Popüler Konu Sevgili günlük...

Aaayyyhhh... Onunla mesajlaşmaktan filmi izleyemiyorum yahu.
23. dakikada takılıp kaldım.

Yeni bir kitaplık aldım; ne zamandır kitaplarımı yerleştirmem lazım ama yookk...
O kadar çok ıvır zıvır var ki ayıklanması gereken bir yığın ders kitabı arasında....
Çok üşeniyorum yapmaya. Sıkılıyorum.
Halbuki ben çok severdim bir ara böyle karışık kağıtlarımı alıp içindekileri tek tek incelemeyi, sonra atılması gerekenleri çöp kutusuna yollayıp, gereklileri bi düzene koymayı...

Ayrıca bugün ders kaydımı da yaptım. Umarım sorunsuz bir şekilde onaylar hocam.
Artık 4. sınıf oldum. Zaman su gibi akıp gitti.
Hangi ara 4 oldum ben... İnanılır gibi değil.

Ben filmime döniim günlükcüm. Ortaya karışık yazdım biraz. :86:
Muckslar...

Ahh günlük ahh o kadar zor zamanlar geçiriyoruz ki...
Dayım hastanede yatıyor ... 2 Ciddi ameliyat olcak olmak zorunda...
İnşallah sağlıkla atlatır...
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun...

Bugün çok yorucu bir gündü...
İlk diş hastanesi... 4 20 lik gömülü diş... Ameliyat dediler de ben nasıl olurum bilemicem
Ordan ortapedi... Aynı hastanede dayım yatıyordu hemen yanına gittim...
Ortapedi EGM çektir dedi... EGM ye gittim bu yaşta mı istediler dedi
Ellerime kollarıma Elektrik verdilerrr Allaha şükür birşey çıkmadı...
Yarın gene onlarla uğraşçam...
Birde gene dayıma gitcem zatennn ...
Ablamın üni okuduğu şere gitmesinede gitçeği günü syamazsak 2 gün kaldı..

Bu yaz çok hızlı geçti be günlük...
Bu yıl çok yoğundu zaten... Okul yorgunluğunu atmadan ders çalıştım koca 2 ay...
Malum seneye KPSS+YGS+LYS...
Sonrada 1 ay ablam vardı...
Lif yırtılması...3 ay kol bilek ağrısı....
Zaten vardı ama sola geçmemişti...
Ateller le geziyorum...
Bu senede staj hadi hayırlsıı :)

Sevdiğimlede herşey güzel günlüğümm

Allah'ım daim etsin hayırlısıyla...
Haftaya 53. ayımızz

Günnükçüm hani bayramdan önce bi karar almıştım ya ama beyfendi çok iyiydi uygulayamamıştım.
Ama bu akşam bencillikler gene gün yüzüne çıktı ve ertelediğim kararımı uygulayacağım.
Yarın bu akşam buluşalım dicem bu sefer sakin konuşacağım. Mantıklı açıklamalar sunacağım.
Hayır demez zaten ne zaman gitmeye kalkıştımda kal dedi ki ?
Hiç , hep mücadele eden uğraşan ben.
Bu sefer bilmediği çok kararlı olduğum. Ve dönüşü olmadığı.
Psikologa başlayacağım :)
Her yönden destek alıp , kanserli hücreyi yok edeceğim.
Sonra bir gün sana gelip ben tekrar aşık oldum :) çok mutluyum yaşayacağım.
Evet inanıyorum. Gelecek günler güzel ve beni bekler.
Bu kadar acı yeter.
Ben akıntıya karşı kürek çekmekten yoruldum.
Akıntıya bırakıyorum kendimi.
Görüşürüz günnükçüm.

MERHABA GÜNLÜK BEN GELDİM BİRAZ ROTARLI GELDİM ARTIK İDARE ET
ARKADAŞIM GELDİ KK DAN EŞİYLE DÜN AKŞAM GELDİLER YENİ GİTTİLER ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİM BİLESİNOKADAR MUTLU OLDUMKİ SORMA İLK DEFA MUTLU BİR GÜN GEÇİRDİM BU ARADA BENİM PAŞAM VARYA ONADA BİR MUHABBET KUSU ALDIK BENİMKİNİ GÖRDÜ İMRENDİ SOLUGU EMİN ÖNÜNDE ALDIKİSİM ANNESİDE BEN OLDUM ADINI ÇİKO KOYDUM oglum çiko deyim seviyoruz keretayı eve geldik benim paşanın yanına koyduma aman allahım bir öpüşüyolar bir muhabbetyedek kafes vardı onu koydu götürdü çok üzüldüm gittigine günlük garibiminde gidesi yoktu ama eşi sonra geliriz dedi söz verdihafta sonu gelicekler bizi bekliyolar silivriye gelinde tatil yaparız dediler okadar güzelki oralar garip benimle oturdu agladı çok üzüldüm dedi öldüklerine ne yapayım elimden ne geldiyse yaptım dedim ama genetik testlerime bugün gidicektim gidemedim iptal ettirmek zorunda kaldım oysa 12 eylülü iple çekiyodum hayellerim bir anda söndü küle döndüvardır bundanda bir hayır dedim ama bakıcaz işşallah bir dahaki zamana diyelim tabi bir dahaki zaman olursaarkadaşımla güzel bir gün geçirdim yattıgımızda saat 4 de geliyodu birlikte istanbulun altını üstüne getirdim ama insan istediki dahada sevinsin keşke beni hamile görseydi gelince 33 haftalık olucaktım günlükçüm ama olmadı malesef

günlükçüüüüm bugün bütün günüm hastanede geçti çok yorgunum şuan... kafayı doktorlar dizisiyle bozduğum için etrafımdaki doktorları dikkatle inceledim, iş olarak aynen dizideki gibiler, özel hayatlarını bilemiceeem ama valla şuanki kafam olsa doktor olurdummm yaaaaa :44: buarada bugün dizinin final bölümüydü, öpüşen öpüşenee farkettimki öpüşmeyi özlemiişim töbee töbeeee ama napimmm yaaa neyse kk bayanları beni linç etmeden sussam iyi olucak
amaaaan öpüşmekte kusur kalsın ben şuan çok huzurluyum
öyle işte günlükçümmmmm keyifliyim bugünlerde maşaallah yarın dahada keyifli olucaaaam

Uykum geldiii ha Günlük...
Bugün kayıt olmaya gittim, aşkom götürdü getirdi beni sağolsun Günnükcan. Enstitünün sistemi uçmuş, dersleri seçemedim...
Ama bölüm başkanıyla tanıştım, inanılmaz tatttlı bir kadın... Dersler de harika... Sanırım kendime en uygun feminist bölümü seçtim Günlükcan! ahahhaha
Artık Kadın Çalışmaları Lisansüstü Prog. öğrencisiyim...
Akademisyen olduğum günleri de görürüz işallaaa....

Bir deeeeeeeeee bugün sevdalım eşimle 5. yıl dönümümüzzzzzz
Yaşasıııııııınnnnnnn
:82:

öğlen çok kötüydüm ama gayet iyiyim şuan.
yarında ortaokul arkadaşlarımla buluşmaya gidicez
zaten biraz daha evde otursaydım sıkıntıdan patlıycaktım.
çok iyi gelicek yarınki buluşma.
hepsinide çok özledim zaten
görmediklerimde var bakalım onlar değişmiş mi ?
çok güzel bigün olsun yarın moral depolıyım

Sevdiği kıza kavuşamadığı için çekip gitmek isteyen gence,
Bilge sorar:

- Mecnun Leyla’sından vazgeçti mi?
+ Hayır.
- Kerem ateşten kaçtı mı?
+ Hayır.
- Ferhat dağları delmekten korktu mu?
+ Hayır.
- Ya Kocadağlı Ahmet?
Bir süre susup düşündükten sonra genç;
+ O'nu hiç duymadım ki efendim, deyince Bilge:
- "Tabi duymazsın, o vazgeçti.."
:85:

günnük cumartesi gidyorlarr azcık üzüldüm sankim ben burda bir 10 gün daha kalcam sonra gtcem ünv de ders işlerini yapar yapmaz yanında olcamm aşkımın
bugün onlardaydım gene evet yanlış duymadın benimkide istemem yan cebime koy oldu günlük
muhabbet çok güzeldi kalkamadım bi ee tabi o da çok mutluu olduu böyle gider umarım hep, sence gidermi pek klasik kaynana tipisi yok ama :44:
türk kahvesi içmekten içim şişti bugün evde her sabah annem ve kankisinin klasik kahve saatinden bende faydalanıyorum vee bukaa fallara sarmışken üst komşumuzun deli dehşet fal bakması çok güzel bir olaybütün foyalarımıda az buçuk döküyor ama:78:
alışveriş yapmam gerek günlük yeni sezona liste yaptım bir güzel alcaklarımın çoğu kafamda belli
akşamda arkadaşa gittim makara kikiri güzel yorucu bir gündü yarın azcık dizimi kırıp dolabımı düzeltmek istiyorum bakalım
nese ben çıkıım az gossip bakayım yazımda daldan dala maşalaa:44:
görüşmekk üzereeee

ney eşliğinde bu şiiri dinlediğimde hem utanıyorum hem huzur buluyorum be günlük
PEYGAMBERiMiZ GELSE!!!

Eger bir gün, Peygamberimiz ziyaretimize gelse,
Yalnizca bir kaç günlügüne,
Hem de aniden gelmis olsa;
Merak ediyorum ne yapacagimizi?
Biliyorum en güzel odamizi kendisine tahsis edecegimizi.
Böylesi serefli bir misafire yiyeceklerin en iyisini,
Içeceklerin en iyisini sunacagimizi.

Onu evimizde görmekten mutlu olacagimiza,
Ona hizmet etmemizden alacagimiz hazzi,
Baska hiçbir seyden alamayacagimiza da inaniyorum.

Tüm bunlara ragmen memat ediyor ve düsünüyorum:
Onun evimize dogru geldigini gördügümüzde,
Kapida mi karsilayacagiz?
O güzel misafiri içeri almadan "Buyur Ya Resulullah!" demeden,
Kollarimiz bu mübarek konugumuza uzanmis olarak
"Hos geldiniz!" deyip içeri almadan önce neler yapacagimizi merak ediyorum.

Masamizin üzerindeki bazi gazete ve dergileri saklayip,
Onun yerine Kur'an mi koyacagiz?
Hala açik saçik programlari izledigimiz televizyonun üzerini örtüyle mi kapatacak
Veya alelacele yerinde kaldirip bodrum kattaki izbeye mi saklayacagiz?
Yahut da kosacak miyiz kapatmaya, O kizmadan önce?
Veya o nurlu misafirin isitmedigini umarak kapatacak miyiz radyomuzu,
Yüz kizartici bantlari izledigimiz videomuzu?
Evin rafinda üst üste dizdigimiz müzik bantlarini unuttuk galiba.
Hemencecik onlari kaldirip, onun yerine Hadis kitaplari mi yerlestirecegiz.

Merak ediyorum .
Evimize girmek üzere bulunan bu serefli Misafirin hemen girmesine müsaade edecek miyiz ?
Ya da saga sola mi kosturacagiz?
Yahut da "Biraz bekler misiniz?" diyerek Onu kapimizin önünde mi bekletecegiz ?

Merak ediyorum...
Eger Peygamberimiz bir kaç gününü geçirmis olsa,
Alisagelen yaptiklarimiza devam mi edecegiz?
Her sabah gün dogusuna veya kaba kusluga kadar uyabilecek miyiz?
Ailemizle kavgali-gürültülü savas ortamini sürdürebilecek miyiz?
Yoksa bir kaç saat sonra sikilmaya, daralmaya mi baslayacagiz?

Merak ediyorum...
Hiç yüzümüzü asmadan tüm aile fertlerimizle beraber her vaktin namazini kilabilecek miyiz?
Sabahin erkeninde yatagimizdan firlayip sabah namazi hazirligini yapabilecek,
Nisanlanma çagina gelen kiz ve erkek çocuklarimizi yataklarindan kaldirabilecek miyiz?
Veya, Serefli Misafirin abdest suyunu dökerken,
Öbür odada 15 yasina gelmis ancak secde yüzü görmemis oglumuzu nereye saklayacagiz?
Yoksa bir kaç günlügüne otele veya akrabalarimizin evine mi gönderecegiz?

Merak ediyorum...
Alistigimiz hayat seyrimizin, kontrolden çiktigindaki aci halimizi.
Bayimiz gazeteyi kapidan uzattiginda ne yapacagimizi.
Müslüman bir sahabe kadinin kiyafetine dokunan Yahudilere karsi
Savas baslatan Misafir Peygamberin yaninda
O müstehcen gazeteyi okuyabilecek miyiz?

Acaba diyorum...
Peygamberimizi yanimiza alarak gitmeyi planladigimiz yerlere götürebilecek miyiz?
17 yasindaki kizimizin yanina gelerek "Siz ne alirdiniz. "
diyecek olan sik bir garsonun sözüne karsi tavrimizi.

Acaba diyorum.
Gittigimiz yerde üç-dört saat boyunca yemek masasinda Peygamberimiz de bulunabilecek mi?
Yoksa Onu evimize istirahata mi alacagiz?

Düsünüyorum.
Hem de gözlerimle görmüs gibi düsünüyorum.
Bir kaç günlügüne evimize misafir olarak gelmis olan Peygamberimizle
24 saatimizi nasil geçirdigimizi göstermemizi.
"Bonjour" diyerek evimize giren oglumuzu, yarim etekle arabadan inen genç kizimizi.
"Bunda benim suçum yoktur "Ya Resulallah!" deyip,
Ölüp ölüp dirilen ana ve babalari....
Düsünüyorum Peygamberimiz evimize otururken,
Evimize gelecek aile misafirlerimizi.
Peygamberimizden habersiz olan misafirlerimizin girislerini, konusmalarini, görüntülerini.

Evet evimize sadece bir kaç günlügüne misafir olarak gelecek olan,
Peygamberimize karsi sergileyecegimiz tavirlarimizi merak ediyorum.
Bu Peygamberin nasil karsilanip, nasil ugurlanacagini merak ediyorum.

Peygamberimiz eger bizimle bir kaç gününü geçirecek olsa,
Alisagelen yaptigimiz islere devam mi edecegiz?
Yahut da ziyaret bittiginde ve evimizden ayrildiginda rahat bir nefes mi alacagiz?

Evet sevgili Peygamberimiz bizimle biraz vakit geçirmek için gelse;
Hayatimiz altüst mü olacak?

Yoksa, evet yoksa...

Bugün Can'ımla 1 sene 3. ayımız... İlk kez onsuz özel bi gün geçiriyorum.. 2 haftadır ne sesini duyuyorum nede kendisini görüyorum .. Neyseki yarın geliyomuş günlük belki biyerlerde görme ihtimalim olur .. Ayrıldık ama hala seviyorum onu inşallah en yakın zamanda kendime gelirim bi şekilde aklımdan çıkarmam gerek bunun farkındayım günlük ...

Günlük bugün acaip dedikodulu bir gün geçirdim

Üniv.den arkadaşlarım geldi ahhhhh anılar anılarrrrrrrr...........
saatlerce konuştuk ama yetmedi yine...

kocalarımız bile tanıştı akşam o kadar güzel bi olaydı ki allah muhabbetimizi arttırsın...

Bu saat oldu uyumadım günlük.. Berbat saatler geçirdim. Çok çok kötüydü. Çok ağladım. Bizim dünden kalma küçücük sorunumuz o kadar büyüdü o kadar büyüdü ki... Nişanlım çok kırdı beni. Ama kaybetmek istemedim. Yine pişman oldu. Yine özür diledi. Boşu boşuna üzüyoruz birbirimizi. Bi de diyo ki ido nun seferlerine baktım görüşebilelim diye ama küs olduğumuz için söyleyemedim. Hey Allahım... En önemli ve tek kusuru sinirlerine hakim olamaması sanırım. Yani geldi mi geliyorlar kendi kendine bile engel olamıyo. Sözleriyle çok yaralıyo. Dedim ya çok kırıldım ama seviyorum. O da beni seviyo biliyorum. Bi daha olmasın günlük bize mutluluk dile.​

günlük yarından pazara kadar yatılı birsürü misafirim var.bugunu yemek ve temizlik yapımına ayıracaktım.dün askerdeki kardeşim aradı bir sürü şey istedi üşüyormus.hemen bugun kargolamam lazım.bir çogu nerde satılıyor onu bile bilmiyorum.market pazarda yapacaktım bide onlar var.kendime motor takmam lazım hepsine yetişmem için sanırım :44: ee ne oturuyorsun deme.sabah 7 den beri çok iş yaptım az dinleniyorum.tamammmm kalkıyorum artık

Son düzenleme:
Nefret ediyorum bu depresif ruh halinden Ama olmuyo başaramıyorum. Tüm bunlar yetmezmiş gibi cok sevgili kocam bana pekin ördeği(!) almış. Ben de bayılırım zaten evde hayvan beslemeye.....!

İnan sinirden sesimi cıkaramadım. Öyle cok basım agrıyordu ki dün "vikvikik" tüy diktiler üstüne . Kutuda yaşar mı onlar? Balkonda da olmaz. Sanki şatoda yasıyoruz da bahçesine salıverelim

Benim yüzümün şeklinden anladı mutsuz olduğumu kıvrandı durdu Onları birine verecek misin? ben mi annemlere gideyim dedim

Aksam kıyamadık birine vermeye. Sabaha kadar beynimi yediler. Bugün çiftliği olan bir arkadaşa verecek, olmadı Atatürk Orman Çiftliğine veririm dedi.

Hey Allah'ım yaaa! Tüm bunları köpek alayım diye yapıyo ama yemezler! Alırsın bahceli dubleks bi ev ancak o zaman

Yok olmak istiyorum mümkünse bir süre. Beni düşünenlere de şu alt yazıyı vermek istiyorum "the person you have called can not reached at the moment!"

günaydın gülloş abla,

Allah k.validemden razı olsun diyerek güne başlıyorum sayın seyirciler, onun sayesinde içim o kadar rahat ki...İnci ya mis gibi bakılıyo, hatta 3,5 aylık bebişe baya baya kreş ortamı yapmış, gelsin oyunlar, gitsin antrenmanlar...maşaallah o da kahkahalar atıyo çok mutlu yavrucum benim...gerçi bu akşam fazla mesaideyim geç geldim diye kızacak bana ama barışırız elbet....

günnük 27 yaşında eşşek kadar kadın oldum ama şu metallica denilen adamların yeni albüm çıkartacağını duyunca, nasıl başarıyosam artık, 15 yıl önceki tepkilerimi gösterebiliyorum çok ilgincim gerçekten...tabi şimdi herşeyden önce kızım varkene tutup da bi albüme 50 liraya yakın para veremem, ama bi şekilde dinler kritik ederim eheheh...

benden haberler şimdilik bu kadar, işler güçler de iyi çok şükür...aslında eskisi kadar yoğunluğumuz yok, iki döküman vs edinip de şu İngilizcemi Almancamı ilerletsem pratik yapsam ya biraz....sanki ölene kadar burda çalışacam...

si yu bebem tanıyanlara selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…