Popüler Konu Sevgili günlük...

1 senedir çektiğim eziyetler, babamla olan çatışmalarımız bitiyor sanırım. Kaydımı yeniliyorum, kalıcak yerim hazır bavulumu toplayıp gitmek kaldı sadece. Okul yolu düz gider hadi bakalım. Allah yüzümü kara çıkarmasın.

gece nasıl uyuduysam boynum tutulmuş resmen :/ rüyamdada saçma sapan şeyler gördüm :119: ayrıldığımızdan bu yana onu hiç görmedim rüyamda :26: bugün ayrılalı 1. haftamız. zaman nasılda çabuk geçti, şaşırdım. eskisi gibi ağlamadım zırlamadım ara sıra gözlerim doluyor ama o kadar da olur. o da ilk defa bu ayrılıkta bu kadar az aradı. hergün arıyor ama önceden daha sık araradı sanki. değişmiş bu çocuk. bugünde içimden bir ses aramıycak diyor.
aramasın zaten, telefonu açmıycak olmakta zorlanıyorum artık ben daha ayrılığa inanamadım galiba. hep ayrıldığımız için hangisi gerçek anlayamıyorum hala bu zamana kadar ki en uzun ayrılığımız 1 ay olmuştu. ama sonra barıştık bir şekilde. bu ayrılıkta 1 aydan sonra gerçeklik kazanıcak galiba.
hakkımda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Cok huzursuz uyandim bugun
keyfim yok hic:97: Mucize olsada moralim duzelse mutlu olsam ne olur sanki
Allaha yalvariyorum yok mu baska yolu ne yapayim allahim

Sali gunu icin doktordan rendavu aldim
Ama sekreter beni anlamadi muhayeneye mi geliceksiniz diyor hayir diyorum:26:
Yani ben zaten muayene oldum bana yapilmasi gereken soylendi onu yaptirmak icin gelicem diyorum
Tmam iste diyor ya diyorum ki hayir ben neyim var bakilmayacak olan sey cozulucek:44:
tamam iste muayene oluyor diyo ben mi salagim anlamadim ki
gene muayene dedi tamam dedim ne yapayim gidince doktora anlatirim derdimi

Dün gece pijama aldım çok tatlıı hem de 3 taneeeeeee
Annem kızıyo gerçi alıyosun alıyosun giymiyosun hiçbirini diye ama napim dayanamadım çok tatlıydı hepsii Pazara kadar gelse bari de gitmeden götürsem cicilerimi
Aşkım yine yollarda bindi 2 de bakalım 6 7 saat sonra evde ohh..10 gün sonra görcem aşkımıııı yuppiiiiiiiii

Günlüktoşşşş bugün neler oldu bilsen
Sabah uykumun en tatlı yerinde komşu aradı beni.
Kızına bi tahlil yapılması gerekiyomuş onu götürüversene hastaneye dedi.
Ben de gittim bi hayrım dokunsun diye.
Ama küçük kuzenim de bizdeydi,akşamdan çağırmıştım.Yalnız bırakamadım onu da götürdüm.
Yanımda 2 çocuk bir de ben tin tin gittik.
Hastaneye gelince bir de ne görelim.Kuzenim telefonunu minibüste düşürmüş
Ya 10 yaşındaki çocuğun eline telefon verirsen böyle olur iştee
Hastane işleriyle mi uğraşçaz telefon mu arıcaz neyse sonra aradık kuzenimin numarasını
Bir kadın açtı,meğersem kadın bulmuş telefonu,yaşadığı yeri de söyledi.
Hastanede işimiz bitince gittik aldık.Bu zamanda böyle insanlara az rastlanır günlükçüğüm şanslıymışız valla
Öyle işte bugün sıkıcı hayatım için ufak bir hareketlilik sayılabilecek bir olay yaşadım.
Sonrası da hep aynı biliyorsun.
Hep hayaller ve sonunda hüsranlar
Artık hayal kurmayacağım.

ne zaman ağlamaya ihtiyacım olsa kendime ağlanacak bir film bulur izlerim hep.
bugünde aynısı oldu. baktım ağlayamıyorum ama ağlamaya ihtiyacım var. açtım babam ve oğlumun son kısmını başladım ağlamaya ağladığım çok film olmuştur ama bu filmin yeri apaydı bende. hiç ağlayasım yokken bile izleyip ağlayabilirim sanırım. ohh ağladım rahatladım buz gibiydi içim, geçti artık.

tuhaf olay ; beni üzen sen teselli veren sen !
kurtulmayada çaban yok. neyinim ben, neden ben ?
kaçıp gitsem uzaklara bilirim beni bulur.
ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur.

Son düzenleme:
selam günlük

kendimi çok yalnız hissediyorum.
şu an yorgun ve uykusuzum
dgs yi kazanamamışım malesef ne güzel ailemden uzak kalıcaktım
umarım
teime bu sene kimse gelmez
günlük her akşam dua edicem
rabbim hayırlısını verdsin ama gelmesin yerime kimse
seneye bu gidişle özele başvurucam zor ama napıyım belki maaşı daha iyidir
ama dgs yi çalışıcam kararlıyım

Bugün nasılım biliyo musun?

suanda bi yerlere yazmazsam çatlıcam..
insanlara yardımcı olmak ve bazı kişilerin bunu dalgaya alması sinirimi bozdu...
cevap vermedim vermek istemedim kale almadım...
versemiydim diye düşünüyorummm sonra amaaan boşver diyorum
ayhhh neyse ben işime bakayım :82:

offf günlük ya koca yaz nasıl bitti

iki hafta sonra okullarda başlayacak,tatilde bitti,deniz de,güneş de,kumda..

artık hava soğuk,artık güneş geç doğacak,artık erken evde olmak zorunda olacağız,yine dersler,sinir,stres,yine sabahın köründe uyanacağız..
offfffffff

Selam günlük ya birkaç saat önce bi girdim ancak geçmişi okuyabildim,bir şey yazamadım. Evde temizlik var ara verince yazıyım dedim. Neler oldu bi bilsen. En son demiştim ya aşkım gelecek diye. Geldi ve hemen o gece gidecekti. Ne oldu biliyo musun? Annemler benim de gitmeme izin verdi. Annem dedi ki evlenince orada yaşayacaksınız gidin bi ev bakın,eşya olayını falan nasıl yapacaksınız nasıl gidecek adaya falan bi araştırın dedi. Apar topar hazırlandım ve gittik. Ama nasıl mutlu oldum anlatamam. Önce Balıkesir'e gittik. İl Mem'de giriş yaptırdı nişanlım. Nasıl özendim günlük ya. Ben de atansaydım ben de yaptıracaktım. Herkes sordu zaten orada siz de atandınız mı diye Neyse orada işimiz çabuk bitti. Marmara adasına geçmemiz için önce Erdek'e gitmemiz gerekiyomuş. Erdek arabasının saati geç diye önce Bandırma'ya gittik oradan da şans eseri başka bir otobüsle Erdek'e geçtik. Geldik iskeleye. Adaya gitcez ya geminin saatlerini öyle bi ayarlamışlar ki gitsem dönemiyorum falan. Ben yıkıldım tabi. Çünkü hemen akşam yola çıkıcam diye söz vermiştim anneme. Ne yapalım ne edelim derken annemi arayıp soruyum dedim. Ulaşamadım aksi gibi. Sonuç olarak daha adaya ulaşamadan geri dönmeye karar verdim. Gittik terminale. Aşkımın gemiye yetişmesi gerekiyodu. Beni bırakacaktı. Öyle moralimiz bozuldu ki günlük ben ağladım o da ağladı. Ama mecburen bırakıp gitti beni. Gitti ama habire arıyo annene ulaştın mı gelsen mi falan diye Neyse annem aradı dedim böyle böyle oldu ben dönüyorum. Annem e gitseydin ya sen de dedi Ben tabi şok... Ciddi misin falan derken geminin kalkmasına 5 dk kala annem git yetiş dedi. Ben direk terminalden çıktım koşa koşa iskeleye gittim. Bi gittim gemi beni bekliyo aşkım da orada. Neyse yetiştim. Bindik gittik. Adaya gittik gayet güzel tatil yeri zaten. Yerleşim hep denizin kıyısında. Nereye baksan denizi görüyosun yani harika İnsan doğu görevi olduğunu düşününce böyle doğuya can kurban diyo Neyse adaya gittik daha kıyıya ayağımızı basar basmaz herkes yardımcı olmaya çalıştı. O kadar sıcak insanlar var ki günlük görmen lazım. Mesai saati bitmeden milli eğitime gitmemiz lazımdı. Gittik hemencecik işimizi hallettiler sağolsunlar. Sonra okula gittik okulun binası tarihi ama gayet güzel gözüküyo. O da deniz manzaralı zaten Küçük ve biraz bakımsız ama yeni müdürün güzel projeleri var. Okula uzun süredir öğretmen atanmıyomuş o yüzden gelen öğretmeni memnun etmek için her şeyi yapıyolar. Bi tane daha edebiyatçı lazım dedi müdür E ben de beni alabilirsiniz dedim Müdür hemen olur çok da güzel olur dedi. Ama biz daha evlenmedik nişanlıyız dedim. Bizi hemen evlendirmeye karar verdiler Neyse ki erteledik hala nişanlıyım günlük Sonra müdürle çıktık aşkıma ev aramaya. Zaten dedim ya herkes yardımcı oluyo diye ev bulmakta hiç zorlanmadık. Biz evlenene kadar eşyalı bi evde kalacak aşkım. Evi de öyle güzel ki... Sahil kenarında ahşap müstakil bi ev. İçinde ihtiyacı olabilecek her eşya var. Aşkım sırf balkonu için evi tuttu desem yeridir Tam keyif evi mis gibi Neyse evi tuttuk ama o akşam bizi pansiyonda misafir ettiler sağolsunlar. Bu arada adayı da gezdik bi yerde yemek yedik. Lokantanın sahibi bayan bizimle epey muhabbet etti. Tutturdu yapın nikahı sen de gel diye Ailen izin vermezse ben de kalırsın senin yaşında kızım var benim diyo. Dedim şimdilik gitmem lazım Lokantanın sahibi yemek boyunca bizi birileriyle tanıştırdı belediye başkanının karısına kadar tanıştık o da her konuda yardımcı olurum dedi sağolsun. Neyse o gün orda kaldık. Ertesi gün sabah erkenden gemiyle Erdek'e geçtik. 2-3 gibi otobüsüm vardı. O saate kadar gezdik. Bi çay bahçesinde kahvaltı ettik. Deniz kenarında öyle güzel bi yerdi ki epey oturduk orda. Aşkım düğünü burada yapalım ne güzel olur dedi Neyse Erdek'te baya bi gezdik çok güzel bi yer gerçekten. Sonra orada birkaç mobilya mağazasına gittik eşya baktık. Baya güzel şeyler var,taksit imkanı da var adaya da götürüyolarmış eşyaları ona baya sevindik. Sonra kuyumcuya gittik aşkım hesap açtırıp altın alacak düğün için. Onu konuştuk. Bi set beğendim 4 milyar dedi yok artık dedim Kimseyi zorlamak istemiyorum günlük makul şeyler alıcam mümkün olduğunca. Neyse vakit geldi aşkımla vedalaştım ve otobüse bindim. Yalova'ya kadar otobüsle gelip ordan feribotla İstanbul'a geçtim. 2 günde gördüğüm denizi hiçbirzaman görmemişimdir herhalde Böyle işte günlük şu geçirdiğim rüya gibi iki gün o kadar iyi geldi ki... Çok mutluydum. Gerçekten tatilin bi anlamı oldu benim için.

Bu arada nişanlıma kalsa hemen evlenmemizi ve benim onun yanına gitmemi istiyo. Ancak hiç hazırlığımız yok. Sömestr tatilinde evleniriz dediğim için biraz kızıyo ama doğrusu bu. Yani anlayacağın yakında evleniyorum günlük. Atansam da atanmasam da evleniyorum. Tatile kadar ücretli öğretmenlik yapıp çeyizimdeki eksikleri tamamlıcam ve para biriktircem. Her şey yoluna giricek,o adada mutlu mesut yaşıcaz inşallah aşkımla

Çok konuştum gidip temizlik yapıyım yine gelirim.

Güzel bir gün geçirmeyi özlemişiiiiiimmm...
Canım dostum ne de iyi geldi bana...Seviyorum bu kızı yaa...
Bugün gezdik tozduk ve bol bol fotoğraf çektirdik.
Her seferinde foto çekinelim diye tutturan benkeennn ve kankim de itiraz edenkeeennn... Bu kez hiç itiraz etmedi. Tabi bu da benim işime geldi.
Epeydir planladığımız kuaför işini de hallettik.
Uzun saçlarıma kıyamadım uçlarını aldırdım ve kat attrıdım sadece ama o bile iyi geldi hafifledim resmen.
E tabi kadınlar depresyondaysa saçıyla oynar ya. Şarttı benim için.
Bu arada kuafördeyken bir gelinle karşılaştık, damadını bekliyordu...
Tebrik edip konuşurken bir baktım adımızı ayakkabısının altına yazdırıyoruz:90:
Ne ara oldu nasıl oldu anlamadım. Baya silinecek yerlere yazdı üstelik.
Beliki silinir de evlenirim ben de belli mi olur

selam günlükkk

hem seni hem de günlükdaşlarımı özlemişimmm

hepinize selamlar sevgiler kızlar...

neden bu kadar mükemmelliyetçi bi insanımki günlük bu insanda sinirlilik yapıyormuş, gerçekten öyle bunun üstüne bide dürtü kontrol bozukluğu çıktı
ben bu mükemmelliyetçilik yüzünden hayatım boyunca mutlu olamam ozaman:18: aslında çokta sayılmam ama bazen birşeylerin harika olmasını en iyi olmasını istiyorum... iyi olmayınca üzülüp dert ediyorum sinirleniyorum napıcam ben yaaaaa
neyse günlük birazda iyi şeylerden bahsedelim bugün bütün günüm kuaförde geçti, bakımlarımı yaptırdım okula hazırım, koca bir seneye hazırım sankimmm:26:
bide kursa yazılırsam tam süper olcak, ha bide bu mükemmelliyetçilik sorunumla ilgili kitap almalıyım... bugünde böyleydi günlükçüüüm sonra görüşürz

Oooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffff .............????!!!!!!
Ooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!???????,,,,,,,!!!

Günlükcüm noluuuurrrr artık biraz net bir insan olayım o konuda yaaa... ((((

Çooooookkkkkk sıkıldııımmmm.! ((((((

Şimdi yine kafam allak bullak. ((

İstediğim insan o değil, DEĞİL, değil, DEĞİİİİLLLL!!!

Devam etmemem gerekiyor bu nedenle. ((

Biliyorum ama... Üüüüüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffff!!!! ??????? ((((

Okul 19unda açılıyor.

Derslerime odaklı, huzurlu bir dönem olsun diye çok dualar ediyorum.

Her şey çok belirsiz. ((( Arkadaşımla olan durumumuz da kafamı kurcalıyor.

Hem de cidden rahatsız edici bir şekilde kurcalıyor. (((((((((

Bana birtakım yenilikler gerekiyor bu hayatta. (((((

Aklımda bazı fikirler oluştu oluşmasına da, tedirginliğimi atamıyorum üzerimden. (((((

Bu gece çok tuhaf hissediyorum kendimi.

Kötü değilim, iyi de değil gibiyimmm. Çok garip, çok. (((((

Amaaa çıkacağım etrafımı saran tüm bu saçmalıkların içinden.

Az sabır, az zaman... ))))

artık nasıl olduğumu ben bile bilmiyorum.
öyle bir haldeyim ki kendi kendime bile rol yapıyormuşum gibi geliyor.
hangi duygum gerçek hangi duyguyu yaşayoyorum anlayamıyorum artık
hayatımda birşeyler oluyor ama bunlar benim seçtiğim, istediğim şeyler değil.
geleceğe umutla bakıyorum evet ama şuanımda aynı umut yok.
bi kitap okumaya başladım düşünce gücüyle ilgili. kitabın bitimindeki ruh halimi merak ediyorum
artık birşeyler değişsin istiyorum.
önce kendim değişmeliyim dimi birşeylerin değişmesi için ?
değişime kendimden başlamam gerek.
gerçi kolay bi hayatı da sevdiğim söylenemez ama ben acımı bile layıkıyla yaşayamıyorum.
bazen sırf bunun için ona olan sevgimden şüphe ediyorum ama öylede çok seviyorum ki biliyorum bunu :44:
hep kendimi meşgul edecek birşeylere ihtiyacım varmış gibi hissediyorum.
ve anneanneme çok ihtiyaç duyuyorum :/
dün ilk defa o ölmemiş gibi hissettim ama yok işte.
üstelik dedem yokluğunu doldurmak için harekete geçti bile.
gördün mü günlük hayat herkesi ne kadar da kolay unutturuyor ?
ben bile unuttum belki bazı şeyleri.
ama duyduğum özlem geçmiyor işte. hem anneanne mi hemde onu çok ama çok özledim

yattım bi sağa döndüm bi sola....ama nafile bir türlü gevşeyemedim....uyuyamadım..

sevgili günlük içimdeki krku gittikçe büyümeye başladı.. tedavi sürecinde olmak ne zormuş....o iğneleri göbeğine yapmak ne zormuşşş..

ne zormuş hayat..bazen kendimizi kandırdığımızı düşünür oldum..hayat her tokat atışında bir şey olmamış gibi yerden kalkmak ne zormuş..

şu an hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..sonra bir an kendime gelip ağlamanın aslında hiçbir işe yaramadığını hatırlıyorum...

zorlanıyorum hayat çok zorlanıyorum...üzüntümü sıkıntımı korkularımı kimse lere belli etmemeye çalışmaktan çok yoruldum...çoookkk yalnızım çookkkk

kafamdaki soru işaretlerini geçiştirmeye çalışıyorum zorlanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…