Popüler Konu Sevgili günlük...

Ne haber cicim ,,,
Benim icin gerisayim basladi

Günler yaklastikca dahada bir heyecan yapiyorum

Hersey güzel olacak bu defa

Ya olacak ya olacak

Günaydın tatlım,bu gün sana son uğrayışım biliyormusun : ( uzun ince bir yola çıkıyorum artık dönüş yok geri,tamamen sıyrıldım yalan,kötü,çirkin ne varsa yaşamda;arınma desek bir türlü tam yeridir sanki.Şimdi güzel şarkılar söylenmeli yaşama dair, motorları maviliklere sürmeli ve yaşamalı dibine kadar mutluluğu zaman bu zaman günlükçüm :)yanlız kalmayacaksın sende benim gibi bunu biliyorum,kimileri derdini,kimileri sevincini anlatacak sana, ama sonuçta sende kalacak yazılanlar ;eğer saklarsan sana bir sır vericem ''ben sevgi insanıyım ve yanan ateşimin külllerinden yeniden doğuyorum ve her şeyi sevgi ile bağışlıyorum '' haydi hoşçakal ,beni ağırladığın için sonsuz teşekkürler yeni dostlarına yer açılsın, mutlulukla dolsun tüm satırların :)

günüciğim, suanda kaynanamdayım bir yandan çalışıyorum:)
ama daha gelmeden önceden beri acaba bebek olayını açacak mı ne soracak sorarsa ne dicem diye düşünüp duruyorum..
duymazdan mı gelsem ne desem inşallah sormaz ...

Sevgili günlük çok kötüyüm çok moralim çok bozuk durup durup aglıyorum neden hayat bu akadar acımasız neden:84::84:çapada genetikleri yaptırıcam dedimya sana iptal ettirdim bende bir aglama varmış dün ise eşime dedim anan olucak birde bak aradımı ne yaptınız diye sordumu dedimsen dedim okadar borçlarını öde beyaz eşyalarını al anca annene çalış dedim biz istedigimizdede neden yardım etmiyolar dedim bir üveymiyiz dedimbir daha günlükçüm bir çöplerini istemiyorum onların işim olmaz bir daha çagırı beni gör bak gidiyomuyum evine hamile kalıyım bak bakalım arıyıp dicemmi umrum degilbebegim olursa işşallah sag saglim gelirse görmeye vermicem kucagına dicem ne yardımı ettinki hakkediyosunmu alıcak kucagına dicem yazık diyorum emeklerime yıllarıma yazık neden canımı acıtıyolar neden benim iyiliklerime karşı böyle yapıyolar anlamıyorumiçim acıyo günlükçüm içim bugün orucuma başladım işşallah önce 6 günleri sonra 10 gün borcum var onu tutucam işşallah rabbim oruçlarımı kabul etsin işşallah tek dayanagım sırdaşım karşılık beklemeden seven benim rabbim var rabbime şükürler olsun bugünümede
depresyona girdim gene galiba aglama krizlerim gene tutuyo günlükçüm için canım neden bu kadar acıyoki anne oldugumdanmı acabaokadar isterdimki yavrularımı bir kere rüyamda görüyüm allahım bana evlatlarımı göster ne olur banamı babalarınamı benziyolar acabaokadar acıymışki günlükçüm sorma evlat acısı olmayanlar hiç üzülmesin benim halim daha perişan yıkım hapar oluyo insangeçen arkadaş dedi çok şanslısın ben anneligi bile tadamadım sen tattın dedi içimi bir çektim öncecanım inan benim durumum daha kötü bir bilsen bir umutla hamile kalıyosun ultrosonda bebegni görüyosun heyecan basıyo hayallere dalıyosuntekmelerini karnında hissediyosun yavruna bişey olmasın diye ürkek ceylan misali taşıyosun ama gün geliyo rabbin o verdigi emaneti senden alıyo sonra için yanıyo allahtan oldugu için bişey yapamıyosun kuldan olsa canına okuyosun hırsını alıyosun ama rabbine nasıl karşı gelicekki sadece her agladıgında allahım affet biliyosun isyandan aglamıyorum canım acıyo içim yanıyo ellerini dizlerine vuruyosun morarrıncaya kadar rabbim sabrını ver diyosun her secdede rabbine yalvarıyosun diyosun rabbim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar önce ümmeti muhammede sonra bana ver diyosun o secdelerin dili olsada konuşsa çok kapanmışımdır secdelere rabbim içim acıyo içimin acısı nasıl geçer yavrularımı görücekmiyim diye dualar ediyosun her seferinde dogum yapıp eşimle ellerimiz boş çıkıyoruz bak canım aldı gene koca hastane ne zaman bende çıkıcam bebegimle diyorum en son oglumu dogurdum dedim bundan sonra bebegimle çıkıcam dedim kızıma hamile kaldım gene evladımla çıkamadım ey koca hastane neden gene aldın benim evladımı dedim eşim arabaya zor attıiçim acıyo allahım içimmmmmmm

hazırlandım muhteşem oldum vede çıkıyorum evden
gerçi ortaokul arkadaşlarımla olan buluşma iptal oldu ama bizde arkadaşımla takılıcaz

naber sekerim
Ben idare ederim sabah kan verdim bayiliyodum oralarda ya
bsim cok dondu midem kotulesti vahimlestim evlenene kadar baska bisey icin kan vermeyi dusunmuyorum

Aksam ustu gene doktora gidicem bakalim o neler yumurtlayacak:44:
hicte gidesim yok ya
Halamin dolabindan giyindim bugun aksama gozukmesem iyi olacak
umarim ben ondan once gelirim

Sevdicegim calismakta bende umarim yeni bir is buldum gunluk eger kendime guvenip becerebilirsem cok super olucak:26:
Korkuyorum biraz cunku uzak durmak istedigim bi alanda calisicam gene
Ayricada beceremem diyede gozum korktu
ama sartlarda cok cazip karar vermem lazim en kisa zamanda tabi sevgili sevdicegim ne dicek o var bide
Calismami pek onaylamiyor ama bu is onun aklinin bende kalmicagi tarzda olucak aksam gelirse konusucam:18:

insallah onaylar bende bi cesaret baslarim evlilik zamanina kadar birikim yapariz:44:
Malum dugun ertelenince, suan amac para biriktirmek ve bunu yapmak icin calismamiz lazim:97:
Hayatimin anlamida tamam derse cok mutlu olucam

gene cok yazdim yerimden kalkabilirsem tembelligi birakip cikmam lazim
gorusuruz sekerim

Canım sıkılıyo günlük çok fena evde duramadım geldim annemin yanına...
Biraz insan görürse yüzüm açılırım belki diye düşündüm.
dün erkenden yattım valla ama yine de 12 de kalktım ne kadar çok yorulmuşum
Dün maç izlerken uyuyodum resmen ama yendik ben daha ne isterim Aziz başkana gitti o gol ona her şey feda kim ne derse desin.
Dün o stad bomboşken taraftarların seslerini içeri duyurması o kadar güzeldi ki resmen oturdum ağladım ama mutluluktan
Neyse aşkımla da aramız limoni bana kızıp duruyo ama özlemden biliyorum son 7 gün kaldı haftaya çarşamba aşkımla kavuşcammmm

Günlük sabah programlarından birinde dolunay etkisinden dolayı balık ve başak burçları kötü etkilenecek,sıkıntı yaşayacak,kırıcı konuşacaklar falan dedi bugün. Ben balığım nişanlım başak. Acaba biz ondan mı birbirimize girdik? Normalde böyle şeylere çok takılmam ama denk geldi ya şaşırdım biraz Bu arada gece rüyamda pembe uzun bi elbise giymiştim,güzel bi elbiseydi ama altına sarı babetler giymiştim. Ne ki acaba bu? :44:

Bu arada sabah Rahşan Gülşan'ın öğretmenlerle ilgili bi yazısını okudum,sinir oldum. Hani güya öğretmenlerin mağduriyetini dile getiriyo ama böyle mi yazılır kardeşim? Azıcık empati yapar insan. Vah vah,tüh tüh diyerek acır gibi ne o öyle? Sinir oldum. Ne demişler? El elin eşeğini türkü çığırarak ararmış. Aynı o hesap işte. Bi de demiş ki atama olmayacak umudunuzu kesin,özel sektörde şansınızı deneyin. Demesi ne kolay... Yok günlük yok bu ülkeden,bu hükümetten bi halt olmaz. Sosyal devletmiş,büyüyomuşuz,ekonomide bilmem kaçıncıymışız,bütçemiz fazla vermiş. Fasa fiso bunlar hep. O baştakilerin gördüğü Türkiye'yi bi bizler göremiyoruz sanırım. Pembe gözlükler mi takıp bakıyolar acaba? Biz de mi öyle yapsak? Zira böyle giderse kendi kendimize düşman olup çıkıcaz. Yine dolmuşum ben. Vallahi propaganda yapıyorum diye atacaklar beni bu siteden. Ondan sonra iyice yalnız kalıcam. Zaten bi buraya yazıyorum derdimi,sıkıntımı. Sadece hakettiğimiz değeri görelim istiyorum. Bu ülke herkes ama herkes için yaşanacak bi yer olsun istiyorum. Öğretmenler "Yine mi atanamadın?" sorusuna maruz kalmadan başları dik gezsinler istiyorum. Öğretmenler intihar etmesin istiyorum. Çok mu şey istiyorum günlük???

ilk sayılabilicek acımı yaşattın bana babanem geride vicdan azabı çeken bi torunun kaldı .. seni öyle görmeye dayanamadıgım için pek fazla gelemedim ziyaretine affet beni lütfen çok erken gittin ama ..
uykumdan telefon sesiyle uyandm yengem annemi aradı annem 'hadi ya' dedi sonrasında duydugum babamın hıçkırıkları allahım nolur dedim yanlış anlıyım uyandırmasınlar beni ama olmadı babane annem uyandırdı bende kardeşime söylemek zorunda kaldım, yapamadım ama aglayarak kaldırdım sadece öldümü dedi .. güçlü olamadık babane
sen acı çekerek birilerine muhtaç olarak yaşamayı istemezdin içim bu yüzden rahat ama dedem çok kötü babane o vicdansızlarla aynı evde tek-sensiz senden güç alıyodu o yaşamak için..
rahat ölmüşsün babane en azından son nefesini verirken acı çekmemişsin..
geldigimizde yatıyodun salonun ortasında yerde yüzünü açtılar ama öpemedim gözlerimi kaçırdım senden affet beni lütfen ama biliyorum sen orda huzurlusun..
dolabını boşaltırken buldum küçüklük elbisemi saklamışsın yine dayanamadım babane yine agladım bide canım babanem diye bi havlu almıştık sana onlarıda aldım eve getirdim senden bize kalan artık bikaç parça eşyan..
arkandan sahte gözyaşı döken insanlıktan nasibini almamışlar var babane sen zaten biliyosun onları allah bildigi gibi yapsın senin ölümünü hızlandıran o 4 kişiyi allah bildigi gibi yapsın ..dayanamıyorum babane katlanamıyorum onlara elim ayagım titriyo onları gördükçe bide senin kuranında dagıtılıcak tabakları onlar hazırlamaya çalışıyo sanki sana hastalıgında çok hizmet etmişler gibi !!! üzülme babanem biz onlara bırakmamaya çalışıyoruz sen öyle isterdin...
yeri gelicek senin evinden defolup gidicek onlar ama şmdi sabretme zamanı dedemi babamı üzmemek için..
nefret ediyorum onlardan babane akrabam demiyorum bitti artık sokakta görsem selam vermem onlara..

Senin öğrettigin dualarla uğurladım seni babanem .. Mekanın cennet olsun..

Günlükcan....
pek keyfim yok sanki bu aralar
günler geçmiyor gibi
konuşamıyoruz da zaten hiç
bir türlü denk gelmiyor...
az önce hsataneye gitmiş orda nete girdi de biraz konuştuk
iyi geldi az da olsa
canımın sıkkın olduğunu anladı hemen
belli etmek istemezdim ona ama birden görünce şaşırdım işte
haftaya cuma akşamı burda olacak inş...
özledim yaa biliyor musun
neyse gidiyorum ben

Şafak 9

Günlük bu kadar değişimi ben birden kaldıramıyorum.
Şimdi eşimi gün içinde herzaman ki gibi göremicem, artık aynı iş yerinde değiliz. Aynı çatı altında çalışmıyoruz.
Ve onun pazar günü izinleri var benimse yok !!!
ben onu evde uyurken bırakıcam ve işe gidicem. Bunun gibi bir çok olumsuz can sıkıcı şeyler sayabilirim.
Birazcık dişimi sıkmam gerek, herhalde ekimden sonra pazarları çalışmayız.
Sonra iş çıkış saatleri farklı....
offf günlük için çok sıkkın, ben hiç bi şey bilmiyorum. Yeni bi düzen geliyo, ve ben yeni olan bu duruma karşıyım tepkiliyim...
Benin neyi karşıladığını bilmiyorum !!! bu yüzden de korkmam gayet doğal ve normal...
İşte böyleee

Bak görüyor musun günlükcan balık burçları sıkıntı yaşayacak, kırıcı konuşacak dendi bugün ve üstelik gece de hiç güzel rüyalar görmedim ve kötü haber geldi bugün.

Lanet olasıca, geberesice, Allah'ın belası misafirler yarın bize geliyor.
O kadar sinirliyim ki!!! Lanet olsun hepsine!!!
Ya bu yaz şu boktan misafirler bırakmadı yakamızı. Kurtulamadık.
Okul açılacak son demleri tatilin -ki yaşadığın şehirden bir adım öteye adım atamamış biri nasıl tatil yaşarsa artık... sen düşün orasını- ve bu yaratıklar, düşüncesiz pislikler bize geliyor.!!

Çıldıracağım ya. 5 kişiler bir de. şeytan görsün onların o çirkin suratlarını, sahte yüzlerini!!!!!

Delirmek üzereyim, nasıl atlatacağız yarını ve eğer kalırlarsa o kabus günleri.
Onlar hiçbir şey yapmadan yanımda dursunlar, bu bile kabus bana.

Dua edicem bir engel çıksın da gelemesinler diye.
Lanet aile!!! Allah onların belasını versin!!

Çok sinirliyim çookkkk!!!!
O kadar nefret ediyorum ki onlardannn!!!
Hele ki o salak kızlarından, çirkin yaratıklar!!! Iıııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

yaa pardon günlük sana yazmıyorum ama.
paşacım yazamadan edemicem bi devlet hastanesine gidip ben 3 düşük yaptım dersen bu tahlilleri ücretsiz yaptırabiliyosun.
yani sigorta karşılıyo :))

merhaba günlükçüm öncelikle arkadaşımın babannesi ölmüş rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun işşallah inan arkadaşımın yazdıgını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım acısını içime ne kadar biriktirdigim yaşlar varsa göz yaşlarım pınar oldu çok aglıyorum günlükçüm çok gözlerimi görsen pat pat düşüyo neden aglıyorum ben günlükçüm neden mutlu olamıyorum çokmu bişey istiyorumhayat çok acımasız günlükçüm dayanamıyorum bazen diyorum allah affetsin keşke dünyaya gelmeseydim acılar insanı olgunlaştırı diyolar günlükçüm beni daha beter etti ne yenmekten ne içmekten nede uyumaktan nede gezmekten bişey anlamıyorum herkeze poliyannacık oynuyorum neden aglıyorum neden eski paşayı ben geri istiyorum nerdesin paşam nerdesin geri gel bak bu aglayan gözler gülen surat istiyo eskisi gibi efrafıma gülücükler saçmak istiyorum biri yarama merhem olurmu günlükçüm ne dersin acımı paylaşan arkadaşlararımada çok teşekkür ederim sagolsunlarbeni mutlu ettiler dilerim rabbimden rabbimde tez zamanda onları mutlu etsin günlükçüm kaynanam aradı bugün ne yaptınız dedi ne yapıcam senin yüzünden iptal ettirdim dedim neden ki dedi :? birde nedeninimi soruyosun dedim kapadım suratına telefonu ne olur benim canımı yakmasınlar hayatımdan çıksınlar çokmu bişey istiyorum günlükçümben artık aglamak istemiyorum ben eski paşayı geri istiyorum paşammmmmmmmmmm nerdesin artık geri gel ne olur yalvarırırmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmseni bu aglayan gözler çok özledi duy sesimi de ne olur gel dayanamıyorum artık sensizlige paşa sinir kirzleri geçiriyorum paşam aglamaktan başıma agrılar giriyo neden üzülüyormki evlatlarımı kaybettim onamı yanayım babacım vefat etti onamı yanayım ne yapsamda acım hafiflese bende başkaları gibi mutlu huzurlu olmak istiyorum günlükçüm ne olur onlara söyle yaramı deşmesinler beni üzmesinler yoksa bir gün ellerinde kalıcam haberleri yokartık ne kimseyi göresim nede konuşasım var beni rahat bırakın artık ne olur buralardan gidesim var hemde çok uzaklaraaaaiçimde filizlenen bir şey olsa umut gibi ama herseferinde ben güçlüyüm diyorum tak kalkıyorum elimden tutuyolar dibe çekiyolar beni bırakında kendim için yaşıyayım neden böyle acımasızsınız anlamış degilim

Çok kötüyüm A Moment to Remember'ı izledim ve film boyunca ağladım hala ağlıyorum...
Yaktı geçti beni...Beni daha çok etkileyen filmin güzelliği, oradaki aşkın güzelliği miydi yoksa bir gün böyle bir şeyi yaşamaktan korkuyor oluşum mu?
Bizim ailede de var bu alzheimer hastalığı...Anlatmıştım dedemde ve anneannemde...Dedem evden çıkp gitmişti hatırladın mı?
Onlara da çok üzülüyorum tabi ki...Ama o kız 27 yaşındaydı daha...Yaşamak istediği birçok şey vardı, biriken bir sürü hayali, umutları...
Ner kadar zor ve çaresiz bir hastalık bu...
Ben unutmak istemiyorum...Ne annemi, ailemi,ne yaşadığım mutlulukları ne de yüreğimdeki insanı.
Unutmak istemiyorum...Allah'ım ne olur uzak tut bu hastalığı benden, bizden, herkesten...Ne olur

Sevgili günlükcüm,

nasilsin bakalim sekerim?? S1k1ntiliyim biraz ben. Universitenin 2. Semesteri yaklastikca günlerimde canlanmaya basliyor. GEcen cuma günü arkadaslarla okula gittik önce bi güzel Ekonomi Hukuku Hocama rezil oldum :97: ordan yemege gittik sonra kizlarla birseyler ictik...Birinin kulagini cinlattik acizik. Neyse anmayim simdi onuda burda sinirlerim gerilmesin yine 24 yasinda olupta 14 yasinda bir ergen gibi davranan arkadaslarina ayip eden ve olgunluktan hic ama hic nasibini almayan biriden bahsetmek sinirimi bozuyor aman banene ya ne yaparsa yapsin gözüm kulagim duymasinda. Kendi etti kendi buldu oldu biraz...

Bu cuma yine bulusuyoruz sinamaya ordan birseyler icmeye gecicegiz. Cumarteside dugun var zaten offf kac haftadir bi pazarim var eee haftayada okul basliyor zaten 3. döneme kadar yandik biz hafta ici calis haftasonu ders ömür böyle nasil gecer yaw aman gecer gecer bizim catlaklarla super ötesi gecer su 3,5 yil

Yarindan itibarende ingilizce derslerine basliyorum anlayacagin yine yogun günler beni bekliyor olacak aman kiz yazarken bile yoruldum. Bu semester beya agir gececek derslerimiz agir hep mathamatik, maliye, muhasebe sayilarla bogusucaz anladigin.

Anlayacagin anucugum gene cok özleyecek beni Ah zaten tatilden geldigimden beri hep gezdim haftasonu bi pazar evdeydim ondada temizlik derken anacugum yüzümü göremez oldu

Sorma günlügüm bu aralar acayip icime alisveris canavari kacti be kiyafetler, ayakabilar, kitaplar aldi basini gidiyor hehe ama artik altin almaya basladim birde zaten birikim yapiyorum ipin ucu kacmiyor ama genede aliyorum valla fazlasiyla

Rabbime sükür bir isim var memnun olmasamda var ama bakalim basladim basvurulara buradan kurtulmazsam bi 6 ay icinde kafayi yerim

Universiteye baslayalidan beride zaten iyice isimi sevmez oldum patronu zaten sevmezdim. Yeni sorumluluklar yeni ve daha büyük isler üstelenmek istiyorum rabbim insallah gönlüme göre bir is nasip eder...

Gönül isleri desen zaten bi karmasadir gidiyor :84: zamana biraktim bakalim zaten bay "S" Türkiye tatilinde suan. Ex-Öküzden kurtulali 8 ay oldu be günlügüm görüyormusun. Sonralarinda onun hakinda cok igrenc seyler ögrendim rabbime havale ettim ben onu. Birde utanmadan bayramda mesaj yaziyor Ondan nefret bile edemeyecek kadar umursamiyorum onu..

RAbbim gönlüme göre versin rabbim cümlemizin hakinda hayirlisini versin...

Birde biliyormusun günlügüm öyle yoruldum ki su is hayatimdaki ve özel hayatimdaki s1k1ntilardan karmasadan. Her zaman mucadele eden, savasmayi yegleyen emek vermek ugrasmak nedir bilen biri oldum. Yinede öyle yorgunum ki

artik is hayatimda beni tatmin edicek bir is bulmadikca pes etmiyecegim acelem yok insallah huzurlu bir yer bulacagim rabbimin izniyle artik. Hircin dalgalardan kurtulup sakin bir limanda dinlenmek istiyorum artik. Rabbim sen gönlümdekini hakimda hayirli kil yarrabim..

Ne güzel demis Sems degilmi??

Kader; yolun tamamını değil,sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir. Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse, ne hayatın hakimisin, ...ne de hayat karşısında çaresiz.
Şems-i Tebrizi

Caresiz degilde umutsuzum günlügüm...

Rabbim neylerse güzel eyler hakimizda en güzelini en hayirlisini eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…