Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın beybi nassığnız inşallaa
dün akşam İnci trip yapmadı bana eve gidince, o kadar sevindim ki anlatamam...yalnız ilk gittiğimde uyuyodu yavrucuk, k.validem ben gelince seveyim diye uyanık tutmaya çalışmış ama dayanamamış kendiliğinden sızmış kuzucuğum...zaten bi kere koklayınca bile geçti özlemim...gerçi gece yattığım gibi tekrar özlemeye başlıyorum ama çok şüklrü halimize napalım...ne şartlarda çocuk büyütenler var demi günnük...
bunun dışındağğğ iş güç durumları da her zamanki gibi bayık...ortamım arkadaşlarım süfer ve fakat iş abuk...neyseee buna da şüküürrr...sinirlenmeyeliimmmm
ya o bişi değil de, kocamdan grip kapmıyorumdur inşallah anam bi tuhafım ben bugün..

neyse günnük görüşürük bay bayın

Selam günlüükk
Ayy bugün içimde bi mutluluk var yaa anlamadım
Böyle kıpır kıpır içim güzel şeyler olur inşallah..
Artık ruh halim dengesizleşti diyorum sana Bi gün ağlıyorum bi gün böyle kıpır kıpır oluyorum Bu askerlik yaramadı bana
Saçımı boymaka istiyoruuumm..Eğer haftaya aşkımı ziyarete gidersem güzel gözükmek istiyorum ona ve bool boll spor yapıyorum düğüne kadar gidicek bu kilolar valla kurtuluşları yook Bi de dukan diyetine taktım bu aralar. Herkes yapıyo ve baya da iyi yorumlar var ama yapabilir miyim bilemiyorum. Önce kitabını alıp okumaya karar verdim sonra yapabilrsem başlarım. İnternetten sipariş vereyim bi bakayım da.
Haftasonu bi sınava gircem günlük iş için önceleri çook heveslenmiştim ama sınavın içeriğini öğrenince tüm hevesim kursağımda kalmıştı moralim baya bozulmuştu 2 gün önce. Ama şimdi amaaann napıyım olmazsa olmaz başka bi şeye bakarız diyorum önemli olan hayırlısıysa olması zaten öyle değil mi Boş kağıt verip çıkıcam gibi sınavdan Napıyım ama ben öyle beklemiyodum içeriğini. Neyse canım başka iş bakıcaz artık. Ama bi an önce bi işe girmek istiyorum arttık. Seneye düğünüm olcak kısmetse ve ben çalışmak istiyorum birikim yapmak istiyorum artık inşallah olur günlük dua et bana çook ihtiycaım var bi işe
125 güncük(!) kaldı aşkımın askerden gelmesine canım. Az kaldı az Şu çift hanelere bi geçsek daha çabuk geçecek gibi geliyor bana :26: Ahh ahh napıyodur ki şimdi askerim :97:
Dün odamı toparlıyodum günlük içimden dedim ki ayy kendi evime giderken de böyle toplamaya başlıycam odamı. Nasıl bi duygu acaba hem kendi evine gitmenin sevinci hem yıllardır hayatını geçirdiğin evini, odanı bırakmak..Karışık duygular olsa gerek..Ay ben sulugözlüyüm yaa ağlarım kesin Ama aşkımla olcaz heeep onun da mutluluğu olur
Ben de bu eşyaları nasıl toplayıp götürcem hiiç bilmiyorum günlük. Benim bu kıyafetler, ayakkabılar, çantalar, kozmetikler nasıl sığcak bilemiyorum. Aşkımın da bi o kadar kıyafeti ayakkabısı falan var. Bizim kesin bi odayı kıyafet odası yapmamız lazım 4 odalı falan bi ev bulmamız lazım anca sığarız. Hıı bi de benim oyuncaklarım var tabi onları da götürcem bebeğim yaaa
Ayy ileriye dönük hayaller kurmak ne güzel. İnşallah herkes kurduğu hayallerdeki gibi bi hayat yaşar. Şu anda hayallerime ulaşmadaki tek engel askerlik,biraz da benim iş var ama o evlendikten sonra da bulunur.Aşkım gelse hazırlıklarımız başlasa. Dün gece saat 4 buçuğa kadar internette düğün mekanları baktım beğendiğim bi iki yer oldu da fiyatlar pek tuzlu :26: Ama bi yeri çook beğendim inşallah orası çok aşırı değildir fiyat olarak. Manzarası falan çok hoşuma gitti.Hadi gel aşkım senle birlikte bakalım artıııkkk
Ne çok yazmışım günlüüük. Dedim ama ben sana bugün çok enerjiğim diye napıyım tutamıyorum kendimi yazdıkça yazasım geliyo Ben şimdi biraz çıkıyım sonra gene gelir yazarım günlükcüm olur mu hadi görüşürüz hoşçakaaall bebeğiimm

günlük erkek dediğin erkek gibi olmalı
mesela kozmetikten anlamamalı
mesela iki kadın konuşurken üçüncü kişi o olmamalı
herşeyi çok bilmemeli
her lafa atlamamalı çok konuşmamalı
sonra karı gibi her lafa ne atlıyon dediğinde de alınmamalı..
haksız mıyım pembişş

Öyle biri ki o, öyle kararlı, tutarlı, tutkulu ve sevgi dolu ki nasıl aklımdan atabilirim?
Nasıl vazgeçebilirim ondan?
Bana olan aşkına aşık oldum.
Büyülüyor beni düşünceleri, söylediği her kelime.
Yanında olmak için can atıyorum.
Diğer yandan hala ideal bir erkek olmadığını düşünüyorum benim için.
Çünkü çok uç noktada biri o. Deli, manyak...
Benim kafamda kurduğum ise tipik şeyler.
İyi olsun, efendi, çalışkan, beni çok seven, hoş görünümlü...
Bilmiyorum sonum ne olacak böyle.
Kim çıkacak karşıma?
Taktım ben bu mevzuya günlük.
Takılıp kaldım hayatımdaki erkek kim olur diye...
Bu arada misafirler de gelmedi. Dışarda buluşacak annemler.
Süper ötesi mutlu oldum.

Muckslar günlüğüm...

Günlük;
Bugün ikimizde ayrı işyerlerindeyiz... ve ben çok özledim.
Sürekli aklım onda...
Allahım aklımdaki şu saçma sapan ne kadar düşünce var hepsinden kurtulmam için bana yardım et.

günlük... günlerimi hayatımı işimi evimi kendimi hiç sevmiyorum...
şu hayatta sevdiğim bi tek aşkım var... bu sekilde yaşanır mıı...
hayat çok zor gelmeye başladı ..
her geçen gün kendimi yaşamak için daha umutsuz görüyorumm

YAŞAMAYA DEĞECEK HİÇBİRSEY YOK ...

Mrblar günlüğümmm
Bugün ablam üni okuduğu şehre gidiyor...Özlücemm Olsun bitirsinde gelsin artık :))
Bu arada Ablam Fizik okuyor :))))
Bugün öyle böyle değil çok iş yaptım günlüğüm her yanım ağrıyor...Tam 4 Saat Hiç durmadan sen düşün yanii :)))
Odamı köşe bucak ne var ne yoksa indirip sildim ... Bir halılar kaldı ya onu da annem halletçek...
Sevdiğimi acile kaldırmışlar günlüğüm beli fenaymışş
Kıyamam iğne vurmuşlarrr
Eve gidiyor şimdi...
Gitmek istiyorum yanına ama bugün öyle ters bir gün kü annemler otogara gidicek ve ben kargo bekliorum...
Biran önce iyileşsin inşallahh...
Hastalık çok zor...

Naber gunlukcan
gecen bende dusundum bir gunluk mu tutmaya baslasam sonra dedim ne gerek var okundumu okuncak mi
Bende bi havadis yok sekerim oyle geldim yaziyorum
isimi sevdicegim onayladi cok mutluyum suan tek sorunum kendime daha fazla guvenmem lazim:18:
uzerime alacagim sorumlulugun altindan kalkamama korkusu var suan
Kafam karisti ama neden yapamiyim ki yaparim demi gunluk
korkuyorum ama cokta istiyorum
Ama olursa cok iyi olucak sevdicegimle dun cok iyi bi plan yaptik daha dogrusu o dusunmus ama ben cok sevindim
Eger basarabilirsek ki hic kolay bisey degil harika olucak ikimiz icin olucak hersey sadece
zor bisey tabiki ama bakalim cok heveslenmek istemiyorum sonra hayal kirikligi fazla oluyor:97:

Bugun bir durgunluk var uzerimde korkunc ruyalar gordum zaten
Tembellikten disarida cikmiyorum evde daraldim ama disarida cikasim yok
neyse oturayim bakalim hadi gorusenzi

Ben geldimm canımss :96:
Düzeldi yine aramız
Biz küs kalamıyoruz ya çok seviyorum onunda sevgisinden şüphem yok
Benimle konuşurken sesisinin kötü gelmesine dayanamıyorum ya
Canım benim herşeyim o
O anda yanında olup sıkı sıkı sarılmak istiyorum ona

Bugünlerde geçicek ve biz hep beraber olucaz

Anlatamıyorum, yazamıyorum günlük.
İşe gidip geliyorum, eve gelip dizi ya da film izliyorum, sınav vakti geliyor ders çalışıyorum, anneme yardım ediyorum, nişanlımla telefonda konuşuyorum...
Bu liste standartlarımla dolup taşıyor.
Hep şükretmeye meyilli bir insan oldum.
Ama bazen çok hırçınlaşıyorum.
Hayallerin nerede martagon, sen neredesin diye haykırıyorum.
Sanki içimde şu anki naif halimden farklı biri var ve deli gibi yırtınıyor sen ne yapıyorsun diye.
Dün fark ettim ki, son derece rahat bir işim olmasına rağmen ben kendime hiç vakit ayırmıyorum.
Aslında dışardan bakınca böyle değil.
Annem, Allah razı olsun hiç iş beklemez benden.
Hafta sonları boşum.
Ama ben hep kendi üstümde hep bir baskı oluşturmuşum.
İsterse bir insan her şeyin üstesinden gelir ama ben kendimi sadece akıntıya bıraktım.
Kendimi hiç dinlememişim ben günlük.
4 yıllık üniversite hayatımda anladığım bir şey var.
Ben bağımsızlığı çok seviyorum ama sorumluluk duygusunu abartıp hiç bağımsız olamıyorum.
Kendimi hep sorumlu olduğum kişilere ya da şeylere bağlıyorum.
Boş ver, elinden geleni yaptın artık, bırak her şey olacağına varır diyemiyorum.
Ne çok şey anladım demişim yazının başından beri.
Ama anlamak çözmeye yetmiyor ne yazık ki...
Uzun uzun ağlamak istiyorum, içim çok dolu...

ben geldiiiim
off biliyor musun biz barıştık ! sabah mesaj attı telefonu bi dakika için açabilir misin diye. okumadan silmiyorum artık mesajlarını bende tamam dedim. aradı sonra ben alo dedim bi suskunluk. napıyosun dedi ve konuşmaya başladık.
ayrılamadık işte yine ! 1 saate yakın konuştuk. yahu ya bu çocuk çok zeki yada ben gerçekten haksızım.
çünkü ben hep kendimi haklı buluyorum ama o konuştukça haksızlığım gün yüzüne çıkıyor.
tabi bunu ona belli etmedim haksızdım diyemem. sonuç olarak 11 gün ayrı kaldıktan sonra kavuştuk.
kavga etmesini öğrenmem lazım günlük. her kavgamızda bitti diyorum ben niye bilmiyorum ama her kavgada bitti bitti diye diye oyuna döndü bu ilişki. kendiside sen ayrılıyorsun benden ben ayrılmıyorum ki, arıyorum mesaj atıyorum sonra sinirin geçince sende haksızlığını anlıyorsun diyo. ama özrümü dilettim ona şehirdışına çalışmaya gidicekmiş. ama gidip gidip gelicek sanırım devamlı kalmıycak. seni bırakıp nasıl gidicem diyo
çok özlemiş yarın görüşelim dedi. beni gelip alıcakmış bende çok özledim ya. 11 gündür ayrıyız ama 1 ay olucak yarın görüşmeyeli. gidiyimde özlem giderelim
tabi yarında burnundan getirmem gerek bazı şeyleri
neyse yarın olsunda bunu o zaman düşünürüm. ne giyceksem yarın :26:
neyse ben gidiyorum görüşürüz günlüğüm

biblo surat babannesini kaybetmiş günlük gerçekten okurken içime bir hüzün çöktü.Allah rahmet eylesin Ahhhhh şuiki ucu b.klu değneğin ortasında bende varım erasmus kızı.yaa artık belli olsa da şu beğendiğim 1+1 misminik sıcacık küçücük ev benim olsaaa.kırmızıı odalarıııı beyaz mobilyalarıı kocaman aynalarıııı ....ba-yıl-dım..orası benim dünyam olmalıııı..beklemek zormuş.ama olucak olucak.eminim.ayarlıcam dediyse patron olur kısa zamanda atanmam atanmamda olsun benden mutlusu yokk zatennn..yaa hayatımı seviyorum.Allahıma şükrediyorum.Mutluyum
huzurluyum
sağlığım yerinde
güzellll bi işim var :92:
kendimle barışığım
vee inanılmazzz özgüvenim var.

Yaşamayı seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NASIL bir üniversite
Nasıl bir enstitüdür yarebbim
3 gündür 1 kaydı tamamlayamadık!!!
yarın tekrar gidicim...

Akşam bir çift arkadaşımız geldi bize Günnük, sonra biz onları şehir merkezine bıraktık, sonra aşkomla daha gezdik pek güzelidi:79:
Annemle babamın da keyfi yerinde tatilde maşallah
Dersler hemen başlamazsa bir İstanbul yapıp gelmek istiyorummm yaaa
:84:

günlük bakıyorum da, herkes güzel şeyler yazmış !!
bana mı kastı var bu hayatın??
MUTSUZUM UMUTSUZUM HUYSUZUM :84:
sürekli uyumak istiyorum
anlıcan
ben depresyondayım günlükk:78:
hatta pazartesi günü sabah kalkar kalkmaz bugün bi değişiklik yapmam lazım dedim ve öglen hemen gidip sacımı kısacık kestirdim
evet evet
depresyondayım ben..
kendimi alışverişe vermem lazım bide normalde ama para yok o yüzden saçımı değiştirebildim en ucuz yoldan

Doktora gittim sabah günlükcüm. Belim için... 2 gündür ağrıdan ölüyordum resmen hatta şu an bile öyle. Ama ben ne yaptımmm doktordan geldim ve bütün evi baştan sona temizledim. Annem yorulmasın ben yorulayım dedim ama ağrısından duramıyorum şu an çok halsizimm oofff:97:
Annem geldi çamaşırlara başlayacak her şeyimi yıkayacakmış mis gibi koksun öyle götür diyo ama temiz ki,giymediklerimi bile yıkayacakmış
Aşkıma hırka alacaktık gidince dedim söyleme sizinkilere birlikte seçelim diye ama ablası geldi onlara,o alacakmış... Bozuldum birazcık sanki aslında biliyorum bozulacak bir şey yok ama olsun birlikte alacaktıkk Neyse bozuntuya vermeyeyim eminim çok kızar böyle bi şeye bozulduğumu bilse

Son düzenleme:
slm günlük
okadar yorgunumki anlatamam,annemle bir çıktık sabah daha yeni geldik alışveriş yaptım azcık battımda ama aldığım herbişeyi çok beğendim vala
birde hiç ihtiyacım yokken nbb ye girdim gene 2 takım alıp çıktımm poff
benimkiylede dün gece bir tartıştık bir tartıştık aslında ben tek başımaa yaptım tartışmayı karşımda ben bagırdığımda sürekli tamam haayatım tamam aşkım diyen biri olunca iyice çıldırıyorum
herşeye tamam dersem kimsenin tartışcagı yok böyle olunca arada ben tartışma çıkaran oluyorum hep amaann nese takamıcamm zaten en fazla geceye normale döncek herşey:)sana bunu 2 gündür söylemesemde seni çok seviyorum ama ben askımm benimm
akşam buluşalım dedi ama çıkamıcam sanırım ayaklarım çok ağrıyor
aaa bide benim yaz okulundan aldığım ders açıklanmış tabikide kalmışım ahahah vizeye girdim tek ee bi zahmet geçmeyim final zamanı hiç burayı bırakıp o yolu çekmek istemedim ne kadar sorumsuz bir öğrenci oldum ben yaa lise zamanı böyle değildimm:97: sırf diploma almak için okuduğum bi bölüm zaten yoksa hiçbir şekilde ilgi alanım değil amaann nesee bunları 2 sene sonra epey takcam zaten
nese günlük ben kaçarr
görüşmek üzereeee

günlük benimkiyle iyi gelişmeler varken tamamen her şey kötüye döndü ve şimdi artık bana çok kızgın çok öfkeli
şu an neler düşünüyor bizle ilgili ya da biz demiyim benle ilgili ama iyi şeyler düşünmediği kesin.
zamanı geri alabilmeyi çok ama çok isterdim olmuyor ne yaık ki
sanırım artık bu sefer hayatım da gerçekten olmıcak
biz bitti derdik ama yine de konuşurduk ama şimdi öyle değil
sanırım ayrılık ne demekmiş şimdi anlıcam ben de hele ki onsuzluk ne demek olduğunu
ah günlük neler var içim de ama yazsam da rahatlayamam ki

annecim ve babacım geldi günlük...
dönüş biletini ne zamana aldıklarını soramadım bugün resmen,
en azından bugünüm zehir olmasın diye..
of gurbette olmak ne zor...:26:

Günlüüükkk Aramadı askerim Hiç böyle habersiz bırakmazdı beni ne oldu da arayamadı çok fenayıımmm

slm günlükçüüüüüm, bugün arkadaşlarımla bu saate kadar gezdim tozdum yeni geldim eve çok yorgunum ayy niyeyse çok mutluyum kız günlük
Allah daim etsin, çokta huzurluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…