Popüler Konu Sevgili günlük...

Aşkımla yaşadığım kısa süreli tartışmalardan sonra tekrar mükemmeli yakaladık günlük
Biliyordum böyle olacağını, çünkü o beni gerçekten çok seviyor. Tartışırken gözlerinden anlıyorum bunu. Uzun uzun gözlerini bana dikip, susup, aşık gibi bakıyor deli adam
Askerden geldikten sonra 2 gün tatil yaptık birlikte. Geldiğinden beri her gün görüştük. Herşey harikaydı. Ama yakında yapacağımız nişanımız için çalışmaya başlamamız gerekiyordu artık.
Bu gün aşkım işe başladı. Umarım ikimiz içinde hayırlı olur. Askerliğin izlerini yavaş yavaş silmeye çalışıyoruz. Benim de planlarım var ama gerçekleşme durumunu öğrenebilmek için 20 Eylülü beklemek zorundayım. Ablamda ben de kazanabilirsek birlikte gerçekleştireceğiz planlarımızı. Ama ben bize güveniyorum , diğer kızların şansı yok bizim yanımızda
Annem , ablam ve ben spora başladık günlükçüm. Sağlıklı yaşamı seçtik artık. Her gün yürüyüşte yapıyoruz.
Annem 6 kilo kadar verdi, devamını getirmek istiyordu. Bende ona bu öneriyi sundum ve şimdi onu yalnız bırakmamak için biz de gidiyoruz.

İşte şimdilik böyleyim ben. Hayat güzel gidiyor. Umarım böyle devam eder

Son düzenleme:
Günlüüüükkk tüm pozitifliğimle karşındayım.
Yahu ben boşuna okumuyorum di mi pozitif düşünme yöntemlerini, hayatımızı iyi yönde değiştirmek, istediklerimizi elde etmek adına yazılmış onca şeyi...
Bak ne yapıp edip yine kendimi en süper ruh haline soktum.
Nefret falan kalmadı bende. Çok iyimserim şu an. :86:
Sana yazdığım yazıdan sonra o sinirli halimle, oturup film izlemeye çalıştım.
Sonra annem dışarı çıktı bir süreliğine, bir yandan da temizlik yapmamız lazım dedi.
Tabi ben ev işlerinden nefret eden biri olarak daha da fazla sinirlendim.
Amaa sonra kardeşimin bu gece eve gelmeyeceğini ve dolayısıyla bilgisayarın tamamen bana kalacağı haberini alınca, annem de hazır evde yokken aldım elime süpürgeyi başladım yatak odasından itibaren evi bi güzel süpürmeye. Sonunda sadece salon ve banyoyu bıraktım anneme.
Ardından toz alma girişimi derken annem eve geldiğinde şok oldu.
Benden hiç beklemezdi tabi böyle nadide bir davranış.:86:
Bunun üstüne sevgili anneciiimmm babamı aradı Tryamor evi süpürmüş, çok güzel olmuş diye.
Olaya baakkk... O kadar benden uzak ki bu işler, evde parti verecekler neredeyse kızımız evi temizledi diye.
Babam bir de tebrik etti beni. :86:
Ev işleri annemdedir ama ben de yaptım mı bal dök yala konumuna sokarım evi yani.
Akşam da msnde onunla konuşacağız.
Bu kez bi iki güzel laf ediim çocuğa yeaa... Yazıktır günahtır. Mutlu olsun azcık. :86:
Yarım kalan filmime geri dönüyorum ben. Hadi muckksslarr... Eki Görüntüle 255852

Bugün önemli bir gün Günnükcan.
Ve güzel bir gün...
Haydi hayırlısıı...

çok neşeli gemiştim buraya bugün olanları anlatıcaktım ama şuan ağlamaktan ekranı göremiyorum
biblosurat yazdıklarıyla ağlattı. mekanı cennet olsun babannesinin ve hala öldüğüne alışamadığım ananemin

hiç tanımadığım hatta bazılarıyla muhabbetimin bile olmadıgı insanların msj atıp destek olması çok güzel
çok teşekkür ederim tekrardan..

Sevgili sanal günlüküm ,
İki gündür düzenli düzenli ders çalışmaya başladım hatta bunu kapattıktan sonra da fizik testim kaldı onu çözücem
Mutluyum yanii

Günlüüük şu anda telefon başında aşkımın aramasını bekliyorum :97:

Selam Günlük
Şu saate kadar ablamla temizlik yaptık.Canım çıktı:84:
Ablam çalışırken evde yalnız olmaktan şikayet ediyodum,çok sıkılıyodum.
İşten ayrıldı,daha ilk gününde evde fırtınalar estirdi.
Anlamıyorum onu ya,2 ay çalıştı diye bana eziyet etmek zorunda mı?
Evde her şeyi ben yapıyorum ama ufacık bi eksik görsün burnumdan getiriyo
Çok sıkıldım artık bu durumdan
Evde yalnız olmak gibisi yokmuş günlük
Okula gitse de kurtulsam:95:
Daha 2 günde zehir etti bana eviii:84:
Yarın da sabahın 6sında Edirne'ye gidiyoruz.
Ablam hastaneye gidecek,sonra da biraz gezeceğiz.
Keşke aşkım da gelebilseydi:85:
Onsuz bi yanım eksik kalıcak
Aaa bu arada anlatmayı unuttum günlük
Sabah öyle bi kavga ettik ki defalarca bitti dedim,kararttım gözümü,gözünün yaşına bakmadım
Amaaa tabisi ayrılamadık
Off be günlük deli gibi kavga etsek bile ayrılamıcaz biz galiba
Merak ediyorum acaba son sınır ne? Hani öyle bişey olur ki ayrılıktan başka yol kalmaz.
İşte bunun ne olduğunu bilmek isterdim.
Ama seviyorum biliyo musun
Nedense ne olursa olsun hala çok seviyorum...

daha demin geldim ama ağlamaktan yazamadım.
sonra yatağıma yatıp ağlamaya devam ettim. zaten dokunsalar ağlıycak moddayım bu aralar
banyomu yaptım rahatladım geldim şimdide. bugünün nasıl geçtiğini anlatıyım

biz ekildik ortaokul arkadaşlarım tarafından. işleri varmış gelemiyceklermiş bizde bir arkadaşımla o kadar hazırlandık biz gidelim bari dedik.
iyiki gitmişiz o kadar çok eğlendim ki.
hiç gitmediğim yerlere gittim. koruya gittik Allahım nasıl eğlendim anlatamam. ama temiz hava çarptı bana heryer öylesine yeşil ki, İstanbulda böyle bir alan bulmak çok zor artık. bu arada tam evden çıkarken o aradı kapattım telefonumu huzurumu kaçırmasın diye. bikaç tane mesaj atmış. okudum bu sefer attıklarını. 4 gündür şehirdışında çalışıyormuşta artık aramıycakmışta aramıycam demiş ama ardından telefonunu aç anneni ararım diye mesaj atmış dengesiz tabi ben mesajları görünce umursamadım bile.
neysem konuya döniyim. koruya gittik. yürüdükte yürüdük. ayaklarıma karasular indi resmen. korunun tepesine hadar çıktık. bu nasıl bir boğaz manzarasıdır böyle hayran kaldım resmen. boğaza karşı çaylarımızı içtik. seyrettik ve koruda biraz daha gezdik. sonra çok acıktık oturduk bi yerde kumpir yedik artık gezicek dermanımız kalmadı düştük yollara eve gelmek için eve geldim ayaklarım şişmiş resmen tabi dışarı çıkmazsam olacağı bu hamlamışım. iyiki gelmemiş arkadaşlarımda biz canım kankimle birlikte çıkmışız böyle işte. şimdide banyo yaptım dinleniyorum. bugün 5lere kadar uyumamazlık etmem heralde bu yorgunlukla.
o da ararsa açıcam bakalım ne diyecekmiş derdi neymiş. aramazsada bana göre hava hoş

Son düzenleme:
Eski ben nerede
Öyle çok şey değişti ki hatta herşey değişti desem yeridir
Bambaşka hayat bambaşka insanlar :26:
Biliyorum imtihan dünyası bütün bu olanlar imtihan
Bütün bunlara sabredebilsem Rabbimin katında değerim artacak ama nerde bende o kuvvet be günlük
Kendimi öle güçsüz hissediyorum ki bazen ve bir anda öyle değişiveriyorum ki herkesten nefret ediyorum sanki:26:
Beni incitenleri kırıp dökmek istiyorum hırslanıyorum sonra üzülüyorum nasıl bu hale geldim diye çok mu zayıfım ben dersin yoksa iyi niyetimden mi kaynaklanıyor bu zayıflığım:26:
Neden her şeyi bu kadar ince düşüyorum bir anda duygularım değişiveriyor denge kuramıyorum
Kendimi değiştirmem lazım ama nasıl:95::95:
Çok yalnız hissediyorum kendimi kimse beni anlamıyor gibi Anne babam bile uzak gibi bana
Bir acı var içimde benim yitirdiklerim hayatın bana verdikleri...

Günlükcan tchibonun mağazası adanada varmışşş gidince hemen bir sürü şey alıcam valla ben netten alcam diye düşünüyodum ama istanbulun her yerinde de varmış. Ben hiç bilmiyodum olduğunu. Yeni yeni öğrenicem de mi
Kıştan itibaren almaya başlıcaz biz aşkımlaa biliyoruz daha çok var 4 sene var ama yavaş yavaş alcaz her şeyi kendimiz...
Annelerimizden de onay var yani günlük
İlk hafta ders olmaz diyolar öyle olursa çarşamba istanbuldayımmmm Bebişime kavuşcam inşallah.. Allahımmmm ne çok özledim 2 ay oldu iki gün önce geçsin şu günler de göreyim artıkk

günlük enerji patlaması yaşıyorum
benim bütün sorunum gezmemekmiş meğersem gerçi bugün koruda el ele tutuşan çiftleri gördükçe özendim ama onlar bile keyfimi bozamadı buda hala aramadı. demekki gerçekten aramıycak artık hiçte umrumda değil şuan
özledimde aslında onu. bugün orda sevgilileri gördükçe keşke bizde gelsek buraya dedim. hani insan sevdiği şeyleri hep sevdikleriyle paylaşmak ister ya aynen öyle işte. o manzarayı yeşilliği onunla birlikte seyretmek, sarılmak istedim. ama olmadı tabi ki. aramıycam dedi aramadı gerçektende mesajlarını dikkatli okumadım ama gidicem falan yazmıştı sanırım :44: nereye gidecek ki acaba :26: neyse ya bozmıycam moralimi. nasılsa yarın bu halimden eser kalmıycak bari tadını çıkarıyım

Günlük naber? Çok uykum var ama yatmak istemiyorum. Canım da sıkkın. Her şey ne kadar karışık günlük ya... Biz napıcaz? Atama yok. Para biriktirmemiz lazım. Annem babam boşanıyor. Bu evden taşınmamız lazım. Ben hem annemlere destek olup hem nasıl evlenicem? Ertelemeli miyim? Ama zaten 6 yıl oldu günlük Bi çözüm istiyorum. Düşünmekten yoruldum. Neyse ya ben gidiyorum.

Günnüş;
Bugün 2 yere cv gönderdim birini aşkım buldu. Evde bunalım takıldığım için bıktı artık bana iş arıo garibim.
Haftasonu olmasada kursumu etkilemese bari.
Offfff yine hayatımla ilgili ikilemdeyim. Bunaldımm.
Aşkımında işleri yoğun pestili çıkmış bugün yattı uyudu ısrarım üzerine tabi.zaten çok konuşmak bize iyi gelmiykulda sürekli beraber olunca böylesi daha iyi özleyelim birbirimizi.
Ablam çağırıp duruyo yarın belki ablama giderim alışveriş yaparız Yarın Kredi kartımın son günü onuda yatırmam gerek ama hiç dışarı çıkmak gelmiyoo içimden.Offfffffff çok bunaldımm.Galiba ben ne yapmak istediğimi bilmiorum
En iyisi gidiyim

seni düşünmek güzel şey
seni düşünmek ümitli şey
dünyanın en güzel sesinden,
en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey..

türkü filan dinlemeyi çok sevmem günlük

ama öle bi ses keşfettim ki sorma

zafer güler diye biri.... öyle içime dokundu ki sesi... gönül geçmiyor diye bi şarkı okumuş ama yok böyle bişey.. beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş filan... öyle hassas bi yerime dokundu ki sorma.. bu sesi canlı olarak da dinlemeliyim.. kalkıp izmire bile gidebilirim o derece :)

sadece 6 gün kaldı............. çok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum, ama çok istiyorum :)

eski sevgilim beni uğurlamaya gelecekmiş................... yeni sevgilim olmaya aday kişi de beni ordan karşılayacak havaalanında........... iki ucu b.klu değnek bildiğin

ne ara izin verdim hayatımın bu denli karışmasına?

öyle hızlı oldu bitti ki her şey, anlayamadım... hala da anlamıyorum..... gidiş gidiş değil ama hayırlısı bakalım....

canım benimm Allah sabır versin... çok zor gerçekten.. hele ki aile içinde böyle durumlar varsa daha bi fena.. ama güçlü ol, olun.. yoksa daha çok binerler tepenize.. Allah güç kuvvet versin sizlere.. mekanı cennet olsun tekrardan..

çok ama çooooooooooook uykum var

kızım uyusunda bende uyuyım artık ne oldu bu gece kızımaa anlamıyorum

gerçi diğer gecelerinde bu geceden çok bir farkı olduğu söylenemez amaa

hadi kızım eeeeeeee

(((((((

mızmızlanmak için geldim buraya.. :) öncelık dıyecegım şuki yavas yavas ölüyorum sanırım..
hayatımda hiç biri böyle ustuste gelmemişti ama iyi oldu bak vucut dırencımı gorms oldum :) hala tebessum edebiliyorsam demekki bende daha ümit var çok klişe olacakl belki ama yıkılmadım ayaktayım az önce yazacaklarımıda unuttum iyimi..dur dusuneyım az.. güya eve gelir gelmez pekmez şişesini dikecektim kafama kan hapı içmekten iyidir iyidir diyerek..gerci baskalarının kanı bende reaksiyon gosterdi allerji yaptı ee nede olsa ben öleee herkesi kabul etmem dik baslıyım ya hani o acıdan.. iyi bi kadın dogum doktoru bulmam lazım acilen yoksa bu kanamadan tahtalıkoyu boylucam kesin.. daha ciğerlerimi iyileştiremedim bu zamansız kanama neyın nesi yaaa -erken geldi daha düzenede giremedi sinir seyy bebegımı kaybedeli 4ay olucak ama bi duzene giremedi gitti - aşkımıda cok ozledimmmm öylee özledimmm ancak ekimde goruseces kısmetse aralıkta bebs calısmaalarına baslıcaz kısmetse sacmalıyorummu nee insan önce kendi saglıgını dusunur demi,bense aksine ölsemde ölme derdindeyken bile bebek bebek diye kafayı yemıs durumdayım.bugun hayatımda ilk defa boyle oldu korktum tabıkııı ,kim korkmazkiiiii..korkmazdıkıııı.. demek kansızlıktan ölmek böyle bişeymiş.. aşkıma demedim herzamanki gibi..bide benlemi ugrassınyaa dunya derdi var zaten...
silmeden göndereyim baree yoksa bunuda silersem bir elimin parmakları kadar olacak.

günlükçüüm nasılsın ben çok iyiyim, dün bütün gün evdeydim, kendimle ilgili çok çok güzel ve hayırlı bişey yaptım, içim huzur doldu, fırsat buldukçada yapıcam sonra akşam bizimkilerle biraz sohbet muhabbet ettim, onları çok ihmal etmişim yahu şu 2 senede, hep bunların acısını çıkartıyorum artık biliyormusun günlükçüm aslında huzurlu hissetmek çok kolay ama biz insanlar bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz... kendi kendime düşündüm dün akşam, ailem yanımda ise ve biz oturup huzurlu bir şekilde muhabbet ediyorsak, bundan güzel bi huzur yok...
akşam okuldan geldiğimde kapıyı annem, gülümseyerek açıyorsa bundan güzel bi huzur yok...
odama gittiğimde kardeşimle kavga edebiliyorsam bundan güzel bir huzur yok... sevdiklerimizin değerini yanımızdayken bilmeliyiz, herşeyden huzur duyabilmeliyiz, bu dünya sadece sınav, basit şeyleri kafaya takmamaya çalışmalıyız
böyle konuştum diye herkes çok dertsiz tasasız olduğumu sanmasın günlükçüm, öyle değilim ama sabretmemiz gerekli, hepsi bir sınama... Allah herkese sabır, güç kuvvet versinki herkeste sınavı geçsin inşallah
konuya döneyim hmm unutmadan dün gece açtım türküleri baya efkarlandım, arada bir böyle şeylerde yapmak gerekiyor
hiçkimseyi özlemiyorum, hiçkimsenin arkasından üzülmüyorum, sevdiklerim yanımda, sevmediklerim yolunda çok şükür Allahım
bugün arkadaşlarımla gezicem, dedikodu yapıcam, ama akşam kuzey güneye yetişmem lazım hadi günlükçüm öptümm seniii umarım bugün herkes sana hep mutlu güzel şeyler yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…