Popüler Konu Sevgili günlük...

az önce sıkıntıdan bi üyenin profiline girdim açtıgı konulara baktım
şükrettim halime
ne ailesinden yana şansı var nede sevgilisinden
allah yardımcısı olsun herkesin..

seni gidi ayucuk dua et bunları okuyorumda yumuşuyorum sana karşı :103:

her zamanki gibi sıkıcı bir pazar... off Allahım ya ne zaman pazar günlerini iple çekeceğim ben ne zaman :26:

Sevgili günlükkk
bugün sabahhh perşembeden bugüne 1 buçuk kilo verdiğimi gördüm veee haklı olarak gururunu yaşıyorum
aferin bana yahu yerim ben beni

sıkıntıdan cilt maskesi yaptm hiçte uğraşamam bunlarla ama çok kolaydı :82:
yogurt-limon maskesini yaptım şuan bembeyaz bi suratım var hortlak gibiyim
çok kişi memlun kalmış KK aleminde bakalm 15 dk sonra görcez

sevgılı gunlukcan dun onun bı resmını daha buldum cok sevındım cok sevındm
senınlede paylaşıyım dedım

Bizim için yıllar önce ölen birinin cenazesi kalkar dün.
Hiç bir şey hissedilmez.
Bi insan birinin hayatında kaç kere ölebilir ki?

saclarimi mora boyadim gunlugum..
cok da cici oldum azicik asi bi gorunum katti galiba bana..
bundan sonraki hedefim de lacivert..
gelelim gunlerime, malesef ki pek iyi gitmiyor..
su nukseden hastaligim icin doktora gittim iyi bi kontrolden gecmen lazim, tekrarliyorsa kotu hastalik olabilir dedi..
icim cekildi..
sonra doktorun sacmaladigina karar verip saati saatine ilaclarimi kullanmaya basladim..
ben daha sevdigimle evlenip cok mutlu olucam gunlugum bana kotu seylerden bahsetmesinler..
fazlasiyla korktum ama caktirmak istemiyorum, o zaman da risk vardi ama tahlillerim temiz cikmisti..
cok mutluyum Allah`im nolur golge dusmesin mutluluguma... nolur...
onun haricinde is guc birsey yapamiyorum nedense.. biraz gayret gostersem iyi olcak...

sevgiili gunluk, ezanda dualarimi ettim, sora sana yazmaya geldim... sıkıcı bi pazardi, ama ailemle gecirdigim icin yine huzrluyum yine mutluyum... ama onu her gun ruyamda gormekten biktim.. gun icinde bile okadar aklima gelmiyo... e neden hala ruyama giriyor, ben onu ne ruyamda gormek nede dusunmek istiyorum... ona karsi nötür olmak istiyorum, çunku öfkemi bile haketmiyor... ama ben onu düsunmemeye calisip, bunuda basardikca, ruyalar karsima engel gibi aniden cikiyor... ruyalarimdan rica ediyorum, be onu unutma dönemimde, bukadar gucluyken ve basariliyken benim hayatimi zorlastirmasin...Hani gecen gun tanimadigimbii yakisikliyla beraberdik ya ruyamda, onu mesela tekrar görim etksinden bile hala cikamadim... onu goriyim iste ruyamda daha eglenceli oluyor ve daha guzel..

Günlükkkkkk İstanbul'a veda etmeye iki gün kaldı. Ama oradada özlediğim özel biri var hemde gercekten çok özledim :97:

Günlük merhaba...Canım sıkkın..Ne zaman değil ki diyeceksin belki ama napıyım :85: Dün ablamlar gelmişti iftara gece de kaldılar az önce gittiler.İyiydi son ana kadar..Babam sabrımızı zorlayana kadar Annem memlekette biliyosun. Kalkmış diyo ki biz de gidelim annenizi alalım geze geze geliriz.Ya sonuçlanmak üzere olan bi boşanma davaları var günlük...Ben anlamıyorum.Bu adam nasıl düşünüyo napıyo ben anlamıyorum.Sanki bi çocuk oyunu bu...Onca şey yaşandı bir yıldan fazla zaman oldu.Az mı ağladık,üzüldük..Biz gidip kardeşimle şahitlik yaptık ya boşansınlar diye.Şimdi nasıl nasıl hiçbir şey olmamış gibi böyle konuşur ya?Dalga geçer gibi,sizin yaşadıklarınız umrumda bile değil der gibi...Allahım sen sabır ver yarabbim..Daha düne kadar aynı sofraya oturmuyoduk,bir şeyler yapıyorsak ramazanın yüzü suyu hürmetine yapıyoruz ama bu nedir ya?Bu nasıl bir saçmalıktır?
Annem de gelmiyo günlük...Onu da anlamıyorum.Bu kadar kalmayacaktı ama şimdi gelmiyo.İdare ediyoruz ama ona da ihtiyacımız var.Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Bu hafta içi kontenjanlar,sıralamalar belli olacak.Ne diyim ki bilmiyorum.Hayırlısı...
Çok karışık olmuş ama kafam da karışık zaten

kayınvalide sözde iftara misafir davet etmektedir.
20-30 kişi kadar!

gelinsin ya..
çorbanı yapar gidersin.
yeter mi ?
tabi ki hayır.
biraz önce gidersin ki yemeğe yardımın dokunsun.
o da yetmez, sofrayı sen kurarsın.
millet gelir,sanki sen de oruçlu değilmişsin ve senin davetinmiş gibi servisi yaparsın.
arada senin yemek kaynar gider.

ye mek biter,ya sonra...
sofrayı tabi ki sen kaldırırsın..
o kıyamet gibi kirli tabak çanak taşı taşı bitmez.
taşımakla bitse,ya peki kim yıkayacak onları..
senden ala adam mı olur?
belin kopar onları yıkıcam diye.
yıkarsın..
daha çay içilecek tabi.
çay servisi,sonra çay bulaşığı..

bi de meyve diye buyurur hanımağa!

eve dönerken de teşekkür edersin kayınvalideye iftar daveti için...

oh ne ala..
işi yapan olduktan sonra,ben de doldurayım eve kim varsa tanıdık.
öff deliricem günlük,yeminle deliricem.

GİTMENİN HAYALİ
Olan olmayan,kızıp küstüğüm her ne varsa bir eyvallah savurdum bugün..

Aldım içimde kalan son birkaç kırıntıyı,

Çıktım uzun bir yola..

Geriye dönüp bakmak dahi istemediğim görüntüleri bıraktım arkamda.

Bıraktım ayağıma takılan bütün taşları o karanlık sokakta.

Nereye gittiğimi bilmeden adımlıyorum şimdi yolları,

Kaybolmak istiyorum ilk defa...

İlk defa yitip gitmek,bir toz bulutuna benzemek istiyorum.

Acım kadar görünmez olmak..

İmkansızdı biliyorum.

İmkansızlıklarla dolu dünyama bir imkansız da ben ekliyorum.

Firarperest​

Son düzenleme:
sinirlrim bozuk günlük...
hiçbirey yolunda gitmemeye ddevam ediyor...
bana iki gün üstütste keyifli olmak yasak mı günlük?
peki ben bu sinirimi nasıl atacağım üzerimden
nolur söyle
ağlamak üzereyim ve bu gece gerçekten hiç iyi değilim

Ahhhh günnükcüm bu 6 gün cabuk gecse...artik cok sabirsiz oldum veee cokk heycanliyim

günlük...
bazen çok güzel yanlış anlıyor muşum herşeyi..
aslında birbirimizi yanlış anlıyormuşuz..
ortada sebep yokken kırıyoruz birbirimizi..
bugün farkettim ki aslında o da bi bayan kadar kırılgan yüreğe sahip..narin,ince..
bense yine onun sözlerini yanlış anlayarak burnundan getirdim..
istemiyordum böyle olmasını ama oldu..
günlerdir huzursuzuz ikimizde ama artık daha akıllıca biraz daha olgun davranmalıyım ona..
ne aşk ne sevgi kolay değil yaşamak ve yaşatmak..
Rabbim nasıl isterse öyle olsun..
zamana bıraktım kendimi de biz'i de..
seviyorum hala ama sessizce içten içe seviyorum..
ona belli etmeden,hayatına karışmadan..
bu gidişle şair yapcak bu çocuk beni
iyi geceler günlükcan..
hayat yine de güzel..

Biri daha bakakaldı ardımdan. Ben de istemez miydim aynı duygular içinde olmayı ona karşı? Ama olmaz ki.
Yine de çok güzeldi bana bakışı, utangaç halleri, heyecanlanışı...
O kadar sosyal ve insan içinde olan bir tip, üstelik tüm arkadaşları da öyle. Lakin gel gör ki hiçbiri yanıma yanaşamadı beraber kursta geçirdiğimiz aylar süresince. Artık düşün nasıl görünüyorum karşıdan bakınca. :44::44:
Çok soğuk bir tipim çok. Bir de havamdan geçilmez söylemesi ayıptır.
Bu yüzden hala yalnızım ya zaten.
Yine de ben memnunum halimden. Cesaretli ve kendine güvenen biri gelecek bana. Başka yolu yok.

kaç zamandır içim böle kıpır kıpır olmamıştı

3 yıldır aynı sitede oturuyoruz.herkes tanıdı iyice bizi.saat 23,30 da eşimin telefonu çaldı.yukarı komsularımız ev alıp çıkıyorlarmış.bu evide bize kiraya vermek istiyorlarmış.evlerine bakacak birilerini arıyorlarmış.2 yıldır deliler gibi ev arıyoruz.gönlümüze göre bulamadık.bu evde de yeri için oturuyorduk.adam üst katı alınca herşeyini baştan yaptırmış.lüks bir daire.şimdiki kiramızla aynı kirada anlaştık.1 ay içinde taşınıyoruz yukarısı beni çok heyecanlandırdı.Allahım inşallah bir aksilik çıkmazda taşınırız.

2 yıl ev ara ara bulama gece yarısında 1 saatte süper bir ev tut.Allahın hikmeti değil de nedir.şükürler olsun.birde iş görüşmem olumlu sonuçlanırsa değmeyin keyfime

Sahur sahur şoklardayım.

Dedi ki: Senin sonuçlar ne zaman açıklanıyordu ?

İçimden '' Herhalde tercih sonuçlarını soruyor.'' diye geçirdim.Öteki ihtimali düşünmek bile istemedim.
Dgs tercihleri de Ygs-Lys tercih sonuçları açıklanmadan önce başlanmaz.Onu da uzun uzun anlatmak istemedim zira üç senedir dgs'yi anlatıyorum.Anlamıyor.

_Bayrama kalıyor benim tercihler.
_Ama puanın açıklanmadan nasıl tercih yapacaksın ki?

Beynimden vurulmuşa döndüm.

_Puanım açıklandı ki..Haftası oluyor.

Araya annem girdi:
_Aa ne zaman açıklandı ?
_Anne haftası oluyor.Ben sana söylemedim mi?Sen de daha ben söylemeden babama söylemedin mi?
Oturup konuşmadık mı şurada?
_A hiç hatırlamıyorum böyle birşey.

Konu nasılda dağıldı,babam zibilyonuncu kez bir kıssa anlatmaya başladı.

O kıssayı unutmaz ama bir hafta önce gerçekleşen ve benim için çok önemli olan birşeyi atlarlar.
Şaşırdım kaldım.Düşünsene ben tercih sonucumu haber vereceğim onlar diyecek ki ''senin puanın açıklanmış mıydı ki?''

Biri yetmiş biri altmış yaşında.Unutkanlık normal birşey ama ilk kez bu durumla bu kadar ciddi bir biçimde karşı karşıya kaldım.
Anlıyorum ki bunlara sebep de biraz benim.Dede-anneanne olacak yaştalar.Benim genç olmam ve benimle ilgili bazı kaygılar beyinlerini o kadar meşgul ediyorlar ki...
Anlıyorum ki bir an evvel okulumu bitirip hayatımı kurmam gerek.Aile de olsa beklentilerimi azaltmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…