Sevgili günlükcüm,
nasilsin bakalim sekerim??
S1k1ntiliyim biraz ben. Universitenin 2. Semesteri yaklastikca günlerimde canlanmaya basliyor. GEcen cuma günü arkadaslarla okula gittik önce bi güzel Ekonomi Hukuku Hocama rezil oldum :97: ordan yemege gittik sonra kizlarla birseyler ictik...Birinin kulagini cinlattik acizik. Neyse anmayim simdi onuda burda sinirlerim gerilmesin yine
24 yasinda olupta 14 yasinda bir ergen gibi davranan arkadaslarina ayip eden ve olgunluktan hic ama hic nasibini almayan biriden bahsetmek sinirimi bozuyor
aman banene ya ne yaparsa yapsin gözüm kulagim duymasinda. Kendi etti kendi buldu oldu biraz...
Bu cuma yine bulusuyoruz sinamaya ordan birseyler icmeye gecicegiz. Cumarteside dugun var zaten offf kac haftadir bi pazarim var eee haftayada okul basliyor zaten 3. döneme kadar yandik biz hafta ici calis haftasonu ders ömür böyle nasil gecer yaw aman gecer gecer bizim catlaklarla super ötesi gecer su 3,5 yil
Yarindan itibarende ingilizce derslerine basliyorum anlayacagin yine yogun günler beni bekliyor olacak aman kiz yazarken bile yoruldum. Bu semester beya agir gececek derslerimiz agir hep mathamatik, maliye, muhasebe sayilarla bogusucaz anladigin.
Anlayacagin anucugum gene cok özleyecek beni
Ah zaten tatilden geldigimden beri hep gezdim haftasonu bi pazar evdeydim ondada temizlik derken anacugum yüzümü göremez oldu
Sorma günlügüm bu aralar acayip icime alisveris canavari kacti be
kiyafetler, ayakabilar, kitaplar aldi basini gidiyor hehe
ama artik altin almaya basladim birde zaten birikim yapiyorum ipin ucu kacmiyor ama genede aliyorum valla fazlasiyla
Rabbime sükür bir isim var memnun olmasamda var ama bakalim basladim basvurulara buradan kurtulmazsam bi 6 ay icinde kafayi yerim
Universiteye baslayalidan beride zaten iyice isimi sevmez oldum patronu zaten sevmezdim. Yeni sorumluluklar yeni ve daha büyük isler üstelenmek istiyorum rabbim insallah gönlüme göre bir is nasip eder...
Gönül isleri desen zaten bi karmasadir gidiyor :84: zamana biraktim bakalim zaten bay "S" Türkiye tatilinde suan. Ex-Öküzden kurtulali 8 ay oldu be günlügüm görüyormusun. Sonralarinda onun hakinda cok igrenc seyler ögrendim rabbime havale ettim ben onu. Birde utanmadan bayramda mesaj yaziyor
Ondan nefret bile edemeyecek kadar umursamiyorum onu..
RAbbim gönlüme göre versin rabbim cümlemizin hakinda hayirlisini versin...
Birde biliyormusun günlügüm öyle yoruldum ki su is hayatimdaki ve özel hayatimdaki s1k1ntilardan karmasadan. Her zaman mucadele eden, savasmayi yegleyen emek vermek ugrasmak nedir bilen biri oldum. Yinede öyle yorgunum ki
artik is hayatimda beni tatmin edicek bir is bulmadikca pes etmiyecegim acelem yok insallah huzurlu bir yer bulacagim rabbimin izniyle artik. Hircin dalgalardan kurtulup sakin bir limanda dinlenmek istiyorum artik. Rabbim sen gönlümdekini hakimda hayirli kil yarrabim..
Ne güzel demis Sems degilmi??
Kader; yolun tamamını değil,sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir. Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse, ne hayatın hakimisin, ...ne de hayat karşısında çaresiz.
Şems-i Tebrizi
Caresiz degilde umutsuzum günlügüm...
Rabbim neylerse güzel eyler hakimizda en güzelini en hayirlisini eylesin...