Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük hep aynı yerdeyim, hep !!!
Sorunlarımla başedemiyorum...
Yapamıyorum, hep umutsuzvakayım.
Bayram geliyomuş...
Ne oluyo ki gelirse ? Ne fark varki ?
Sıkıldım çok. Ailede herkes bi şey söylüyo, ben kimden olucam bilmiyorum.
Eşim desen benimle konuşmaktan aciz. oysaki dün gece konuşucaktık biraz birbirimizi dinlicektik.
Bütün insanlar yanlız ki, bi tek ben şikayetlenmeyim.
Kendi sorumlarımla baş etmem gerk...

Sonsuzluğu istiyorum. Karanlık gölgeleri, kudretten ayakta kalan dünyanın her köşesini istiyorum! Işığı değil,kendi karanlığımla yıkanmış, nefretimle kana bulanmış, içimden çıkmak için isyanlar, savaşlar başlatan diğerimi istiyorum! Bir bütün olmak ve satranç tahtasından ibaret rekabetimizi sonlandırmak! Çok mu fazla?

Günlüüüüüüüüükkk
Çok pis sarıya dönesim var
Kızılım şuan
Çok mu zor
AccukTa kestiriveririm
oohh oohhh
Değişiklik iyidir iyidir

Son düzenleme:
evetttt sonundaaa şafak 1 sabırla beklediğim bayram geldi inşaallah tatilim güzel geçer çok ihtiıyacım var cok bütün negatif enercimi orada atar gelirim inşallah. herkese şeker tadında bir bayram diliyorum.hoşçakalın kk günlükcan arkadaslarım

2 gündür canım çıktı ...ama bütün işlerimi hallettim.

dün sabahtan akşama kadar ağda işleriyle meşguldum ama cillop oldumm sütün gibi bembeyaz tabi iki gün sora kapkara olacam...

dün ezan okunurken dışardaydım ya eve zor attım kendimi.
kuaförde sıra vardı resmen kaş aldırmak için bekle bekle bi hal.
neyseki bugünde mezarlığa gittik
tüylerim diken diken oldu yine..
bayram geldi ama yatıyor ölülerimiz orada...off off hayattt.....

neyse duygusal moda geçmeden .arabayı temizledik yarına hazırlık.
geldim evi temizle eşyalarımı yeni koydum küçük bi valize.
şimdi ise banyom kaldı bitek azcık soluklanayım dedim.
ama gerçekten yorulduğumu hissediyroum.
daha işlerim bitmedi banyodan sorada bi posta var daha...

yarın kısmetse yola çıkıyoruz .7 günlük bir tatil.yalovaya gidiyoruz .
kuzenler amcalar falan.güzel olucak inşallah.
bol bol deniz kum güneş istiyorum.
eylenmek ...
gece sahilde yıldızları seyretmek falan derken bu yazı uzar ve bi dünya işim var hadi ben kaçtım.
herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden.
dünyamıza barışı temenni ediyorum.

Salagım ben salak tam bır salak
ya adamı kendı ellerımle delırtıp oturup aglıyorum ya

cok cok kotuyum
cok sevıyorum senı oda benı cok sevıyo bılıyorum.
ama sabrını sınıyorum bazen
sacma sapan gerızekalıca triplerimden bıktı usandı artık

bende yapıp pısman oluyorum.
kaybetmekten delıce korkuyorum onsuz nefes alamıyorum

gıtme askım bırakma benı ne olursun
hıssedıyorum cok kızdın ve gene senı benden koparma noktasına getırdım

delıce olumune asıgım sana askm ne olur gıtme

Bayram mı dediniz?

3 evladı daha kaybettik, analarını, sevdiklerini acıya bıraktılar bugün yine...

Evet şehitler ölmez ama anaları canlı mezara girer bu memlekette...

Günlükcüm merhaba

Eve yeni geldim sevdiceğimle iftardan sonra buluştuk bana cici bakmaya gittik bir elbise bir de etek aldım
Ordan arabamızla sahile gittik
Araba da oturmayalım dedik elele yürüdük sahilde sonra deniz kıyısına oturduk yıldızları seyrettk birlikte onun omzunda onun kokusunu içime çekerek yıldızları seyretmek başka güzel
Onun yanında hayat duruyo resmen çok seviyorum onu günlük
Yarında buluşucaz benım kalan eksiklerimi alıcaz
Bugün sevgilime dedim ki geçtiğimz ramazan bayramı sensizdim askerdeydin çok mutsuzdum ama şükürler olsun ki bu bayram yanımdasın dedim o da evet aşkım şükürler olsun dedi bu bayram çok huzurluyum günlük rabbim bozmasın
Buarada aşkım iş buldu geleceğimize bir adım daha yaklaştık işi biraz sağlamlaşsın beni istemeye gelecekler nasipse günlük
Biz şimdiden evimiz daha inşaat halindede olsa içini şöyle döşeriz böyle döşeriz diye hayal kuruyoruz nasipse birgün gerçek olacak bu hayaller günlük rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın.

günlük anladım ki biten bir ilişki yeniden başlaması çok zor.
gerçi daha yeni bitti o yüzden mi bu kadar kafaya takıyorum onu bilmiyorum.
ilersi ne olur onu da bilmiyorum.
ama düşünmekten sıkılıyorum
en iyisi düşünmemek
neyse bayram geliyor.biraz da olsa dışarı çıkarak kafam dağılır
ki umarım dağılır neyse günlük hadi iyi geceler..

bayramlar mutlu olunan günler midir günlükcüm?
peki ben neden bayram geliyor diye huzursuz oluyorum...
nedenini sen de biliyorsun aslında yuvamı huzursuz eden insanlarla karşılaşmak zorunda kalacağım için huzursuzum...
hayırlısıyla atlatalım şu bayramı günlüğüm de evimizde yine başbaşa olalım...

özlem kadar ağır bi duygu var mı acaba günlük..
ve özlem kadar çaresizlik dolu bi duygu var mı..
şuan, sadece birkaç dakikalığına yanımda olsa;
ona bi defa sarılsam sımsıkı..
gözlerine baksam ve onu çok ama çok sevdiğimi söylesem..
sonra gitsin geri ama birkaç dakika sadece..
o kadar ihtiyacım varki..
biliyorum, bu yaptığım şükürsüzlük..
onunla şimdi değilse bile yakında inşallah görüşeceğimizi biliyorum..
o hayatımda ve benim onu özlemeye hakkım var, buna şükretmeliyim..
aynı gökyüzünü farklı şehirlerden de olsa seyredebildiğimiz için şükretmeliyim..
Rabbime şükür ve dua etmeliyim onunla olan ve olacak bi hayat için..
onu çok seviyorum..

Çikolata krizine girdim günlük şu an yiyorumm doymuyorum ama Allah'ım ne güzel bir şey bu yaa Aşkmla konuştuk bu akşam kameradan bir gördümmmmm bittim ben günlük ne çok özlemişim yüzünü yaaa bitsin artık. Geçen görüştüğümüzde tam çekmiyordu onun net anlamamıştım bir şey ama bu sefer karşımda gibi durunca dayanamadım ağladımmm Sonra bana sürpriz yapmış bayramlık almış aşkitomm onu gösterdi mutlu oldum Çocuk gibi bir şeyim günlük ya da ben çocuk muyum hala büyümedim mi acaba bazen ciddi derecede şüpheleniyorum Şimdi yemeğini yiyecek ona göre 5 dk daha konuşcaz tabi bence 1 saat sözde 2de yatacaktık da günlükcüm Yarın dayıcımmla alılverişe gidicez sabah ondan yatmam lazım. Neyse ben çok konuştum galiba başını ağrıttım ama napim sen de dinlemiceksin beni kim dinleyecekk :79:

Son düzenleme:
Bayram mı dediniz?

3 evladı daha kaybettik, analarını, sevdiklerini acıya bıraktılar bugün yine...

Evet şehitler ölmez ama anaları canlı mezara girer bu memlekette...

off şimdi öğrendim malesef 3 şehidimiz var hakkariden.allah annelerine sabır versin kuzucukları güzel bir yerde belki ama dayanmak öle zorki.rabbimmm evlat acısı yaşatma kimseyeeeeeeee içimden bişiler koptu sanki okuyuverince offf

Günlük bu saat olmuş ben sana yazmamışım. Bir iki satır karalayıp gidicem. Bugün iyi bi gündü. Umutlu haberler aldım. Kesin değil ama yine de sevindirici. Şu mübarek günlerde ettiğim duaları duydu Allahım. İnşallah açacak bi kapı. Şu an için hayatımdaki en iyi şey nişanlım. Allah'a şükür tek sorunumuz evlenememek ve dolayısıyla uzak olmak. Onu da aşmak için sürekli hesaplar,planlar yapıp duruyoruz. İnşallah olacak. Buraya onu da yazarım inşallah. öyle işte günlük iyiyim yani. Güzel şeyler olacak,olmalı. Sabırla beklicem.​

Yorgun ama güzel bir gündü... Bayram alışverişi falan filan...Ama tabi sensiz hiç bişeyin tadı yok ki bitanem acısını çok fena cıkarıcaz böccccüüün çok özledi çok... Dayan sabır.... Son 104...

yeri geldiğin de yanlışını bile savuna bil
ama asla yapmadım deme arkadaşım
hatalarınla var olabilirsin
ama yalanlarınla hiç bir şey olamazsın üzgünüm adına

sevgili günlükçüm yaşasın ilk ben geldim sana içimi döküyorum
günlükçük işlerimi halletmeden bir içimi dökeyim gideyim dedimdedün 3 gibi eyüp sultana gittik eşimle allahım bu ne kalabalık mubarek yere giripte bir namaz bile kılamadım dışardan dua etik allah kabul etsin günlükçüm 5 tane kur-anı kerim aldım hediye ilk 4 tanesi hediye birinide bana aldı kocişimokadar güzel kur-anlar vardiki sorma şimdi mavi pembe renkte çıkarmışlar çok hoşuma gitti pembeyi kızlara maviyide erkeklere çıkarmışlar günlükçüm allah seni inandrısın kur-anı kerimleri bir görsen kaç yere sordum uçmuş vallahi fiyatlarıneyse kendime pilli tespih aldım işşalah dualarımı onunla çekicem yasinlerimin içine koyucam ha günlükçüm yasinler bu arada 678 tane oldu dahada gelsinn diye rabbime dua adiyorum bir 1000 yapsam çok mutlu olucam neyse canım bugün tam uykumun güzel yerinde telefon çaldı eşimi işe çagırdılar aman allahım o arayanı bir verseler elime ne güzelde rüya görüyodum ya tühneyse canımcım eyüpte kuranları aldık elimizde götüremezdik degilmi adama bıraktık eve gidince aldık ordan alahım oraya ne zaman gidersem içimde bir mutluluk doluyo eyübün altını üstüne getirdik sorma günlükçümneyse bayrama eşim bana ciciler aldı günlükçük füme rengi bir ferace ve lacivert bir spor pardiso aldı eşime dedimki günlükçüm sen beni nugün çok mutlu ettiğm dilerim dedim bu mubarek günün yüz suyu hürmetine rabbim paşa kulundan sana evlatlar nasip etsin dedim amin derken okadar içi titreyerek dediki günlükçüm içim acıdı allahtan yürüyodukta görmedi gözlşerimdeki yaşırabbim dedim ne olur 3 melegimi aldın yanına dedi,m günlükçük saglıklı saatli evlatlar nasip et dedim mevlam işşalah sesimi duyucak günlükçüm ben rabbimi seviyorum rabbimde beni işşallahgezmeye devam ettik neyse kardelen var eyüpte bebek magazası dedim içeri girelim bakalımmı dedi paşacım girmesek olurmu yok dedim ne olur gezelim hediye alırız dedim oldu ozaman dedi neyse günlükçüm içeri girdim aman allahım ne güzel şeyler var dedim canım evlatlarıma alamadım bari hevesim gitsin diye alsam sevdiklerime dedim olur hadi al dedineyse bir 2 kıyafet kız 2 kıyafet erkek kıyafeti aldım biraz pahalı aldımışım eşim alahtan bişey demediüst kata çıkıyorum ben dedi tamam ben bekliyom dedi yerini degiştirmişler oranın neyse çok sitedigim bişey vardı onu görünce çok kötü oldum eşimde merak etmiş bu neden inmedi aşagıya diye yukarı çıktı bakmış bir klabalık var beni görünce canım ne oldu dedi kafamı kaldırdım gözlerimden akan yaşı görünce paşa dedi ne olur yapma görevli abi hayırdır ne oldu dedi bişeymi var yok kardeşim biz kızımızı yeni kaybettik eşimin psikolojisi çok bozuk kusura bakmayın dedi abi dedi öle şey olurmu dedi paşa yapma böle yapıcagını bildigim için dedi istemedim seni sokmak dedi kızıma hamile kalmışım günlükçüm bir güzel kız kıyafeti gördüm orda eşimede dedim eger günün birinde kızım olursa bunu alıcam dedim gözlerimin önüne geldi ondan agladım ilk tepkim karnımı tutmak oldu ah be günlükçüm içimin acısını ne geçirir:????yanıyo yürecigim beni teselli etti bak dedi allahımızdan umudu kesmek yok paşa dedi sen zannediyosun dedi ben üzülmüyorum seni her hastaneye yatırdıgımda dogumda sen orda dogum ederken bende içerde kahroluyorum dedim kızımıza doguma girdiginde baktım doktorlara ne olur paşam nasıl bebek iyimi dedim kimse bişey demedi dedi bende nasıl seviniyorum bişey yok diye dedi seni yukarı çıkardılarya dedi sana sordum hatırlıyosun degilmi dedim evet dedin sen dedinki olmadı canım gene başaramadım dedinya dedim içim acıdı eve geldim her bebekte agzıma yastıgı bastırp çok agladım biliyomusun dedi onun için dedi güçlü olucaz rabbimizden ümidi kesmicez dedi bak ben sen mutlu olman için elimden geleni yapıyorum ne olur sende beni mutlu ette bende üzülmeyeyim seni böyle gördükçe kahroluyorum dedisana bişey olmasın bana bişey olmasın dedi burda olmasad öteki tarafta olur bak 2 oglumuz 1 kıızmız var orda dedi sen her agladıgında onlarda üzülüyo dedi psikolojin çok bozuk ama dedi paşa biraz benim için gül olurmu dediya olmasa dedim takdir dedi bir evladın dedim kokusuna okadar ihtiyacım varki günlükçüm derlerya malım mülküm var herşeyim var herşeyi satın alabiliyorum ama evladı satın alamıyorum günlükçüm şöyle bakıyorumda insanlara ellerindekilerin kıymetini bir bilseler günlükçüm ablamın ilk ikizi oldu sonra 23 haftalıkken vefat ettiler sonra oglunu dogurdu ogün lohusayken gittiydim oraya kalmaya ogluma bagırdı beni tutana aşk olsun içim acıdı o çocuk agladıkça yapma dedim yanımda bagırma şu çocuga sen dedim hep bagırdıkça ben kahroluyorum içim acıyo bak bana beni gör dedim 3 kayıp bebegim yok ölüyorum geberiyorum çocuk için dedim ah günlükçüm nede çabuk unutuyolar insanlar eskilerbugün eşim gene işe gitti o telefonu açanı bir yakalasam günlükçüm sana bir sır veriyimmi eşim beni taksime götürücek bugün anlıcagın gecelere akıcez tutmayın beni paşa geliyo paşa taksimin altını üstüne getirmem lazım lc waikiki gidicem bugün hediye alıcem kankima işşallah beyenir günlkükçüm neyse içimi sana dökmem iyi oluyo her zaman yazarım sana günlükçüm sagol beni dinledigin için ben çıkıyorum evi hallediyim yemekleri hallediyim daha gecelere taksime akıcem amanın tutmayın beni bekle taksim ben geliyorum

Merhaba günlük nasilsin bacim???

Kafam öylesine karisik ki aklimi, düsüncelerimi mesgul eden binbir tane soru var beyinmde kafam resmen 1 milyon off geceleri öyle kolay kolay uyku girmez oldu gözlerime. Dalginlik ve duygusalik desen hat safada . Nasil dalgin ve duygusalim bu aralar bir bilsen

Kitap okumak istiyorum dogru düzgün konsantre olamiyorum, icimde disari cikipta arkadaslarla birseyler yapmakta gelmiyo. offf ki ne offf

Hayatimdaki taslari bir bir yerine oturtmak istiyorum ama bazi seyleride beklemek zorunda olmak iyice deli ediyor beni. Hayat beni sabir tasi misali orta yerimden catlatmak icin elinden geleni yapiyor bu aralar....

Universitedeki arkadaslarimida özledim daha 4 hafta var derslerin baslamasina ve benim canim s1k1liyo belkide zaman benim icin bu denli yavas gectigi icin?!

Sabrin sonu gercekten selametmidir????? :26: Öyle zor günler, aylar, geceler yasadimki. O kadar cok sey gücüme gittiki sükür bazi dostlarimin destegiyle rabbiminde izniyle o zor günlerim geride kaldi. Aldatildiktan, kandirildiktan, bir ayak üstünde binbir türlü yalana inandirildiktan sonra artik benim icinde güzel günlerin gelmesini umit ediyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.

Aklimdakileri, verdigim kararlari uygulamak icin beklemem gereken seyler var ve benim artik hicmi hic sabrim kalmadi harekete gecmeliyim ama benimde elimde olmayan durumlar var yaaaa sabir ceke ceke gelmesini bekliyorum bu zamanin...Ama beklemekten, sabretmekten öyle s1k1ldim ki artik tahamül bile edemeyecek duruma geliyorum ama sükür hemen kendime geliyorum rabbimin gücüne gitmesin

Neyse günlük böyle iste gülüm bi de spora baslayim diyorum hic ihtiyacim yok ama spor yapmak daha dogrusu kosmak bana her zaman iyi gelmistir yarindan itibaren baslayabilirim havalar soguyana kadar...

Aman be günlükcük allah baska dert vermesin...

Neyse kactim ben gelirim gene bir ara ugrarim

Ve son olarak bir siirin ufak bir kismini paylasayim seninle günlügüm sen anla artik halimi hatta birtek sen anla isterim aslinda...

Eğer seversem seni;
Öyle çok bağlanırım ki sana,hayatta her şey olursun benim için.Ne vazgeçebilirim,ne şüphe edebilirim senden.Her an yanımda ol isterim,ezberlerim kokunu.Yerli yersiz gülümserim,düşünsene mutlu olduğumu...

Not: Anla artik sesini, kokunu ve daha bircok seyi beynime hapsetmek istiyorum....

ben geldim. annemler mezalığa gitti ama hasta olduğum ve ağrım olduğu için gidemedim ben . şansıma bak ya şu hastalığa hem ramazanın başında hemde sonunda yakalandım ! bu ağrılarda öldürüyor beni.
sevgilim iftara gidelim demişti ama bu gisişle onun yanınada gidemiycem. neyse akşam olsunda belki geçer ağrılarım. dua eder misin günlük şu bunaltan ağrılar geçsin.

sevgılı gunlukcan naber

ya sehıtlerımıze cok cok ama uzuluyorum.
ates dustugu yerı yakıyor tabıkı
bayram gelmıs neyımıze
Allah'ım yardım et durduk artık su gereksız ılletı olmesın gencecık askerlerımız
bıze gelırsek
Bende senı cok cok sevıyorum canımın icisi
ama sende benı anla be yoruldum bazı seylerden bılıyosun demı
senden baska kıme yapıcam su sacma ofke cıkartmalarımı
cok kırgın ofkelıyım bırılerıne bılıyosun bunları hazmedemıcem bu gıdısle zaten
sasırdım ben artık sekerim ne yapmam gerektıgını sasırdım

hersey onun ıcın ıste
yoksa gerısı umrumda degıl kı.
kör asıgım ben ya bız cok mutlu olcaz bıraz oncelıklerınde oynama yap askım ya

neyse Herkese sımdıden hayırlı huzurlu saglıklı bayramlar dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…