Selam günlük ya birkaç saat önce bi girdim ancak geçmişi okuyabildim,bir şey yazamadım. Evde temizlik var ara verince yazıyım dedim. Neler oldu bi bilsen. En son demiştim ya aşkım gelecek diye. Geldi ve hemen o gece gidecekti. Ne oldu biliyo musun? Annemler benim de gitmeme izin verdi. Annem dedi ki evlenince orada yaşayacaksınız gidin bi ev bakın,eşya olayını falan nasıl yapacaksınız nasıl gidecek adaya falan bi araştırın dedi. Apar topar hazırlandım ve gittik. Ama nasıl mutlu oldum anlatamam. Önce Balıkesir'e gittik. İl Mem'de giriş yaptırdı nişanlım. Nasıl özendim günlük ya. Ben de atansaydım ben de yaptıracaktım. Herkes sordu zaten orada siz de atandınız mı diye
Neyse orada işimiz çabuk bitti. Marmara adasına geçmemiz için önce Erdek'e gitmemiz gerekiyomuş. Erdek arabasının saati geç diye önce Bandırma'ya gittik oradan da şans eseri başka bir otobüsle Erdek'e geçtik. Geldik iskeleye. Adaya gitcez ya geminin saatlerini öyle bi ayarlamışlar ki gitsem dönemiyorum falan. Ben yıkıldım tabi. Çünkü hemen akşam yola çıkıcam diye söz vermiştim anneme. Ne yapalım ne edelim derken annemi arayıp soruyum dedim. Ulaşamadım aksi gibi. Sonuç olarak daha adaya ulaşamadan geri dönmeye karar verdim. Gittik terminale. Aşkımın gemiye yetişmesi gerekiyodu. Beni bırakacaktı. Öyle moralimiz bozuldu ki günlük ben ağladım o da ağladı. Ama mecburen bırakıp gitti beni. Gitti ama habire arıyo annene ulaştın mı gelsen mi falan diye
Neyse annem aradı dedim böyle böyle oldu ben dönüyorum. Annem e gitseydin ya sen de dedi
Ben tabi şok... Ciddi misin falan derken geminin kalkmasına 5 dk kala annem git yetiş dedi. Ben direk terminalden çıktım koşa koşa iskeleye gittim. Bi gittim gemi beni bekliyo aşkım da orada. Neyse yetiştim. Bindik gittik. Adaya gittik gayet güzel tatil yeri zaten. Yerleşim hep denizin kıyısında. Nereye baksan denizi görüyosun yani harika
İnsan doğu görevi olduğunu düşününce böyle doğuya can kurban diyo
Neyse adaya gittik daha kıyıya ayağımızı basar basmaz herkes yardımcı olmaya çalıştı. O kadar sıcak insanlar var ki günlük görmen lazım. Mesai saati bitmeden milli eğitime gitmemiz lazımdı. Gittik hemencecik işimizi hallettiler sağolsunlar. Sonra okula gittik okulun binası tarihi ama gayet güzel gözüküyo. O da deniz manzaralı zaten
Küçük ve biraz bakımsız ama yeni müdürün güzel projeleri var. Okula uzun süredir öğretmen atanmıyomuş o yüzden gelen öğretmeni memnun etmek için her şeyi yapıyolar. Bi tane daha edebiyatçı lazım dedi müdür
E ben de beni alabilirsiniz dedim
Müdür hemen olur çok da güzel olur dedi. Ama biz daha evlenmedik nişanlıyız dedim. Bizi hemen evlendirmeye karar verdiler
Neyse ki erteledik hala nişanlıyım günlük
Sonra müdürle çıktık aşkıma ev aramaya. Zaten dedim ya herkes yardımcı oluyo diye ev bulmakta hiç zorlanmadık. Biz evlenene kadar eşyalı bi evde kalacak aşkım. Evi de öyle güzel ki... Sahil kenarında ahşap müstakil bi ev. İçinde ihtiyacı olabilecek her eşya var. Aşkım sırf balkonu için evi tuttu desem yeridir
Tam keyif evi mis gibi
Neyse evi tuttuk ama o akşam bizi pansiyonda misafir ettiler sağolsunlar. Bu arada adayı da gezdik bi yerde yemek yedik. Lokantanın sahibi bayan bizimle epey muhabbet etti. Tutturdu yapın nikahı sen de gel diye
Ailen izin vermezse ben de kalırsın senin yaşında kızım var benim diyo. Dedim şimdilik gitmem lazım
Lokantanın sahibi yemek boyunca bizi birileriyle tanıştırdı belediye başkanının karısına kadar tanıştık o da her konuda yardımcı olurum dedi sağolsun. Neyse o gün orda kaldık. Ertesi gün sabah erkenden gemiyle Erdek'e geçtik. 2-3 gibi otobüsüm vardı. O saate kadar gezdik. Bi çay bahçesinde kahvaltı ettik. Deniz kenarında öyle güzel bi yerdi ki epey oturduk orda. Aşkım düğünü burada yapalım ne güzel olur dedi
Neyse Erdek'te baya bi gezdik çok güzel bi yer gerçekten. Sonra orada birkaç mobilya mağazasına gittik eşya baktık. Baya güzel şeyler var,taksit imkanı da var adaya da götürüyolarmış eşyaları ona baya sevindik. Sonra kuyumcuya gittik aşkım hesap açtırıp altın alacak düğün için. Onu konuştuk. Bi set beğendim 4 milyar dedi yok artık dedim
Kimseyi zorlamak istemiyorum günlük makul şeyler alıcam mümkün olduğunca. Neyse vakit geldi aşkımla vedalaştım ve otobüse bindim. Yalova'ya kadar otobüsle gelip ordan feribotla İstanbul'a geçtim. 2 günde gördüğüm denizi hiçbirzaman görmemişimdir herhalde
Böyle işte günlük şu geçirdiğim rüya gibi iki gün o kadar iyi geldi ki... Çok mutluydum. Gerçekten tatilin bi anlamı oldu benim için.
Bu arada nişanlıma kalsa hemen evlenmemizi ve benim onun yanına gitmemi istiyo. Ancak hiç hazırlığımız yok. Sömestr tatilinde evleniriz dediğim için biraz kızıyo ama doğrusu bu. Yani anlayacağın yakında evleniyorum günlük. Atansam da atanmasam da evleniyorum. Tatile kadar ücretli öğretmenlik yapıp çeyizimdeki eksikleri tamamlıcam ve para biriktircem. Her şey yoluna giricek,o adada mutlu mesut yaşıcaz inşallah aşkımla
Çok konuştum gidip temizlik yapıyım yine gelirim.