Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük,

Sabah erkenden kalkıp oğlumu öpe koklaya uyandırdım, hazırladım, servise teslim ettim. Şimdi okuldan geldi soyunmuş, ağzı burnu nutella olmuş halde karşımda duruyo. Nutellaya çilek muz karıştırıp yiyo, anasının oğlu Bilirsin benim de vardır oburluk mühendisi ürünlerim.

Birazdan bahçeye oynamaya çıkar arkadaşlarıyla....

Peki ben mi ne yaptım.........
Biraz uyudum, biraz uyandım, biraz tv'ye baktım çok sıkıldım, bi sigara yaktım, yine uyudum, uyandım. Yaşamadım.
Şimdi o geldi. Sevimli gülen yüzüne baksın da annesi mutlu olsun diye.

Ben Geldimmm Bugün erkenden kalktım birgüzel kahvaltımı yaptm biraz müge anlıyı izledim ve sonra almam gerekenler vardı taktım babamı koluma çıktım bakırköy yollarına 2 tane aynı kokudan parfüm aldım napim bayılıyorum bu kokuya ve busefer 2 tane almak istedim, vee o çok istediğim heryerde arayıp bulamadığım kot pantalonu buldummmmmmmmmmm baba dur dur dur dedim durduk ve hemen o mağazaya girdik bu benim olmalı işte budur dedim gittim kabine giydim ama olmadı bol geldi , adam " bidakika ben bedeninizi getiricem dedi" ama ben bedenimi biliyorum olmadı işte dedim.. "buyurun birde bunu deneyin lütfen" dedi giydim ve cuk oturdu benim gözler aynen böyle neden biliyomusun 28 bedene düşmüşüm neyse teşekkür ettim ve aldım pantalonumu sonra bikaç badi gördüm onlarıda aldım, ee hadi gidelim baba dedim gelirkende markete uğrayıp kolaları cipsleri doldurdum ve şuan evde keyif modundayım.. ama karar verdim yarın sabahtan itibaren polen ve bala başlıyorum yok yani 28 bedene düşmüşüm biraz almalıyım kilo

Son düzenleme:
Selam Günlüüük
2 gündür giremiyorum siteye. Dün Edirne'deydik ablam ve kuzenle.Sabahın 5inde çıktık,gece 10'da geldik eve.
Ama hiç istediğim gibi geçmedi.Zaten 6'ya kadar hastanedeydik.Bi girince çıkılmıyo ki koca hastaneden.
Sonra 7 buçuğa kadar yemek yiyip biraz gezdik.Boşuna gidip yorulmuşum.Ama neyse değişiklik oldu benim için de.
Bugün de alışverişe çıktık.Oturup dinlenecek zamanı daha şimdi bulabildim yani.
Bu arada bugün çok kötü kavga ettik.Hayatıma daha fazla karışamazsın dedim.
İyiki demişim,pişman değilim.Sınırını bilsin artık.
Bir de beni bu kadar kırıp üzmeye hakkın var mı diyor.
Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık
Daha uzun yazabilirdim ama şimdi bilgisayarı ablama vermem lazım:84::84::84::84:
Sinirliyim
Mutsuzum
Açım
Hadi hoşçakal günlük

günlük bende babamı çok özledim..
ne güzel para harcardık baba şu lazım baba bu lazım...
ah ah ..

meger ne zormuş para kazanmak...

Naber gunluk
Ben idare ederim sekerim oyle serem tavuk gibi
sevdicegime kizdim demin ne var sende gelsen demi yok ama neyse gelme bakalim

eski arkadaslarimla iletisim kurmak cok garip gunluk eski kardeslerim
Uzaklasmis hissediyorum kendimi sevmedigim insanlarda var tabi beni kiskananlar meydan onlara kaldi tabi simdi
catliyosun demi bu kadar aramizda elektrik kotu senle malesef sozde cok yakindik
Sadece sozde ama
neyse etkilemen imkansiz beni sen at kostur fesatliginla

is konusu cumartesi kesinlesicek cicim hersey super olucak umuyorum ki
Alisveris yapmak istiyorum gunluk alisverise ihtiyacim var

su is olsun da hadi kactimm

Günnük herkes babacığından bahsetmiş, ne güzeldir babayla alışveriş yapmak...
Ben de az evvel benimkine teyyare bileti aldırdım hahaha
Kredi kartı bende adamcağızın, internetten satın alırken cep şifre olayı var. Adamceğiz tatilde tabii denizdeymiş aradım açmadı. Tam iptal olcaktı ki, aradı.
'Anladım ben seni' diyor hahah
Neyse aldım biletleri de, gidiyurum İstanbulaaa

Ama 1 hafta kocamı özlicem yaa üfff. Neyse evi temizliyim de bari.
:98:

günlük bugün sersem gibiyim başım çok ağrıyor.
ne oluyor bana bilmiyorum bu ara da işe başladım baya yoğun geçiyor günlerim günlük
özel hayatıma gelince hayırlısı diyelim hayırlısı olsun hadi ben kaçtım

günlükcan gamzeye söyleyelimde benim kilolardan ona verebiirim isterse sabah çok geç uyandım 11,30 filandı kahvaltı oydu buydu şuydu derken saat 1 oldu tam bir hafta kaldı kınagecesine çok tarifsizim şuanda yengemler taşınıyor yan binaya eşyaları gelecek birazdan birazda orda takılırım az önce duşumuda aldım mis oldum missyeni bir elbise almışım gecen hafta öyle güzelkibenim kına gecemden bir gün önce kankamın sözü var siyah elbisemi giyip altın sarısı sandaletlerimi giyeceğim yeşil ocelerimi sürerim birde saçımızıda yaptık mı :89:
hoşçakall:79::79:

Ya günlük ben anacığımı yirim yirim
Ne tatlı bir kadındır yarebbim öyle ya kanatsız meleğim benim
Aynı anasına çekmiş .. anneannemde öyle
Bende neslin devamı olarak onları örnek alıcam kendime

Allah ikinizede uzun ömürler versin canlarım benim
İkinizide çokkk seviyorummmmmm:124::124::119::119:

buraya yazmak rahatlatıyo beni .. bi haftadan sonra ilkdefa dışarı çıktım hatta bikaç kere güldüm-gülümsedim ama içim rahatsız oldu sanki çok erkenmş gibi ,gülmemden rahatsız oldum yaptıgım saygısızlıkmış gibi geldi :97:
doğru olan hangisi bilmiyorum .. okul başlasın kafam dagılsın
insan kötü günde dostunu düşmanını ayırt edebilirmiş ne kadar dogru bi söz hiç beklemedigim insanlar destek oldu aradı bazı beklediklerim ise bi msj bile atamadı.. ama iyi oldu bunları anlamam dost bildiklerim zaten dostummuş digerleride sadece selam vericegm insanlar olarak kalmaya devam edicekler..
KK'danda çok mesaj atan oldu çok mutlu oldum tekrar teşekkür ediyorum özellikle hirasıma aradı bugün evden aramış hemen tanıdım :81:

Günlük, o şehre gitmek istiyorum yeniden.
Biraz sokaklarında gezinmek, "o"nu anmak...
Havasını solumak tüm sokakların...
"O"na ilk görüşte aşık olduğum merdivenlere çıkmak...
'İlk' ve şimdiye dek eşi benzerine rastlamadığım dolayısıyla 'tek' aşkı yaşatan şehre...
Hayatımda çok derin izler bırakmış insanı gördüğüm şehre...
Sahile inip "o"nu düşünmek istiyorum dalgalar kayalara vururken.
Eskiden olduğu gibi...

Ne acı çekiyorum, ne de başka bir şey...
Sadece bugün çok istedim geçmişe dönmeyi, o kadar.
Yaklaşık 5 yıl öncesine... Çok güzeldi günlük.
Çok güzeldi "o"nun adını duyduğum an bile heyecandan titremek.

:)

Günlükkkk naber? Kafam karışık,tedirginim biraz. Ücretli öğretmenlik çıktı ama zor bi okul sanırım. Ben geçen sene ilköğretimde çalışmıştım şimdi ise ticaret meslek lisesinde görevlendirildim. Görünüş itibariyle lise öğrencilerinden pek farkım olmadığından biraz korkuyorum. Ciddiye alınmamaktan,disiplini sağlayamamaktan... Ne yazık ki görünüşüm de sert değil. Yani ne kadar sinirlenirsem sinirleniyim korkutucu olamıyorum. Anlayacağın kendime yeni bi dert edindim. Sanırım ilk haftalar zor geçecek,sonra alışırım inşallah. Alışırım di mi? :44: Ya buradan okuyan birileri varsa ilk günler için tavsiyelere açık olduğumu söyleyebilirim. Benim mini mini birlerim yanında bu liseliler pek bi büyük geliyo bana :18: Abartıyo muyum sence? :26:

Aşkımın bugün maaşı yatınca hemen ailesine göndermiş parayı bilezik alsınlar diye. Canım benim ya... Sürekli tek düşündüğüm bu deyip duruyo. Ciddi ciddi evlenicem galiba günlük İnşallahhhh olur inşallah

Şimdi ben yarın okula milli eğitime gidip işlemlerimi halletcem. Ne giysem ki? :26:

İyi oldu günlük ya... Şimdi bu okul benim baya vaktimi alır,zaman çabucak geçer. Şubat'ta da atama olursa tamamdır yani.

Bana şans dile e mi günlük?

iyigeceler günlükçüüüm.. bugün klasik olcak ama tüm gün evdeydim, sıkıntıdan saçmalamaya başladım hala saçmalıyorum ama bu bağımlılığımdn kurtulmam gerekli, nasıl yapıcam bunuda bilmiyorum, ama okul başlayınca herşey geçicek diye umuyorum, çünkü bu saçmalığı sadece sıkıldığım zaman yapıyorum haftaya okul başlıyor Allahtan... ve ben bomba gibiyim hazırım, inşallah herşey çok güzel olcak
dostum kankam dediğim bi erkek arkadaşım var, onu çok özledim, tüm gün mesajlaşmamıza rağmen çok özlüyorum onu vede çok seviyorum, çok temiz bi insan günlükçüm, mantık evliliği yapmak istesem zaman kaybetmeden onla evlenirdim çünkü inanmicaksın günlükçüm ama kendini evliliiğe saklayan bi erkek helal olsun valla bu zamanda böyle erkek bulmak zor,24 yaşında düşün artık Allah inşallah onu kendi gibi temiz kızlarla karşılaştırır
neyse günlükçüm bugünde böyle bitti, bakalım yarın nasıl bi gün olcak
umarım herkesin yarını dününden daha hayırlı huzurlu ve güzel olur öptüm seni günlükçümmmm

günlük..
o kadar berbat hissediyorum ki kendimi
sanki kalbimi almışlar iki yerinden çekiyorlar...
içimde bi sıkıntı oturdu gitmiyor...
çok kötüyüm çok huzursuzum...
allah'm hayırlara çıkarsın inşallah

Annem babam ben kardeşim yatakta sarılıp öpüştük koklaştık geldim günlükcan Az kaldı ya ayrı bir şevkat sevgi var Şimdi her zamanki gibi kardeşimle kanal kanal gezip bir şeyler izlemeye çalışcaz ve sonunda belgesel izletecek kardeşim bana İğrenç geliyor ama doğanın kanunu de mi günlük bu ne kadar cani aslanlar timsahlar ya
Bu arada kıytırık bir ders kaydı yüzünden aşkımla görüşmemize engel çıkacak gibi görünüyor ama ben yine de gidicem. Bir gün dahi olsa. Arada kalıyorum günlük ben okula dair hiçbir şeyi kaçırmadım bugüne kadar. Tamam ünide ilk günler önemli değildir ama hoca gelin dediyse hele ki o kadın dediyse vardır bir şey yani. Pazar 12 saat yolculuktan sonra acaba pazartesi de 12 saat yolculuk kaldırır mı sence bünyem günlük. Ya da neden şu uçak biletleri birden arttı... Offfffffffffffffffffff
Neyse iyiyim şimdi moralim iyi aklıma geldi kötü oldum ama düzelir buluruz biz bir yolunuuuu

evlilik yıldonumumuz yaklasıyor ama içimde hiç sevinc yok aşkımla ayrıyız kmlerce hemde ıkımız içinde cok buruk gececceği kesinnnn... hiç supriz bişiler yapasım yok tek istedıgım yanımda olması ama nerdeee beee ufff.aşkım seni çok özledim yaaaa deli gibiiiii burnumda tütüyosun valla... herseyımsın sen benım.. neyse cabucak gecsın su gunlerde kavusalım artıkyaaaa....

buarada beyen butonuna nolduuuuki bi 10gun yoktum kaybolmus gitmiş.. iyi oluodu aslında aynı fıkırde oldugumuzu beyan edıyordum bi daha yazmak zor geldıgı zamanlarda.. neyse..

---

hiç keyfim yok hem de hiç...

Nişanlıma kavuşmaya çok az kaldı ALLAHIN iznyle günlükcüğüm Ama çok özledim. Son 86 gün başkada yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gitme psikolojisi nasıl tuhafmış be günlük..

koca valiz açık yerde.. içine sürekli bir şeyler koymak, tüm yazlıkları kaldırmak... dönüşümde her yer kar kış olacak.. bahar yaklaşıyor olcak.. odamı her yeri çarşaflarla örtsem mi diye düşündüm bugün.. sonra tuhaf hissettim.. sanki ölmüşüm gibi..

hiç bir yere yetişemiyorum bugünlerde.. daha doğrusu yetişiyorum da, çok koşturuyorum... nasıl bir hengamedir bu.. sürekli birileriyle buluşuyorum, evden gelen giden eksik olmuyor.. teyzem aradı bugün, haftasonu için yanıma gelecekmiş canım benim... seninle birlikte uyumak istiyorum gitmeden önce dedi.... kötü oldum günlük.... annem desen, kendini sigaraya verdi, bahçede salıncakta oturup duruyor dalgın dalgın..

onları üzgün gördükçe ben de üzülüyorum...

korku, mutluluk, heves, heyecan, merak, istek .... ne kadar çok duyguyu bir arada yaşayabiliyormuş insan meğer!!

tam bir yıldır bu günü bekliyorum ben.. son 5 aydır şafak sayıyorum resmen.. sadece 4 gün kaldı :93:

eski sevgilim mesaj attı.. cumartesi geliyorum beni karşılar mısın demiş..............

herkes bu haftasonuna benmle plan yapmış..........kime nasıl yetcem hiç bilmiyorum............ annem piknik derdinde, okuldan arkadaşlar parti derdinde, teyzem benle uyumanın derdnle, eski sevgilim gitmeden beni geri kazanmanın peşinde, siteden arkadaşlar buluşma derdinde, bense valiz derdindeyim

bir tek yeğenime dayanamam.............................................
meleğime, kuzuma,, ondan 6 ay ayrılmaya................................................ Allahım dayanma gücü var... nasıl gidicem onsuz uzaklara........

Naber günlük. Gece gece yazıyorum bak bugün sana
Korku filmi izledim de o yüzden bu saatte hala ayaktayım Napıyım seviyorum korku filmi izlemeyi ve gerilmeyi :18:
Uykum geldi ama uyuyasım yook nasıl bi şeyse o anlamadım :44:
2 saat sonra falan da aşkım kalkıcak ben yatıcam o kalkıcak nöbet değiştircez Şaka bi yana da özledim çoook. İnşallah haftaya gidebilirim.
Cumartesi de bi sınava gircem offf sabahtan akşama kadar sürüyo yaaa ne bu böyle.. Ama ben bi şey yapamıycam biliyorum o yüzden benimki pek uzun sürmeyecek
Böyleee işte günlükcüm ben biraz daha geziniyim çıkarım sonra sana da iyi geceler şekerim byyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…