sevgili günlükçüm yaşasın ilk ben geldim sana içimi döküyorum
günlükçük işlerimi halletmeden bir içimi dökeyim gideyim dedimde
dün 3 gibi eyüp sultana gittik eşimle allahım bu ne kalabalık
mubarek yere giripte bir namaz bile kılamadım dışardan dua etik allah kabul etsin günlükçüm 5 tane kur-anı kerim aldım hediye ilk 4 tanesi hediye birinide bana aldı kocişim
okadar güzel kur-anlar vardiki sorma şimdi mavi pembe renkte çıkarmışlar çok hoşuma gitti pembeyi kızlara maviyide erkeklere çıkarmışlar günlükçüm allah seni inandrısın kur-anı kerimleri bir görsen kaç yere sordum uçmuş vallahi fiyatları
neyse kendime pilli tespih aldım işşalah dualarımı onunla çekicem yasinlerimin içine koyucam ha günlükçüm yasinler bu arada 678 tane oldu dahada gelsinn diye rabbime dua adiyorum bir 1000 yapsam çok mutlu olucam neyse canım bugün tam uykumun güzel yerinde telefon çaldı eşimi işe çagırdılar aman allahım o arayanı bir verseler elime
ne güzelde rüya görüyodum ya tüh
neyse canımcım eyüpte kuranları aldık elimizde götüremezdik degilmi adama bıraktık eve gidince aldık ordan alahım oraya ne zaman gidersem içimde bir mutluluk doluyo eyübün altını üstüne getirdik sorma günlükçüm
neyse bayrama eşim bana ciciler aldı günlükçük füme rengi bir ferace ve lacivert bir spor pardiso aldı eşime dedimki günlükçüm sen beni nugün çok mutlu ettiğm dilerim dedim bu mubarek günün yüz suyu hürmetine rabbim paşa kulundan sana evlatlar nasip etsin dedim amin derken okadar içi titreyerek dediki günlükçüm içim acıdı allahtan yürüyodukta görmedi gözlşerimdeki yaşı
rabbim dedim ne olur 3 melegimi aldın yanına dedi,m günlükçük saglıklı saatli evlatlar nasip et dedim mevlam işşalah sesimi duyucak günlükçüm ben rabbimi seviyorum rabbimde beni işşallah
gezmeye devam ettik neyse kardelen var eyüpte bebek magazası dedim içeri girelim bakalımmı dedi paşacım girmesek olurmu yok dedim ne olur gezelim hediye alırız dedim oldu ozaman dedi neyse günlükçüm içeri girdim aman allahım ne güzel şeyler var dedim canım evlatlarıma alamadım bari hevesim gitsin diye alsam sevdiklerime dedim olur hadi al dedi
neyse bir 2 kıyafet kız 2 kıyafet erkek kıyafeti aldım biraz pahalı aldımışım eşim alahtan bişey demedi
üst kata çıkıyorum ben dedi tamam ben bekliyom dedi yerini degiştirmişler oranın neyse çok sitedigim bişey vardı onu görünce çok kötü oldum eşimde merak etmiş bu neden inmedi aşagıya diye yukarı çıktı bakmış bir klabalık var beni görünce canım ne oldu dedi kafamı kaldırdım gözlerimden akan yaşı görünce paşa dedi ne olur yapma görevli abi hayırdır ne oldu dedi bişeymi var yok kardeşim biz kızımızı yeni kaybettik eşimin psikolojisi çok bozuk kusura bakmayın dedi abi dedi öle şey olurmu dedi paşa yapma böle yapıcagını bildigim için dedi istemedim seni sokmak dedi kızıma hamile kalmışım günlükçüm bir güzel kız kıyafeti gördüm orda eşimede dedim eger günün birinde kızım olursa bunu alıcam dedim gözlerimin önüne geldi ondan agladım ilk tepkim karnımı tutmak oldu ah be günlükçüm içimin acısını ne geçirir:????yanıyo yürecigim beni teselli etti bak dedi allahımızdan umudu kesmek yok paşa dedi sen zannediyosun dedi ben üzülmüyorum seni her hastaneye yatırdıgımda dogumda sen orda dogum ederken bende içerde kahroluyorum dedim kızımıza doguma girdiginde baktım doktorlara ne olur paşam nasıl bebek iyimi dedim kimse bişey demedi dedi bende nasıl seviniyorum bişey yok diye dedi seni yukarı çıkardılarya dedi sana sordum hatırlıyosun degilmi dedim evet dedin sen dedinki olmadı canım gene başaramadım dedinya dedim içim acıdı eve geldim her bebekte agzıma yastıgı bastırp çok agladım biliyomusun dedi onun için dedi güçlü olucaz rabbimizden ümidi kesmicez dedi bak ben sen mutlu olman için elimden geleni yapıyorum ne olur sende beni mutlu ette bende üzülmeyeyim seni böyle gördükçe kahroluyorum dedi
sana bişey olmasın bana bişey olmasın dedi burda olmasad öteki tarafta olur bak 2 oglumuz 1 kıızmız var orda dedi sen her agladıgında onlarda üzülüyo dedi psikolojin çok bozuk ama dedi paşa biraz benim için gül olurmu dedi
ya olmasa dedim takdir dedi bir evladın dedim kokusuna okadar ihtiyacım varki günlükçüm derlerya malım mülküm var herşeyim var herşeyi satın alabiliyorum ama evladı satın alamıyorum günlükçüm şöyle bakıyorumda insanlara ellerindekilerin kıymetini bir bilseler günlükçüm ablamın ilk ikizi oldu sonra 23 haftalıkken vefat ettiler sonra oglunu dogurdu ogün lohusayken gittiydim oraya kalmaya ogluma bagırdı beni tutana aşk olsun içim acıdı o çocuk agladıkça
yapma dedim yanımda bagırma şu çocuga sen dedim hep bagırdıkça ben kahroluyorum içim acıyo bak bana beni gör dedim 3 kayıp bebegim yok ölüyorum geberiyorum çocuk için dedim ah günlükçüm nede çabuk unutuyolar insanlar eskiler
bugün eşim gene işe gitti o telefonu açanı bir yakalasam günlükçüm sana bir sır veriyimmi eşim beni taksime götürücek bugün anlıcagın gecelere akıcez
tutmayın beni paşa geliyo paşa taksimin altını üstüne getirmem lazım lc waikiki gidicem bugün hediye alıcem kankima işşallah beyenir günlkükçüm neyse içimi sana dökmem iyi oluyo her zaman yazarım sana günlükçüm sagol beni dinledigin için ben çıkıyorum evi hallediyim yemekleri hallediyim daha gecelere taksime akıcem amanın tutmayın beni bekle taksim ben geliyorum