Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın Günlük
Şu babaanneme sinir oluyorum.
Banane halamın işinden ya bi ordu kişi oluyolar ama sevgili babaanneciğim ben olmadan bişey yapamıyo:95:
Hey allahım yaa günlük ben daha küçüğüm niye bu kadar üstüme geliyolar hepten ev kızı oldum yaaa:84:
Ben gidip yardım etmek zorunda değilim onlara.Halamın da iki kızı var,onlar ne güne duruyo
Tamam evet aslında gidicektim,birazcık yardım edip gelmeyi düşünüyodum.
Ama beni sinir eden babaannemin hususi olarak gelip sabahın köründe beni çağırması
Sanki bensiz o iş olmayacak
Off offf off günlük biri beni kurtarsınnnnn:84::84::84:

ne acı bilmediğimiz emin olamadığımız asla da %100 bilmediğimiz bir dünyada yaşamak.. ya da bahtiyarlık mı bu aslında bilemedim..
sevdiğim adamın beni sevdiğinden emin değilim, yüreğimde acayip bir korku var.. bu korku bana hüzün verirken bir yandan da iyi gelir. emin olsam çünkü bilirim hoyrat davranırım, cepte gibi her zaman benim kalacakmış gibi.. böyle bir kaybetme korkusu, elde edememe tutkusu.. gözlerimdeki o ışık parlayıp duruyor..
böyle düşünceler içindeyim sabahtan beri..
sevdiğim adam bana aşık mı bilmiyorum, bilmek istiyor muyum onu da bilmiyorum..
böyle bilinmez bir dünyada yaşayıp gidiyoruz işte hepimiz..

Selam günlükcüm
Şimdi kahve içtim kendi kendimin falına bakıcam ne çıkıcak bakalım falımda
Dün aşkımla konuşurken gene ağladım günlük dayanamadım çok özledim napıyım gelsin artık 4 ay kaldı çabuk geçsin :97:
Haftasonu bi sınava giricem iş için inşallah olur ya çok istiyorum günlük bak dua et bana
Öğretmenlik olmadı 3 yıldır, bari bu iş olsun da artık kendi paramı kazanıp aşkımla olcak evimize kendim bi şeyler alıyım
Evde boş boş oturmaktan sıkıldım artık
Ohh aşkımın parfümünü kokladım yanımda hissettim bi an
Onun için günlük gibi bi şey tutuyorum geldiğinde okutucam.
Yaa ben de yanına gitmek istiyorum haftaya olmaz sınav var ondan sonraki hafta gitmek istiyorum günlük hem de çoook istiyorum. ona bi iki süprizim var onları da vermek istiyorum aşkımı mutlu etmek istiyorum çook seviyoruumm
17 ocak çabuk geeellllll artık sen gelene kadar gözümde yaş kalmıycak bu gidişleee

sevgili günlük çok mutsuzum çok genetik test için ne para istediler ben ne yapıcam şimdi benim etim ney budum ney neden bu kadara fiyatlar uçmuşben okadar aydır erteliyodum ama galiba bu gidişle evlatlarıma hasret kalıcam içim acıyo günlük içimkaynanam parayla oynuyo aradım yardım için ne yaparsanız yapın dermiş gibi umrumda degil kadının neden bu akadar acımasız bu insanlar benim 3 evladım öldü annelik hasretiyle yanım kavrulurken neden neden günlük kimse bana yardım etmiyo bebegim annen sana bu gidişle kavuşamıcak o güzel kokunu içime çekemicek rabbim ne olur yardım et bana bu sefer olsun demiyoki benim gelinimin yok oglumun yok ama nerdebu kadar acımasız oldu görsün bakıyım nasılmış acımasızlık bir daha onu ararsam gidersemiki olsun buraya yazıyorum eger günün birinde çocugum olursa ne hamileyim dicem ne yüzünü göstericem işte o kaa

günnüşş kızıyosun bana biliorum cnkü farkındasın herşeyin..hata yaptım hattaaaa hatalar yaptım..artık geri dönüşüde yok galiba..ama azıcık yüzsüz davranıcam hak edilmeyen şeyler degildi..evet bu kadarını hak etmiyodu ama sonuçta hata onun benm degil dimi :18: vicdanım zorluyo beni artık..:96:

sebep olanlar utansın işte......aman napıyım yahuuuu :95:

Bu sabah biraz daha iyiyim günlük..İnsan nasıl da her şeye alışıyor..Önceden ağır gelen şeyler şimdi birkaç saatte yerini başka başka şeylere bırakıyor.Böyle de olması gerekiyo galiba.Aynı şeyler için tekrar tekrar üzülmenin kime ne faydası var ki?Yaşanılanları kabullenmek gerek.Adına hayat dediğimiz bu şeyden bizim payımıza düşen buysa sessizce kabul etmeliyiz öyle değil mi?Yaşanması gerekiyo ki yaşıyoruz.Böyle düşünmeli.Aksi takdirde yaşananların ağırlığını taşıyamayız gibi geliyor.Neyse günlük boşver...

Birkaç saat sonra alışveriş merkezine gidicez kafamız dağılır biraz.Görüşürüz yine.​

sabah sabah kavgaya uyandım günlük.. hem de hiç alışık olmadığım biçimde....

iki tane komşunun bağrışmasına dayanamadı uyku hormonlarım. komşulardan biri kavgacı, kıro bi tip.. diğeriyse gayet saygın ve ölçülü biri.. doğal olarak merak ettim konuyu ve dayadım kulağımı pencereye görünmemek için elimden geleni de yapıorum zaten çatı katındayım kimsenin aklına kafayı kaldırıp yukarı bakmak gelmez, gelse bile ağaçlar engeller

kavgacı olan adam, lotodan tutturunca parayı, kıroyum ammmee para bendee kılığına bürünmüş yurdum kişisi olmuştur. üstüne üstlük görgüsüzün tekidir. yemyeşil bahçelerimizi tarlaya döndürme girişimlerine ket vurulunca ben bu parayı napsam diye oturup oturup dertlenmiştir. en sonunda bulduğu çözüm ise; sitemizin standart ev biçimi olan 4 katlı evlerine sığamamış, almş eline çekiç kepiç yanına da iki kıro, 5. katı çıkmaktadır.. tabi hepimiz bu modda olan site sakinleriyiz.. evlerde 7 oda var.. adamın neyine yetmiyor da gecekondu gibi 5. katı çıkıyor diye herkes dumur.. ama adam arızalı, belli.. babam site yöneticisi olduğundan ve bu duruma izin vermediğinden adam mahkemelik.. ne yaptı etti çıktı o 5. katı.. ama her yıl çatır çatır ceza ödüyor binlerce lira, mahkeme de sonuçlanmadı henüz.. o evin başına yıkılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz...

bugünkü konu ise, kalorifer borularındaki arızadan dolayı evince "mecburi" tadilata girişmek zorunda kalan diğer komşunun gürültüsü üzerine bu kıronun gidip "zabıta"ya onu şikayet etmesi..

ikisi kavga ederken sitenin diğer sakinlerinin koşup müdahale etmesiyse, bu kadar takım elbiseli son model arabalı cool şön adamların da yeri gelip kavga edebilecekleri gerçekleriyle yüzleştirdi beni.. bir adamı kavga anında görmediysen, tam anlamıyla tanıyorum dememeliymişsin, onu anladım. içimden bir yandan da dua ediyorum.. allahım eğer bir gün biriyle kavga ediceksem aynı bu adam gibi tartışsın benimle diye.. dğeerinin bütün saldırganlığına karşı adam kavga ederken bile bu kadar nazik olabilir mi? oluyormuş..

evet, 23 yaşındayım.. paranın ve görgüsüzlüğün bir adamı bu kadar çirkinleştirebildiği bir dünyada yaşıyorum. hem de bu insan benim kapı komşum.. olmaz olasıca ....

akşam sana o kadar şey yazdım günlük,netim gidince yazılarda gitti
tekrar yazmayı hiç istemiyorum,olanları yapanları havale ediyorum sadece...
uzun zamandır hamile kalmak için uğraşanların bir bir muradına ulaştıklarını görünce kendim hamile kalmışım gibi çok seviniyorum gözlerim ışıldıyor onların sevinçlerini okuyunca,inşallah bende bir gün buraya yazarım günlük...

nasıl sıkıldığımı bunaldığımı anlatamam :84:
yerimde duramıyorum resmen. yoruldum herşeyden, herkesten
aradığında açmamak için yalvarmaktan, güç dilenmekten yoruldum.
önceden olsa rüyama girerdi şimdi çok özlediğim halde göremiyorum rüyamda :26:
kendi kendime eğlenceler bulmaya çalışıyorum ama artık hiçbiri işe yaramıyor
ayrılalı 8 gün oldu bugün. 8 koskaca gün çabucak geçip gitti ama artık daha zor dayanıyorum, daha çok zorlanıyorum.
onlarca mesaj yazdım ona, ama hiçbirini gördermedim duruyor öyle.
Allah'ım gereken sabrı gücü veriyor evet ama özlemeye dayanamıyorum sadece :/
her anımızı çok özledim.

Yattım yatağa ve 3 saat uyuyamadım 6 gibi uyudum kaldım galiba günlük. Uyku problemi başladı yine. Hadi bakalım hayırlısı.
1.5 saat aşkımla konuştum annesiyle aramı bozmaya çalışıyor hayinnnnnBen ferhundeymişim öyle diyo anne sana cadı kaynana dedi diyor O da demez benim kızım aramızı bozma dedi Mutluyum bakalım şimdilik canım kısır çekiyo yapacak biri olsa da yapsa yaa annem de yok evde şimdi...
Şu 12 Devasa Adam da yensin şu maçı artık be günlük valla billa 2 metre boyları var üstlerinden basket yiyolar tüh onlara Neyse hep destek tam destek

Beynimin derinliklerine atıp üstünü kapatmaya çalıştığım bazı şeyler ordan kafa çıkarıyor bana tam da şu anda.
Şimdi en en en çookk istediğim tek şey aşık olmak.
Birini sevmek neydi unuttum. Kalbim bomboş.
İstemediğim biriyle bir ilişkim var.
Her ne kadar adını koymasak da sevgili gibi konuşuyoruz.
Kimse zorlamıyor beni tabi git onunla bir şeyler yaşa diye ama çıkamıyorum da işin içinden. :85:
Onu bir daha kırmaktan korkuyorum.
Ama ben eksiğim, aradığımın o olmadığını defalarca yazdım zaten.
Nasıl döndüreceğim ben şansımı da birine çok çok aşık olacağım ve kalbim pır pır atacak?
Çok üzgünüm. Ağlayacağım neredeyse.

Eğer annem telefon konuşmasını bitirebilirse alışveriş merkezine gideceğiz birazdan.
Dışarda yemek istiyorum yemeğimi de.

Bu arada depresif hallerimi de özlemişim ya. Duygusal ve çabucak ağlayabilen, kendime acıyan ezik hallerimi özledim. Sana yakınmayı da özlemişim. :))) Çok uzun zamandır hiç karamsar şarkılar da dinlemiyorum, onları dinlemeyi de özledim ama dinlemem. En azından aşk şarkılarını hiç dinlemem, aşık değilsem aşk şarkısı da dinlemem ben.
Haydin bayyy... Eki Görüntüle 254645 Eki Görüntüle 254645

hiç iyi değilim.
sabahtan beri hiçbirşeye gülemedim bile.
ağlamak istiyorum sadece. al işte ben daha ayrılığı yeni anlayabiliyorum !
hep böyle oldu bu ilk 1 hafta muhteşem şen şakrak dolaşıyorum sonrada böyle dank ediyor ayrılık !
dışardan bakılıncada hayatta bu kızın hayatı kaymış demezsin.
çok özledim, öyle böyle değil artık.
burnumda tütüyor diye bi tabir var ya aynı onu yaşıyorum şuan.
dün çok aramıştı ama bugün aramadı hiç.
aramasında zaten artık çok zor tutuyorum kendimi telefonu açmamak için.
kötüyüm işte

Sabah sevgilim erkenden işe gitti...
Çok sıkıldım evde Günlük, öğleden sonra bir baktım mesaj! Hadi hazırlan seni alayım Brunch yapalım :)
Oleeyyy dedim, gücel giyindim, kayınvalideciğimin hediye bluzlerinden birini giydim, çok beğeni topladı hehhaha
Süpersonik yiyip içtikten sonra ben eve geldim, o çalışmaya devam etti...
Belki erken çıkar bugün işşala.

Yarın üniversiteye kayıda gidicimmm çok mutluyum
:86:

Sunnet evınden gelıyorum gunlukcan hareket var baya halıyle
bende aksam ne gıyıcegıme karar vermeye karar verdım gıdıcem heralde:97:
Sevdıcegım tarıhındede yasandıgı gıbı hala uyumakta aksamda gıdersem nasıl gorusucez bakalım
tanımadıgım ınsanlarda olucak orda ay sınır oluyorum burnu havada kızlara
sevımsız bakıslarına dugun dısarda olucak oynanmaz heralde yanı kendı adıma

Saclarımı yapayım barı dalgalı sekıl
Uyan be adam barı 2 3 saat yuzunu goreyım ozledım aksama gelmez dıye dusunuyorum

bende baska havadıs yok sımarık buyumusum ben gunnukcan
bı kez daha anladım kı etrafımda nazımı baylanlıgımı ceken ınsanlar olmazsa mutlu olamam
koca hatun oldum ama bu boyle

sımdılık kactım guzel havadıslerımle gece gelırım umarım kı gorusuruz sekerım

günlük artık oğluşuma alışveriş yapmak istiyorum..o kadar sabırsızkken ben nasıl bu zamana kadar dayandım o bile hayret valla...şimdiye çoktan alırdım ama günlük taşınacakmıyız hala belli değil...taşınırsam yeni eve herşeyini alıp koymak istiyorum bide bebeğin yeni kıyafetlerini taşımakla uğraşmak istemiyorum o nedenle beklemedeyim inş kesinleşir bu çelişkim.....
günlük ailem ne arıyor ne soruyor..ben böyle insanlar görmedim...bin kat yabancı onlardan daha vefakar....insanlar öz ailenmi diyor şaşırdım kaldım..allaha havale ediyorum..mal ile mülk ile insanı sınıyorlar zenginsen adamsın sanıyorlar..ama Rabbim büyüktür..inş zenginliğin para etmediğini anlarlar ama beni kaybettiler....
yavrum inş sağ sağlim doğar şuan ondan başka önemsediğim bişey yok... allahım tüm isteyenlere versin..ne korkularım vardı ya olamazsam anne diye çok şükür şimdi 4 ayımız kaldı..ona kavuşmaya...allahım yardım etsin..güzel bir yatak alıcam oğluma daha isimde kararsız babamız ama ben şuan demir yada eymen istiyorum o tutdurmuş kürşad diye ...inş vazgeçer bakalım..

merhaba günlükçüm gene ben geldim bugün genetik testimi aglaya aglaya iptal ettim yaptıramıyorum malesef çok para istediler çokbebek olayını kapadım günlükçüm ben artık burda olamasamda öteki tarafta anneyim ben 3 evladımda beni bekliyo ozaman hasret gideriririz artık neden insanlar bu kadar acımasız daha hırsımı yenemedim günlükçüm :84::84::84::84:kaynanama hakkımı helala etmiyorum eşimin sülalesinede etmiyorum çünkü okadar yaptıklarıma bu revamı bana sıkışınca para isterler ver paşa işleri var git paşa artık kullanılmak istemiyorum günlük buralardan gidesim var sabahtan beri gözlerimin yaşı durmadı ne vardı bu kadar pahalı olmasaydı genetik testler adam soymaktan başka bişey degil bu ya içim acıoyo içim onu yaptırmadan bir daha anne olamamki

"merhaba günlükçüm gene ben geldim bugün genetik testimi aglaya aglaya iptal ettim yaptıramıyorum malesef çok para istediler çokbebek olayını kapadım günlükçüm ben artık burda olamasamda öteki tarafta anneyim ben 3 evladımda beni bekliyo ozaman hasret gideriririz artık neden insanlar bu kadar acımasız daha hırsımı yenemedim günlükçüm kaynanama hakkımı helala etmiyorum eşimin sülalesinede etmiyorum çünkü okadar yaptıklarıma bu revamı bana sıkışınca para isterler ver paşa işleri var git paşa artık kullanılmak istemiyorum günlük buralardan gidesim var sabahtan beri gözlerimin yaşı durmadı ne vardı bu kadar pahalı olmasaydı genetik testler adam soymaktan başka bişey degil bu ya içim acıoyo içim onu yaptırmadan bir daha anne olamamki"

Allahtan her şeyin hayırlısını dileyin. Rabbim yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Canım çok sıkkın.
Kimseye yaranamamaktan bıktım.
Kimsenin bir kere olsun yaptıklarımı takdir etmemesinden bıktım.
Elimden geleni yapıyorum ama sonuçta yine şikayet cümleleri duyuyorum.
Her yaptığımda mutlaka bir eksik buluyorlar.
Neden bu memnuniyetsizlik? Daha ne yapmalıyım memnun olmaları için?
Zaten canım sıkkındı,üstüne bir de O sıktı canımı.
Beyefendinin tek derdi yapamadıklarım.
Bırak! Madem yapamıyorum sen de böyle kabul et beni.
Varlığımla mutlu olduğunu söyleyerek al gönlümü.
Çok mu zor? Biraz azalt beklentilerini.
Biraz akışına bırak. Belki böyle mutlu oluruz?
Offf...Bir de sana anlatabilsem şu yazdıklarımı.Anlatsam da anlaman imkansız ya neyse...
Gelin üstüme gelin,hepiniz birden yüklenin.
Destek olmak yok,hep ağlatın beni.

Günlük annemin testlerinde kistler görüldü ama kötü huyu değil her şey yolunda 6 ay sonra tekrar gelin dediler.incelemeye alındı bazı doktorlar göğüs kanserinden şüphelendi ama tek bir doktorun lafıyla da hareket etmek istemediğiiz için araştırmaya devam ediyoruz.Umarım her şey yolunda gider günlük.....

bu arada aldığım özel mesajlar kötü günümde o kadar iyi geldi ki bana anlatamam...Burası apayrı bir dünya be günlük...gerçek hayatta yaşamadığın mutlulukları kk da yaşayabiliyorsun... dostluklar arkadaşlıklar....BUrdan tekrar bana destek olan kk arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum....
Hastane işleri bittikten sonra gece yarısı yola çıktım nişanlımın yanına gittim günlük.' saatlik uykuyla ayakta kaldım bütün günn o hastane senin bu hastane benim,dılaşıp durmaktan canım çıktı zaten üstüne bir de yol eklendi mahvoldum ama sonu güzel oldu nişanlıma kavuştum...Akşama kadar gezdik sarmaş dolaş ...Ama zamanımız kısıtlıydı gece tekrar yola çıktım bi 5 saat daha üsteik hiç uyumadan...Ondan ayrılmak çok zor geldi günlşüğüm öyle çok seviyorum ki

Allahım herkesi çok mutlu et ,herkese gönlüne göre birini nasip et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…