Dolunay var bugün. Dileklerimizi inançla istemek ayrı bir önem taşıyormuş bu zamanda.
Balkona çıkıp baktım gökyüzüne.
Hiç havamda değilim ki.
Söyledim birkaç şey. İş aşka, güzel bir ilişki istemeye gelince tıkanıyorum.
Çıkmıyor kelimeler ağzımdan.
Ben evlenebileceğimi de düşünmüyorum. Hiç öyle hayaller kuramıyorum. Zaten bugün bir daha düşündüm de evlenmek asla bana göre bir şey değil. Yapamam ben, olamaz, imkanı yok. Aynı evde bir adamla...
O adam sevdiğim adam olacak tabi de ben birini çok çok fazla, yani evlenebilecek kadar fazla, sevebileceğime de inanmıyorum. Hiç inanmıyorum.
Artık gerçekten bu defteri kapattım. Bitirdim. Belki bir mucize olur da eros okunu fırlatıverir bana da. Zaten sevmek mucizedir diyorlar ya. Bunu en iyi ben gibi olanlar anlar.
En çok bana mucizedir sevmek.
Görüştüğüm eski sevgilim noldu dersen, bana yine eski sıcaklığını gösterdi ve bende hisler fooossss... Yine bitti her şey. Buluşma fikrine bile sıcak bakmıyorum artık. Hiçbir şey umrumda değil. Keşke olsaydı ama keşkee...
Günlüküm ya aile danışmanlığı eğitimi var ve hem çok pahalı hem de 5 haftasonu sabahtan akşama kadar ama benim gitmem lazım ama benim patron izin vermez ki ama ben çok istiyorum ki ama.....
sevgili günlük..
iyi akşamlar efenim nassan iyisen
ben dizim dışında iyiyim allaha şükür günlük hele az önce bir olay oldu ki sorma
tilifonum çaldı ben de aşkmın aramasını bekliyodum
bir baktım sevdalımın annesinin numarası dedim herhalde ondan arıyo
açtım efendiiiim diye kim olsa beğenirsin
sevdalımın annesi
beni aramış nasılsın kızım diyo niye aramıyosu hiç diyo
ayy nasıl utandm anlatamam sanaa
ama hep benimkinin yüzünden geçen gn istedim tilifona vermedi sonra konuşursun dedi
o aramış şimdi de beni
sonra da tlilifonu anneannesine verdi sevdalımın
ben ikinci şok
nasıl konuştum tilifonu nasıl kapattım bilmiyorum
börek yapmış gel de börek ballava vereyim sana diyo bana
Günlüüükkk aldım elime kağıt yazdım da yazdım.
Sanki hayatımda varmışlar gibi tüm isteklerimi geçirdim.
Balık burcu olunca böyle oluyor. Bir dakikanla öteki tutmuyor.
Ya yine aşktan dem vurup durdum. Bıkmadım valla 2 yıldır. Bak yukarda da kapattım o defteri yazmışım ya.
Ayyy salak kafaaa!!!! Benim gibi dengesizini gördün mü hiç??
Ha ama evlilik yine bana göre değil diyorum o fikrim değişmedi bak.
İşte böyleee... Umutluyum ve mutluyum. Hepsini yaşayacağım kalbimdekilerin gör bak. :97::97:
Mutlu olma hissiyatı hiç kaybolmuyor bende zaten ama bazen kötü hissedebiliyorum.
Ben de aşık olacağım, çok sevip sevileceğim; ben de çok güzel günler göreceğim ki zaten güzellikler yaşıyorum şükürler olsun.
Neyim eksik ki yea...
Hem "Tanrılar Okulu"nda ne diyor : 'Dünya senin yansımandır. İnanışlarını altüst et, o zaman dünya bir gölge gibi senin peşinden gelecektir.' Her şey benim ellerimde.
günnüş eski sayfalarını okudum da herkes aşktan muzdarip...kiminin sevgilisi yok sevgili istiyor kiminin var derdi var...ben mi...cesaretsizlerdenim...yine talip çıktı ve benim sigortalar attı...normalde insan kabul eder sevinir.... ya da umursamaz,reddeder...yok ben sorunluyum...ikisini de yapamıyorum...
sevgili günlük, az önce dolunay varken dileklerimi diledim ve sana yazmaya geldim... bugünümde iyiydi, uykularım çok düzenli, dahada iyi hissediyorum kendimi, uykularımın düzeldiğini nerden anladım biliyormusun günlükçüm, sabahın 6sında başımda vızıldayan, kovdukça gelen sineği kalkıp kovalayıp, öldürdükten sonra uykum kaçmış olmasına rağmen, tekrar uyuyabildim... biliyorsun normalde uyuyamazdım, kafama hep bişeyler takardım artık takmıyorum...
çünkü her zaman söylediğim gibi bekarlık sultanlık rahatım huzurluyum mutluyum, ekimde başlayacak yoğun programa hazırlıyorum beynimi... onu boşaltmaya çalışıyorum
nerden başlasam ki bilmiyorum..
yere göğe sığdıramadığım insanla şimdi iki yabancıyız..
ne oluyor bize? neler oluyor..
konuşmak dertleşmek istedim ama facemi dondurdum..
sadece yazmak istedim..
dün öyle kötüydüm ki ne oldugunu anlamadan gitti..
seni adam gibi çok svmiştim dedi ve gitti..
bu kadar basit miydi günlüğüm..bişeyler yaşadıktan sonra silip atmak hiçbişey olmamış gibi..
evet canım yanıyor hemde çok.. o da seviyorsa neden bu uzaklık?
neden beni silmiş asıl bu mesele beni çok üzdü..
onun çevresinde bi arkadaşı kadar değerimin olmadığını anlamak canımı yaktı..
dün uyumadım sabah 6 da kalktım.. ve uyanır uyanmaz elim telefona gitti..
acaba bişey yazdı mı diye ama hiçbişey..
gece boyu yalnızca ağladım.. hala doluyor gözlerim bunları yazarken..
seni böyle tanmadım böyle sevmedim..
Allahım hakkımızda hayırlısını versin..
bu gece de ağlamak istemiyorum Allahım istemiyorum..
sen yardım et bana Rabbim.. çaresizim,güçsüzüm..
Günlük bu kadın fena kaşınıyor.
Bugün yanıma gelip milletin içinde aptal saptal konuştu
Ayıp denen bir şeyin olduğunu buna hatırlatmak lazım günlüğüm ama anlamaz ki...
Alışmış ulu orta milletle kavga etmeye
O konuşur da ben durur muyum.
Söylene söylene gitti, çok da tın.
Sorunları varmış zati, olmasa şaşardım.
Hayrına bir psikayatra yönlendirsek arkadaşı hiç de fena olmaz.
İnsanların ruhunun ve kalbinin temiz olmaması ne kadar üzücü bir durum günlük...
Allah hidayet versin.
ah be günlük herşeyi teker teker öğreniyorum ilk adından başladın şimdi ne iş yapar eder herşeyini biliyorum ama sadece tek bi hareketine bağlı herşey.tek bildiğim şey var ben onu istiyorum
Günlük yaa boyun mr ını bu akşam saat 10 a verdiler,ve kapalı mr ilk defa çekileceğim,umarım bi sorun çıkmadan rahatça çekilebilirim.Korkmuyor değilim :18:
Bu arada bugün eltime gittik kayınvalidemle c.tesi gezisine.Herkes izinli nasılsa kahve içip fal baktırdık süperdi,özlemişim bu muhabbetleri.....
o değil de akşam eve bir geldim aşkitom ütü yapıyoo
kıyamam ona ben yaa
Reelde üşenipte yazmadığım günlük
Merhabalar;
22 dk sonra paşam o güzel uykusundan mahrum olucak.. 5-7 nöbeti mi olur ya Ayaklarına kurban olduğum mehmetçiğim benim
Şafak ne kadar karanlık olsa da umutlarım ve sabrım beni ayakta tutmaya yetiyor.
Ne 460'lar saymışım ben yüreğimde.. Bu mu geçmeyecek Ne var yani 6 ay görmesem ölmem heralde :44: Özlem aşkı güçlendirir demişler..
Geldiğinde herşey çok güzel olacak bitanem. Sadece güzel askerlik anıların kalıcak aklında.. Kimse 5-7 arası ayağa dikmeyecek seni
Küçüğün unutturacak herşeyi
Rabbim sabrına şükürler olsun..
hey günlükkk
uykum kaçtı uyuyamıyorum.artık benimde bir sevdiceğim yarim olsa bende unuttugum o güzel duygularıma kavuşsam fena mı olur yani ? daha zamanı gelmedi mi ? Feministlikte bir yere kadar yahu yarim olsun istiyorumm :44:
kahraman çavuşuuuum gözümün bebeği canımın içi sevdiceğim benim... özlemin içimi böyle yakarken, biyolojik dengem alt üst olmuşken kavuşmaya az kalmasının heyecanı da içimi kıpır kıpır ediyo... yazla kışı bi arada yaşıyo gibiyim şafak 37 sabahın köründe uykunu alamadan küçülmüş gözlerine, kaynakçının birinin hazırladığı kahvaltıdan çok uzak bi kaç zeytn ve peynire, günler azaldıkça oralara sığamaz oluşunun verdiği psikolojiye rağmen o tatlı sesinle beni güne başlatışına bayılıyoruuuuuuuuuuuum bugün de bitse de artık 36 desek.... Allah ım bi daha ayrılık vermesin bize... bedenen uzakta olsan bile her an yanımda olduunu hissettirebilmene hiçbişey engel olmasın sensizlik çok ağır, taşıyamıyorum artık... seni çok özledim.....
Allahın cezası ya sen kimsin ya kimsin
sen benim yanımda nasıl nişanlımın elini tutarsın, ben o parmaklarını tek tek kopartıp yedirmez miyim sana pis sür...k
ay günlük ya rüyamda o kadar kötü bişey gördüm ki, uyandım hala sinirliyim. Allahtan hayatımda hiç görmediğim bir kızdı. Yoksa mafolmuştu ya
bu işverenler neden böyle ki :44: resmen işkence ediyorlar.dün çağırdılar yazmıstım.bölge müdürü ve bölge direktörüyle görüştüm.birkaç kişi daha var aklımız biz size döneriz dediler.alacaksanız alın yada almayın niye insanı ümitlendirip bekletiyorsunuz bu kadar