Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükçüüüüm bugün gereksiz ağlama krizleri tuttu beni, gereksizdi çünkü yinede şükürler olsun diyorum
inşallah herşey yoluna girer, çok çok çok mutlu olmak istiyorum...
çok ihtiyacım var mutlu hissetmeye...
bugün nekadar çok ağladıysam artık migrenimde azdı yine, ilaç içtim ama geçmedi, en iyisi uyumak sanırım...
yarıın daha güzel bi gün olsun günlükçüüüüm...dostlarımı ve ailemi çok çok çok seviyorummmmmmmmm

Son düzenleme:
Günlüük yarın benim için iş konusunda önemli bi gün. İş için başvuru yaptığım bi yerden cevap gibi bi şey bekliyorum inşallah olur. Hayırlısı olsuunn..
Aşkımı da çooook özledim. Akşamları arıyo konuşuyoruz ama yetmiyo Geçsin bitsin şu askerlik artık
Bi günümüz daha bitti şafak 131
1 ay oldu nerdeyse onsuz
2011 çabuk biiiittttt

süüüüppersonik bir gündüüüüüüüüü
aşkom izinliydi bugün, bana gene bir gücel kahvaltı hazırladı canum kocam
sonra bir çift arkadaşımızı alıp 50 km uzaklıkta bir tatil beldesine gittik. Gerçi biz de tatil beldesinde oturuyoruz ama ben oraları hiç görmemiştim hem arkadaşımızın orada yazlığı varmış, çoook güzel bir yerdi. Bungalov odaları olan bir otelde gözüm kaldı çam ormanı içinde. Bir diğer izinde oraya gidicezzz sevdalımla
Gücel rakı balık yaptık, denize girdik, eğlendik.
Az önce girdik eve galiba gene kumda ayaklarımı üşüttüm ya napçam ben çorapla mı gezim kumda yani
Tam dönerken bizim deliler gene denize gircez dediler gece 11 de. Girme dedim o kadar ama girdi denyocan sevdalım
Tabii ki şimdi hapşuruyor. Litfen hasta olmasın liitfeeeennnnnn

Acilen spora başlamalıyım günnükkkk yaaaa ama her seferinde üşengeçlik yapıyorummm adet oldum sancım da var(((

Ben bu çoçuğu seviyorum ya
Evet evet çok seviyorumm
Bozulmasın Allah'ım bu kez hep böyle sürsün

Uzun zamandır içimde olan huzursuzluğu kırgınlığı tarif edemiyeceğim duyguları attım bir kenara
Aslında isteyerek yapmadım bunu
Bir baktım gitmişler içimden Çok sevindim!
Onlarla yaşanmıyodu çünkü
Şuan çok huzurlu ve mutluyum

İsteyince beni bambaşka biri yapabiliyo
Ona bu kadar kaptırmak doğrumu peki
Ona göre şekil alır oldu hayatım :97:

İyiki yanımdasın iyiki benimlesin
Bu duyguları seninle yaşadığım için pişman değilim

tek dumle yazmaya halim yok aslinda neden yaziyorum bilmiyorum
Keyfim yok huzursuzluk var uzerimde sevmedigim bi his var hic hosnut degilim
bu histen kurtulmak istiyorum bi an once

Gofredo çarpsınnnnnnn Bütün gece bana bunu dedi aşkımmmmm oy onu yirim yirimmm Kurs sebebiyle son 2 günü kaldı Kayseri'de şükürler olsunnnnnnn... Bekle aşkımı İstanbull aşkım geliyooo Sonra ben gitcem tabi onu yalnız mı bırakcam koskoca şehirde aaaa Biraz önce konuşurken markete gitti adamdan gazoz istedi adam da dolabı kapattıydım emmeee açim dedi sonra abi küçük poşet alim dedi adam da guuuucccük poşet yok dedi aşkıma bundan sonra o benim gucccük aşkım böyle dicem ona çok pis takıldım Allah'ıma şükürler olsun aşkıma sahibimm... Kem gözlerden korusun Allah'ım aşkımı beni sevdiklerimi

Günlük;
Dün bu saatler içim kıpır kıpırdı.Dün tanışalı 6 yıl olmuştu.İzin almış dün görüştük kutlamak için ama ne oldu bitti
O kadar kırgınım ki ona karşı
Başımın ağrısından uyuyamadım ruh gibiyim.Gözlerimi sıkıyorum uyumak için ama nafile.6 yılın sonunda ne var elimde
koca bir yorgunluk.
Günnüş dünü hafızamdan silebilir miyim ?mümkünmüdür sence.Canımı en çok yakan onun suçlu değill benim suçlu olmam.Offfff kafam karmakarışık şu anda sağlıklı düşünemiyorum.
Uyumak istiyorum bir dahada uyanmamak43:

Günaydın : ) işte yine güzel.umut dolu,güneşli ve yaşanası bir gün daha,hava tam benlik biraz deniz kenarında yürüyüş yapsam fena olmayacak sanırım.Kafamı dinliyorum,üzerine birde iyot tam süper oluyor : )akşam yine aştım sınırları napiim şişede durduğu gibi dursun ama oda değilmi sanırım başım ağrıyor bir ilaç alsam fena olmaz .Ne güzeldi tüm dostlarımın sesi çok özlemişim hepsini,pırıl pırıl esti esleri bana doğru tıpkı denizden gelen meltem gibi,uzaktılar ama yanımda gibilerdi ne tuhaf değilmi onları çook ama çook seviyorum günlükcüm Allah'ım beni onlarsız bırakmasın en değerli madenden daha değerliler benim için;DOSTLARI OLMALI İNSANIN UZAKTA OLSA ELİNİ UZATTIĞINDA TUTACAKMIŞ GİBİ YAKIN HİSSETMELİ İNSAN.SEVGİ BİRİKTİRMELİ HAYAT BANKASINDA KAĞIT PARÇASI DEĞİL....

Günaydın Günlüktoş
Bugün birazcık temizlik yapmam lazım günlükçüğüm.Komşu ablam da bana sürekli oraya gidelim buraya gidelim diyor.
Hep reddediyorum onu.İşim gücüm var zaten bir de çok dışarıya çıkamıyorum sıcaklarda.
Neme lazım bayılırım falan maazallah:18:
Biraz da suçlu hissediyorum hep hayır deyince ama
Öyle iste günlük,temizlikten sonra ders çalışıciiim
Çok gaza geldim ben biliyo musun
Bu arada odamın dekorunu değiştirmek istiyorum.Masamın dolabımın değişme zamanı geldi artıkın.
Bunları düşünmek bile iyi geldi bana.Bir de kendime ait yepyeni bir evim olsa,onu dayasam döşesem ne güzel olur
Ben sana sonra yine uğrarım hoşçakal günlüktoş

Son düzenleme:
bazen öyle bir karamsarlığa kapılıyorumki günlük bu cıvıl cıvıl insana ne oldu diyorum sirkelenip kendıme gelıyorum ama bu sefer gelemicem.insanın umudu kırıldıkca düşermiş karamsarlığa benim artık bir umudum bile yok.tek istediğim bu memleketten çekip gitmek cok uzaklara kımsenın benı tanımadıgı yenıden dogmus gıbı bır hayata baslamak.ama bunuda birgün başaracam.sus gönlüm seni üzenler üzdügüyle kalıp arkalarında goturduklerımı anlamıyacaklar bile.SUSS

günaydın site sakinleri
bi rüya görmüşüm ki evlere şenlik biz aşkımla sözlenicez şimdi akşamdan hazırlıklar yapılmş dolmalarımı sarmışım sonra bi haber geliyo kardeşimle sözlencekmiş benim herif hönk diyorum kardşime gidiyorum türkiyede başka adammı yoktu len oda diyoki aşkımı senin yüzünden bırakamam işin komik tarafı rüyamın başrolu ne ben ne kardeşim ne sevgilim ben dolmalara takmış durumdayım anne diyorum ben onu kendi sözüm için sarmıştım düşünsene şmdi yarın onlarn sözü mü olcak gece aç mı yattım ne
çok kötü bi rüyaydı bi yanda kardeşin diger yanda sevgilin amann allah kimseye göstermesin
güne kötü sayılcak bi başlangıc yaptım yani :97: sonra aşktan msj cuma iznim iptal oldu hönk :96: varan 2 bide cuma yazlıga gidicekmişiz zaten izinli olmasada al sana varan 3 :97:
nedir biblonun çektigi arkadaş ankettede editörleri merak ediyi herkes :82: bnde mi yönetici olsam bak sözede site sakinleri diye başlamıştm zaten potansiyelim var
neysee günlükoviç (april diyodu sanırm böyle hoşuma gidiyii çaldım ) bugün accık temizlik yapsam iyi olcek :84: annem geliyo pazar akşamı kadın bide evi temizlemeye uğraşmasn :97: bütün evi yapamam :89: mutfagı halletsem bile yiter
görüşmek üzere sana kadim dostum

Son düzenleme:
Bebeğiyle nispet yapanlarıda gördük ya, artık ne diyeyim...

Anne oldum diye de hava atıyor, ilk kez rastgeldim böyle birine..
Anne müsveddesi..

hissizleştim şu son günlerde .. içimde koca bi boşluk var sanki, her şeye herkese karşı nötrm.. 12 gün sonrasını bekliyorum sadece, hafiften bi korku da sarmaya başlamadı desem yalan olur....

heyecan, kendini biraz korkuya biraz da meraka bırakıyor gitgide..

ama hepsinden öte sabırsızlığım ağır basıyor sanırım.. ne olcaksa bi an önce olsun, ama güzel şeyler olsun

iyiyim günlük.çok şükür!
sana yazmaya fırsatım olmadı yada yazmak içimden gelmedi diyelim.2 ay önce biri girdi hayatıma.ışık hızıyla geldi.20 gündür birlikteydik ama dediğim gibi ne anneme ne ablama, ne önemli büyüklerime ne de sana yazmak, onun varlığından haberdar etmek istemedim kimseyi.sadece bir kaç arkadaşım öğrendi o kadar.bir ilişki gelişinden belli oluyor günlük.ben bu hatayı 3. kez yapıyorum.baştan inanmadığım, sevemeyeceğimi bildiğim birine sırf belki zamanla severim bi şans vereyim kendime ve ona diye kabul ediyorum.sonrası ne mi?bir türlü ''biz'' kavramını yaşayamadım ben kimseyle.o zorlasada, sınırları aşmaya hatta delmeye çalışsada başaramadı.onunda beni deli gibi sevmediğini biliyordum.sırf benim bu inadımı kırmak için debelendi durdu.kıskançlığı, güvensizliği, ''sorun sever'' kişiliğiyle 20 günde ömrümü yedi.sonunda ettiği bir laf ehhh be dememe yetti ve bitirdim.ne ben onu arıyorum ne o beni.bir yüzeysel ''aşk'' hikayesi daha burada son buldu.öğrendiklerim mi? onlarda bana kalsın günlük.ama biliyorum bir gün evet evleneceğim adamı buldum dediğim an başlayacağım biriyle ve o benim sonum olacak.inşallah!

dişçiden geliyorum,iğnenin etkisi geçti ağrım başladı
diş ağrısı bambaşka!
dolgu yaptırdım,salı günü bi daha gidicem kısmetse.bu kadar tatlı yersem sonu böyle olur
çürüttük dişleri
hassasiyetimde varmış,onun içinde diş fırçası ve macunu alıcam.zonk zonk zonkluyo başım aneyyyy
bu ara tadım tuzum yok anlıcağın
ilarzum evlendi günlükovski biliymısınnikahından bir gün önce görüştük telefonda.gidemedim nikahına ama hep ondaydı aklım
çok mutlu olsunlar işallah çookk
aprilim gitti,ilarzumda gitti,bakalım bizim tayfadan sıra kimde

Son düzenleme:
merhabalar günlük,

friends izliyorum. 5. sezonu yarıladım. hem bir an önce diğer sezonları izlemek istemek hem de hiç bitmesin istemek ne büyük çelişkidir. en çok 5. sezonda eski şükran günü anılarına döndükleri kısıma güldüm. chandler'ın saçı, ross'u bıyıkları, monica'nın eski hali çok nostaljikdi:) biraz olsun bunları izlerken günlük stresten uzak duruyor insan.

dizideki karakterlerden biri olmayı istiyor insan bazen, böylece gerçek hayattaki bencillikler, kıskançlıklar, hasetliklerden uzak durmak daha kolay olurdu. gerçi kimi zaman kurgulanmış bir oyunun parçası olduğunu düşünmüyor değil insan...

Son düzenleme:
Zaman azalıyor diye ben niye bu kadar panik :18: oluyorum ki bana bir söyler misin ?
sanırsam kafayı yiyorum ben
bir gün düşündüğüm diğer gün tutmuyor
allahım o gelene kadar aklıma mukayet ol
yoksa geldiğinde beni böle görcek
sonrada arkasına bile bakmadan kaçcak

Günlükcan herkes özlemiş şeffaf odayı biliyor musun =)
herkesin bu kadar hevesli olduğunu görünce bende çok daha mutlu oldum =)
acaba henüz oy vermeyen topikten haberi olmayan var mıdır ? neyse link vereyimde gelsinler bakmadan geçmesinler
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html

ilarzu da evlenmişş çok çok mutlu olur inşş
kuzucan görüyosun dimi giden gidene
çoğu ayakkabısının altına da yazdı beni bende gitcem ona göre
hani 1 hafta yok olursam bilki evlenmişimdie
ya da bi bakıyosun nikahı kıydım deyip geliyorum

neyse neyse kızma gidiyorum işte :86: kendine iyi bak olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…