günlük.. kafam çok karışık.. insan her zaman mantıklı mı davranmalıdır? şaşar-beşer derler/benim de biraz saçmalamaya ihtiyacım var sanırım.. biriken her şeyi bi kenara bırakıp sadece içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum.. beni çeken o erkekle bişeyler yaşamak istiyorum, 4 yıllık sevgilimi bir kenara bırakıp.. bunu istiyorum evet.. sonuçlarına katlanmaya hazır değilim.. aileler bile artık devredeyken neden ben saçmalamak istyorum günlük? zamanında canımı çok yaktığı için mi? beni aldattığı için mi?? ben de mi aldatmak istiyorum onu? amacım aldatmak değil, çok güçlü bi elektirikle çekiliyorum karşı koyamıyorum.. dua ediyorum hayırlı olanı nasip et allahım diye.. hayırlı olanın ne olduğunu biliyorum ama niye o monotonluğa dönmek istemiyorum? kalbime yeni bi heyecanın girmesi bile aldatma sayılmaz mı? ama ben onu aldatmak istemedim ki.. sadece alıp götürdü beni başkası, onun beni en boşverdiği anımda.. hep dememiş miydim beni sımsıkı tut diye.. parmaklarını aralarsan uçup gidebilirim dememiş miydim sana? hem de kelimenin tam anlamıyla çapkının birine.. şeytan tüyü mü beni bu kadar çeken? yoksa bana aşık olması mı? bugün 4. yılımız bitiyor, biten sadece 4. yılımız mı?? çok seviyorum seni.. bugünlerde hissizleştim sadece.. sana olan kırgınlıklarım mı beni böyle donuklaştırdı bilmiyorum.. farklı bi arayışta da değildim halbuki.. her şey bir anda gelişiyor ben önünü alamıyorum, yardımı başkasında mı kendimde mi aramalıyım bilmiyorum..
hayatımda bir kere ötesini düşünmeden yaşamak istiyorum.... hesaplar kitaplarla uğraşmadan cezalara bulaşmadan bedeller ödemeden sadece bir kereliğine hesapsızca yaşamak istiyorum..
bir çok kadın hissetmiştir ve zaman zaman istemiştir bunu dimi? canım yandığından değil can acıtışım.. mutlu olmak istiyorum ama bi anlık bi mutluluk bana neleri kaybettircek bunu hesaplamak istemiyorum.. düşünmeden yaşamak istiyorum bir kereliğine olsun içimden geldiği gibi...
onun yanına gitmek istiyorum.. kaçmak istiyorum belki de.. çok mu tehlikeli sularda yüzüyorum? yakar mı beni boğar mı o derin sular gelir mi üzerime üzerime....
bi halt yiyip de örtbas etmeyi kadınlığma yakıştıramıyorum.. bu da demek oluyor ki o haltı yersem bedeline katlanmak zorundayım.. yoksa ben bu bedeli mi istiyorum??
tanımadığım etmediğim solukta nefeslenmek istiyorum, dinlenmek istiyorum ama elimdekini de kaybetmek istemiyorum... yakışır mı ? yakışmaz... oturaklı olmalısın, aldatmamalısın.. sana yakıştığı gibi davranmalısın.. boş heveslere kapılmamalısın, bir anlık boşluk senin tüm hayatını değiştirmemeli.. evleniceksin onunla.. evleniceksin.. seviyosun onu, sadece biraz sıkıldın o kadar.... geçicek