ha:89:2 gün önce yine olay oldu işyerinde sanırım bu tiplemeleri çekiyorum bensaygısız nasıl sinirlendim ya sen kendini ne sanıyorsun diyor bana ne cüret:88:bi teklif var günlük bi aya belli olcak ama korkuyorum ya orası daha kötüyse ne bilim yaa çok yoruldum yeniden başlancak herşeye :44:ama ya cok rahat edersemne dersin sence ne yapmalı hayırlısı olsun diyorum :97:ne hayırlı bilmiyoruz ki :101:deneyimi olan arkadaslar özel mesacla fikirlerini belirtebilirçok kararsızım çünkü iyide bi firma aslında ama :26:bu tür olaylar çok soğutuyor işten yaa:105:2 hafta bitermi günlük yaaa:106:bitsinnn gitsinn hemen:85:işte böyle zaman zaman hadi bakalım ben gittimm:130:

ya günnüş kaç gündür azaptayım...sinir oluyorum kendime...karar ver ve yap...karar veremiyorum...hem onların dayatmalarına karşı isyandayım hem de kendi kaygılarım da var...iki hafta önce dediklerini yapmayacağım diyen ben...yine yapma arifesinde ben...hani mesleğime,kararlarıma karışmışlardı...hani artık kendi kararımı kendim verecektim...ha bir de...geçmişteki...tatlı geliyor hala...manevra mı yapsam...

Selam günlük,
Dün bi an öyle bi yıkıldım ki, dünya tepe taklak oldu birden, ama çokta iyi oldu.
İçimde ne varsa hepsini anlattım, hatta haykırdım.
Evlendikten sonra beni ne kadar çok değiştirdiğini, bana yapılan haksızlıkları, artık bütün bunları taşıcak gücümün olmadığını ve ayrılmak istediğimi söyledim.
Çokta iyi yaptım artık rahatım. İçimden neler geçiyosa her şeyiiii, ama bi kaç bi şey eksik kaldı. Onlarıda müsait zamanda söylücem !!!!
Çok rahatladım tahmin edemeyeceğin kadar hemde.
Ne düşünüyosam,topladım eşyalarımı. koydum merdiven başına.
Gözü iyice korktu. Maksadım korkutmak deil inan bana, sadece içimdekileri anlatmak!!!
Bütün bu takıntılarımın en başı, onun arkadaşları yüzünden çıktığını da söyledimi o zaman kahroldu. Kahrolsun zaten. Ben nasıl yandım günlerce ağlayarak, o da yansın şimdi, ne kadar üzgüntü çektirdim diye.
Hiç surat vermiyorum, beni ne kadar üzdüğünün farkına varsın, yoksa devam edemicem değl etmicem

Son düzenleme:
sevgili günlük... içim bomboş neden bilmiyorum ama sevdgim hiçbirşeymiş ona anlamlar yüklerken o hiçbirini üstüne almamış bile baan verdigi sözler yazdıgı şiirler herşey yalanmış aynılarını başlklarınada yapmış o aşk adamıymış aşk bitsede ona birşey olmazmış beni unutamamış ama başkalarında hayır diyemezmiş ben canıymışım ama başkalrına aitmiş o can ne var mışım nede yokmuşum ama onun kalbnde yokmuşum ben onun yedegiymişim gezip tozup gelecegi yermişim kendimi okdr kandrmışım ki bütün gerçekelr suratıma tokat gbi indi teker teker 1 sene mi boşuna vermiş aglamışım sevdigim demişim ilk sevgilim olmuş hepsi boşunaymış kocaman bir yalanmış o beni degilde hep kendini sevmiş neyse ona mutluluklar diledim ve bıraktım sevdgim degilsin dedim bu yalan onu hala çok sevyorum ama şimdilik unutmayı başaracagım silecegim izlerini şarkımızı herşeyi bunlarda geçer inşallah....

günlükk bugün bende bu aileye kaydoldum . mutluyum forum ortamı çok sıcak sevdim yani . ramazanımı sorarsan gayet iyi geçiyor arada br başım dönüyor o kadar . yarın da çok sevdiğim bir dostuma kalmaya gidiyorum çok güzel olacak . okullar da açılsın bi an önce ya hem hocalarımı hem arkadaşlarımı özledim ben -onu özlemiyorum artık özlemek de ist.. evet onu da özledim yani ne varmış . neyse böyle işte şimdi ezanı beklyorum . şimdilik bu kadar ..

Moralim bozuk,ağlıyorum sinirimden...Kimse yok yanımda iftara tekim..Dengesiz kocam telefonunu kapatmış kaç saattir ulaşamıyorum deli oluyorum bu sorumsuzluğuna..İnsanın hiç mi şarjo dolu olmaz ya..Annemle de atıştık onada gitmedim iftara..Oturdum tek ağlıyorum okdar..

Kursum bittttiiiiiii.!!!! Veeee Bütün sınavları geçmişimmmm.
Geçen dönem 15 kişiyi bırakan hocadan da geçtimmm; inanılmazzzz... Ehehehe.. :82::86:
Çok mutluyuuummmm çoookkkk.

:125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…