Popüler Konu Sevgili günlük...

benim de etimek tatlısı çekti iyi mi günlük
niye yazıyolar buraya tatlı diye nerden bulcam şimdi
bak sayfamı bozdum ne güzel günlük yazcaktım aklım gitti

Günlük;

Peynirli makarna yedim çok pişmanım

ısrarlara dayanamadım üzgünüm.

şu anda nemi istıyorum önce direksıyon sınavını geçmek daha sonra hiç dönmemek üzere bir tatil.bugun dıreksıyon egıtımıde gittim hoca cok ıyısın ama sınavdan neden gecemedın anlamadım dedı neyse gunluk yaz bitti ben hala tatile gidecem off ama hiç çalısma istegim yok.dur bakıyım mesai bitmesine 1 saat 38 dk kalmıs neyse az kalmış maaş bordrolarına devam.

1 saat ders çalıştıııım
aslında farkettim de bütün sorun o masaya oturmakta. ondan sonrası o kadar kolay oluyorki.
oturdum masanın başına önce konu çalıştım sonrada test çözdüm. az kaldı 30 eylüle bu sınavda iyi bir puan yaparsam gideceğim sınıfta iyi olur.
umarım iyi arkadaşlıklar edinirim dershanede. bir nevi okul gibi olucak orası bana. çünkü haftanın 4 günü orda olucam. sonrada üniversite inşallah. bu arada o dünden beri hiç aramadı ilk defa ayrıldığımızda bu kadar uzun süre aramadı şaşırdım bende. ama işe gidiyor ya bulmuştur kendini meşgul edecek birşey.
neyse biraz geziniyim sonra yine ders zamanı
gel 30 eylüüüül

günnüküm bazi insanlar gercekten kendinilerini rezil etmekte doktora yapiyor resmen..
ya kizim seni gördügümde yüzüne bile bakip selam vermiyorum..
hatta senden artik hic haz etmedigimi belli edecek hareketler sergiliyorum..
eee?? daha niye ariyorsun ki? numarasi degismis yoksa ben hic geri arama gafletinde bulunur muydum?
neyse günnük geri aradim kim bu diye, alo der demez sesinden tanidim ama tanimamazliktan geldim..
beni aramissiniz dedim yoooo aramadim diyor, sonra da kimsiniz diye soruyor ne demek kimsiniz kimi aradiysan oyum, oyun mu oynuyorsun diyip suratina kapattim..
bu bahsettigim insan bir zamanlar dostum sandigim ama aslinda hic birseyim olmayi beceremeyen bir insan..
neyse sinirimi bozdu iste, ne yapmaya calisiyor anlamis degilim ama cikar yakinda ortaya vardir kesin pis bir oyunu..

uzun zaman oldu gunluk.. netimi iptal ettim. Gezdim tozdum... romanlara verdim kendimi.. yasayamadigim hayalimdeki aski okuyorum hep.. okudukca daha cok umutsuzluga kapiliyorum.. tamam seviyorum, seviliyorum EMINIM.. Ama göremedikten sonra.. gercekten dünya üzerinde nisanlim kadar duygu yoksunu tek bir insan bile yoktur! nasil bu kadar umursamaz, vurdumduymaz olabiliyo anlamiyorum! ruhsuz dogmus, ruhsuz ölcek! ve beni de yaninda çürütcek..! birbirimizden o kadar farkliyizki nasil 6 yildir birlikteyiz aklim almiyo.. ama hep bekledim.. o, seviyorum, degiscem, sensiz yapamam dedikce bekledim.. simdiki aklim olsa ilk anda ceker giderdim! keske bu kadar sevmesem, kimseye hesap vermek zorunda olmasam, hafizami silebilsem de hemen yollarimizi ayirsam! sevdigim adamla mutsuz olmaktansa yalniz mutsuz olmayi tercih ederim..

sevgili günlük biraz önce bir yazi okudum, icim ciz etti.
ben de bunu bütün hanimlara duyurmak icin bir baslik atip konuyu anlatan bir yazi yazdim,
ama kimse okumuyor
Kücük bir kiz cocuguna yardimimiz dokunsun istiyorum.
K.K hanimlari birlik olup yardim etsinler istiyorum.
Cok mu sey istiyorum günlük

Regl olucam bir kaç güne o kadar gerginim ki...Bir haftadan öncesine kadar kimsenin bana dokunmaması lazım,batıyor bana her şey. Bunu bile bile üstüme geliyorlar çok üzgünüm
Saçlarım da dökülüyor zaten eskiden ne kadar gürdü 3-4 ayda saç kalmadı kafamda ne oliiii bana allahımm doktora gitmem gerek galiba derilerim de kızarık kızarık kafamda
Şu an beni tek iyi eden basket maçı ama onda da kötüyüz ehhh bugün böyle olacak galiba sağlık olsun:84:

Son düzenleme:
Sevgili günlük ,
Sabah kalktıım hazırlandım dershaneye gittim güzel de geçti ama sanırım sabah kahvaltı yapmamanın cezasını çekiyorum şimdi
Aç karnına pide yersen böyle olur tabi eve geldim öğürmekten kendimi zor attım yatağa yeni kalktım daha midem de boş yemek de yiyesim yok aman bee ..
Daha önce de bi kaç kere oldu böyle midem bulanıp başım dönüyo acaba bi şey mi var bilmiyorum ama doktotrada gitmek istemiyorum :26:

günde iki vakit sana uğramazsam çatlarım sabahın köründe dayandım gizimunun kapısınaa :2: bazen karı-koca gibi oluyoruz ya bugün bana attıgı mesajı söyliym anla yani ''ya gelsene niye söyleniyosun lavoboyu ovalıyorum gel '' allah bozmasın inş uzun yıllar sürer dostlugumuz neyse gittik yaptık bi güzel kahvaltımızı meyve çikolata homini gırtlak götürdük akşama dogru başka arkadaşımızda geldi kahve hüpletttik onlada aaaaa bide gizimuya kil maskesi yaptım topladıgım kilden götürmüştüm onada neyse işte çıkışta bi iki magazayada baktık sonra dogru eveee
eve gelir gelmez patates-köfte yaptım hemen yemege giriştim ya ev hanımı oldum buralarda neyse benden bu kadar sonra görüşürzz

Günlüüüüüüüüükk! Gördün mü Behlülcük ne hallere düşmüşşş
Kıyamam Kıvanç'a yaa ne de güzel rol yapıyo,babası onu döverken ağladım valla içim acıdı
Yazık çocuğa Ay çok sevdim ben bu diziyi günlük

Son düzenleme:
şeffaf odaya konuk olmuşum arkadaş :82: ama editörlerin oyu almış başını gidiyo bakalm kim seçilcek biçogunu tanıyorum ve merak ediyorum listedekilerin hadi hayırlısı bende merak ediliyomuşum

ay bu arada bugün naptık biz ögle vakti açtık tekila içtik shot bardagımızda yoktu koyduk çaybardagına çok seviyorum ben bu tekilayı ya 3 tane içtik dahada içicektikte limonumuz bitti için yanıyo içince zaten ateşli bi hatunum açtık şarkı oynadık manyakmıyız neyiz bilemedim

Son düzenleme:
bugün ders çalışmaya başladım
ama anladım ki kendi kendime çalışamıyorum. illa birinin anlatması gerek.
dershane başlasın da daha iyi konsantre olmam gerekecek derslere.
aslında bu yönden bakılınca ilişkimin bitmesi iyi oldu. bir ayak bağından kurtulmuş oldum.
kıskançlıklaından, gereksiz çocuk gibi trip atmalarından kurtuldum.
acaba böyle diyerek kendimi mi avutuyorum ?
yoo doğrular bunlar.
ama birşey söyliyim mi ? çok özledim onu

Karşı komşunun 6 aylık bir oğlu var günlükkk... Böyle bir güzellik olamaz, olamazz!
41 kere maşallah demek yetmez bu çocuğa. Az önce de sesi geliyordu, öyle tatlı sesler çıkarıyor ki.
Bağımlısı oldum çocuğun ve 3 gündür kucağıma alıp öpüp koklayamadığım için deli olacağım yeaa. :84:
Dudakları da sanki kalemle çizilmiş gibi. Oyyyy... Pamuk gibi de bir cildi var beyaz beyaz...
Misler gibi de kokuyor yavruu... Tam yemelik.
Yüz hatları inanılmaz bir güzellikte.
İnşallah ilerde benim de onun kadar güzel, sevimli, mis kokulu bir bebeğim olur.
Tabi isteyen herkesin de.

Çoook sevgili günlük :)
Bu sana daha ilk yazdığım gün olucak ama inşşalah bundan sonra aksatmadan yazarım
Bugün dersaneye başladım ve fizik öğretmenıme aşık oldum ahh o kadar yakışıklıydıkı uppuzun boyluydu birde bi naziktiki banada merhaba dedi

İYİ GECELER BEBEKİM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ
ÇOK MUTLUYUM GÜNLÜKÇÜM İLK DEFA MUTLUYUM NEDEN DERSEN KADINLAR KULÜBÜNDEN BİR ARKADAŞI TANIDIM O GELİYO BANA TATİLE KALMAYA SAMSUNDAN YAŞASINOKADAR MUTLUYUMKİ AYAKLARIM YERDEN KESİLDİ DESEM YERİKENDİSİYLE SOHBET BÖLÜMÜNDEN TANIŞTIK GEÇEN OGLUMU KAYBETİGİM DE BENİ ALDI EŞİYLE EŞİMLE ARABALARINA BİNİP GİTTİK EVE TATİLE SİLİVRİYEGÜNLÜKÇÜM İNAN SANAL ALEM DEYİP GEÇME BAMBAŞKA DUYGULAR İÇİNDE OLDUM İNAN ÇOK MUTLU OLDUM ONU GÖRÜNCE AMA NEDENSE RESİMLERDE GİBİ DEGİL KANKİM DAHA DEGİŞİKBENDEN KISA BENDEN ZAYIFAMAN ALLAHIM NE GÜLÜŞTÜK KARŞILAŞINCA BENDE BİR HEYECAN EŞİM GİTTİ ALMAYA ONLARA ÇELİK KAPIYI AÇTIM BEKLİYORUM ÇIKA GELDİ BENİ GÖRÜNCE PAŞAM CANIM DEDİ BİR SARILMASI VAR SORMA SANKİ 40 YILLIK ARKADAŞIZEVİNE GİTTİK 5 GÜN KALDIK SİLİVRİDE RESİMLER ÇEKİNDİK OKADAR GÜZEL YERKİ SORMA TATİLDE YAPTIM YANEBENİM ACIMI PAYLAŞTI BENLE DÖVÜNDÜ BENLE AGLADI DEDİM SANA NE OLUYO HADİ BEN DEDİM ÜZÜNTÜDEN AGLIYORUM YA SEN SEN AGLAYINCA DEDİ İÇİM ACIYO DEDİ O GARİBİMİNDE 5 YILDIR BEBEGİ OLMUYO BENLE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİ SABAHLARA KADAR OTURDUK EYLENMEMİZDE CABASI BANA DEDİKİ RESİMLERDEN BİLE GÜZELSİN KALBİN GİBİ DEDİBENİ UTANDIRMA DEDİM YOK DEDİ NE UTANICAN SENİN GİBİ DELİ DOLU İÇİ DIŞI BİR BİRİRNİ GÖRMEDİM DEDİ İÇİM ISINDI DEDİ OKADAR KİŞİYLE MUHABBET ETTİM AMAM DEDİ SENDEN BİŞEYLER BENİ ÇEKTİ DEDİ BENDE ELEKTİRİKLER KESİTTİ DEDİM NASIL ÇEKİCEKYOK DEDİ SEN BAŞKASIN SENDE BAŞKA BİŞEY VAR YA İÇİN DIŞIN BİR ONDAN HİÇ KÖTÜLÜK DÜŞÜNMEDİGİNDEN YADA ÖYLE İYİ NİYETLİSİNKİ DEDİ HERKEZİ KENDİN BİLİYOSUN DEDİONDANMI KAYBEDİYORUM GÜNLÜK BEN HERKEZİ KENDİM GİBİ GÖRDÜGÜM İÇİNMİCANIMI YAKMASINLAR İÇİMİ ACITMASINLAR KALBİME HANÇERİ SOKMASINLAR DAHA BİŞEY İSTEMİYORUM

ŞİMDİ HAFTA SONUNU İPLE ÇEKMİYORUM HALATLA ÇEKİYORUM NEME LAZIM İP KOPAR HALAT GARANTİ KOPMAZALLAH SENİ PAŞA NE DEYİM 3 GÜN KADAR KALICAK EŞİYLE ALAHIM TUTMAYIN BENİ NELER YAPARIZ ONUNLA YAWOKADAR MUTLU ETTİKİ BENİ SORMA GÜNLÜK DOGUM ETTİM HERGÜN ARADI BURANIN BÜYÜSÜ ÇOK FARKLI DEDİM ZATEN BURAYI SİTE YAPANIN ELLERİNDEN ÖPMEM LAZIM BİZİM GİBİ GARİPLAR BURDA TOPLANIYO DERTLERİNİ PAYLAŞIYO BÖYLE MÜKEMMEL İNSANLARI KARŞIMIZA ÇIKARIYO NE KA GÜZEL DE OLUYOHEY KADINLAR KULÜBÜ SANA ŞÜKÜRLER OLSUN SAG OL VAROLKİ BÖYLE ARKAADŞLIKLARIM OLDUGU İÇİN

BU ARADA BURADAN BAHSETTİM GÜNLÜKÇÜM ARKADAŞLARA BENLE DALGA GEÇTİLER YASİN HANİ TOPLUYODUMYA 500 BEBEKLERİM İÇİN AMAN DEDİLER YALAN DERLER YAZARLAR OKUDUK DERLER DEDİLER NERDEN BİLİCEKSİNKİ DOGRU DEDİKLERİNİ DEDİLER BENDE YAPMAZLAR ONLAR NE ACILAR ÇEKTİGİMİ NE ÇİLELER ÇEKTİGİMİ BİLİYOLAR DEDİM ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUNKİ ONLAR SAYESİNDE ŞUAN YASİNLERİM 872 TANE OLDU DAHADA GELİYO 1000 OLUCAK BU GİDİŞLE İŞŞALAH DAHA 4 YERDEN HABER BEKLİYORUM AH GÜNLÜKÇÜM KESİN 1000 OLDU AMA SAYILARI DAHA BELLİ DEGİL O MUBAREK TOPRAKLARDA DUALANICAK İŞŞALAH RABBİM BİR DAHA EVLATLARIMIZ ACISINI İŞŞALLAH GÖSTERMESİN GÜNLÜKÇÜM NE ACI BİLİYOMUSUN YOLUN YARISINA GELİPTE DEVAMINI GETİREMEMEKHER ZAMAN O HASTANEDEN ELLERİNİN BOŞ ÇIKMASI VE HER SEFERİNDE EY KOCA HASTANE GENE ALDIN YAVRUMU ELİMDEN DEMEK NE KADAR ACI BİLEMEZSİN GÜNLÜKÇÜMİÇİM ACIYO CANIMDA YANIYO NASIL YAPICAM NASIL ATLATICAM BU SÜRECİ BİLEMİYORUMRABBİM YARDIMCIM OLSUN İŞŞALLAH 12 EYLÜLDE RANDEVU ALDIM ÇAPAYA GENETİK TESLERİ İÇİN EŞİMLE GİDİCEZ İŞŞALLAH KÖTÜ SONUŞLAR ÇIKMAZ UMUYORUM TEK TEMENNİM BİR EVLAT SAGLIKLI SAATLİ EŞİMİ BİR BABA YAPIYIM DAHA NE İSTERİMKİ EŞİME DEMEK İSTERDİM BAK CANIM BU SEFER BAŞARDIM AL YAVRUMUZ NE GÜZEL HAYALİ BİLE GÜZEL ACABA ANNE OLURMUYUM NE DERSİN :?????ODA BABA İNSANLARA İMRENEREK BAKMAK İSTEMİYORUM MİLLETİN BANA ACIMASINI HELEKİ HİÇ İSTEMİYORUM NEDEN BU KADAR ACIMASIZ OLUYO İNSANLAR GÜNLÜKÇÜM SÖYLE ONLARA CANIMI YAKMASINLAR BEBEKLERİMİN ÖLDÜKLERİNİ HATIRLATMASINLAR İÇİMİN YARASINI DEŞMESİNLER İNAN YARAM DEŞİLİNCE VARYA İÇİM ACIYO HİÇ BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM NEDENSE NEDENNNNNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…