Popüler Konu Sevgili günlük...

Kötüydüm dün. Bütün olumsuzluklar üstüste geliyordu son zamanlarda. Ama dün bi ışık yandı. Biliyorum ben Allah'ın sevdiği kullarından biriyim. Ne zaman sıkılsam başka bir suretle gönderiyor dermanımı.

Canımın bütün sıkıntısıyla eve gittim. Son günlerde eşim de kaptan mağara adamı gibiydi Yaptığı hersey batıyodu ama dün yanılttı beni Aldı bütün gerginliğimi. Tek istediğim azıcık bi şefkat. Hayat zaten zor, bir de biz zorlaştırıyoruz.

Akşamı güzel geçirdim. Haliyle bugüne de umutla başladım. Utandırmasın Allah'ım.

sabah sabah deli dürtüyo bence beni tatilde olan insan 9a çeyrek kala kalkarmı arkadas :84:
okul başlayıncada yataktan kalkamam kesin neysee ben birazdan hazırlanıyımda çıkiciğimm :82: gizimuuu börek yapcek bana
ama akşam evdeyim üzülme aşkla dün buluştuk bugün teyzesi gidicek buluşmıcaz
dün domates çorbası yaptım ilk defa yaptım ama tadı mikemmeldiii :82: dostum ben aşçı yaratılmışım ya
aşkımada diyorum ilk defa yaptm ama gzel oldu aferin bide ilk defa yaptım diye övünüyo ya diyo becerdim snuçta
neyse ben kaçar

özlemişim burdaki sohbetlerimizi
gittiğim gibi aynı hızla geri dönüş yaptım iyi de oldu

günler geçiyor şafak azalıyor :18: :18: ama bilmiyorum yaa
öylesine saymak güzeldi de gelince ne olacak kestiremiyorum
hem sanki ben daha hazır değilim ya da korkuyorum bilmiyorum ki :26: ne düşüneceğimi
garip duygularım var
belki de yine kırılmaktan korkuyorum
sonuçta ben verdiğim halde o kararı
koaly olmadı atlatmak
toparladım gibi ama diğer taraftanda normale dönmem bak kaç ay oldu
neyse herkesinde benimde hakkımızda hayırlısı olsun

bakalım gelen günler bize ne gösterecek

günaydın günlük:)

uzun bir tatili geride bıraktık ama hiç gitmemiş gibiyim inan. tatilde saat 8:30 olmadan kalkan ben şimdi yataktan sürünerek uyanıyorum. zaten yaşlı ninenler gibi erkenden koltukta uyuyakalıyorum. serviste de giderken yarım saat uyuduğumdan hiç bahsetmemeyim iyisi mi. hamileliğe bağlı sanırım. miniğim zaten bendeki demrii kalsiyumu ne varsa alıyormuş:) kışa doğru kullanacağım iznimin hayaliyle yaşıyorum sonrasında da doğum süreci ve yeni bir macera beni bekliyor olacak. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin küçüğüm:)

gerçi canımı sıkan bişeyler de oldu günlük ama hiç bunlardan bahsedip de o karamsarlığa kapılmamak en iyisi. er ya da geç herkes hak ettiğini yaşayacak nasılsa diyorum. benden uzak ve mutlu olsun herkes ne diyeyim...

Selam cicim

Bugün yine bütün huysuzlugum üstümde

Tepinmek,isyan etmek,sesimin ciktigi kadar bagirmak istiyorum

En iyisi kendimi atayim disariya

Selam günlük
Ben bugün hiç iyi değilim!! Zaten sana hep kötü olduğum günler yazıyorum.
İşyerim kapanıyor yaptığımız işi bırakıyoruz..
Patronlarım beni bırakmayacaklarını söylüyorlar ama ben onlarla çalışmak istiyormuyum bilmiyorum
Kafam çok karışık bazı şeyler netleşmeden de onları bırakmak istemiyorum kolay değil dört yıldır birlikte çalışıyoruz :44:
Allah'ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip kısmet et bize

Günlükcüm bir konuda beni aydınlatırmısın
Bazı üyeler var tamam mı daha yeni üye belli yada pek aktif değil kkda.
Bir bakıyorum nişan resimleri düğün resimleri paylaşıyolar

Yani bunun içinmi üye oluyolarki :44: amaç ne
Sürekli aktif üye kalbi bol üyelere değil bu sözüm ama nebilim bana saçma geliyo bu durum

Takıcak derdim tasam yok bu ara bende bunlara takıyorum hihihi

Merhaba günlükk

benim canım çok sıkkınn ramaznadna once 4 kg verdım ramazandada 3 kg verdım

ne güzel zayıfladım hele göbeğim dümdüz oldu

ama bi kabızlık basladı bende sımdı karnım öle büyüyki hamile gibi

psikolojikam accaip bozuldu kaç gundur bu koca göbekle dolasıyorum hemde kılo vermıs olmama rağmen

bi ishal bı kabızlık yıllardır böyle Allah ım affet ama gör bu kulunu bittimm artıkkk

günaydınlar günlükçümmmm, bugün kendimle ilgili radikal kararlar alarak güne başladım, hadi hayırlısı
face mi kapatim diyorum ama kapatsam, insanlardan kaçıyo gibi olucam, güçsüz sancaklar diye korkuyorum, ama kafamı dinlemek, herşeyden uzaklaşmak içinde kapatmak istiyorum... yo yo çözümü buldum günde 1 kere girip çıkim en iyisi, varlığım düşmanlara rahatsızlık veriyor günlükçümmm... oyüzden kapatmak yok ama girmicemde
bugün bide yediklerime dikkat etme kararı aldım, yo hayır diyet yapmicam ama dikkat edicem
bide şuan için en büyük problemim borçlarım ahh onlardan bi kurtulsam, neyse sabır honour:44: biriktirme taktikleri aldım bu siteden, umarım uygulayabilirim yıl sonuna kadar bitirebilirim borçları
2012ye girmeden önce bütün dertlerimden sıyrılmak istiyorum, kiiiiii 2012de çok mutlu olucaaaaaaaaammmmmmmmm

hadi öptüm günlükçümm akşama görüşürüz

günnükkk beni hatırladın mı( gerçi bu sahne için şööle bi patron koltuğunda sırtım dönük otururaraktan cümleye başlamam gerekiyodu, sonra da zınnk diye dönmek felan:) hehehü ) bi zamanlar sana her gün yazan, fakir sayılmayan ama gururlu bi genç kadın vardı...işte o geri döndü
valla sana yazmayalı neler neler oldu...ilk dönemleri bi camış rahatlığında, son dönemleri ekşınlı ve endişeli geçen bi hamileliğin ardından kızım İnciyi 18 mayıs günü kucağıma aldım Allaha şükür...hem erken doğduğu hem de içerde yeterince kilo alamadığı için bayağı minnaktı ama toparladık çok şükür...hafta başı itibariyle işe de başladım 5 ay aradan sonra....ve şunu anladım kine, toplam 10 yıllık iş hayatından sonra evde oturmak -İnciye rağmen- hiç bana göre bişi değilmiş günnük...resmen despırıt hauuswayf a bağladım Allah seni inandırsın...benim çalışmam lazım hacı kafamın meşgul olması lazım...
onun dışında evlilik de gayet güzel gidiyo maşallah, 4 ekim de 2.yılımıza gireceez, ben de iyi sayılırım ve fakat doğum sonrası saç dökülmesi yaşıyorum resmen yanlardan stereo biçimde açılmalar başladı, cuma günü dermatoloğa gidiciiim...ulan aylarca kocamı ikna etmeye çalıştım sarı saç için; tam istediğim gibi saçlarım oldu şimdi de dökülüyolar iyi mi...

bende havadisler şimdilik bu kadar, artık boşlamıcam seni sık sık gelecem...beni tanıyanlara selam olsun ay lav yu oll

depresyondayım ya ben hani şimdi
saçımı kestirmeyi falan düşünüyorum. şu arkası kısa öne doğru uzun bir model varya öyle mi kestirsem diyorum. yalnız benim saçlarım belimde nasıl kıyarım ki onlara ?
off ama kestirmekte istiyorum. yakışır mı acaba ? yada bu saçlar nasıl kesilir ki ?
gerçi kökü bende yine uzatırım ama. neyse ben internetten biraz bakıyım o model saçlara. beğenirsem gider kestiririm.

Son düzenleme:
Kusura bakma ben klişe bir sözle sana başlamak istemiyorum öyle cicili bicili şeyler bekleme benden,dünden bugüne gayet iyi ve mutluyum bunu bil bana yeter çağırdığım her güzel şey bana doğru yol almakla meşgul ve bu hoşuma gidiyor ben de sana yazdıkça senin hoşuna gidecek şimdilik .nokta. akşam bi ara gelirim günün güzel geçsin güzel şeyler paylaşılsın seninle anlaştıkmı günlükcüm

merhaba günlükçüm ben geldim naber görüşmeyeli

bugün sabah kalktım eşimle kahvaltımı yaptımsonrada oglumuz kuşumuz paşayı ilaçladık yıkadık saç kurutma makinasıyla kuruttumtüyleri ahenkle dans ediyo paşamınpek dadlu oluyo ıslanıncamis gibide kokuyo keretaondan başka kimim varki günlükçüm rabbim paşama ömür versin ölen evlatlarımın yerine koydum paşayıbenimle ömrü geçiyo garibimin dört duvar arasında birazdan evi temizlicek yemek ütü vs işte birde başımın belası duşa kabin var sinir oluyorum onu temizlerken şeffaf cam sana kim yaptır dediki paşa hanım aman leke var orayı sil aman leke var burayı sil 2 saatte içinden anca çıkıyorum he günlükçüm bu saate kalmazdı işlerim ama eşim malum yeni gitti birazda keyif yaptım desem yerine yapıcan rabbim sevdiklerime eşime kusuma ömür versin işşalah onlarsız bir hayat düşünemiyorum paşamı tam kuruluyamadım biraz ıslak kaldı anca dalu dadlu hapşuruyo keratabenden bu kadar günlükçüm işim çok akşama kadar bitiririm ne tatlı yapsam bugün acebe:86::86:kendine iyi bak günkükçüm ben kaçar

Doktora gitmem lazım günlük.
Dün gece başım öyle döndü ki uyuyamadım
Kötü bişeyim olmasından korkuyorum.Kıymetlidir benim canım.
Doktora gitmekten de korkuyorum.Hastanede çok stres yaparım ben.
Bir keresinde nerdeyse sülalece doktora gitmiştik sırf ben korkuyorum diye
Bütün aile ve teyzemler bizle gelmişti
Neyse umarım gidebilirim cesaret toplayıp:85:
Günlük biliyo musun bazen hayatımın hakettiğim gibi olmadığını düşünüyorum.
Mesela şuan.Sevgili babaannemin yaptığı her işe ben koşuyorum.
En ufacık bişeyde beni çağırıyo gel yardıma diye.
Tamam yaşlıdır yardım ederim ama küçücük şeyler için bile bana koşuyo artık abartıyo.
Bıktım günlük ya şu okul başlasa artık
Of yine babaannemin işleri ellerimden öper
Hayata bak diye isyan etmek istemiyorum ama hayata bak offfffff:84::84::84::84::84::84::84:

Moralim duzelsin istiyorum
duzelmesi icinde olmasi gereken tek sey var o da olmuyo kotu sonuclar dogurmasindan cok korkuyorum
neden randimanli mutlu olamiyorum ben ya
kaybetme korkusu cok pis bisey gunluk ya
simdi isleri var kosturuyo bugun gelmez heralde:44:
bende yerimden kalkip bi kac is yapip cikayim bakalm cikmasam ne yapcam tek basima gideyim oyalanirim belki
sevdicegimde arasin ufacik seyler buyumesin be ya

Ufukta tatil planları var gibi...
Yaz bitti bu ne tatili diyebilirsin şimdi...
Böyle denk geldi napiiimmm...
Nereye mi gitcem? Şöyle önce Maldivleerr, ardından Paris filan düşünüyorum...
Yok yok oralar da hiç bana göre değil
Kedi ciger moduna baglamayayım şimdi...Nereye gidebilirim ki ablamın yanına tabi ki. Ama gitsem çok iyi olacak, bıcırığım ve minik prensesim bana çok iyi gelecek...
Ama ebru kursu eli kolumu bağlıyor...O yüzden ne yapacağımı bilemiyorum....:97::97:

Son düzenleme:
ceyda duy sesimi sakın saçlarına kıymaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günlük hiç gecikmeyen reglim 2 gün gecikmişti çok şükür bugün oldum

eşim hayal kırıklığına uğradı bense havalara uçtum,şu an hazır değilim en az 6 ay daha korunmaya devam..

Günlük etimek tatlısı istedi benimde canım.Hani tarifini istemişler.Yemek bölümünde vardır tatlılarda.Du bakimde tarifine yapim.Etimek tatlısı bana ne hikmetse hep irmikli tatlıları hatırlatır.Ne alakaysa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…