Selam günlüükk
Ayy bugün içimde bi mutluluk var yaa anlamadım
Böyle kıpır kıpır içim güzel şeyler olur inşallah..
Artık ruh halim dengesizleşti diyorum sana
Bi gün ağlıyorum bi gün böyle kıpır kıpır oluyorum
Bu askerlik yaramadı bana
Saçımı boymaka istiyoruuumm..Eğer haftaya aşkımı ziyarete gidersem güzel gözükmek istiyorum ona
ve bool boll spor yapıyorum düğüne kadar gidicek bu kilolar valla kurtuluşları yook
Bi de dukan diyetine taktım bu aralar. Herkes yapıyo ve baya da iyi yorumlar var ama yapabilir miyim bilemiyorum. Önce kitabını alıp okumaya karar verdim sonra yapabilrsem başlarım. İnternetten sipariş vereyim bi bakayım da.
Haftasonu bi sınava gircem günlük iş için önceleri çook heveslenmiştim ama sınavın içeriğini öğrenince tüm hevesim kursağımda kalmıştı moralim baya bozulmuştu 2 gün önce. Ama şimdi amaaann napıyım olmazsa olmaz başka bi şeye bakarız diyorum önemli olan hayırlısıysa olması zaten öyle değil mi
Boş kağıt verip çıkıcam gibi sınavdan
Napıyım ama ben öyle beklemiyodum içeriğini. Neyse canım başka iş bakıcaz artık. Ama bi an önce bi işe girmek istiyorum arttık. Seneye düğünüm olcak kısmetse ve ben çalışmak istiyorum birikim yapmak istiyorum artık inşallah olur günlük dua et bana çook ihtiycaım var bi işe
125 güncük(!) kaldı aşkımın askerden gelmesine canım. Az kaldı az
Şu çift hanelere bi geçsek daha çabuk geçecek gibi geliyor bana :26: Ahh ahh napıyodur ki şimdi askerim :97:
Dün odamı toparlıyodum günlük içimden dedim ki ayy kendi evime giderken de böyle toplamaya başlıycam odamı. Nasıl bi duygu acaba hem kendi evine gitmenin sevinci hem yıllardır hayatını geçirdiğin evini, odanı bırakmak..Karışık duygular olsa gerek..Ay ben sulugözlüyüm yaa ağlarım kesin
Ama aşkımla olcaz heeep onun da mutluluğu olur
Ben de bu eşyaları nasıl toplayıp götürcem hiiç bilmiyorum günlük. Benim bu kıyafetler, ayakkabılar, çantalar, kozmetikler nasıl sığcak bilemiyorum. Aşkımın da bi o kadar kıyafeti ayakkabısı falan var. Bizim kesin bi odayı kıyafet odası yapmamız lazım
4 odalı falan bi ev bulmamız lazım anca sığarız. Hıı bi de benim oyuncaklarım var tabi onları da götürcem bebeğim yaaa
Ayy ileriye dönük hayaller kurmak ne güzel. İnşallah herkes kurduğu hayallerdeki gibi bi hayat yaşar. Şu anda hayallerime ulaşmadaki tek engel askerlik,biraz da benim iş var ama o evlendikten sonra da bulunur.Aşkım gelse hazırlıklarımız başlasa. Dün gece saat 4 buçuğa kadar internette düğün mekanları baktım beğendiğim bi iki yer oldu da fiyatlar pek tuzlu :26: Ama bi yeri çook beğendim inşallah orası çok aşırı değildir fiyat olarak. Manzarası falan çok hoşuma gitti.Hadi gel aşkım senle birlikte bakalım artıııkkk
Ne çok yazmışım günlüüük. Dedim ama ben sana bugün çok enerjiğim diye napıyım tutamıyorum kendimi yazdıkça yazasım geliyo
Ben şimdi biraz çıkıyım sonra gene gelir yazarım günlükcüm olur mu hadi görüşürüz hoşçakaaall bebeğiimm