Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükowski:80:
akşam iş çıkışı yine pastaneye uğradımgözüme ne kestirdiysem aldımpişmanmıyım?HAYIRsonra eve geldim,odamın klasik işlerini yaptım(kokular sıkmak,müzik açmak,cam açmak,renk değiştiren ışıklı lambamı yakmak,şööyle bir toz almak falan filan)odamı misler gibi yaptıktan sonra girdim duşa...bir güzel bıcı bıcı yaptım,ama april gibi küveti doldurup keyif yapamadım,hem laş banyo köpüklerimde yoktukaynaklı saçlarla banyo yapmak ayrı bir alem zatensonra saçıma kremlerle bakım paptım,serumlar sürdüm,özenle taradım ayyy şeker kız kendisonra afiyetle pastaneden aldıklarımı yedim üstümde bornoz yatak keyfi yaparakaldım bilgisayarımı geldim salona,annecik ve babacıkın yanında olmak istedim...az önce babam meyve hazırladı getirdi banaöyle seviyorumki onları,rabbime şükürler olsun.Allah onlara çok uzun ömürler versin.yaşarken kıymetini bilmemiz lazım sevdiklerimizin...ben sevgimi gösteren biriyimdir.sarılırım öperim,söylerim.sevgide cömertim.bu aşk hayatımdada böyle.ama bazen hata yaptığımı düşünüyorum.aile konusunda değil ama sevgiliye sevdiğini aşırı belli etme konusunda!
geçen gün kişisel bakım alış verişi yaptımmakyaj ürünü hariç her telden bişeyler aldım.ama en çokta hayatımın parfümünü bulmama sevindimnike'nin bi parfümünü aldım deodorantı ile birlikte(çifter çifter aldım bulamam bidaha belki diye)missssler gibiaman yarabbim işte aradığım koku bu dedim.bu yaşıma kadar envayi çeşit parfüm almışımdır,ama bitanesini bitirdiğimi hatırlamam.vermişimdir hep çevremdekilere.bu koku....nasıl diyim:97:şampuan gibi,ferahlık,mislik,temizlik hissi veriyo.miğdemi bulandırmıyo,kısacası aşırı memnun kaldımaslında bazen topik açmayı düşünüyorum ama,eski üyeliğimdeki açtığım ve çok sevilen ve çokta emek harcadığım makyaj topiğimin geyik topiğine kaldırılmasından sonra kk ya küstüm günlük...bunun kazen ağbi ile bir alakası yok,ama yöneticiler iyi seçilmelibaşkada bişey demiyorum
aprilimi tebrik ediyorum günlükcanım benim o,yolu açık olsun kardeşiminkankam bana özel mesaj atıyo msj sayını yükselt diye ama,eski tadım yok kk da,o yüzden iştirak edemiyorum konulara:44:bende istiyorum zevkli bi konu olsada mesaj yazsam diye:44:eski muhabbetlerimizi öyle özlüyorumki...çok farklıydı çoook.sanki kk ile büyüdüm.ne yazılar paylaştım,o sırada ne olaylar yaşadım.kk benim için çok farklı...ama ben yeni bi sayfa açtım,yeni nikim ile beraber.eski acı veriyo...sana bişey anlatıyımmı?bu gün rüyamda onu gördüm.ağlıyodu,yalvarıyodu...
dedimki ona;sen öyle yabancısınki bana,sanki hiç senle olmamışım=)bana acı acı baktı içi yanarcasına.bense gülüyodum=)uyandığımda içim hiç acımadı.güldüm=)hakikaten bi yabancıyı görmüş gibiydim.şimdi kalbimde bi başkası var.hayat çok tuhaf.zaman gerçekten en iyi ilaç.verdiğim karardan dolayı asla pişman değilim.hayatımda verdiğim en doğru karardı.amannn boşver,öyle işte=)
birazdan yatıcam ben.yatağımı çok seviyorum yayatağımda uyuduğum uykuyu hiç bi yerde uyuyamıyorumbirazdan yatıp güzel bir uyku çekiyim.çokta güzel yüyalay göliyim oluymu güynük:78:

Son düzenleme:
Burnunu çok seviyorum ya, yanımdayken akarsa ben siliim.

Lafa bak ya... İğrenç mi geldi sana?
Ama benim çok hoşuma gitti ve moralimi düzeltti bu cümlesi.

Çok şeker.

Aşkmla konuştum bana fotoğraflarını gösterdiiiiii kıskandımm çatladımmmmm
Uçaklarla çekilmiş son gün anısı diyeee ahh manyak sevgilim artık hayatın uçak olacakkk niye o sevdiğim gömleğinle çekildin ya hem de arkadaşlarınla ooff çıldıricimmm
Başım ağrıyo + belim + karnımm 3 lü ittifak kurdular bana regl olcam ya ahh geçsinnnn Ama yılmcam aslaa savaşcam onlarla ya da daha doğrusu daha çok ağrısın diye şu an kocaman tabak yoğurt ve cips yiyorum günlük ne yapalım bu da benim tezatlığım olsun

Selam günlük yine geldim. Kendimi harika hissediyorum neden acaba? Ya çok güzeldi günlük ya niye geldim ki buraya? Niye evli değiliz ki... Ya düşünüp duruyorum Allah'a binlerce kez şükürler olsun diyorum. Nişanlım neredeyse 6 senedir hayatımda ve onunla her şey o kadar güzel ki... Allahım bana bu güzelliği nasip etti ya ona binlerce kez şükürler olsun. Ağzım kulaklarımda bu aralar. Uçuyorum desem yeridir Hep evlilik planları yapıyoruz. Karşımda kararlı bi insan görmek çok güzel. Beni yanında isteyen biri olduğunu bilmek çok çok güzel. Sevmek, sevilmek çok güzel. Allahım nasip edecek,her şey çok güzel olacak günlük Neler yapacağım,kınam,nikahım,gelinliğim her şey aklımda. Sürekli düşünüyorum, hayaller kuruyorum. Olacak çok güzel olacak inşallah. Mutluluk o kadar da uzak değilmiş anladım ben Benim mutluluğum o biliyorum. Ve çok yakında nefesim kadar yakın olacak bana. 6 sene önce yüzümü güldürmeyi başaran adam günümü aydınlatacak her sabah. Böyle işte... Bundan sonra böyle günlük. Karamsarlık yok bundan sonra. Benden alınanları geri almaya karar verdiğimden beri kendimi harika hissediyorum. Bundan sonra da böyle olacak. Bu hayat benimse eğer ben de bunu istediğim gibi yaşıcam. Her şey çok güzel olacak

Ayy günlük depresif dönemlerimde arada bi'delirip beni kimse sevmiyooo zaten ühüüü diye trip atıyorum millete ama şükür sevenim çok. Ben olsam benle direk ilişkimi keserdim yahu kimse çekemez bendeki bu afra tafrayı ama seven seviyor n'aparsın ehe Bugün de o günlerden biriydi tuhaf şeyler yazmıştım merak edenler aramış. Tabii beni en çok sevindiren de O'nun meraktan 7-8 tane mesaj atmış olmasıydı :87: Seviyorum ben bu çocuğu yahu Azıcık ilgi göstermeliyim sanırsam aslında iyidik böyle ben kaçıyorum o kovalıyor :86: Ama ilgiyi hakediyor kesinlikle.. Bakalım.. Onun dışında bugün giyinip süslenip avmlerde salındım az biraz. Kendime yeni ciciler aldım bir de kuzenime en pahalısından bir saat beğenir muhtemelen zevklerimiz çok benziyor çünkü e paraya da kıydım mecbur beğenecek Şu an her şey yolunda tabii bir de tatil boyunca göremediğim arkadaşlarım var onları da çok özledim. Erken kalkma çilesi başlasa da onlarla her şey daha bi'çekilir her gün ayrı gırgır şamata oluveriyor. Onun dışında minik kuzenimi de özledim dünya güzeli resmen sapsarı saçları yeşil gözleri var bakmaya doyamıyor insan maşallah Yarın göreceğim kısmetse beni görünce direk boynuma sarılır zaten ben de ağlatırım severken :86: Arada da bebefonu saklayıp ağlıyor galiba diyip odasına gidip uyandırıyorum :86: Ay ne fenayım ama o da bu kadar tatlı olmasaydı n'apalım Şimdi filmlerimle başbaşa bırak beni pıliiiz ardarda 3-4 film izleyesim var da o kadar boş vaktim yok n'aparsın hadi başbaş

Seni sevmeyi agir oduyorum yildiz guzel demis
Hakediyomuyum gercekten bu hisleri bu mutsuzlugu huzursuzlugu
haketmiyorum ben diye isyan etmek aptallik mi niye yasiyorum bunlari o zaman
cok mu dramatize ediyorum yoksa serselige mi vurmali isi ne dersin

Insanin cani ne kadar yanar gunluk bi insan bi insani ne kadar sevebilir ki bu kadar canindan nasil sever
bu kadar kalbi olucak kadar nasil sever tapicak kadar kendini bitiricek kadar sever mi seviyo iste
ugrunda olucek kadar cani olucak kadar her hatasiyla herseyiyle gozunu kor edip bu kadar sevebilir
Karsimdakini hic sorgulamadan herseyi hice sayip dunyaya onun icin gelmis gibi cani gibi anca bu kadar..!

Cok karisigim cok hemde kahretsinki tek bildigim onu cok sevdigim..
hayat bana surprizler hazirlama artik rahat birak beni rahat birak..
Dusunmek istemiyorum yorgunum bitkinim anlasana artik biraksana beni ne halim varsa goreyim
Birak sevdigimle beni ugrasma bizimle surekli yeni bisey cikarma karsima sevdigimi istiyorum sadece sevmek onla olmak
yeni bi hayat yeni bi sehir yeni bi dunya sadece onunla...

Gidersen biterim ama gitme demeye gucum yok savasmak icin hazirim ama gucsuzum nedense kal sadece kal...

bağırsam avazım çıktığı kadar ya da sussam...
nefret etsem ya da çoook sevsem...
gitmek için her yolu denesem ya da olduğum yerde kalakalsam...
taksam elalemin boş sözlerini ya da umursamasam...
uyku ve uyanıklık arasında geçecek üç günüm var neticede...
dün, bugün ve yarın...
dün geride kaldı...
bugün yaşandı ve bitti...
yarın...
işte yarınımdan umutluyum...

Şaka Maka Bodruma Gidiyoruz biz ve busefer canım kuzenimde bize eşlik edicekk ve bu sefer 3 hafta kalıcaz.. saat itibariyle bugün çıkıp ciciler alıcam kendime, bakırköydeki c.tesi pazarına giderim ordanda marmara foruma geçip bişiler yiyip ordaki mangoyada bakarımm hımmmm evet evet iyi gelicek bu tatil bana ee kuzende yanımda olduktan sonra birde babam olunca düşün artık bizdeki cümbüşüüü anneciğimde kardeşini görücek fenamı :) teyzem bodrumda yaşıyor ve cennet gibi bir yerde yaşıyor huzur orda yaşam orda deniz kum güneş eğlence offfki ne off diyim ben sen anla gerisini :)

Son düzenleme:
Günlükcüğüm.... Bugün de sabah oldu birazdan güneş doğucak... 1 gün gelecek 1 gün kalacak o güneş bizim için doğacak geçicek be günlük 363 gün geçmiş nefesim , yaşamım, hayatım olmadan ah bir de bana sor tabi nasıl geçti bu 363 gün diye ... Zor çok zor... Kokusunu çok özledim ki gidiyimde parfümünü koklayım az . Bi nebze yanımda oldugunu hissediyorum az kaldı askerim az bugünler de geçiçek 92 gün sonra bu kk yı inletcem doğdu güneşim diycem kavuşuyorum herşeyime diycem...

selam günnüküm nasılsın inşallah
bende durumlar normal, dün süt iznimde dermatoloğa gittim teeee ermeni hastanesine...ailece gidip çok memnun kaldığımız bi doktor vardı, gittikçe yanlardan kelleşen saçlarımı göstedim; 1 tane viatmin, sebamed şampuan ve saç fısfısı verdi, e haliyle dermokozmetik ürünü hiçbi kurum ödemiyo, 95 yetaleyi bayıldım ama napalım saç bu...inşallah işe yarar ne diyim...
günnük benim bu minnak cadı kızım, trip yapıyo ben işe gidiyom diye, resmen kızıyo söyleniyo agu bubu diye; ama barışıyoz sonra özlüyo demekki yavrucuk...onun dışındaaa kocem grip oldu iyileştirmeye çalışıyoz, falan felan işte...
benden şimdilik bu kadar günnük apla ay lav yu...sana yazmayı çok özlemişim bunu farkettim bu arada

Hiç tanımadığım insanların mutluluk haberlerini okumak beni çok mutlu ediyor günlükcüm
ben mi ben de çok mutluyum bu aralar. içinde mutluluk ve aşk barındıran hayallerim var.
kpss çalışıyorum, şu matematiği halletsem gerisi kolay da ... kargomda gelmiş. gidip alıcam birazdan
çok heyecanlıyım, çok

Son düzenleme:
Günlükte okuduğum bir arkadaşın mutlu olmasına bende çok sevindim
Herkes mutlu olsun herkess...

Bugün sınavım vardı günlüküm ne kadar kasmışlar öyle ya hayret bişey
Yinede yaptım tabi bakalım nolcak
Herzamanki gibi cep telefonlarını almadılar bazı fırsatçılarda kazanç çıkartmış bu yolla kendilerine:82:
Mecbur olmasam götürmem niye götürüp rezillki çekim dimi
Sabahki sancılarım geçmese sınava gidemicektim zaten
Ama geçti şükür biraz gecikmeyle olsada yetiştim...!

Gidip biraz yatim uykusuzum enerjii lazımm

gece 5te yattım günlük.
bitirmem gereken bi kitap vardı bitirdim uyudum sonrada.
o hep gündüz arardı dün gece üst üste birkaç kez aradı açmadım
uzun bi aradan sonra ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık.
bugün ayrılığımızın 8. günü
ama zaman o kadar çabuk geçti ki anlayamadım bile.
zaten doğru düzgün ağlayamadım da. aksine gayet mutluyum sadece huzursuzum biraz.
seviyorum da ben onu niye üzülmüyorum, ağlamıyorum ki acaba ?
resmen üzülmek istiyorum ya halime bak şükrediceğime
evden çıkıp sokak sokak gezesim var ama ben hala 30 eylülü bekliyorum.
günler çabuk geçiyo ama sanki 30 eylüle yaklaşamıyorum hiç.
hayatımda herşey bir an önce yoluna girmeli.
dışarı çıkmayı bi yönden de el ele tutuşan birilerini görmemek için istemiyorum
böyle garip bi huyum var el ele tutuşan birini görünce çok özlüyorum
çünkü ben en çok elini tutmayı seviyordum ve en çok onu özledim

Selam Günlük
Yeni geldim aşkımın yanından.Görmeyeli pek bi yakışıklı olmuş miniğim
Her şey iyiydi güzeldi de günlük,sanki bizde bir şeyler eksikti.Duygu mu desem heyecan mı desem bilmiyorum
Gidip geldiğimden beri öyle zaten.Umarım bu böyle gitmez.Umarım duygularımız değişmez günlüktoş.:26:
Onunla daha yapacak çooook şeyimiz var.Daha başlayamadık ki bile.
Başlamadan bitmez umarım
Şimdi yine temizlik yapacağım.İki günde bir evi temizliyorum:84: Yoruldum artıkın beaaaa:84:
Sonra da ders çalışırım Okulu çok özledim.Ders çalışmayı da özledim.Arkadaşlarımı da özledim.
Sadece sınavları özlemedim
Şu sınavlar olmasa 365 gün okula giderim valla günlük
Tabi devamsızlık hakkımız da 2 ay olursa
Anaaa şaka maka koca yaz geçti be günlükkkk Haftaya okul vaaaaarrr
Koca yazı yatarak geçirdim.İtalyan kardeşler boşuna ''il bel far niente''dememişler buna.
Gerçekten hiçbir şey yapmıyor olmanın güzelliği paha biçilemez

Kaç gündür havuza girmiyordum acısını çıkarttım bugün...

Hemde malak gibi saatlerce güneşin altında yatarak...

Yaz bitsin hiç istemiyorum...

Her şey çok güzel kusursuz işte ben de bu kusursuzluktan rahatsızım günlükcüm allahım nazarlardan korusun... Nazar
Başlıyor lig evimde 2 hafta izlerim gerçi Fener'imin maçı pazartesi ama olsun maç olsun da izleriz yani...
14 ekimde Kadıköy'deyim bu arada günlükcüm aşkım götürcekmiş beni. Ama ben eminim babam kameradan görür.Hiç kimseyi çekmez bizi çeker o kamera
Beyazın isyanına katılıyorum e be kameraman abim o kadar yaşlı çocuk varken niye genç çiftleri çekiyorsun ya babasından habersiz gittilerse,katliyam mı çıksın yani he????

bugün milat bugün benim geri kalan hayatımın ilk günü ve ben mutluluğu hakediyorum. kendimi daha fazla hırpalamıycam, herkesten önce ben kendime değer vermeliyimki hakettiğim şeyleri yaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…