ilk sayılabilicek acımı yaşattın bana babanem geride vicdan azabı çeken bi torunun kaldı .. seni öyle görmeye dayanamadıgım için pek fazla gelemedim ziyaretine affet beni lütfen çok erken gittin ama ..
uykumdan telefon sesiyle uyandm yengem annemi aradı annem 'hadi ya' dedi sonrasında duydugum babamın hıçkırıkları allahım nolur dedim yanlış anlıyım uyandırmasınlar beni ama olmadı babane annem uyandırdı bende kardeşime söylemek zorunda kaldım, yapamadım ama aglayarak kaldırdım sadece öldümü dedi .. güçlü olamadık babane
sen acı çekerek birilerine muhtaç olarak yaşamayı istemezdin içim bu yüzden rahat ama dedem çok kötü babane o vicdansızlarla aynı evde tek-sensiz senden güç alıyodu o yaşamak için..
rahat ölmüşsün babane en azından son nefesini verirken acı çekmemişsin..
geldigimizde yatıyodun salonun ortasında yerde yüzünü açtılar ama öpemedim gözlerimi kaçırdım senden affet beni lütfen ama biliyorum sen orda huzurlusun..
dolabını boşaltırken buldum küçüklük elbisemi saklamışsın yine dayanamadım babane yine agladım bide canım babanem diye bi havlu almıştık sana onlarıda aldım eve getirdim senden bize kalan artık bikaç parça eşyan..
arkandan sahte gözyaşı döken insanlıktan nasibini almamışlar var babane sen zaten biliyosun onları allah bildigi gibi yapsın senin ölümünü hızlandıran o 4 kişiyi allah bildigi gibi yapsın ..dayanamıyorum babane katlanamıyorum onlara elim ayagım titriyo onları gördükçe bide senin kuranında dagıtılıcak tabakları onlar hazırlamaya çalışıyo sanki sana hastalıgında çok hizmet etmişler gibi !!! üzülme babanem biz onlara bırakmamaya çalışıyoruz sen öyle isterdin...
yeri gelicek senin evinden defolup gidicek onlar ama şmdi sabretme zamanı dedemi babamı üzmemek için..
nefret ediyorum onlardan babane akrabam demiyorum bitti artık sokakta görsem selam vermem onlara..
Senin öğrettigin dualarla uğurladım seni babanem .. Mekanın cennet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?