Popüler Konu Sevgili günlük...

ramazanda tansiyonum felaket düsüyor kafami kaldiramiyorm nasil bir uyku hali cok kötü ama sükür yinede daha kötüsü olmasin..
3 gündür sahuru babam hazirliyor ama cok komik ne catal ne bicak koymus gecen farketti bizden önce kalkti getirdi o arada bende anneme
yok ben almayacam dedim elime verdigi catali bicagi aldi :)) ay canim ya onlari almayacam sanmis cok tatli...
tansiyonum düsük diye ben pek gece kalkamiyorm annemde saati duymuyor babam kalkip hazirliyor ama bugünden sonra artik biz :) annemle kalacaz is icin gidecekler kardesimle annem arada kizinca en iyisi baban iste cok sever cok dikkat eder ama iste erkek degil mi anlamiyorlar bazen insanin halinden diye söyleniyor..
eee oda erkek sonucta mükemmel olamiyor..ama sükür ki her zaman sevdigini gösteren bir babaya sahibim,annemide cok seviyor kuzenim 30 yil olmus ama hala
ikisinin gözlerinde ask var diyor Allahim daim etsin insallah sevdicegimde hep babam gibi sever sayar:)

Günlük bugün öldüm bittim resmen yaa ev taşıdık. Artık tek hayatımız var 2 evimiz yok yaa şükürler olsun sana....

sevgili günlük zorlu bir gündü, ama nihayetinde huzurlu bir şekilde sana yazabiliyorum... bugün kk bi süreliğine hizmet dışı oldu, bende sıkıldım face e girim dedim... nedense face e girdikçe huzursuz oluyorum, sanki onla aynı ortamda bulunuyormuşum gibi... ama gerçeklerlede yüzleşmem lazım.... elbette onunda bir face si olucak, oda arkadaş ekleyecek ve onunda resmini kızlar beğenecek... boşver herkes kendine bir hayat kurdu, tıpkı benim kurduğum gibi...

boşver honour9 sen keyfine bak, artık beyninde yığınla düşünce yokki... kendine de yeni bir hayat kurdun.... ohh bnden iyisi yok şuan, bide mesleğimi elime aldım mııııııı, çatlasın düşmanlar

ayy annem çeyizime bişeyler almış bugün 3lü kesme tahtası - 4lü renkli bıçak seti - knoserve açıcagı :103:
bende geçen gün 4 kişilik kahve fincanı takımı almıştım
keşke başka bi zmaan alsaydıda sevincim yarım kalmasaydı ...
evet hala aramız bozuk :97: daha dogrusu ona göre bi durum yok ortada anlamıyo beni anlamıcakta kaafamı çok karıştırıyo :97:

kafamı dagıtmaya çok ihtiyacım var offf

İstanbul'da belediye otobüsünde geçen bir olay

bebek bekleyen bir çifte sorarlar,isim düşündünüz mü ?
kadın Erkek olursa ......... , kız olursa ......... der ,

arkadan yaşlı bir amca seslenir, Adam olursa da MUSTAFA KEMAL koyun !..

Son düzenleme:
Biz gdiyoruz günlük 24 yılımı geçirdiğim semtten ayrılıyoruz.
Artık başka bir evde açacağım gözlerimi sabaha,başka akşamlarda kapanacak göz kapaklarım uykuya
yenik düşüp.
Açtım Sezen'i dinliyorum.
Sabahlasam mı diyorum son gecemde.
Bir de bişey daha var ama boşver onu.
Allaha havale ettim çoktaaaann

Yeni bir yaş yeni güzellikler yeni umutlar getirir mi bana dersin?
Ben getirir diye umut ediyorum.
Umut ediyorum ve bugünden sonra onları bekliyorum...
Yeni yaşıma girdim...
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Her geçen yıl bir önceki yıldan daha çabuk geçiyor...
Son doğum günümde de böyle düşünücem sanırım..
Arkama dönüp baktığımda koca bi ömrü nefes alıp vermişim gibi kısa bi şekilde nasıl tükettiğimi görücem :)
Sevdiklerim ve ailem sizlerle nice mutlu seneler diliyorum...

günlük.. kafam çok karışık.. insan her zaman mantıklı mı davranmalıdır? şaşar-beşer derler/benim de biraz saçmalamaya ihtiyacım var sanırım.. biriken her şeyi bi kenara bırakıp sadece içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum.. beni çeken o erkekle bişeyler yaşamak istiyorum, 4 yıllık sevgilimi bir kenara bırakıp.. bunu istiyorum evet.. sonuçlarına katlanmaya hazır değilim.. aileler bile artık devredeyken neden ben saçmalamak istyorum günlük? zamanında canımı çok yaktığı için mi? beni aldattığı için mi?? ben de mi aldatmak istiyorum onu? amacım aldatmak değil, çok güçlü bi elektirikle çekiliyorum karşı koyamıyorum.. dua ediyorum hayırlı olanı nasip et allahım diye.. hayırlı olanın ne olduğunu biliyorum ama niye o monotonluğa dönmek istemiyorum? kalbime yeni bi heyecanın girmesi bile aldatma sayılmaz mı? ama ben onu aldatmak istemedim ki.. sadece alıp götürdü beni başkası, onun beni en boşverdiği anımda.. hep dememiş miydim beni sımsıkı tut diye.. parmaklarını aralarsan uçup gidebilirim dememiş miydim sana? hem de kelimenin tam anlamıyla çapkının birine.. şeytan tüyü mü beni bu kadar çeken? yoksa bana aşık olması mı? bugün 4. yılımız bitiyor, biten sadece 4. yılımız mı?? çok seviyorum seni.. bugünlerde hissizleştim sadece.. sana olan kırgınlıklarım mı beni böyle donuklaştırdı bilmiyorum.. farklı bi arayışta da değildim halbuki.. her şey bir anda gelişiyor ben önünü alamıyorum, yardımı başkasında mı kendimde mi aramalıyım bilmiyorum..

hayatımda bir kere ötesini düşünmeden yaşamak istiyorum.... hesaplar kitaplarla uğraşmadan cezalara bulaşmadan bedeller ödemeden sadece bir kereliğine hesapsızca yaşamak istiyorum..

bir çok kadın hissetmiştir ve zaman zaman istemiştir bunu dimi? canım yandığından değil can acıtışım.. mutlu olmak istiyorum ama bi anlık bi mutluluk bana neleri kaybettircek bunu hesaplamak istemiyorum.. düşünmeden yaşamak istiyorum bir kereliğine olsun içimden geldiği gibi...

onun yanına gitmek istiyorum.. kaçmak istiyorum belki de.. çok mu tehlikeli sularda yüzüyorum? yakar mı beni boğar mı o derin sular gelir mi üzerime üzerime....

bi halt yiyip de örtbas etmeyi kadınlığma yakıştıramıyorum.. bu da demek oluyor ki o haltı yersem bedeline katlanmak zorundayım.. yoksa ben bu bedeli mi istiyorum??

tanımadığım etmediğim solukta nefeslenmek istiyorum, dinlenmek istiyorum ama elimdekini de kaybetmek istemiyorum... yakışır mı ? yakışmaz... oturaklı olmalısın, aldatmamalısın.. sana yakıştığı gibi davranmalısın.. boş heveslere kapılmamalısın, bir anlık boşluk senin tüm hayatını değiştirmemeli.. evleniceksin onunla.. evleniceksin.. seviyosun onu, sadece biraz sıkıldın o kadar.... geçicek……

azıcık aşk bizi öldürmeeezz
sev o kadar da canın yanmaaz

seviyorum ben seni çokk
ve deeee 30. ayımız kutlu mutlu olsunnn :78:

günlükcüğüm ya ben bi hata yaptım sanırım platonikimi kendim eklemek yerine arkadaşıma eklettim kendi facesine bakalım yarın neler olcak. ben onunla sahte bi hesaptan konuşuyodum ama artık beni görsün dedim ama kendisi çok ukala kendini beğenmiş çıkınca hevesim kursağımda kaldı ama olmuyo be günlük ne kadar çocukça hareketler yapsada unutlmuyo öylee

Son düzenleme:
günlüğümşu an tipim aynen böyleçok yorgunum ya
uykusuzluktan gebere gebere yazıcam sana bu gece:126:
sana yazmak bana iyi geliyo beöncelikle şunu belirtmem lazım,mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj yollıyamıyorumezik üye smili
o yüzden canım dostlarım sizlere mesaj yazamıyorum bilginiz olsunmesaj sayımı yükseltebilirsem:97:en kısa zamanda dönüş yapıcam size işallah
günlük be,ben bu kk yı özlüyorum heeski tadı yok,kabul...ama kk sız olmuyor.öyle zamanlar geçirdimki ben burada,ah dili olsada konuşsa....=)yeri geldi gülmekten komalara girdim,nefes alamadım,yeri geldi duygulandım ağladım,amaaann ne biliyim öyle işte
günlük ben çok şanslıyım biliyomusun?:97:Allah'ın sevgili kulu olduğumu düşünüyorum.öyle bir aşk yaşıyorumki,hayatımda öyle biri varkiiçim güven dolu,aşk dolu,mutluluk dolu...gerçek aşk budur.acabamı?:18:diye kendini yiyip bitirmessin.bilirsinki sevdiğin adam sana yanlış yapmaz,güven verir.sonra durmadan kavga etmessin,kavgasız hayat inan daha zevkli:)rahatsındır,uyandığın zaman mutlulukla uyanırsın,acaba bugun neden kavga edicez diye güne başlamassın.seni mutlu etmiyosa hayatındaki,hayatından çıkarıcaksın kardeşim!beni mutlu etmeyen bi adamla ne işim olabilirki?delimi dürtmüş,manyakmıyım benbeni o insana bağlayan ne olabilirki?kimse vazgeçilmez değildir,kangren olan bacağı kesip atıcaksın.zorlamanın alemi yok.ben varya,yine saçlarımın rengini değiştirdim biliyomusunvallla bi sorunum yok,pskolojim gayet iyi,tamamen benim salaklığım oldu:18:saçımın önleri koyu kalmış gibi geldi,kuaförüme rengini biraz açmasını söyledim,denyo tam açtı!balyajlı gibi bişey oldu,herkes hasta oldu rengine,ama ben?tabiki hayırama kel kalmamak için şu an ellemiyorum.arası geçsin biraz.zaten başıma ne geldiyse aceleciliğimden geldi.rahat batıyo bana bazen,kaşınıyorum,kaşıntım geçincede kös kös oturuyorum iyi halt yedin diye...netice olumsuz olduğu için genelde.sabır her alanda güzel bişey.sabırlı olmayı öğrenemedim gitti şu hayattatekrar solaryuma girmem lazım,bayrama kadar çaklıt olmak istiyorumaslında epilasyon yaptırmak isitiyorum herşeyden önce ama,şu an sefilleri oynadığım için bi halt yapamam.ağdaya talimim hacı ağbi
günlük be,ilarzumun düğünü var bayramda,işallah istanbulda olursam gidicem gardaşımın nikahına.geçen aradı kuzen,baya konuştuk,bizim kızların kulağını çınlattıkkeşke onlarda gelse dedikbelli olmaz gerçi,belki toplaşırız günlük bellimi olur.sanal diyip geçme,bizim dostluğumuz real marketlerinde yok olum(april gülme)yarın iş var,ben hala buralarda sürtüyorum:82:daha ağız tadıyla topikleri gezemedim bile ya:26:ama müsait olmuyorumki...neyse günlük bu kız yatar,bütün kankalarımı öpüyorum burdan senin vasıtanla.kullanıyorum seni günlük

Son düzenleme:

sevgili günlük Düş'ün doğumgününü kutlayarak başladım güne.Nice mutlu senelere.

sevgili günlük,
bugün halletmem gereken bir dolu iş var,geç kalmak istemiyorum ama dışarı çıkasım da gelmiyor,nefret ediyorum üstümde söz sahibi olunmasından,hepsi geride kalacak günlük söz veriyorum.beni üzen mutsuz yapan herşeyden uzaklaşıcam.bütün kötülükleri hayatımdan çıkarıcam.benimle bir saniye bile geçirmeyi haketmeyen insanları hayatımdan çıkarıcam. bu da bu yılın sözü olsun.
gidiyorum zaten 1 aya kadar,çok güzel olsun herşey ne olur.herşeyden uzakta,herşeye yakın olabileyim.

güne yine onu rüyamda görerek başladım... artık sinirlerim bozuluyor... istemiyorum rüyamda görmek iste-mi-yo-rum, zaten gördüğüm rüyada hep aynı, yanımdayken bi anda gidiyor... eeee tamam bikere gitti işte, rüyama girip binlercce kere gidip aynı acıyı yaşatmaya hakkı yok

Son düzenleme:
Günlük dün akşam beni sinir etti bende tartıştım. akşam 9 gibi tartıştık, bana yeter bıktım dedi, bende bıktıysan konuşma o zaman dedim kapattım telefonu. Bende aramadım o da aramadı. Bıkmışmış, aramicam tabi ki, bıktıysa konuşmasın o zaman, ayıcııkkkkk

Yalnızlığa ihtiyacım var, alıp başımı gitmeye ihtiyacım var.

Depresif tarafım ağır basıyor yine bugünlerde...

Aklımda onca kuruntular,geçmişi sorgulamalar,onun bunun gıcık hareketlerine kafayı takmalar..

Off...

Kendim gidersem aklımda gelecek mi benimle..

Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar O'nun kokusunu getirmeli
Yağmur O'nun sesini...
Akşam O'nu görecek diye,
Pır pır etmeli yüreği
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan eve dönerken;
Cennetten köşe almışcasına Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı Her biri hücresinden aşkın fışkırdığı
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın...
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...
Bu sözü verirken birbirimize, bizimle olmanız dileğiyle....

Ah günlük kafam öyle dolu ki,

İş güç sorunları, nişanlımın işsizliği, babamın durumu, canım annem ve abimin o kızı hala unutamaması.
Şu an eğer bunlar içinde herhangi birini düzeltmek için sadece tek hakkım olsaydı hiç düşünmeden abimi seçerdim günlük.
Onu o kadar çok seviyorum ki tüm kalbimle dua ediyorum Rabbimin onu sevdiği insanla karşılaştırması için.
Çok mutsuz, huzursuz.
Bunları hakketmedi.
Hiçbirini hakketmedi. Yapılanları hakketmedi. Sadece sevdi ve mutlu etmeye çalıştı.
Yüzük takılmıştı, her şey planlanmıştı ama olmadı, bozuldu.
Evet hayırlısı buymuş ama o şu an durumu idrak edebilmekten çok uzak.
Çok üzgünüm günlük.
Hayatımda canımı düşünmeden verebileceğim bir kaç tane insan var. Biri de abim ve onu böyle görmeye dayanamıyorum.
Allahım lütfen ne olur ona ferahlık ver...

Son düzenleme:
Herşeyi çalıştık anladık da bu motor neyin nesi günlük kardeşş. Girmiyor kafama ne anlarım ben bujiden motordan ya arabayı ben mi tamir edicem :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…