Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük biliyormusun bu aralar cok büyük bir korkum var yine.. :105:
umarim korktugum gibi olmaz, umarim en kisa zamanda korkumun yersiz oldugunu görürüm.. :26:
bir daha bu korkuyla karsi karsiya kalmamak icin daha dikkatli olacagim..
bugün ise gidiyorum günnük, hafta ici hep okula gittikden sonra bir tuhaf oldum ise gidince.. :100:
aslinda artik orada calismak istemiyorum eskisi degil hic birsey..
bakalim belki yakinda cikarim, aslinda hayalimdeki is olsa ne güzel olurdu be günnük.. :112:
siskocanim daha cevap vermedi soruma, zaten gecen gün cok üzdü beni, bugün konusmam lazim onunla.. :102:
beni ne kadar kirdigini anlamasi lazim..
bide sonra tabi gönlümü almasi gerekiyor tabisi..
neyse ben gezintiye cikayim biraz..

Maşallaaahhhhh maşallaahhh sana günlükcan.
İlk kez bu kadar pozitif ve mutlu gördüm seni.
Sonunda güzel şeyler yazılmaya başlandı. Dertlerden kurtuldu buralar.
Sevindim valla. Herkes süper hissetsin, herkes çok mutlu olsun.

Beni sorarsan ben de gayet iyiyim yine. Şükürler olsun.
Geri sayım da başladı diyebiliriz. Son 1 hafta kaldı tatilin bitmesine.
Bol bol film izleyip, kitap okuma zamanı yani benim için. :97::97:
En güzel zamanlar...

"Seni seviyorum" yazan mesajımı da aldım bugün. :93:
Eheh... Daha ne olsun di mi. :97:
Bizim ilişkimiz biraz enteresan. Adı yok, sözler yok, zorunluluk yok.
Özgürce, kasmadan ve takmadan yaşıyoruz içimizden geldiği gibi.
Onu gerçekten seviyorum ve çok özlüyorum ama aşktan daha farklı bir şekilde varolan bir duygu bu.
Şimdilik çok güzel. Nasıl devam eder bilemem ve düşünmüyorum da zaten bugünlerde hiç.

Hadi ben film izliim birkaç tane. Muckslar.

sabahın körceğizlerinden beri ayaktayım ama erken kalkınca herşeyde yetişiyormuş
sabah evi temizledik sonra ben kuaföre kaçtım saçlarımı kestirmek için gittim sadece fön çektirdim kıyamıyorum ya uçlarından aldırmaya bile
sonraa aşkımın kardeşi ufak çaplı bir ameliyat geçirdi ziyarete gittim onlara bu seferde gitmesem artık epey bir kızardı offf böyle onların yanındada rahat olmak isterdim ama olamıyorum neyse gönlü oldu en azından benimkininhı bide aşkımın yeni evine ev hediyesi puzzle aldım 1000lik alakasız ev hediyesi oldu ama bugün kolilerinede baktım herbişeyi var cezvesine kadarpuzzle i hem beraber yaparız
geçende duvar kağıtları aldık çok orjinal görsennn sende bayılırsın günlük fotolarımızı çıkardık epey bi küçük bir alanada onu yapcakmış bakalım nasıl olcak onun okulu erken açılıyor malesef ve ailesiyle gitcek yerleştirmeye bende bir 10 gün kızlarla takılırım rahat rahatsonraa herkes kürkçü dükkanına
kızlar demişken bu akşamda bendeler annemlerde yok baya cozuturuz artık
birde buaralar dergilere sardım artık rüyamda iş ve cemiyet hayatının diye başlayan cümleler geçiyor
son birşey daha günlük burdan msj aldım bide duygular karşılıklı hep,bende çok samimi içten buluyorum kendisini burdanda diyim
hadii sonra görüşürüz günlükcannn

hapşuuuuuuuuuuuuuuuu:2:

hasta oldum günlüüükkk hem de giderayak

2 yıldır hiç grip nezle filan olmamıştım :26:

bugün doktor geldi baktı tonla ilaç verdi.. ilaç kullanmayı da hiç sevmem

nazlanasım var birilerine

kırk yılın başı hasta olmuşum tadını çıkariyim dimi:2:

adamın teki de barcelona'dan paris'e geçti,, unuttu beni

tam 10 gün sonra yanındayım.. göstercem ben ona gününü

çok heyecanlıyım

Bugün gene temizlik yapıp çamaşırları yıkadıktan sonraaaa, şehir merkezine çufçufladım trenle Günnük

Ay çok gomik bu şehirdeki tramvay. Tırtık gibi bir şey misminik. İstanbulda da tramvay durağının dibinde oturuyordum, burda da tramvay evin etrafından geçiyor hahahha çok gomik :44:

Sevdalımın annanesine gittim, miss gibi yemekler yapmış canım ananem; kayınvalidem de oraya geldi teyzesi de oradaydı :86:
Kadın kadına muhabbet kahkaha tabii

Sonra arabasız geldiğim için vakitle döneyim dedim.
Bu akşam sevgili eşim gene bir düğünle ilgileniyor. :123:Bu ay epey düğün organize edecek, kolay gessin ona. Ama bu zamana kadar yaptığı en güzel düğünlerden biri bizimkiydiiii tabii ki. İkisi de çok içimize sindi. :124:

Annemle babam yarın tatile çıkıyorlar. Romantik çiftimiz bu sene de gücel eğlensinler, hakettiler vallahi

Aha da kurutma durdu, ben kaçar Günnükcan

Sultanım'a bin öpücükkkk bir de

gunlukcuuuum bugun kendimi sokaklara attim gezmek cok iyi geldi... yarinda gezicem keske daha once ciksaydim gezip tozsaydim.. resmen evde oturarak kendime eziyet etmisim... ama herseyde bi hayir vardir diyelim buarada yeni sacima gelen olumlu tepkiler beni mutlu ediyor uzun zamandir boyle keyiflenmemistim gunlukcummm anladimki arkadaslarim yanimda oldukca ben daha iyi olucam.. simdilik optummmm

An itibariyle evde gergin bi bekleyiş var günlük..Babam kapıda,annem açmıyor.Bu daha kaç kez tekrarlanacak böyle?Nereye kadar gidecek?Yoruluyorum,inan yoruluyorum.Bu saçmasapan,bu acı veren,bu etrafına mutsuzluk yayan evlilik (!) ne zaman bitecek?Ne zaman tercih etmediğim ve asla da etmeyeceğim şeylerin bedelini ödemekten kurtulucam?Ne zaman huzur kelimesi benim dilime de yakışacak?Huzur ne zaman ulaşılabilir bir şey olacak?Çok mu zor günlük çok mu?30 sene önce alınan bi karar bu kadar acı verici olmak zorunda mı?Bu anlamsız savaş ne zaman sona erecek?Ben çok yoruldum,çok...​

insanlar birbirini sadece istemeyerek değil isteyerekte kırıyor bunu gördüm. neyse
kendimi eve kapatmaktan sıkıldım ama dışarı çıkasımda yok.
nasıl büyük çelişki dimi ?
sadece onu görmek istiyorum, çok özledim.
bugün uzun bi aradan sonra ağladım onun için hıçkıra hıçkıra.
anıları düşündükçe ne kadar çok özlediğimi çok daha iyi anlıyorum ama düşünmedende edemiyorum.
hiç pişman değilim biliyo musun onla yaşadıklarım onu çok sevdiğim için.
asıl yaşanmamış olsaydı o hayatımda sevgi ne demek onu anlayamazdım.
aşkıda seviyorum acısınıda.
onu onsuzda sevebildiğime göre hayat daha güzel be günlüğüm.
zor ama güzel.

Haykırıyorum dünyayaaaa kk yaaaa evrene BİZ BARIŞTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Onu çok seviyorum günlükoviç darısı tüm dargınların başına

Bugun cok iyiyim sekerim
Depresif ruh halimden arinip guzel bir gune adim attim sinirli oldugum konular hala mevcut fakat iyiyim iyiyz
Bugun dugune gittik cicim sunnet dugunuydu ilk baslarda cok durgundu ama sonradan acildi baya cok eglendik
Yarinda dugun var ama gidip gitmemekte kararsizim bakicam ruh halime gore

Sevdicegime ben dugun istemiyorum diyordum vazcaydim her an isteyebilirim yani
Kalabalik bir dugun istiyorum ama ben ya istedigim gibi olmali dugun yaparsak
seviyorum seviyorum gene seviyorum

Sali gunu doktora gitmektende her an vazgecebilirim ya hic doktorluk modumda degilm sanki
zaten carsambada doktor var duyanda Allah korusun biseyim var sanicak
Adi doktor iste bisicigim yok en iyisi gitmemek
Hadi mujuuu sekerim gelicem geneee

Bunu da atlattık.Biraz korku,biraz kalp çarpıntısı...Geride ise baş ağrısı ve hüzün...Anne ve babamdan armağan,ömrümce kurtulamayacağım yüklerim..Kabusa çevirdikleri hayatın özeti...Kızgınım.Ve de kırgın...Biz bunları haketmedik.Benim kardeşim gecenin bi vakti koridorda korkarak beklemek zorunda değildi.Ben bu duyguları yaşamak zorunda değildim.Hiçbirzaman haketmedik bunları.Hakedecek hiçbir şey yapmadık.

Açtım şimdi Asi ve Mavi'yi.Böyle zamanlarda bu şarkı o kadar beni anlatıyor ki...Böyle zamanlar diyorum ya sanki arada bir oluyormuş gibi.Yaşım kadar kırılmışlıklarım var benim.Silemediğim görüntüler,unutamadığım sözler var.Hiçbirini ben yapmadım.Benim eserim değil hiçbiri.Bu huzursuz ev,bu parçalanmışlık bana ait değil.Her parçası ayrı yere savrulmuş puzzle gibiyiz.Kimse birleştiremiyor,birleştiremeyecek bizi.Hem zaten en bir arada olduğumuz zamanlarda bile huzuru yakalayamadık ki...Şu hayatı adam gibi yaşamasını beceremedik.Keşke dünyaya gelmeden önce öğretilseydi her birimize nasıl yaşanılacağı.Babama insanları nasıl seveceği ya da en azından ailesini,çocuklarını nasıl seveceği öğretilseydi...Ya da bize bi seçim hakkı tanınsaydı...Böyle bi ailede böyle bi hayatı yaşamak ister miydim bilmiyorum günlük...Evet kızıyorum onlara.İstemediğim asla istemediğim bu savaşa bizi de dahil ettikleri için kızıyorum.Kızıyorum çünkü bunu bile isteye yaptılar.Bir gün olsun tek bir gün bile bi sorunumuzu da şu çocuklara yansıtmayalım demediler.Hepsini bildik,hepsini yaşadık dibine kadar...

Off...Hem anlatmak istiyorum her şeyi hem de anlatırken tekrar tekrar üzülüyorum.Sadece bitsin istiyorum,artık bitsin!!!​

Kör oldum günlükkkk Resmen körüm şu an lenslerimi çıkardım veeeee resmen hiçbi şey görmüyorum her seferinde daha da ilerliyor anlamıyorum niye yaşlanana kadar göz kalmayacak galiba bende
Herkeşler uyudu annem babamm aşkitom bile uyudu ne oldu ki hepsi uyudu birden
Kardeşimle kaldık başbaşa hayrettin izliyoruz da o kıza da gıcığım izleyesim gelmiyo
Bizimkiler uyumadan önce kardeşimi nasıl götüreceğimizi konuştuk,gözlerim doldu. Nasıl ayrılacak bu yaşta annemlerden hiç bilmiyorum. Bana bile geçen sene nasıl koymuştu onlardan uzak olmak Hem de haftaya pazar gündüz o gidecek,akşam ben... Büyük bir yıkım bizimkiler için. Konusu hiç açılmıyordu ama açtık kötü oldum Geçmesin şu bir hafta dursun vakit ailemden ayrılmak zor geliyor
Ayrıca ben panik atak bir insanım günlük 1 dk geç kalsın biri haber almayayım nefes alamam ağlama krizi gelir. Biliyorum bu ileri seviyede ve hala doktora gitmedim yüzleşmek zor gelii galiba... Kardeşim evde değilken nasıl durcam adanalarda bakalım artık.. Allah bize sabır versinnn.......

Son düzenleme:
Günlük bu sitede bir üye var ki sormaa yaa... Çok fazla güzel beaa...
Koyu renkli saçlar hiçbir şeye değişilmez, bir daha anladım.
Müthiş bir hava katmış o üyeye de zaten. Enfes, nefes kesici, ohalık bir güzellik... :97:
Düşün ki ben kimseye kolay kolay çok güzel demem, ona göre.
Buraya da yazdım ya... Ne kadar beğendiğimi anladın. Eki Görüntüle 254551

Epeydir de ucuz makyaj markalarının ürünleriyle ilgili yorumlara bakıyorum netten.
Çok para verip aldıklarımdan çok da süper performans göremediğim için böyle bir şey denemeye karar verdim.
Yarın bi sürü makyaj malzemesi alasım var ama bakalım uygun olacak mıyım para açısından.
Zordayım bu zamanlar.

merhaba günlük ben geldim herzamanki gibi bu saatte

nasılsın şekerim görüşmeyeli beni sorucak olursan iç güveyden halliceyimuyumadan yazıyım dedim kaç zamandır ugramıyorum içimi dökmem lazım degilmibeni sorucak olursan eh işte şaka bir yana bir iyiyim bir kötü anlamış degilim bugün arkadaşla pazara gittim aman allahım o ne kalabalık işi olmayan gelmiş bizim gibi spor bir pardeso almıştım eşarbımı degiştirdim korka korka adam biraz cinste:18::18:neyse görev yerine geldi çok şükür degiştirdi adam lacivert agırlıklı aldım eşim beyendi pardesomü bende eşarbı aldım günlükçüm pazartesine bişey kalmadı korkuyorum duyduguma göre 18 tüp benden 6 tüp eşimden alıcaklarmış burda bir arkadaşım yaptırmış genetik testleri:18::18:bir yandan bişey çıkmasın allahım diyorum bir yandan çıksın diyorum anlıcagın kafam okadar karışıkki sormaişşallah herşey gönlümce olur pazardan okadar gezmeme çok şükür bir cüzdan buldum görsen tam hayallerimdeki gibi neyse arkadaşım gelicektiye bana kk dan tanıştıgım yazmıştım sana yarın saat 10 çıkıcak işşallah akşam 8 gibi bende yemek siparişleri aldım bakalım yapıcez malum istek olunca menüde diyorum şunları yapıyım tarhana çorbası ara sıcak sigara böregi ana yemek tavuklu sebzeli çeşnili fırında yemek tel şehriyeli pirinç pilavı zeytin yaglı biber dolması ve zeytin yaglı fasülye tatlı olarakta tavuk gögsü yapıcam yanına salata vs işte aklıma gelir kesin başka şeyler ben bana gelenleri zafiyet geçirmeden gönderirmiyim arkadaşım gelicek diyede içim içime sıgmıyo çok mutluyum 1 gün kalıcaklar sonra gene gelicekler söz verdi artık arkadaşım gelirse sabahlara kadar otururuz muhabbet üstüne muhabbet çok özledim onu en son geçen sene kasımda görmüştüm oglumu dogurmuştum kırkım yeni çıkmıştı şimdi bana ilaç gibi gelecek iyiki tanımışım onun gibi birini burası sayesinde çok güzel dostluklar edindim sagol var ol kk sabah işim çok evi temizlicem yemeklere koyulucam markete gidicem işim çok en iyisi ben gidiyimde yatıyım bari sonra görüşürüz günlükçüm arkadaşım olucagından yazamamda gidince bir lare yazarım merak etme

Ben geldimmmmmmmmmmmm her zman oldgu gb bgunde sabhladım veeeeee bı kac saat sonra uyanmam lazım kayınvalıdemlerle güzel bir hafta sonu pikniğine gidivericem askerimde olsaydı ne güzel olurdu dimi olsun ama bildiğin gb şafağı baya azaltdık son aylar artık gün gelicek sana şafagım dogdu be günlüğüm diycem iple çekiyorum gerçekten o anı....

kırgınım,kızgınım,yılgınım,bıkkınım...
ne zaman düzelecek bizim aramız,ne zaman konuştuklarımı anlayacaksın yada ne zaman aynı dili konuşmaya başlayacağız.olmuyor galiba yapamıyorum artık...yoruldum 1 gün iyi bir gün kötü olmaktan.her kırgınlığın arkasından sanki hiç birşey olmamış gibi yeni bir güne uyanmaktan.konuşmadığın tüm sorunları biriktiriyoruz farkında değilsin az bi zaman sonra bu birikmişlerin patlaması yaşanınca herşey çokta kötü olacak farkında bile değilsin.bu yaptığımızın doğru olmadığını 123789 kere anlatmama rağmen anlayamaman yada anlamak istememde ayrı kırgınlıklar veriyor bana...
başka insanların laflarına göre hareket etmen hele beni çileden çıkarıyor.4 yıllık evliliğimizde hala benden önce başkalarının lafını dinliyor ve onlara göre hareket ediyor olman çok üzüyor beni hatta kahretsinki kalbim her seferinde senin huyunu bile bile paramparça oluyor.söz veriyorum kendime ama tutamıyorum yine seni düşünüyor yine senin huylarından ötürü kendimi paralıyor ve yine eli boş dönüyorum.bıktım artık uzun zamandır söylediğim gibi ben yolun sonuna yaklaştım :'(
bir pazarı bile benimle güle oynaya geçirmeye gerek duymuyorsun.tüm hafta akşamları seni işten gelecek diye bekliyoruz tüm pazarıda birlikte geçireceğiz diye beklerken; sen bizimle ilgilenmiyorsun bile:'(
sırf başkalarının rahatı için çalışıyorsun işyerinde seni ayakcı gibi kullanıyorlar farkında değilsin.
kızımız 8 aylık oldu onunla bir akşam dışarıda dolaştınmı? ona alınacak bir eksiği alırken yada ararken sen hiç heyecanlandınmı? yada onu büyümesine şahit olmak seni sevindirdimi? sen bu kadar basit şeyleri bile bizimle yaşamadınki varsa yoksa işin...
8ay öncesine kadar bende çalışıyordum.gece 10da bile işten gelsem senin yemeğini yapıyordum evimi temziliyordum yani işten geldim yorgunum beni anlayın diyerek evdeki sorumluluklarımdan vazgeçmiyordum.işim ayrıydı evim ayrıydı.işte yorulmuşta olsam tüm pazar uyumuyordum seninle ilgileniyordum...
sense benimle ilgilenmenden vazgeçtim kızınla bile ilgilenmiyorsun yada senin deyiminle ilgilenmiyorsun çünkü sen hep yorgunsun ve ekemek parası kazanmak ne demek ben bilmezmişim ya sen ekmek parası kazanıyormuşsun.beraber yenmedikten sonra kazanılan o ekmeğin hiç değeri yok benim için...

Yine hayal kırıklığı yine hayal kırıklığı
adetim ne güzel gecikmişti bende kendimi hamile sanmaya başlamıştım ki akşam kırmızıları görene kadar
öyleki dünya başıma yıkıldı,
Oysa herşey yolundaydı, yumurtlamam oldu çatlamam oldu neydi eksik olan
offf offf
acaba problem kocamdamı?
gitmiyoki doktora ona göre hava hoş, benim çektiğim hiçbir acıyı çekmediki,

içinde bulundugum mali durumun zorlugunu ne sor nede ben soyleyım. borcum olmasın ıstıyorum zayıflamak ıstıyorum burnumu yaptırmak ıstıyorum. asık olugum adam bana donsun ıstıyorum. ıstıyorumda ıstıyorum.......

Sevgili günlük , kendimi bi garip hissediyorum yavastan sınav stresine mi giriyorum bilmiyorum ama öyle işte :44:
Bir türlü düzene oturtamadım şu ders çalışma işini ve biraz gayret etsem çok da iyi yapıcam ama bi konsantrasyon bozukluğu yaşıyorum sanki
Masa başına otursam yarım saat durunca sıkılıyorum kalkmak gereği duyuyorum sonra o bütüüün sorular çalışmalar dağlıyor canım istemiyor bu sefer. Ama böyle yaparakta sınav kazanılmaz ki canım
Eğer sınavı kazanırsam hemen buraya yazıcam haberi sanırım en mutlu anım olucak , sınavı kazanmak çoğu şeyi değiştirecek çünkü hayatımda.
Ve eminim o zaman her şey de çok güzel olacak.
Sadece biraz çaba işte . Ama yapıcam umarım olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…