Popüler Konu Sevgili günlük...

çok doluyum sebeplerini bilmiyorum sıkıldım biçok şeyden !
dagıtmak istiyorum :82:en azından bi gece ne aileme ne sevgilime ne başka birine hesap vermeden dagıtmak ..
istedigim saatte evden çıkıp istedigim yere gidip çılgınlık yapmak istiyorum :97:
belki bi lunapark belki bi sahilde güneşin doguşunu izlemek bilmiyorum içim sıkılıyo artık :97:
ben monoton bi hayat istemiyorm içim daraldı yemin ederm şu bi haftada ya

günlüküm biraz önce eşim gelemiyo diye surat astıydımya
o yazıyı göndermemle dışardan bizim arabanın sesini duymam bir oldu
birde baktımki eşimmm gelmiş
yani yemekte yalnız kalmadım biraz önce gitti tekrar işe
tek başıma ramazanda yemek yemek zoruma gidiyo günlük ya
alışmışım ben ailemle o heyecanı yaşamaya evlendim çok arıyorum o sofraları

yüreğim ağzıma geldi günlükcan
az önce sevdiceğimle birlikteyken telefonumu bilinmeyen bir no arar..açtım telefonu erkek merhaba ben x numaranızı bir arkadaşımdan aldım.
ben dumurrr sevdiceğimin tek kulağıda bende dinliyor..aldı telefonu elimden kimsiniz dedi..ve bir kahkaha sesi liseden kızlarmış
işletiyo sıpalar az kalsın inme iniyodu bana oracıkta
dayağı yicektim az kalsın

günlükcüğüüm bugün herşeyi bitirdim resmen. onu sahte faceden eklemiştim baya bi hesap sordum kendi adıma soramadıklarımı sordum içimin yağları eridi ooh ama sonu çok kötüydü be günlük güzel güzel laflarımı sokuşturduktan sonra ben silcektim ki o silmiş zaten ama olsun bugün zor durdum elim ayağım titredi o cümleleri kurarken sonuç : artık " F " leri hayatımdan çıkarıyorum kendime inanamıyorum 6 ay aradan sonra ama bunu yapacağım inanıyorum

günlükcüğüüm bugün herşeyi bitirdim resmen. onu sahte faceden eklemiştim baya bi hesap sordum kendi adıma soramadıklarımı sordum içimin yağları eridi ooh ama sonu çok kötüydü be günlük güzel güzel laflarımı sokuşturduktan sonra ben silcektim ki o silmiş zaten ama olsun bugün zor durdum elim ayağım titredi o cümleleri kurarken sonuç : artık " F " leri hayatımdan çıkarıyorum kendime inanamıyorum. 6 ay aradan sonra ama bunu yapacağım inanıyorum

Günlük, bu kez oldukça zor geçiyo.Çikolata krizleri,en ufak bişeye sinirlenmeler,en olmadık şeylere duygulanıp ağlamalar... Yahu rastgele açılan bir eurovision şarkısına duygulanıp ağlanır mı?! Şarkı da duygusal bir şey olsa içim yanmaz.Hayır,gözyaşlarıma yazık. Bitse de rahatlasam...

içimde sebebini bilmediğim bir huzur hissediyorum. bir rahatlık bir pozitiflik var üzerimde... sanırım her şey güzel olmaya başlıyor. sanırım ben artık işe alınıyorum....bu çok güzel. aslında para herşey değil derler ya günlük,bence insanın para kazanması özgürlüğü demek. ne kadar para o kadar özgüven demek. en önemlisi ben kazanıcam ki ben de dağıtıcam muhtaçlara! sırf onlara hiizmet için biraz olsun vicdanımı rahatlatıcam.... ha bide bu ara üzerimde ilişkise anlamda bi boşvermişlik,bi ''amaaann..''halleri var. o da güzel, güzel

günlük şu bilet işleri çok zor,her gün rezervasyon yaptırıyorum bir yerlere
2 gün sonra süresi bitiyor yine yaptırıyorum,tarihi belli olsa da alsak artık,çok stres yaptım.
yazık eşimde orada benden başka kim yapacak ki,hayırlısıyla alınsa da rahatlasam bende...daha 1 hafta olmadı nasıl geçecek bu zaman :26:
hayırlısıyla sağlıkla hepsine inşallah

Allah'ım bıktım usandım bana yardım et

Ya al onu benden Yada şu canımı al

Ondanda etrafındaki ooo....lardanda BIkTIMMMMMMMMMMMM

Nasıl yapıyo bunu yaa nasıll?

Ozaman ayrı olabilirz kavga etmiş olabiliriz nasıl hemen başkalarııı..

Bana hepsini ödiceksinn bu Sefer Ödeticem...!

yarın eşimin arkadaşları iftara geliyor bu saat kadar ne yapacagıma baktım umarım yarınki yemekler lezletli olur aksi gibi turbolu olan fırınım da arızalandı off yaa tavada yapıcam artık :44:birde bugün estt cerhden randevu almıstım esimin haberi yoktu aldıgımdan kızımıza bakarmısın randevm var dediğinde mızmızlandı biraz ben karsı cıkaca diye bekliyordum ama benim kafaya koydugumu anlayınca ee birazda kıskandı göğüs estt erkek doktor olunca:82: bende geliyorum diye cıktı yanımda olmasına sevindim

Bugün çok ayrı bir gün değil mi? Evet..
Çünkü bugün 17 Ağustos !
O büyük depremden sonraki 12. yıl..
Depremi yaşamadım, yakınımı da kaybetmedim ama o günün etkisini hala dün gibi hatırlayabilirim..
Yapılan yardımlar, gönderilen kıyafetler hala dün gibi gözümün önünde.
12 yılda, yani o felaketten sonra ne değişti dersen.. hiçbirşey ! Aynı tas aynı hamam ilerliyoruz bakalım.. Tekrar yaşansa, aynı sayıdaki kayıbı tekrar veririz, çünkü biz Türk milletiyiz. Başımıza gelmeyeni bırak, gelenden de ders almadık, almayacağız..
Rabbim bir daha o günü yaşatmasın.. Kaybettiklerimiz ruhları şad, yakınlarının başı sağolsun.

selam sevgili günlükçüm:76:
ben uzuunn zamandır takip ediyorum siteyi ama hiç yazmamıştım buraya artık yeni bir kullancı adı aldım ilk senden başlıyım dedim
aslında anlatacağm pek bişey yok hayatım monoton bu sıra hep evdeyimm okul açılsın diye bekliyorum
birazdan sahur yapıcaz kalkıp yemek hazırlıyım bari
şimdilik hoşçakal artık sık sık görüşelimm

ne yazayım ki ya aynı herşey:120:
bekliyorum iyi bişeyler olsun diye
uzun zamandır gönlümdeki hüznü unututp kahkahalarla gülemiyorum..
bi yanım eksik....
gel bebeğim...

günlükcan ben gedim zabah zabah ayhh valla bu sabahki mide bulantıları öldürüyo beni yaaaiçim dısımaa cıkıyor oruc başladı başlayalı böyleyim offffçok zorlanıyorum o yüzden sabah uyanıpta işe gelmek bile istemiyorum beni bu kadar yoran işyerindeki huzursuzluk mu sadece sence:26:hiçbiryere sığamıyorum yaaçok çok çok sıkıldım benbitsin geçsinn bu günler neoluyysanırım kararımıda verdim artık diğer beklediğim yerden haber geldiğinde arkama bakmadan geçicem oraya artık allah sonunu hayır etsin inşallah:97:ama çok canım sıkılıyor 3 yıldır burda cok sıkıntı çektim tazminatımı burda bırakıcam mecburenama helal etmicem gece 10 larda cok çıktıgımı hatırlıyorum o benim hakkımdısağlıktan olmajtan iyidir ama değilmi bırakıp gitmek :18:çok düşündüm ama korkularımda var aslında yapıcak birşey yok kader artık gerisi:82:bu karanlık günlerinde bir ışığı vardır ama :26:bi bakmışsın herşey bir anda olmus iş evlilik allah o zaman değmen keyfimee:86:mübarek günde allahmı söyletti yoksa günlük ne dersinoff sende hiç cvp vermiyosun banadeli sanıyom kendimi bazenama cok dinledin beni sessizde olsanmutlu haberlerle de döneceğim bir gün sana biliyor inanıyorumhadi kaçtım yine acck mario oynayım prensesi kurtarmam gerenkyazıyı okuyan beni deli sanabilirdeğilim değilim arkadaslar sadece bu ara herşey üst üste geldiği için sapıttımheyırlı günler günlükcan görüşürüz

Ilkk defa bu kadar heyecanlı şekilde biriyle mesajlaşıyorumm:)

Bugün 17 Ağustos.
12 yıl önce depremde yakınlarını kaybeden herkese sabırlar diliyorum günlükcan. Allah mekanlarını cennet eylesin.
İnsanın dualarını dinlendiğini bilmesi, hele ki dualarının karşılığını alması öyle sevindirici bir şey ki.
Ben yalnız değilim diyor insan, o huzurun tarifi yok.
Tüm sıkıntılarımıza rağmen yalnız olmadığımızı bilelim ve O'na sığınalım.
Güzel günler yakındır.

muhabbetlerimizi özlemişim burdaki günlük biliyo musun
eee normal tabi zamanında ne kadar çok şey paylaştık hepimiz
yine o günlere dönmek istiyorum yaa yine herşeyimizi konuşalım kaynatalım dur durak olmadan yazalım günde onlarca mesaj yazalım ne güzel olur ....

dün kuzum kardeşi ve ben yemeğe gittik
o kadar eğlendik ki anlatamam yaa eve gittiğimde hala gülüodum
millet evlenince değişir arkadaşlarını unutur ama bizde öyle olmadı bekarken nasılsa dostluğumuz yine öyle devam eder inşş
tanıştığımızda bilmiyorduk ama meğer biz dostluğumuzun ilk temelini burda atmışız :))
sonra başka yerde tanıştık konuşmaya başladık ve bugünkü duruma geldik canım benim o yaa
peri_kry seviyorum kuzum seni iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…