Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine uzun zamandır uğramamıştım sana günlüğüm nasılsın napıyon
Ben iyiyim yeni bir eğitim öğretim yılına başladık yoğunluk devam ediyor, bu sene daha fazla çeşit dersim var yazılılar filan derken zaman nasıl geçmiş anlayamadan dönem sonu gelecek. Okul hayatı güzel bugün az dersim vardı bitti eve geldim hemen.
Aşk hayatım boş kimse yok. Kafam rahat be günlüğüm böylesi daha iyi bence. Annemden evlilik baskıları geliyor ama ben iyiyim böyle. Az önce yeni evli arkadaşımla görüştüm evlilik çok farklı bişeymiş diyo, hem işte hem de evde çalışıyosun çok yoğun ama çok güzel diyor. Bazen oturup düşünüyorum acaba ben kimle evlencem nasıl bir hayat yaşıycam çok merak ediyorum. İleriye dönük hiçbir planım ve hayalim de yok amaçsız yaşıyorum şu sıralar. Günler nasıl geçmiş anlamıyorum.
Geçen gün eve bir öğrencimin annesi geldi o kadar kötü şeyler anlattı ki, insanlar ne zor şartlarda yaşıyolar be günlük. Kızıyorum kendime ufak şeylerde bile isyan ettiğim için. Kadının abisi genç yaşta evlendirmiş o abim beni sattı olarak anlatıyo. kocası kumarbazmış sonra alkol almaya başlamış sonra dayak sonra başka kadınlar ve 4 tane çocuğu varmış biri bizim okuldaymış ama ben dersine girmiyorum. Evleri yok adamın hiçbir geliri yok 3-4 gün yanlarına geliyomuş geldiğinde dayak huzursuzluk. O kadının o çocukları suçu ne, kadın evden gitti kafamı toplayamadım bir süre ve hala okulda kızı görünce aklıma geliyor. Kızdan rehber öğretmenimize bahsetmiştim çağırmış konuşmuşlar biraz babasından nefret ediyomuş, annesini çok güzel anlatmış erkekler midemi bulandırıyo demiş, babasının sevgililerini anlatmış ve gülerek anlatıyomuş bunları rehber öğretmenimiz ben ağlamamak için zor tuttum kendimi ama o gülerek anlattı herşeyi dedi. Bu kızın günahı ne ya kardeşlerinin, hiçbir hataları yok ooff ooff Allahım herkese adaletli yaşam ver nolur. Herkesin mutluluğa ihtiyacı var onları da unutma.
Kafanı şişirdim dimi günlüküm aklıma geldi de bahsetmek istedim işte. Hadi öpüyorum seni hoşçakal

canım çok acıyor...acım sabit...sürekli onu üç kez elden kaçırdığıma yanıyorum...eh kaderin hiç mi suçu yok...onun hiç mi suçu yok...keşke acele etmeseydim...şimdi yapacak tek şey unutmak,toparlanmak,hayata dönmek,ne zamandır ertelediklerini yapmak...hayatı kaçırmamak,ders almak hatalarından...yeni fırsatları göz ardı etmemek...

Ben geldim günlük.. Sana iyi şeyler yazamıcam. Dün akşamı berbat bi şekilde geçirdim. Ailevi meseleler yine... Salak yerine konulmuş gibi hissediyorum. Her şey boşuna mıydı yani? Bu kadar kolay mı ya? Kararları veren,her şeyi mahveden onlar ama hepsine uymak durumunda olan biziz. Ben anlamıyorum ya. Cidden anlamıyorum. En başından beri böyle bi şey olmasından korkuyoduk kardeşimle. Korktuğumuz başımıza gelmek üzere sanki... Ben ne diyim ki ya.. Ne desem anlayan olmayacak. Çok çok kızgınım anneme. Dün nasıl tartıştık anlatamam. Kardeşim de ben de çok ağladık. Öyle uyumuşuz. Sabah kalktım kahvaltı falan etmeden sessizce çıktım evden. Çıkışta aradı nerde kaldın diye. Eve gitmeyeceğimi düşündü sanırım. Gidecek başka bi yer olsa gelmezdim zaten eve. Bu evde tek düşündüğüm kişi kızkardeşim. Gerçekten haketmediği kadar üzüldüğünü düşünüyorum. Bana diyolar ki sen zaten gideceksin sana ne. Ben gidicem ama kardeşim kalacak. Kaçıp kurtulduktan sonra bitiyo mu sanki her şey? İnşallah o da istediği bölümü kazansın da üniversite okusun. Ben atanınca bakarım zaten ona da. Gelip ben de kalır hatta. Onların bu saçmasapan hayatları da onlarda kalsın. Genç yaşımızda tükettiler bizi. Arada gide gele mahvolduk. Tek istediğim bize ne yaptıklarını görsünler artık! Kısaca yine ve yine kötüyüm günlük...​

offf ve de pofff günlük..

naber günlüktoş
ne zamandır uğramıyodum sana
ee artık evlendim barklandım işlerim yoğun
neyse beni unutma diyecektim sadece
hadi bye

slm günlük
biliyomusun bugün bizim evlilik yıldönümümüz:123::123::123::123::123:
3 seneyi bitirdik aşkımla 3 sene önce bugün düğünümüz oluyodu nası telaşlı nası heyecanlıydık
akşam evde ütü yapıyoken aklıma geldi 3 sene önce bu saatlerde kınagecemde oynuyodum şimdi evde ütü yapıyorum bu ne be dedim böyle ya zaman geçiyo işte günlük
güzel günlerimiz geçti kocacımla iyiki evlenmişim onunla çok şükür Rabbime bazen neden evlendim diye pişmanlık duysamda yinede çok seviyorum kocacımı bitanem o benim çok uğraştılar bizi ayırmaya ama OLMADI BAŞARAMADILAR Allahıma şükürler kavuştuk
kocacım
seni çok seviyorum iyiki benimlesin iyiki benim kocamsın canımın içi
Rabbim kimseninde bizimde yuvamızdan huzuru mutluluğu sağlığı bereketi hiç eksik etmesin inşallah biririmize olan sevgimizi daim etsin daha nice böyle güzel seneler geçiririz inşallah
mahşer sirenleri çalana dek daim olsun aşkımız:123::123::123::123:
BANA NE GELECEKSE DÜNYANIN SONU
BITECEKSE BITSIN ARTIK HAYAT YOLU
KORKUM YOK ICIM RAHAT HUZURLA DOLU
ASKI YASADIM SENLE BIR ÖMÜR BOYU

YÜZÜMDEKI CIZGILERIN BILE ADI SEN
ALDIGIM HER NEFESIN SEBEBI SEN

YÜZÜMDEKI CIZGILERIN BILE ADI SEN
ALDIGIM HER NEFESIN SEBEBI SEN

DÜNYAYA BIRDAHA GELSEM SEVGILIM
ARAR BULURUM YINE SENI SEVERIM
CENNETI DEYISMEM SACININ TELINE
ÖMRÜMÜN YETIGI KADAR SENI SEVERIM

DÜNYAYA BIRDAHA GELSEM SEVGILIM
ARAR BULURUM YINE SENI SEVERIM
CENNETI DEYISMEM SACININ TELINE
ÖMRÜMÜN YETIGI KADAR SENI SEVERIM

Günlük nabersin ben çok karışığım ya geçsin artık lüften

Dün onun mesaj atmasını okadar istemiştimki 1.30da mesaj geldi uyuyodum nasıl sevindim anlatamam ya...
Merak etmiş beni beyfendi unutmama izin vermiyo bi taraftan
Unutmak istiyomuyum onuda bilmiyorum(!)

Diğer taraftan 'O' okadar güzel şeyler söylüyoki kaptırasım var kendimi:26:

Bilmeyende farklı şeyler düşünebilir hakkımda ama umrum dışı şuan pofff....:/

Bu arada iş maceram kısa sürdü çıktım işten hiç bana göre değildi

[ben geldiiiim günlüğüm
istediğim havalar geldi sonunda. üşüyorum, hatta çok üşüyorum evet ama çok özlemiştim bu havaları. birde bu sene tatile gidemeyince yaz baydı artık.
bugün de sevgilimle buluşucaktık ama işe çağırdılar. dün görüştük ama özledim yine de o da özlemiş. görüştükten sonra bile çok özledim diyerek arıyor onunla ilgili geleceğe dair hiçbir umudum olmamasına karşın anı yaşıyorum :26: yaptığım yanlış biliyorum ama bırakamıyorum da.
bugünde bana yemem için birşeyin tarifini vermişti, sonra bi nktayı söylemeyi unutmuş sırf bunun için aradı hemen söyledi canım benim ya o kadar çoook seviyorum ki bu aralar
aramız böyle iyi oldukça içimdeki sevgisi dahada hiddetleniyor. neyse günlüğüm dershanede de herşey yolunda. haftaya salı sınavım var dershanede. umarım aynı sınıfta kalırım yine :26: sınıfım diğer sınıflara nazaran sessiz sakin ama sevdim ben sınıfımı. herkes çok saygılı nerde ne konuşacağını bilen kişiler. diğer sınıflara bakıyorum da tozutmuş hepsi. herşey çok güzel olsun günlüğüm, hakeden herkes için. birazdan da gidip test çözeceğim
[/FONT]

Son düzenleme:
Başım ağrıyo,yorgunum günlük
Birileri beni bugün çok kırdı.Küsüm şimdi ona.Hala da hiçbir şey yokmuş gibi davranıyo
Çok sıkıldım ayrılasım var...
Offf çok sıkıcı her şey:84:

ama bu nasıl bi sogukki geçen senede bu kadar soguk olmuşmuydu ki ya dondum bugün don-dummm ödevler sınavlar quizler hepsi başladı mübarek haftaya fultime doluyum hiç çalışasım yok ya hiç yarın aşkın izin günüü nası özleim ya artık haftada bi görüşebiliyoruz ki biz işe başlamadan önce haftada 6 gün buluşurduk neyse aramız iyi olsun bunuda çekeriz dimi ama bnim sıpam hasta olmuş kıyamam gidip bi çorba yapabilseydm keşke hayatım yine monotonlaştı bilmiyorm sende farkındamsn günlük aa bugün spor için saglık raporu aldık okuldan doktor bey amca pek bi yaşlı normalde benim bildigim gögüs dinlenirken üstten dinlenir ve bakılmaz yani ama bey amca baka baka dinledi valla neyseki görcegi bişeyim yok bide tansiyonumu ölçerken bu ne bide spor mu yapcaksn sen uçarsın bu havada dedi bende kader dedim yakışıklı diye boş insanlarla çıkmayın dedi amca aşmış kendini ya sanki tanıyoda beni valla şaşırmış bi kişilik kendisi neyuse öyle işte şuan sendende sıkıldm tchüsss :103:​

hayırrrr hayırrr valla kaldıramıyorum günlük yaaa bu kadarını kaldıramıyorum ruhum seyahate çıktıysa çok kızdırmasın beni gelsin hazırlıklı değilim bu kdar şokaaa ben kimimki niye bana aşık oluyolar ya ben ona çok güveniyodum birini daha mı hayatımdan çıkarcammm nasıl yaparım yaaa eski sevgilimin kardeşi be o günlük nasıl yüzüne bakarım çıldırıcam yaaaa oyyyy ben nerelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gideeeeemmmmmmmmm nasıllllll edeeeemmm :18: ciddi nasıl edeeem ben onu çok seviyodummm kaybetmek istemiyodummm of off :2: neyse bakalım zaman daha karşıma neler çıkarıcak mesajlaşayım bakayım daha neler dicek bana hadii gittim ben bütün uğursuzluklarımı buraya bırakmadan kçayım kara bulut gibiyim ya nereye gitsem oraya yıldrım bırakıyommmm

Gücem......
Sabretmek en büyük erdemlerden biri,biliyorum.Ereceğim yakında zaten bu gidişle.Herşeye rağmen inadına dik durmaya çalışıyorum,bir yerinden tutunuyorum hayata...O beni yüzüstü bırakmaya çalıştıkça ben yakasına yapışıyorum.Alay ediyorum tek kozu olan acılarıyla ve göğsümü geriyorum bana hediye ettiği yalnızlığa inat.Bu alemde devran döne döne işliyor madem...

Hayatımın hiç bir zaman diliminde bu kadar hayalkırıklığına uğramamıştım, bu kadar güvenim sarsılmamıştı. Yok değişmicem ben sanırım, hep insanları kendim gibi görüyorum, hep güveniyorum. Bu sebeple işten ayrıldım, istediğim gibi iş bulamıyorum. Bulsam da 5 ay sonra çıkmak zorunda kalıcam. Offffff offff....

sanırım kendimi iyi hissediyorum günlük
hatta fazla iyi ama maddi durum berbat çöküşe girdim ödemelerim var kafam sadece onlarla meşgul buara da garip olan yanı tüm bunlara rağmen iyi hissediyorum
bunda sevgilimin etkisi büyük her gün yanımda her gün ona aşk dolu gözlerle bakıyorum bu bana mutluluk veriyor
korkularım da var belki yersiz belki yerli bilmiyorum
herşey çok iyi gidiyor tanrım nazar değmesin...
korkuyorum işte çevremde kötü ilişkiler var bunun bizi etkilemesini istemiyorum
benim gerçek yapmak için uğraştığım hayallerim var ikimiz için
tanrım sen bizi koru

Bu akşam haberleri izlerken nilüferin kanser olduğunu duydum ve çok üzüldüm o kadının sesine bayılıyorum yaa.. Birde annemle yaşıt 56 yaşında olduğunu duyunca şok oldum hiç yaşını göstermiyor hangisine şaşırdığımı inan bende bilmiyorum kanser olmasınamı yoksa yaşınamı..

Neyse bu arada "İntihar köprüsü gibiyim bu günlerde...gözümden de,gönlümden de düşen düşene.."

aklınca bahaneler yaratarak arıyor mesaj atıyor..Ne oldu ,kesin yine doldurmuşlardır seni ? Bitti dedik ..işin aslı sen dedin ya .. madem dedin tut di mi ?Komik olma... bu hafta mutlu aşıklar haftasıymış daaaa bana ve 3 kişiye yolla dileğin gerçek olurmuş muşş ! ..ne bunlar yaaa geç bu tarz basitlkleri.

hissediyorum arkamdan neler çevirdiklerinizi ya neysee ben hala değerlerin yitirilmediğini düşünmek istiyorum.O akrabalarımın !beni ve ailemi Yolunacak kaz görmediklerini ve borçlarını bana yıkabileceğine dair onu doldurmadıklarını düşünmek istiyorum..

Ben devam ediyorum işime gücüme bakıyorum ardıma bakmak istemiyorum.Sen de sus kabullen artık.Senle konuşmak benim dengemi bozuyor..Boşuna anlatıyorum yazıyorum bile ... Ne seni ne de başkasını istemiyorum zaten ...

İstediğim m. 'di..hala daaa.....
M. ' i unutamıyorum ne kıvrandırıcı ne beter bi hal..özledim. Çok özledim seni..Sen : İlk aşkım..üzerinden geçen yıllara ve evlenmene rağmen hala sana olan aşkımı kapatamıyorum... Ama senin karşına aklına çıkmadım ayrıldıktan sonra bir kere bile evlendiğini bildiğim için ... Ben evlensem bile seni unutamayacağım bi yere yerleştirdim ruhumda..Sen de beni düşünüyor musun ruhun ruhumu hissediyor mu ?

Tatlı günlüküm bugün psikiatristime gittim.O çok iyi birisi:).E nede olsa nerdeyse 22 senelik hastasıyım.İlacımı ayarlamışdı.Birkaç ay sonra keseceğiz sanırım.İnşallah sorun olmaz

Günaydın günlük.. Dün gece hiç iyi bir gece değildi.. Nasıl bir baş ağrısı o öyle aman Yarabbim Sonra istifrağ etme başladı.. O baş ağrısından da beter... bizimkiler acile götürdü beni.. İğneyi yedim İntihar eden bi kadın getirdiler günlük..Görmedim ben kadını 30 lu yaşlarda dedi annem.. Kocası sarhoş.. İki tablet ilaç içmiş Nasıl canlarına böyle acıamdan kıyıyorlar günlük ya..Rabbim düşürmesin o akla kimseyi

• yine şehit haberleri aldık günlük,, artık alıştık sanırım bu haberleri almaya bitmeyecek mi sonu gelmeyecek mi bu savaşın,, sivillerden de ölen vardı hele 2 yaşında bi çocuğa bebeğe nasıl kıydınız,, yatacak yeriniz yok sizin sizi toprakta kabul etmeyecek allah bildiği gibi yapsın sizi hakkınızdan ancak ve ancak rabim gelir,, geride kalanlara sadece sabır diliyorum allahım onlarında bundan sonraki hayatlarında yar ve yardımcısı olsun ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…