merhaba günlük ben geldim herzamanki gibi bu saatte
nasılsın şekerim görüşmeyeli
beni sorucak olursan iç güveyden halliceyim
uyumadan yazıyım dedim kaç zamandır ugramıyorum içimi dökmem lazım degilmi
beni sorucak olursan eh işte şaka bir yana bir iyiyim bir kötü anlamış degilim
bugün arkadaşla pazara gittim aman allahım o ne kalabalık işi olmayan gelmiş bizim gibi
spor bir pardeso almıştım eşarbımı degiştirdim korka korka adam biraz cinste:18::18:neyse görev yerine geldi çok şükür degiştirdi adam lacivert agırlıklı aldım eşim beyendi pardesomü bende eşarbı aldım günlükçüm pazartesine bişey kalmadı korkuyorum duyduguma göre 18 tüp benden 6 tüp eşimden alıcaklarmış burda bir arkadaşım yaptırmış genetik testleri:18::18:bir yandan bişey çıkmasın allahım diyorum bir yandan çıksın diyorum anlıcagın kafam okadar karışıkki sorma
işşallah herşey gönlümce olur pazardan okadar gezmeme çok şükür bir cüzdan buldum görsen tam hayallerimdeki gibi
neyse arkadaşım gelicektiye bana kk dan tanıştıgım yazmıştım sana yarın saat 10 çıkıcak işşallah akşam 8 gibi bende yemek siparişleri aldım bakalım yapıcez malum istek olunca
menüde diyorum şunları yapıyım tarhana çorbası ara sıcak sigara böregi ana yemek tavuklu sebzeli çeşnili fırında yemek tel şehriyeli pirinç pilavı zeytin yaglı biber dolması ve zeytin yaglı fasülye tatlı olarakta tavuk gögsü yapıcam yanına salata vs işte aklıma gelir kesin başka şeyler ben bana gelenleri zafiyet geçirmeden gönderirmiyim
arkadaşım gelicek diyede içim içime sıgmıyo çok mutluyum 1 gün kalıcaklar sonra gene gelicekler söz verdi
artık arkadaşım gelirse sabahlara kadar otururuz muhabbet üstüne muhabbet çok özledim onu en son geçen sene kasımda görmüştüm oglumu dogurmuştum kırkım yeni çıkmıştı
şimdi bana ilaç gibi gelecek iyiki tanımışım onun gibi birini burası sayesinde çok güzel dostluklar edindim
sagol var ol kk
sabah işim çok evi temizlicem yemeklere koyulucam markete gidicem işim çok en iyisi ben gidiyimde yatıyım bari sonra görüşürüz günlükçüm
arkadaşım olucagından yazamamda gidince bir lare yazarım merak etme