Popüler Konu Sevgili günlük...

iki güzel laf duyunca kendini bişey sananlardan,onları bu hale getirenlerden,2 günde ne oldum delisi olanlardan,durduk yere sanki biri dürtmüş gibi kendini bi halt sananlardan nefret ediyorum

ben geldiiiiim !
ilk kavgalarımızı ettik benimkisiyle dur baştan alıyım. gece arıycaktı aradı bende işe gidiceksin uykun varsa uyu dedim. sen benimle konuşmak istemiyorsun diyerek alındı ve kavga ettik. neyse sabah oldu mesaj atmış. konuştuk baya iyiydik sonra o kadar saçma bi sebepten dolayı kavga ettik ki. ben sonsuza kadar susuyorum dedi ama sonra mesaj attı. arıycakmış ama biraz işi varmış. arayınca ne olacak bakalım ? :44:

miriba günlük
aslında yazıcak bişeyim yok zira her gün birbirinin kopyası gibi.hiçbir şey yapmadan da akşam oluyo zaten uyuyarak da öğlen:)
ahh bu uyku düzenini napıcam ben
benim en zayıf noktam uykuu ya rekorum var bunla ilgili hala kıran çıkmadı
okul da başlıycak az kaldı
hiç istemiyorum başlamasını.sınıftakileri görmeyi rol yapmayı falan.bundan böyle rol yapmıycam zaten kendi çapımda takılcam.yalnızlık üstüme yapışan bi elbise gibi oldu artık
bazen sıkılıyorum çıkarmak istiyorum ama bazen de korkuyorum hep üstümde kalmalı diyorum
diğer taraftan dün yaptığım şey zoruna gitti dimi zoruna gitti.sandın ki bişey yazıcak ama adamı bööööyyle şak diye ortada bırakırlar.iyi ettin silmekle ben de bu vesileyle sildim seni
bekliyorum ama ne zaman 'meraaaağğk ediyorum seniii nasılsııığğğn 'diyceğin günleri.acıktım bişeyler yiycem.görüşürz

az kaldı ya resmen okullar açılıyor. bu sene staj var çok heycanlıyım :94: tabi sen bilmiyorsun günlükcan. ben biraz problemliyimdir. yine başlıcak 1 gün sonra tartışmalar çakışmalar bölüşmeler. hayır aslında ben de değil problem. onlarda. hayır hazmedemiyorum birbirlerinin arkalarından neler neller söyleyip esip gürleyip yüzüne melek kesilmelerini. hepsi benden uzak olsun. bakalım bu sene neler neler bekliyor beni. içim de en küçük kıpırtı heyecan yok. çünkü lanet olasıca günler başlıyor işte başka açıklaması yok. off günlükcan of. :2: ama biraz heycanlıym aslında. :26: pazartesi günü sevgilimin hapisteki kuzeniyle tanışıcam. bizim de akraba oluyor tabi. 2 haftadır iyileşemedim bide. burnuma birisi benden habersiz su tesisatı döşemiş. fık fık bitmek bilmiyor. öksür hapşur burnun aksın. hayattan soğutuyor şu hal. doktora da gidemiyorum sağlık ocağına yani. hem hafta sonu kapalı. pazartesi gitsem heh okullar açıldı bismillah hemen damladı sağlık ocağına rapor almaya dicek.

dünyanın en igrenç mercimek köftesini yapmış bulunmaktayım.:84:
kardeşimde keki yaktı içi hamur çöpe gitti kek
mutfak bizi sevmiyo bugün dahada girmem

evet günlük kız nasılda dogru yazmış benimde göz yaşlarım beni bi dinlese ve icime aksa kimse agladıgımı bilmese ne zor şu yalan dünyanın kahrını cekmek nasıl böyle yaşamaya dayanıcam

Pazartesi çok önemli bi gün günlük
Resmen geleceğim o güne bağlı
Umarım olumlu sonuçlanır
Lütfen öyle olsun
Öyle olmalı ...

Bütün gün telaş içinde geçti günlük. Kardeşime telefon aldık nasıl da mutlu oldum kıyamammm en çok istediğini aldı babacım sağolsun Ben de hırka aldımm hem de aşığı olduğum saks mavisiiiii Sonra hep valiz eşya bi benim bi kardeşimin. Evden 2 kişini gidecek olması çok zor.
Şimdi de aşkım çıktı yola İstanbula gidiyor. Yeni bir hayat başlıyor onun için e benim de tabi.
Günlük Alibeyköyle beşiktaş arası ne kadar sürer nasıl gidilir bilen varsa özelden msj atabilir mi???? Hiçbir fikrimiz yok da

günnnüüükk

dışarda olmaya alışmısım aylardır.şimdi evde olmak cok sıkıcı
bi an önce belli olsada bende kaçıp gitsem buralardan..ama soru işaretleride yok deil kafamda..ya pişman olursam ya cok özlersem burayı evimi :18: ama sanki gitmeyede ihtiyaçım var yani olması gerekiyo gibi hissediorm..neyse belli diel ztn bakalım
disklerimde geldi yurt dışından cok güselllerrrrr sevgilim sagolsun
bu arada her sokakta bi dügün var toplam 5 yapıyodur yani. sabahtan beri kafam şişti yahu..bari toplanın caddede hep beraber toplu dügün yapın.havada karardı kimse kimseyi tanmasada olur. bukdr gürültü cıkmaz en azndan.biri dilaraaa dio digeri ben snde tattm fln arabeske baglamış e bizde insanız insaf ya
dügündede bukdr arabeske baglanmaz ki neşeli bişiler cal bari keyfime bakım
amannn sıkıldım işte günlük.babamda balıga gidio bakalım takılsam mı peşinee ama cok soguk oluuyo kim cekicek gece gece

başkada bişi yok.cok sey varda umurumda deiller oyüzden burayada yazark vakit harcamıcam

Selam Günlükoviç;

Bugün şehir merkezine gittim, düğünlerin videolarını çoğalttım, bir de bizim evlilik haberimiz burda yerel gazeteye çıkmıştı haha
Onun da renkli fotokopisini aldım anamlara götürcem, saklicakmış

Sonra gücel kayınvalideciğime uğradım, malum yarın İstanbula going, gitmeden görmeden olmasss. Gücel vakit geçirdik efendime söylim, evime geldim sonra.

Yarın gündüz evi komple dezenfekte edipp akşam uçağınan İstanbola gidiyoooreeeee

Aaayyyy günlüüüüükkkkkk yeeeaaaaaaaaa... Oooooofffff beeeeeee... Üüüüüfffff...

Ankara'ya iş için gelmiş biriciğim ve o işin içinde benimle buluşmak için zaman yaratmaya çalışmış. Ama lakin kiii ben bu saatte çıkamiciimm. 2 saat öncesinde haberim oldu. Şok oldum tabi. Evi temizleyip, banyomu yaptıktan sonra bilgisayarın başına geçmiştim ki mesajı geldi. Panik de oldum ne yalan söliim. Daha hazır değilim buluşmaya.
Sanki hiç görüşmemişiz gibi yazıyorum ama öyle gibi hissediyorum işte napiim. 2 yıl olacak yüz yüze gelmeyeli ne de olsa. Heyecanlı bi mevzu. Hem Ekim'de buluşmayı kafama koyduysam ondan öncesi ve sonrası olmaaazzz. O aya odaklandım ben.
Bir bahane uydurdum nihayetinde. Az önceye kadar yine ısrarcı davrandı ama idare ettim ben.
Canım yaa... Seni çok seviyorum diyor bi de.

Ve ben ne yaptım günlük biliyor musun????

Ben de seni çok seviyorum dedim. Ama bu gerçek mi ki? Aşk anlamında hayır. Sadece beni çok sevdiği için seviyorum. Yine benim için göz yaşı dökmesin bu işin sonunda, aman aman.
Ya da ne hali varsa görsün, yaşasın mı desem?? Sonuçta benimle olmayı istemek onun seçimi.

Bunların dışındaa artık öğrenciler de damlamaya başlıyor. Arkadaşlar geliyoorr..

Ayrıcaaa bu gece kardeşim arkadaşında kaldığı için bilgisayar sabaha kadar benim. Hoolllleeeeeyyyy...
Hangi filmleri izlesem karar veremiyorum bi türlü. Onlarla ilgileneyim şimdi bari.
Mucks canım, cananım günlüğüm.

ayy yine ben

bi üye keşfettim günlükcüm.hemen sana koştum kendisinin konulara yaptıgı yorumlar hep son yorumlar olmuş günnüükk.vallahi baktım baktım cidden en son o yazmış.bişi sormuş olsa bile kmse cvp vermemş ay cok komik buldum talihsizmiymiş neymiş bilemedim bir degil iki deil yahu :76:

nyse hadi by

gunluk sımdı hıcbırsey anlamıyorum umarım mutlu olurum sana mutluluk dolu yazılar yazarım ınsallah

ben geldim.
öyle huzursuzum ki şuan. aramız iyi aslında ama yine alınganlıkları başladı bunun. her seferinde yeniden başlamıycam diyip başlamakla hata mı ediyorum acaba ? çocuk gibi herşeye alınıp trip atıyo ve bu da beni çok yoruyor.
her seferinde bir umutla başlayıp sonrasında o umudun yerle bir olmasını seyredip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
herşey güzel gitsin 1 ay aralıksız çok mutlu olayım. hep umutsuzum hep. gerçi umut edince ne olacak ki hep yine umutsuzluğa düşücem. yanılmak istiyorum bu sefer yanılmak.

Günlük bugünlerde çok ihmal ettim seni.Hiç vaktim olmuyo bilgisayar başına oturucak
Yarın tatilimin son günü
Allahımmm okul başlıyor
Bi yandan o kadar istiyorum ama bi yandan da o kadar istemiyorum ki
İlginç bi durum
Neyse bi başlasa alışıcam da,başlayana kadar stres yapıyorum işte
Bir de artık bizim 7 kişilik şirin sınıfımız olmayacak ya ona üzülüyorum
Ve bu ülkede ezilip yok sayılanların hep biz dilciler olmasından nefret ediyorum
Lanet olsun eğitim sisteminizeeeee
Of çok heyecanlıyım aslında günlük ama buruk bi heyecan:85:
Bomba gibi bi yıl olmalı benim için
Çok çalışıcam çoooook
Bu arada sabah beraber gidelim okula dedim O'na
Salak kabul etmedi
Beni bi saniyecik bile görmek için can atması gerekirken öyle ayaküstü görüşmeyi sevmiyorum ben dedi
Bi dahada zor görür beni hıhhh
Bazen onun için bi alışkanlık olduğumu düşünüyorum...

sevgili günlükçüüüüüüm ne sıkıcı bi gündü yahuuuuuuu, akşama kadar puzzle yaptım inanırmısın cumartesi pazarları hiç mi hiç sevmiyorum bugün hiç beklemediğim bi arkadaşım msj attı, hayırdır inşallah neyse yarınki sıkıcı günüde geçirirsem, okul telaşım başlicağı için sıkılmicam artıkın kisss you

Ya bıktım şuan ağlamama ramak kaldı
Buraya yazıp rahatlim azda olsa

Kuzenimin alevi bi sevgilisi var annesi duymuş nerden duymuşsa
Bana gelmiş konuşucaksın vazgeçicek diyo
Eğer vazgeçmesse bizi unutsun diyo...
Kızda üniversite okuyo uzakta
Neyse aradım konuştum nasıl ağladı yaa
Herşeyini benimle paylaşırdı o nasıl sevdiğini biliyorum
Ama kendi de biliyo olmıcanı ailesinin kabul etmiceni
Öğrenmleri çok kötü oldu şuan bitek annesi biliyo kıza orda rahat vermicek
Gerekirse okulundan bile alırım dedi

Bunları benden duymasını hiç istemezdim çok üzlüyorum çok

Benim odun sevgilime ne demeli:84:
Yanımda olamıyo benim içimi rahatlatamıyo destek olmamıyo işte nasıl anlatim daha
Çok kızıyorum ona bazen
Bu sefer acıyorum kafayı yicem anlıcan günlük
Bugün çok sıkıntılıyım
Bir an önce uyumak istiyorum

regl olmak nie bu kadar zoooorrr

iki gündür ağrı içinde kıvrandm günlük.. bugün de özel bi buluşmam vardı, diken üstündeydim hep..

kafam da öyle karışık ki hala, ne zaman düzelir, düzelir mi bilmiyorum...

bırakma beni ayrılma benden dedi.. sıfırdan başlayalım dedi... seni kaybetmek istemiyorum gitme böyle dedi... gerçekten çok samimiydi.. gözleri doldu zaman zaman taştı kimseye aldırış etmedi... napıcam ben günlük? :84:

öyle sarılmak istedim ki ona.. ama yapmadım.. öpmeyi bırak, tokalaşmadım bile.. uzun yoldan gelmişti benm için.. 4 yılımı geçirdiğim sevgilime kuru bi hoşgeldin dedim o kadar... bazen gerçekten çok insafsız olabiliyorum

ne ara karıştı bu kadar hayatım? her şeyin, tüm kontrolün kendi elimizde olduğunu sanıyoruz ya, çok yanılıyoruz günlük, çokk..

Günaydın günlükkkkkkkkkkkkk. Aaaa ben sana hiç günaydın yazmamıştım yani hiç sabah yazmadım Nasıl bir kıskançlık hissiyse benimkisi 3 te falan yatmama rağmen erkenden uyandırdı valla çok fenayım yaa İstanbulda o şimdi ben de gideyim günlükkkk dua et emiii
Uyansınlar bizimkiler kahvaltı yapıp kardeşimi bırakmaya gidicez. Akşam da bennnn Düğün var galiba sabah sabah ne bu acıklı şarkılar da çalıyo yemeğindenn

gece hayatımın en kötü gecelerinden biriydi.
geçmişi açtı yine. nasıl yaptığımı başka biriyle nasıl zaman geçirdiğimi sordu yine. hiç unutamıycak biliyorum haklıda bu konuda hemde sonuna kadar. telefonun bi ucunda ben bi ucunda o ağladı. düzeldi ama sonra aramız. bakalım bundan sonra olacaklara. yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…