Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüüüük !
evde internetim yok :/ bende dünkü buluşmayı anlatmaya geldim.
rüya gibiydi bi insan bu kadar değişemez dur baştan alıyım. zaten gece konuştuğumuzda hiç kavga etmedik hatta o kadar güzel konuştuk ki sabah olsun da hemen göriyim istedim. heyecanlı olduğunu söyledi. ilk buluşmada bile heyecanlanmayan çocuk şimdi heyecanlıymış. bende niye dedim 1 aydır görüşmüyoruz yaondan dedi. o kadar güzel konuştu ki sabahı zor ettim.
sabah oldu bu uyuyo hala bende hazırlandım evden çık demesini bekliyorum. 1.5 saat sonra uyandı gece geç gelmişti işten uyanamamış. nornalde kızardım ama halini anlatınca kızamadım.
neyse gittim buluşma yerine nasıl sıcak bi karşılamaydı o öyle
arkadaının kafesi varmış oraya gittik. zaten ordan da başka bir yere gitmedik. arkadaşıda onun yaşında ama evli ama kendiside eşi de çok iyi. benimkinde bir ilgi alaka maşallah yemek yerken bile bırakmadı elimi. herkes nasıl seviyo bu böyle dedi.
çok güzeldi herşeeeey yemek yerken bile ayırmadı beni yanından. sonra tam kalktık gidicez bişey söyledi ve içine etti herşeyin sonrada hemen özür dilemeler bi daha olmıycak demeler :26:
minibüse de bindirmedi böyle ayrılmam diye. söz verdi bi daha kıskançlık olmıycak diye. herşeyin içine ediyorum biliyorum ama artık tutucam kendimi huzurumuzu kaçı9rmıycam üzülme dedi. bende hadi bakalım dedim. minibüse biner binmez de o kadar güzel bi mesaj yazdı ki Allahım hep böyle olsun lütfen nazarlardan koru
diye dua ediyorum hep.
gecede 5te yattım ve 7de geri kalktım 5e kadar telefonda konuştuk. değişicek galiba bu çocuk. ama hep böyle diyip hayal kırıklığına uğramaktan öyle çok yoruldum ki. o yüzden onunla ilgili umut etmiyorum artık değişirse değişir. ama bu çocuk bensiz ölür galiba. dünkü halini gören herkes öyle söyledi. neyse ben gidiyim artık. evden giremiyorum nete çok uzun yazdım görüşürüz

Günlükcan bugün melakoliğim biraz
Dün semra'nın kınası vardı - varmış
güya biz arkadaştık dosttuk ya
ben nişanı atınca hepsi bitti
tamam tabii ki o amcasından yana olacak ama insan bu kadar kolayda silip atmasına bozuluyorum
2 kere geldiler istemeye ikisinde de kendimi paraladım
diğeri olmıcak dediler yine ben teselli ettim
bu olduğu zaman
içinde ukde kalmasın diye pastasından kahvesine kadar herşeyini yaptım
sonra herşeyi bir kalemde sildiler
ben yine de bütün hakkımı helal ediyorum ama....
dün kınası vardı ne kadar zor olmuştur hayal bile edemiyorum
en başta annesi yok
çok mutlu olur inş
umarım ilerde onu bu duruma getirenlerde layığını bulur.....

günaydın günlükkkk güne çok güzel şeyler yaparak mutlu başladım aklıma sabah sabah neler neler geldi günlüüküm bi bilsen buraya yazma ihityacı hissettim...
1 sene önce bu zamanlarda hayatım çok kötüydü, yada ben şükretmeyii bilmiyordum diyeyim çok zor zamanlar geçiriyordum, bu zamanlarda intihar etmek, böyle sahte bir dünyada yaşamamak sürekli dilimdeydi, saçma sapan isyanlarda bulunuyordum, herşeyi 1 değil 1000 takıyordum kafaya, kısacası şükretmiyordum... ha intihar etceğimden değil, aileme büyük bir acı bırakıp gidemezdim zaten ama kısacası bir sınavda olduğumu bilmiyordum
ve hayatım dahada kötüye gitmeye başladı, çünkü ben isyan etmiştim sınavı geçememiştim, dahada büyük şeylerle karşılaştım, sonra bazı şeyleri hoşgörüp, artık kafaya takmamaya başladım, çünkü beterin beteri olduğunu gördüm, şükür duygum gelişmeye başlamıştı, bana kötülük yapan insanlara iyilik yapmaya başladım...
o insanlar bugün dahi hiç değerimi bilmediler ama olsun sonra herşey yoluna girdi derken tekrar kötü dönemler girdi hayatıma ben sabrettim, ve birkaç ay sonra o derdimden de kurtuldum, Rabbim beni gördü ha derdimden kurtulmam çok kolay olmadı, uykusuz geceler geçirdim, yaşayan bi ölü olmuştum, ama yenilmedim, yenilseydim isyanlara girip kafama taksaydım kurtulamayacaktım
ben evet kafaya taktım, ama isyanlara girmemek için boğuştum kendimle bu dönemde, sabrettim, hoşgördüm insanları, Rabbime hep dua ettim, hergün, içimdeki sıkıntıyı kaldırması için hep dua ettim ha buraya bi not düşeyim geçmişte hiç inançlı bi insan değildim, hayat ve karşıma çıkan insanlar falan filan derken, Rabbime dayandım, inançlı insanlarla alay eden ben, bu yanlışlarımdan döndüm çok çok çok şükür... neyse sonuç olarak sıkınıtları çektim ama bugüne bi bakıyorum, 21 yaşındayım, (sıkıntılı dönemim ise sadece bir sene önceydi, yani 20 yaşındaydım) 1 sene içinde 10 sene yaşlandım belki ama, olgunlaştım, tecrübe edindim, insanları tannıdım, kimseye güvenilmeyeceğini anladım... insanlardan kötülük görsemde zor günlerinde yanında oldum, ha yine kötülük gördüm günlükçüm inanırmısın ama şu geldiğim konumda hepsini Allaha havale ettim, hiçbiri şuan hayatımda yok ama huzurluyum güçlüyüm
emin olunki şu 1 senenin yaraları çok büyük, hala kapatmaya çalışıyorum yaraları, canımın sıkıldığı dönem çok fazla, ama ben yine şükrediyorum, çünkü 3 ay öncesine kadar kat kat mutluyum huzurluym, içim çok rahat... yanlış hiçbişey yapmadım, vicdanım çok rahat, sabretmeyi öğrendim. 20 yaşındaki çocuksu saçma sapan şeyleri kafaya takan bi honour yok, zaman herşeyi ilacı.. herşeyden öte Allah sevgisi nedir öğrendim, sıkıntın olduğunda Allaha sığınmayı öğrendim, ama tabiki hala hiçbişey tam değil, daha öğrenceğim çok şey var
bunu buraya yazmamın en büyük sebebi, derdi olana, sıkınıtısı olana bi bakıma örnek olması için yazdım, umarım herkesin bugünü, dününden daha güzel ve hayırlı olur...
eğer birşeyi çok kafaya takıyorsanız, isyan edip sabretmeyi bilmiyorsanız, bu iman eksikliğinden kaynaklanıyor, sabredin ve Allaha dayanın, Allah herkese güç versin hadi günlükçüm ben kaçar şimdilik öpüyorum seni ha dur dün nette gördüüğüm bi sözüde paylaşayım, konuyla alakalı oldu
İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Hz.Mevlana... sevgilerle

yazık bana be günlük genclıgime yazık şu masum güzelliğime yazık bırı cıksa karsımada benı su cehennemden cıkartsa.

işte öyle kötüyüm bugun....

Günlük ben geldim sabah okula gittim ordaki işlemleri hallettim. Birazdan da ilçe milli eğitime gidicem. Yalnız günlük bu okul müdürleri hep aynı var ya. Adam yanımda telefonla konuşuyo,bi veli çocuğunu kayıt ettirmek istiyo anladığım kadarıyla. Adam tercih dışı 2000 tl alıyoruz dedi gülerek Yok artık dedim ya.. Bu kadar aleni yapılmaz ki... Parası olmayan ne yapacak peki? Okumayacak mı? Sonra müdürün ikinci potunu anlatıyım. Ordaki öğretmenlerden biriyle konuşuyo diyo ki 4 yıllık mezunu olan herkes ders anlatabilir Olaya bakar mısın? Bütün üniversite mezunları öğretmenlik yapacaksa eğitim fakülteleri neden var? Pedagojik formasyon dediğimiz eğitim niye var? Adamlar sırf ders boş geçmesin mantığıyla yaklaşıyolar ya. Öğretmenin öğrenciye ne verebildiği kimsenin umrunda değil. Ya İstanbul'da bi ilçede su ürünleri mezunu sınıf öğretmenliği yapacak var mı böyle bir şey? Ondan sonra milli eğitim bakanı nitelikten bahsediyo. Öğretmenler niteliksizmiş Hangi öğretmenler acaba bunlar? 4 yıllık herhangi bi bölüm mezunu kişiler mi yoksa öğretmenlik eğitimi almış kişiler mi? Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış. Adamların her şeye bi cevabı var. Allah bildiği gibi yapsın.

Neyse günlük ben gidiyorum

Ben İstanbul'a gitmek için daha çooookkk beklerim diyerekteeennn, dün biraz çalıştırdım kafayı veee Eskişehir geldi aklıma hemen. :)))))
Gece yarısı mesaj attım ona, İstanbul'dan Eskişehir'e hızlı tren var mı diye. Yokmuş.
Tüh dedim, Eskişehir'e hiç gitmedim daha önce, beraber gitsek güzel olurdu.
O da hiç gitmediğini söyledi. E o zaman gitsek ya, hem ikimiz de görmemişiz? dedim. Tamam dedi. Sen hızlı trenle gelirsin, ben yavaş. :))))
En geç 4 hafta sonra olur dedim. Ama isteğimiz 3 hafta sonrası orada olmak. :))))
Havalar sıcak olmamalı günlük. 10 cmlik topukları olan, kısa botlarımı giymem gerekiyor çünkü.

Eskişehir mevzusunu açmamdaki en önemli sebep de 2 yıldır yüzünü görmediğim eski sevgilimle karşılaştığımda ne hissedeceğimi hiçbir şekilde tahmin edemiyor olmak. Belki hiç hoşlanmayacağım, belki kaçmak isteyeceğim o an. Belki de tam tersi, gayet huzurlu ve mutlu olurum yanında bilmiyorum. Bu bilinmezlik içinde Ankara'ya 1,5 saatlik mesafede bir şehirde olmak bana güven verecek. İstanbul'a gitsem onda kalacaktım ama uzun zaman sonra buluşup hop diye evine gitmek de olmazdı. Hem onun açısından, hem kendi açımdan her şey sürprizli. En doğru buluşma noktasını tercih ettik. Eminim ki o da benim gibi düşünmekte ve hemen kabul etti teklifimi.

Heyecanlıyım günlük.

Ama ne kadar sürer bu heyecan o da ayrı bir bilinmezlik. Yerinde durmuyor ki isteklerim, fikirlerim...

Muckslar canım günlüğümmm.

Son düzenleme:
Yorgunum günlük.. yetişmeye çalışmaktan, ama hiçbişeyin yetişmemesinden, keyifsizliğimden işlerden güçlerden, güçsüzlüğümden yorgunum..Parmağımı oynatıcak halim yok, ne zaman akşam ne zaman sabah oluyor bilgim yok..
eylülü ortaladığımızı maaşın yatmasından farkettim..
yüksek lisans da bitiyor, çok sancılı bir süreç oldu ama bitiyor işte..
sonra ver elini doktora...

slm günlükk
2 gündür görüşemedik ama çok aşk dolu bir gün gecirdim
aşkım gitmeden bu plan evet çok iyi oldu,liseden bir arkadaşımız ünwyi kazanmış burda ama kendiside burda oturmasına rağmen tek başına eve çıktı bizde ziyarete gittik aman allahım öyle ögrenci evine can kurban maşallah bayıldımm bayıldımm
sonra onunda sevgilisi bizim liseden bırakmadılar bizide çokk eğlenceli geçti vala tabu okey sonracığıma ben acıktım gece yarısı kokoreç yemeğe gittikkk
şimdide bıraktı beni eve eşyalrını kamyona yüklücekler pazarda gidiyorlar çok iyi oldu bu gitmeden
bizde akşam düğüne gitcez ne giyceğimi düşünmeklerdeyim:44:
bide benim okula gitmem erkende olabilir okulumuzun çok salak bir sistemi mevcuttaben yavaştan valizimi yapmaya başlayımdaa son anda sıkışmayım gider gitmezde ehliyete yazılcam inş.okadar az dersim varki platese yazılayım diyorum birde vakit bol olcak şu fazlalıklarda gider hem
görüşmekk üzereee birde bu lmfao müthişşşşşşşş

Günlük depresyona gircem yaa ben:84:
Sabahtan şu saate kadar neler çektim sana anlatamam
Öldüm diyerek özetliyorum.
Heralde en iyi anlatıcak kelime budur halimi.
Kadın olmak no zor be günlük.Yemin ederim yok böyle bi acı.
Ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı
Bağırmaya gücüm bile kalmadı
O kadar berbattım ki
Bayıltın beni diye ağladım O kadar dayanılmazdı.
2 tane ağrı kesici içtim,zar zor biraz hafifledi sancım.
Daha kötülerini de gördüm evet ama ben bu haldeyken bazılarının bana naz yapıyosun demesi daha da mahvetti beni
Sesimi duyan doğuruyorum sanıcakmışş
Aman napıyım,ben canımı sokakta bulmadım
Çok acı çektim günlük,hala da biraz ağrım var
Ağrı yetmiyormuş gibi başım dönüyor ve midem bulanıyor
Çok kötüyüm berbatım
Bu arada bütün kaprisimi yine aşkım çekiyor kavgalı olmamıza rağmen
O da olmasa yerdim heralde kendi kendimi

günlük içim bir tuhaf bin tane soru var kafamda :44: sevgilim askere gidecek sınav sonuçlarını bekliyoruz ama ya kısa dönem yapamazsa...kendimi hiç hazır hissetmiyorum.4yılım onunla geçti o uzaktayken naparım ben

Günlük merhaha;
Bugünün nasıl geçtiğini anlamadım...
O,bu,şu, geldi, gitti derkenn.
Beni mutlu edenlerde oldu, babamla uzun uzun konuştuk. Onunla konuşmak bana cesaret verdi. Onun benim hayatımdaki yerinin aslında ne kadarda büyük olduğunu anladım...
Sonra canım kocam, bi tanem. Dün akşam telefonun hatırlatmalar bölümüne bi not bırakmıştım. Öğlen 12:00 de hatırlatma uyarıcaktı onu. Sigara için....
Bugün bi ara mesaj geldi '' Tamam karım bu gün yaramazlık yapmıcam ''
Ne yapalım günde içtiği 1 tane sigarayada göz yumucam, eminim onuda alt edicek, onuda bırakıcak...
Sonradan hatırladım, önce ne demek istediğini anlamamıştım, sonra hatırladım,
Çokta mutlu olduM, bu gece ona farklı bi şeyler yapmam gerek
Yaklaşık 1,5 saat sonra çıkarım işten, yoğunlukta yok pek fazla. Ama çok açıktımmm
Günlükkk mutluluk böyle bi şey

bugun her gunku gıbı yıne sıkıcı ve yoğun bı gunduuu dur durak bılmeden calıstım artık yeterr yaaa bayılcam sımdıı

Son hazırlıkları yapıyorum. Çıktım pazara çorap morap aldım bir sürü. Annemin yanındayım şimdi günlükcüm. Evde net gitti bilinmedik bir sebepten dolay. Babam 5 dk sonra çıkacak işten gelince yapar inşallah. Yapamazsa belki de bu son yazışım olabilir sana. Özleyecem valla sana yazmayı içimi döküyordum. Fırsatını buldukça yazarım.
Mutluyum aşığım allahım bozmasın. Bana bol yüksek notlu bir sene dile bir de aşkımla çok çok görüşeyim... Hadi görüşürüz günlük sağlıcakla kalsın bütün kk dakiler....

sevgili günlük pompiş senin bu beyaz sayfanı b...k ettiğim için çok özür dilerim çümkü bugün çok kötü bir gün geçirdim sabah işe geldim patronun bana sarktı sonra ben ona tokat attım oda beni işten kovdu sonra yolda giderken ayağım takıldı yere kapaklandım eteğim başıma geçti bütün takımlar fora oldu ben ne b..k yiyim şimdi çok şanssız bir gün oldu sonra babam aradı akşama geç kalma sana görücü gelecek dedi bende babama bağırdım sanırım akşam azımı burnumu evde kıracak sonra annemi aradım kızım gelirken evde çay şeker bitti al dedi bende anne işten kovuldum param yok dedim annem bisürü tantana etti şimdi sonra sevgilim aradı bana kızım senin kaporta artık pert oldu ben daha iyisini at gibisini buldum seni terk ediyorum dedi beni arama dedi şimdi sevgili günlük ben bu halde nolacasam bilmiyorum heralde fazla yaşamam

Günlük ben geldim

Yeni karşılaşıyorum seninle, ara ara konuşalım dinle beni olur mu ..

Askerimle paşamla konustum şimdi, onun sesinde huzur var..Çok özledim onu çoookkk canımın içi o benim, üstelik biliyor musun, önümüzde ki ay izne geliyor..
Bir de bugün burnumda ki tamponları aldırdım rahat nefes alabiliyorum artık..

Mutluyum, ya asker :98:bekliyorum şafağımıza daha var ama mutluyum, gelecek..Kurduğumuz hayaller gerçek olacak...

Beni beyaz gelinlikle göreceği günü bekliyormuş..Yakışıklı damat olacak oda...

Oyy kurban olurum ona ben..Veren Allahı ma şükürler olsun

okurken nedense güldüm neden acabaaaa :76:

pazartesi günü okullar açılıyor günlükceğizim. stres var tabi. babam da okul hayatın bitti mitti pireydi itti dedi ama ben okuluma gidip okumak hastaneye gidip çalışmak istiyorum. gıcık adam :84::94:

- HAYAT BENİM HAYATIM !
Dışardan nasıl göründüğümün bir önemi yok !
İçeriden görebilenler yetiyor bana..
Beni dışardan yargılayanlara sözüm yok ,
zaten dışarda kalmaları yetiyor onlara !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…