icim aciyo
bitkinim yorgunum mucadeleye halim kalmadi artik
insan canindan cok sevdigi birini kaybetmemek icin ne kadar aci ceker benim kalbimi sokuyorlar
aglamak aglamak sonrada bu kotu kabustan uyanmak
Allahım Sen Bana Sabır İhsan Eyle Yarabbim.. Ben İş Diyorum Babam Tatil Diyor Ve Beni Bodrum Tatiliyle Kandırmaya Çalışıyor, Tatilden Geldikten Sonra Ne Olucak Peki Bu Sefer Neresi Dicek? Nedir Bu Babamın Çalışma Tatil Yapalım Gezelim İsteği Yaa Anlayabilmiş Çözebilmiş Değilim.. BEN DAHA EMEKLİ OLMADIM BABA DUY ARTIK BENİ :84:
dün beni aramıştı. açmadım bende kapattım telefonumu. sonra sesli mesaj bırakmış sabah gördüm dinledim. her zamanki şeyler işte. ama özlemişim sesini. kaydettim mesajı sırf sesini duyabilmek için.
neyse.. yarın tatile çıkabiliriz. gerçi eylülün ortasına geldik daha yeni çıkıcaz tatile. ama çok ihtiyacım var. umarım bi aksilik olmazda gideriz.
merhaba günlükçüm şeffaf oda ne oliyiki bir bana dermi acebe bu oylamada bende verdim şekerim ne etcen iyi bişeyse benide katın ilk sıraya 1 yapın beni birinci ay ne olur şimdiden gelen oylara teşekkür ederim elleriniz dert görmesin diyorum ve ben gidiyorumböyle bişeyden benim nedenb haberim yokbiri bana anlatsın nasıl oluyo bu kupa veriyomuusnuz mesela kazanana ben kendime şimdiden veriyim bariyaşasın günlükçüm buranında birincisi benim herkeze güzel bir gün diliyorum hepiciginizin nanaklarından öpüyorum
günnük dün siskomla üzdük biraz birbirimizi..
aslinda yaptigim nazdi yani hatta birazda abartilmis bir naz ama napim.. :26:
o da öyle tepki verince bende iyice astim suratimi.. :105:
ben ona küstüm dedim o bana küstüm sana dedi ama küsmedik..
artik bir seyler belli olsun, bende rahat etmek istiyorum, belki de bundandir bütün hircinliklarim..
en iyisi ben bu konuyu tekrar konusayim onunla..
26 yasindayiz günnük cocuk degiliz ki..
neyse ben biraz forumda turlayayim sonra okula gidicem..
çocukluğumu özledim günlük herşey daha kolay daha iyiydi sanki o zamanlar. çevrendeki insanları kendin gibi bildiğin zamanlardı... insan büyüdükçe dostum, akrabam dediği en yakınlarından gördükleri duydukları karşısında kırgınlıklar yaşıyor. o saatten sonra da istesen de eskisi gibi olamıyorsun. sevincini paylaştığında mutlu, üzüntünü paylaştığında destek olacaklarını düşünüyorsun. ancak zor olan mutsuzluğu değil, mutluluğu paylaşabilmekmiş günlükcan.
meğerse mutsuzluklarla mutlu olmak daha kolaymış. mutlulukları kıskanmadan, hasetlik etmeden paylaşmak en zor zaanatmiş. kimse kimsenin halinden anlamazmış. içinize ne gözyaşları akıttığınızdan, ne acılar çektiğinizi bilmeden ileri geri konuşmak en kolayıymış demek ki... bir zamanlar dostum dediğiniz, en yakınınız bildikleriniz zamanla yabancı oluyormuş.
yine de herşey olacağına varıyor herkes hakkettiğini yaşıyor demek ki...
özlemişim be günlük..iş,güç,koşturmaca,askerlik,ardından ayrılık acısı derken hiç girip yazamadım...bi ara hep kkdaydım,rahatça nete girebileceğim bi işim olsa hep yazarım diye düşünürdüm.
şimdi o iş var,ama ben kötüyüm...askerliği bitirdik yine aynı şeyler.ayrıntılı yazıcam sonra günnük.. :87:
biraz dolanıyım gelirimm
benim bu özel günlerden çektigim nedir biri bana söylesin 12 ay var 12sndede bişey çıkıyo mutlaka ömrüm para biriktirmekle mi geçicek ya :84: şmdide arkadaşımın sevgilisiyle 8. yıl kutlaması var :2: başbaşa kutlasalar nede güzel olurdu param cebimde kalırdı yada şöyle ucuz bi yere gidelim param yok ya :95: pofff bu yaşta çöktüm anlıcigin
bugün bi ajansa kaydoldum stand işleri falan nasılsa sevgili haftasnu çalışıyo dşarı çıkmıyorum bari para kazanıyım :82: ekim arkadaşımn dogm gnü kesn yne çıkalm dicek kasım bizim yıldnümümüz işin özeti para lazım
bu durumdan henüz annemin ve sevgilimn haberi yok tabisi ne gerek var dicekler ama çok gerek var okul başlamadan azda olsa kazanıyım bişeyler çalıştıgım gün kadar sigortada ödencekmiş bakalım kaç gün dayanabilcem
Günlük şu anda çok mutluyum maşallah maşallah
İş için sonuç bekliydum ya onun ilk aşamasını atlatmışım haftaya ikinci aşama vaaar çook dua et bana nolur bu iş olsun 3 yıldır işsizim noluuurrr..
Allahım inşallah yanımda ol yardımcım ol. Seneye de mutlu yuvamızı kuralım inşallah..
Anne sana ihtiyacım var.Tamam kızgınsın bana ölmem için beddualar ediyorsun belkide ama sevdim napayım anne.Sevmek suç mu?Oğlum uyuyo ve evde yapayalnızım şuan.Kapımı elektirkçi birde arada su okumaya gelenler çalıynun dışında kimsem yok konuşcak.Ne vardı sanki lucası sevebilseydin.Anne biz sevgimiz adına bir battaniye üstünde başladık bu hayata şimdi herşeyimiz var.Tanrım bize yardım etti.Anne biz kötü bişey yapmadık.Senin istediklerini yapsaydım şuan dayak yiyen işkenceye maruz biriolarak yaşamaya devam etcektim.Ama dünyaya bir kere geliyo insan.Eğer onla kalsaydım hayatım kolay olcaktı fakat mutsuz olcaktım ömür boyu.Nolur anla beni anne.Annemmmmmmmm seni çok özledim.Kokunu özledim,bana sarılmanı,ben ağlarken benle beraber ağlayıp sonra hadi kes tamam bitti dışarı çıkalım demeni özledim.Yorgunum anne çok bitkinim.Sanki ölcem.Denizim oğlum ve sen.Yüreğimi yakan iki hasret ve sonsuza kadarda sanırım öyleolcak.Umudum yok gücüm yok.Anne beni sevdiğini söyle uzaktan kmler ötesinden sesini duyarım ben.Ağlamaktan yazamıyorum tanrım bu eziyet bitsin artık.Güneş benim içinde doğsun artıkkkkkkkkkkk.ANNE SENİÇOK SEVİYORUMMMM.Denizim oğlumm canımı yakan ateş senide çok seviyorum bitanem.Tanrım yardım et kafayı yiycem ben.Bakmam gereken küçük bir meleğim var onun için güçlü olmalıyım nolur yardım et jesus.
Şu an ne halde olduğumu, ne yapmak istediğimi ben de bilmiyorum
Kötüyüm...Bıraksam kendimi bu duygulara kaybolacağım...
Yutacak beni karanlığım...
İçimdeki sıkıntılar yetmezmiş gibi...Bir işe yaramadığımın farkında değilmişim gibi neden sahte gülücükler altında bana bunu hatırlatıyorlar ki...
Olmadı işte olmadı...Atanamadım,başaramadım,oturucam evde bir yıl daha kaç kere söylemeliyim bunu...
Gözyaşlarım bile kurudu artık...
Olmadı...
Motordan kalmışım. Olacak iş mi bu ya valla billa deliricimmmm Ben dilciyim kardeş ilk başta bi bayan. Matematikle onla bunla ilgim alakam yokken bu motoru ne yapcam. 22 ekime nasıl gelcem buraya on gün sonra tekrar gelicem zaten offf püfff boşuna sıkıntıı Kendim yarattım gerçi kendim kaşındım ama biliyordum zaten geçemeyeceğimi neyse boşverelim
Bütün evi temizledim annem yorulmasın diye ama belim ve boynum tutuldu şu an hareketsiz haldeyim yani Tek iyi olan şey aşkım o da arkadaşlarıyla birlikte offf offf. Kaçırcam onu arkadaşlarının yanından almasınlar benden fazla vakit geçirmesinler onlaa:84:
Naber tatlım,bir sabah bir akşam uğruyorum sana iyide oluyor, içimdekileri tam anlamıyla sana dökmesemde sevdim seni merak etme bundan böyle sık uğramaya çalışıcam gezmekten fırsat bulursa tabi ben gibi gezentrik : ))
Günlük!
Yabancı sesleri, gurbetimi özlüyorum.Asla bir yerde barınamayan, asla ehlileştirilemeyen atlar gibiyim.Özgürlüğün kokusu ciğerlerime doldukça siyah yelelerim uçuşarak rüzgara karşı koştuğum günleri özlüyorum.Allahım! bana güç ve sabır ihsan eyle! bana zincirlerimi sevmeyi öğret yarabbim! Amin!
Merak ediyorum günlük diyince insanlar ne anlıyor !
Günlük kişiye özeldir başkası okumaz burada böyle bir ortam yarattık ama nedense son trend günlükte alıntı ile hal hatır sormalar ne yapacağız biz ?