Popüler Konu Sevgili günlük...

Böyle bi hayattan bezdim ben
Hiçbişeye umudum kalmadı
Neşem tükendi resmen

Ne b.k yediğimi bende bilmiyorum günlük
Keyifsizim çoook

hayatımda herşey öylesine güzel gidiyor ki nazar değecek diye korkuyorum artık. bu çocuğuda çok seviyorum bu aralar zaten ilgiliydi kendisi ama bugünkü yaptıkları ve söyledikleriyle öylesine etkiledi ki beni beni anlatamayacak kadar çok seviyormuş canımın içi. herkes çok çok mutlu olsun inşallah :26:

Pembişimmm

mutluyum belli oluyor mu?

Beni soran, merak eden herkese şunu yazmaya geldim günnüşüm

Veee hasret bitiyor, vizemiz çıktııı

günlük..şuan benim anlatıcak o kadar çok şeyim var ki aslında..
Ama içimden geçenleri anlatamıycak kadar yorgunum..
Bu şarkıyı dinliyorum şuan..Ve beni en iyi bu şarkı anlatıyor ne hissettiğimi..
Seninle paylaşmak istedim..çok üzgünüm..

kulaklarım patlıyor sessizliğinden
yorgunluğundan
ölüyorum
sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar
yayılıyor kanları vurduğumda
denizi araladım geçtim bir aşktan
attım kum torbalarımı döktüm yaprakları
ama sanki uzandın tenime hissettim
terim aktı parmak aralarından

bazen , ne yaparsan yap olmuyor bazen
bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen

kanım hızlanıyor bazen damarlarımda
kan çanakları aynada levham boynumda
bir yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik
kalbin olduğu
bazen bir vücudu sarıyorum
banıp parmağımı tadına bakıp
gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum

acı bir tat kalıyor ağzımda
bazen yutup unutup bazen tükürüyorum
bazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var
bana dönük bükük
soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum
bakıp içine ayılamayıp anlayamıyorum

bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen

derimin altında başarılı ayrılık notları
yazılmış, çöpe atılmış intihar mektupları
vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere
hayatımı yine omuzlarıma
acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara (adamlara)
15 dakkamı

bitti
zor oldu ama bitti
yapamadım benim başka bir kalbi
bedenin zayıftı, kalbin güçlüydü belki
haritası ama çok silikti
sert bir şeydi iliklerimde aşk
dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi
ama sıktım pis kanı
akıttım yaramdan
iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki
soktum neşteri göğsüme
inanmaya halim kalmadı diye
bitti
zor oldu ama bitti

korkma bilirim acıyı tedaviyi
imkansızlığın kekremsi tadını
dün insanlara baktım kendi kirli camımdan
terkedilmişler çoktan yaradan tarafından

ben kesilene kadar yüzdüm ama
görünmeyince karan bıraktım kendimi
battım bir taş gibi
yanmıştı , çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip
çok sevdiğim bir filmi
artık yalnız senin için üzülüyorum
bitti
zor oldu ama bitti

benim de zaten hiç gücüm yok
yüzüm yok hiç umudum yok
ama bil ki farklı bir hayaldi
işkenceydi bazen bazen çok güzeldi
ama anlıyorum sesinden
kurtulmuşsun sen
nokta konmuş, bitmiş
en güzel hikayem .....

babanemin 7 siydi bugün acıyı veren allah sabrınıda veriyomuş :97: çok kalabalıktı çoook salon dopdoluydu küçük oda doluydu hol doluydu merdivenlerde oturan vardı erkekler dsardaydı biz zaten oturmaya fırsat bulamadık mutfaktaydık :97: tahminimce 120-130 kişi vardı herkes ilk defa bu kadar kalabalık bi mevlüt görüyoruz dedi babanem görse ne kadar mutlu olurdu ama görüyodur o olur tabi herkesin başı sıkıştıgında giderdi babanem hayırlı çıktı hepside geldi
bugünüde atlattık biraz daha iyiyim artık arada dalıp gidiyorum ama olcak o kadar :97:
bilmedigimiz babanemin bizden sakladıgı şeyler varmış o kadınla ilgili ! ama bugün söylemediler bakalm neymiş o kadının suyu ısıncak anlaşılan !.
neysee allah herkese hakettigini vericektir ....
biraz KK'da dolanıyım

içim rahatladı,kararsızlık ne kötü bişeymiş günlük
hayırlı olur inşallah,yarın güzel geçsin lütfen
en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş gerçekten

Yaa günlükk kafam karışık bi konuya fena halde takmış durumdayımmm... Seninde Yardımınla Günlüğümü Okuyanlara Bir Sorum Olucak İnanıyorum Beni Aydınlatıcaklar... Makyaj Öncesi Önce fondöten sonra göz altı kapatıcısı daha dogal duruyor diyorlar.. sizce bu doğrumu? bende göz altı kapatıcısı aldım ÜRÜNÜN İSMİ VE KODU make up concealer ph0645 Yani Bu
Fakat sanırım yanlış kullanıyorum, önce kapatıcı sonra fondöten kullanıyorum.. aklım karıştı bana sıralaması nedir bi bilgi verirmisiniz özelden kızlar yaaa?? :44::44::44:

naber gunlukcan
BIBLOSURAT'IN basi sagolsun gunluk Allahim sabrini versin
bu gibi durumlarda ne diyecegimi bilemiyorum kusuruma bakmasin

Bende bisey yok cicim bugun temizlik yaptim tatil bitti artik donuyor ana kralicemiz yarin ozledim zati
gelsin artik benim temizledigimi begenmez ustunden kendi baslar eminim
ama gayette guzel temizledim

sevdicegimi goremedim bugunde gec cikti hergun gorsem gene ozlerim gene ozlerim
ozlemekte aram kotu bu aralar kardesimide ozledim kuzenimide
bebegim ya arkamdan kac gun aglamis bicirigim benim
askimi her saniye ozledigimden yazarken bile cok normal bisey yaziyorum gibi

Baska da istedigim seyler var onlarin olmasini bekliyorum bakalim insallah olucak cicim:44:
Yani bakalim beklemdeyim her zaman ki gibi:97:

yazicak biseyler yok simdilik gene gelirim

Günlük başım felaket ağrıyo. Bu nedir ya böyle? Hiç iyi değilim günlük. Yazacak bi şeyim yok aslında niye geldim bilmiyorum ki... Bugün ilçe milli eğitime gittim işlerimi hallettim. Sonra biraz alışveriş merkezinde dolaştım. Sonra da arkadaşım davet etmişti ona gittim oturduk konuştuk biraz.

Bugün kötü haberler aldım. Yine ne oldu diyeceksin. Atamayla ilgili bakan başka atama yok demiş Aman ya bıktım :84:

Yarın abim askerden dönüyo biliyo musun? Bitti sonunda hayırlısıyla gelir inşallah. Daha nişanlım da gidecek biliyo musun?

Yazmak bile zor geliyo var ya... Görüşürüz günlük

bugun acayıp sınır oldummmmm... öncelıkle annemın bizde olan apartman toplantısından bahsedeyım; zemin kattaki komsumuz sigara içmek bahanesıyle mutfaga geldi ordan balkona cıkacak..bende kirli olan tabakları makınaya yerlestırmeye calısıyorum.. neyse..komsumuz sigarasını yaktı tam karsıma oturdu ve dediki.. ''eee demek dusuk yaptın?'' evet dedım yuzumu burusturarak nasip değilmiş.. ''yaa nasıl oldu peki dedi'' bende agır kaldırdım ondan oldu dedım pişmanlıkla ve ağlamaklı bir seslee komsumuz pişkin pişkin ''ee ben ne agır esyalar kaldırdımda dusmedi cocuklarım senın nasıl dusuyor hayrettt''yaptı beni ti ye alarak dahası inanmayarak..Allahım su dunyada ne kadar cok ınsan varmıs benim yada eşimin kısır olmasını isteyennn!!!! bende nasipten cıktıktan sonra yapcak bişey yopk deip gecıstırdım napıyım.. sonra konuyu değiştirdi ee dediii okulunda daha bıtmedi demi yaptı ;evet dedım 2dersım kaldı verırsem mezun olcam ınsallah dedım..'' ne zaman kazandıydın sen bu bolumu dahamı okuyosun dedi''bende hıhı 4yıllık nede olsa senın oğlun gibi iki yıllık bitirmek istemedim oyuzden uzadı gitti dedımmm ohhh canıma degsınnnn... ben böyle dedım dıye daha bı hırslandı ''senın bu okul harc paralarını kım oduyor yazık değilmi babana dedi uuu ne çok gitmiştir sımdı paracıklar dedi... bende eşim ödüyor siz merak buyurmayın dedım.. komsumuzda bana 2yıllık evlısın gerısını kım odedi dedi..bende onlarıda eşim ödedi babamdan bes kurus para cıkmadı siz merak buyurmayın dedim :))) sigarasını bitirmeden defoldu gitti mutfaktan nihayettt benıde sınırrr ederekkkk... salona yanlarına oturdum kadın direk yuzume bakıyor acaba ıyı bozdum mu bozamadım mı dıyee siniiirrrrr.. bende daha bi sırıtarak oturdum yanlarındaa

dün aksam ablamlarla msnden gorusecektık ama annemlerdeki 2009mus enıstemle baglantı kuramadık haliyle.. enıstem dediki 2011 niye kurulu değil onu kur tmm dedım.. 2009u kaldırdım 2011 kurcam ama bazı pcdekı prog.cakıstıgı için kuramadım neyse dedım 2009u tekrar kurayım amaa nerdeee 2009 olmuyor bi turlu ne ugrastım yaa 1saatımı aldı onada bi sınırlendım zaten annemlerın pcsi çok yavas kamluga gibi ikide bır takılıo benı deli edıooo..bi daha 2011 kurmucamm annemlerede tembıhlerdim onlarda kurmucak..

sonra bızım tuttugunumuz nakliyatcı okuz herif bızım onumuze baska iş almıs tabıı bunu şimdi ogrenıyoruz!!! ha geldım abla ha gelcem abla yok sanayıdeyım b,ilmemne hep oyalamıs bizi... geldeee sinirim 1500yapmasınnn.. iyiki içgudulerıme guvenıp biletimi iptal etmısım yoksa yanacaktı..zaten boya-badana temızlık evın depozitosu su bu baya bı para gitti haliyle zaten sıkısıgım eger bide bileti iptal ettirmeseydım bide onun derdine yanacaktım gitti paracıklarım diye :):) eşimin bi ihtimal yanıma gelme durumu vardı oda fos çıktı ,son anda kurs icat ettiler ne alakaysaaa ..bundada vardır bı hayır herseyde vardır bı hayır dıyorum ama için içinde isyan etmemek için zor tutuyorum kendımı yarın mı gelir yarından sonramı gelir artık tasıma şirketi ne eder bilemiyorumm.evlilik yıldonumunu yalnız gecırcem zaten mecbureeeennn onada bi deliriyorummm üfffff yaaa

günlükçüm bugün kendimi attım sokaklara, bol bol gezdim sonra eve geldim yaklaşık 1 sene aradan sonra msne girdim ve ex hayatımdayken, konuşamadığım erkek arklarımla konuştum, özlemişim hepsini ohhh hayat bana güzel valla, inanırmısın günlükçüm hiç aramıyorum onu, çünkü varlığı yokluğu birdi, derdimi anlattığımda duvar gibi dinler tek yorum yapmazdı hay Allahım nerden aklıma geldi şimdi bu gereksiz insan neyse işte arkadaşlarımla anılarımızı tazeledik ilk fırssattada buluşucaz ayyy özgür olmak çok güzel günlük hadi öptüm senii

Günlüükkk

Evet böyleyim.

İnşallah bu şekilde güzel şoklar yaşayıp yine geleceğim sana.

Bak göreceksin. İstediğim o olay gerçekleşecek.

Bunu o kadar derinden hissediyorum kiii...

İnternet yok diye bütün akşam girmedim. Şimdi şarkı atacaktım mp3 e bir baktımmmmmmmm varrr geldim günlük pazar akşamına kadar daha buralardayım
Çoooookk mutluyummm ben günlük aşkımı çok seviyorum deli gibi aşığım ben ona biliyor musunnn Allahım nazarlardan saklasın kem gözlerden korusun bizi yaa
Bi de Fener'im yendiği için mutluyum günlük ona da aşığım ben Aleximoooooo o gol kaçar mı bebişim yaa penaltı kaçar mıı uğuru kaçtı artık Aleximo 2 gol attı günlükcan allahımmm penaltıyı kaçırdığında resmen evi sessizlik bürüdü gözler fal taşı gibi açıldı herkess şoookk Nasıl bir aileyiz biz ya var mıdır bizim gibisi Fenerle yatan Fenerle kalkan her an spor kanalı izlenen bir ev yani Allahtan böyle bi sevgili dilerdim o da var daha ne olsunnn

Mutsuzum günlük. Çooookkk mutsuzum....
Dün gece saatlerce ağladım belki güçsüzlüğümden belki de yapacak başka bir şeyimin olmayışından.
Ama tek bildiğim içimin yandığıydı...Hem de çok yandığı....
Dün zaten kötü bir haber almıştım...Atamalarla ilgili...Bütün hayallerim tekrar yıkıldı tabi. Tekrar ders çalışacak olmak, tek başıma yine mücadele etmek...Çok ağır geliyor...
Ben buna üzgünken ve ona da günlerdir kırgınlığımı söyleyemezken...Dün beni çok yaraladı günlük...
Anladım ki...Hiç kimsenin gözü önünde akıtmayacaksın gözyaşlarını...
En kırılgan yüzünü, yüreğinin şeffaflığını göstermeyeceksin asla.
Onun için aksa bile yaşlar bilmemeli....
Güçsüzlüğünün kimse farkına varmamalı...
Kendi içinde yıkıl,bit veya yeniden doğ ne olursa olsun hangi fırtınalar koparsa kopsun kimse bilmemeli....
Artık gözyaşlarım sadece içime akacak...

iyi haftasonları günnükoş
öncelikle geçen gün sana yazdıklarımıa cevaben cecenn rumuzlu arkadaşım güzel bi özel mesaj atmış ve fakat posta kutusu dolu olduğu için cevap atamadım, güsel dileklerimi yolluyom kendisine burdan:)))
dün malum süt izni sebebiylen evdeydim gülloş...sabahtan evi bi topladım temizledim, sonra tüm gün kızımla ilgilendim, güldük oynadık hasret giderdik kuzucuğumla...zaten çabucak geçti gün, yime geldik mesaiye...
günnüş biliyon mu ben artık kendimi köreltmeyecem, fazlasıyla vakit de kaybettim...yeni aldığım karara göre artık hergün ofiste sabahtan 2 saat İngilizce ve Almanca çalışacam...çok şükür temelimn var, zorlanmıyorum da...iş hayatında ( helekine bizim firmada ) insan şansını kendi yaratıyo hacı...şu yabancı dillerimi kullanabileceğim bi bölüme geçecem hayırlısıyla günnük, başarıcam bunu...yalnız özellikle Almanca acaip beynimi sulandırdı günnük ambalaj oldum ooo yee:)))

neyse bebem benden şimdilik bu kadar herkeslere selamlar efenim

Şu 50 mesaj olayına sinir oluyorum günlükk
Saklamak istediğim mesajlar oluyo..Kafam bozdu sildim hepsini

Neyse..Dün yalancı durumuna düştüm benimkine karşı..
Ama isteyerek olmadı

Bizim saf ve salak pc kamerayı açmıyodu dün açacağı tuttu
Buda başladı sen yok diye yalan mı söyledin falan:26:
Bide açılır açılmaz panikleyip kapattım
Çünkü tipim pek müsait değildi gecenin o saatinde
Onada 2saat fırça yedim tabi :97:

Şu salak pcden kurtulup yenisine bi kavuşsaydım
Yinede aşkımı görmek iyi geldi bana yirimm onu
Görüşürüz yine günnlüküm

Şu 50 mesaj olayına ben de sinir oluyorum günlük..Sonra kiminle ne konuştuğumu unutuyorum

Birkaç saate kadar abim gelecek öncesinde de kız arkadaşı.. Hazırlandık bekliyoruz bakalım.

Pazartesi okula başlıyorum günlük nasıl olacak acaba becerebilir miyim? Çocuklar beni severler mi? Gerçi çok severlerse de kötü oluyo ya neyse :44: Asık surat provası yapmalıyım biraz yoksa çekinmezler benden. Azıcık çekinmeleri lazım

fıstıklkurabiye ye de üzüldüm ama sıkmasın canını..Hepsi geçer bir gün..Geçecek

Öyle işte günlük görüşürüzzz

günlüğüm bugün cumartesi ve ben çalışıyorum yaa bu çok kötü birşey
hem aşkımı da özledim...bakalım yarın görüşmeye gidebilecek miyim.malum ailem öğrendi herşeyi ne diiyip de çıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…