Popüler Konu Sevgili günlük...

sürekli yazasım,konuşasım var...doluyor taşıyor her şey...neden kaybettim seni...neden...ah benim kendimi beğenmişliğim...aklıma geleni söylemem...sert mizacım...bezdirdi seni...haklısın...
günnüş de ki bana yeniden seveceksin...daha mükemmeli çıkacak belki de...bu da umudunu yitirdiğin bir anda çıkmadı mı karşına...öncekinde de diyordun daha ötesi yok diye...var işte...ders al hatalarından...fırsatları değerlendir,pişman olacağın izler bırakmadan,yıldırmadan...
çektiğim acılar büyük konuşmamdan,büyük sözü dinlemememden...ama bu noktada yapacak yok...yaşayıp öğreneceksin...deneyip bileceksin...kestirip atma her şeyi...

ben geldim günlüğüm
sevgilimle buluştum geldim. anlatıyım :
sabah gayet güzel telefonda konuştuk, hazırlandım çıktım evden. gittim ki bekliyo. sonra yolda giderken yanlış bişey söyledim kavga ettik büyük bi kavgaydı. barıştık ama hemen sonra.
yine her zamanki kafemize gidip oturduk. okey oynadık falan fila.
çok özlemiştim, o da çok özlemiş hasret giderdik bol bol. gerçi görende ayda yılda bi görüşüyoruz sanar. daha 4 gün önce görüşmüştük
bu buluşma boyunca ona uzun uzuuun baktım. aklımda o kadar çok şey geçti ki :44: aramız iyi olmasına rağmen niye onunlayım, niye onu seviyorum diye sorgularken buldum kendimi. niye acaba günlük ? bana gelse biri niye onu seviyorsun dese verecek cevabım yok. hani bazıları der ya çok iyi yürekli yok şu falan diye. evet iyi kalpli ama benim onu sevme nedenim ne bilmiyorum :26: belkide beni çok sevdiği için seviyorumdur bilmiyorum
off günlük gördüğün gibi kafam karışık yine. onunla bi geleceğim olmayacağını, evlenmeyeceğimi falan biliyorum, o böyle düşündüğümü bilmese de, ama o her an evlilik hayalleri kuruyo :26: bazen daha fazla bağlanmadan bitirsem diyorum ama bağlandı bağlanacağı kadar. bugün sarılırken yalvardı, bana sadık kal, beni çok sev nolur diye.
öyle işte günlük. görüşürüz

Selam günlük
Bu gün her zamanki gibi çok iyiyim mutluyum şükürler olsun
Aşkım bana sürpriz yaptı ve iş yerinden bir kaç saat izin alp kurs çıkışıma geldi.
Birlikte birşeyler yedik, bana harika bir yüzük almış daha önce aldığı kolyenin takımı.
Öyle hoşuma gitti ki çok mutlu oldum. Canım sevgilim benim yaa.
Bayılıyor sürprizler yapmaya, beni mutlu etmeye
Bende ona bayılıyorum

Babam da bana kartını verdi ve belirli bir limit koyarak yarın kendim için alışveriş yapmama izin verdi :)
İhtiyacım vardı buna, maddi olarak sıkıntıdaydım biraz. Kurstan çıkıp kendimi direk alışverişe ordan da kuaföre atacağım.
Ertesi gün sevgilimle buluşacağız büyük ihtimal. Çok bakımlı olmalıyım.

Kursta yan sıramda oturan bayanı çok seviyorum günlük. Öyle kültürlü,olgun, iyi bir insan ki.
Muhabbetinden çok hoşlanıyorum. Kafa yapıma uyuyor. Çok çok güzel de gözleri var
Hoş bir kadın. O da olmasa pek çekilmiyor zaten dersler. Ve bir kaç kız daha tabii.
Seviyorum onları, doğal ve tatlılar. Kitap okuyan, gündemi takip eden, kendini geliştiren insanlarla muhabbet etmek çok büyük bir zevk veriyor bana. Keşke herkes öyle olsa.

Ama..
Ara sıra gördüğüm şeyler gözüme batıyor günlükçüm. Ön sıramdaki kız örneğin, bakımsızlık had safhada.
Kıpkırmızı ruj sürüpte günlerdir fırçalanmayan o sapsarı dişler neden? Soruyorum. Neden?
Özenle topuz yapılıp ancak, 1 haftadır yıkanmayan o saçlar..
İçi simsiyah kirli olan tırnaklara sürülen ojeler.
Pazartesi günleri yıkanıyor ve abartısız cumaya kadar öyle gidiyor.
Sonra sınıfımıza girenler "bu sınıfta birşey kokuyor yaaa" der tabi.
Sınıfımın %50si böyle çünki. Allah'tan koku almıyorum ben. Alsam halim ne olurdu.

Neyse..
Şimdi dolabıma bakıp eksik listemi çıkarmalıyım.
Görüşürüz günlükçümmm.

sevgiiilli güünnük

ben seni tanırım bilirimm de sen beni tanıman
şehir degiştirdim ordan oraya sürüklendimmmm
üyeligimi unuttum adımı unutttum bunu alıvediimm günnük artıkın böle devam ediiciizz

sanaa arada bi degişen bozulan konuşmamlada yazarım şiveli şiveli niahanaihananii

cookk özledim evimi annemi ben günnük sevgiliimide cook özledim benn ama azz galldı günnük gidivericenn 13 gün soona ggünnüüü gidiveecemm ooooo şafak sayar dudurun gari buralarda

ade gine gelerin ben gögüşügüz

İnanılmaz seksi bir gece. Nasıl uyurum bilmiyorum. Rüya gibi.

sevgili günlük
seninle yeni tanışıyoruz..
bu ay cocuk çalışmalarında baya baya ugrastık umarım boş çıkmam bu aydan
artık bebişim olsun onunla ugrasayım istiyorum.. canım cok sıkılıyor evde

Girlllll diyeyim sana bugün arkadaşımın deyişiyle Yarın sunumum var şans dile banaa
Çarşamba da aşkitom geliyo ama sınavım var ehh hayat işte naparsın

Günnüş;
Aşk şarkıları dinliyorum ve eşlik ediyorum saat gecenin bilmem kaçı İçimden geliyo vallahi ne yapıyım yaa
Sevgilimle aramız çok iyi
Yarın aşkımla görüşcezzzz Oje sürdüm kurumasını bekliyorum
Ama yarın ne giyeceğime bir türlü karar veremedim yaaaa:26:
Offfff günnüş bu kararsızlık beni öldürecek
En iyisi dolabıma doğru yol alayım ben

ayyydah kötü oldummm herkes aşkitomla aşkımla sevgilimle dedikçe :/ ben çok üzdüm onu günlük haketmedi tamam dışardan serseri umursamaz görünüyordu doğru bende tanımadan aynılarını dedim hatta bi evlilik yaptıgını bile anladım ama o bana kalbini açtı be günlük ya ben naaaptım her fırsatta ters cevap verdim ne var ne istiyosun umrumda değilsn allahı var ben olsam bnm gibi kızın triplerine katlanmazdım bana dedi iş buldum çalışıcam ilk maaşımla seni çok hoş manzaralı bi yere götürmek istiyorum ne dersin küçüğüm? bense olmazzz yada bakarız duruma göre işim olabilr diye bahaneler yarattım diğer oduncuk olsa bana böle bişi dedi mi hyr! o zmn ne bu onun okdar iyi olmasınada tahammül edemedim eee hep can acıtanlarr kıymetli oluyo ya bugün 25 yaşındaki adam yani bnmle ağlayarak knuştu yani ben seni kalbimde öyle bi yere koydumki! dedi :S :/ herşeyi sildim kafamda ne dediysen hep daha iyisi şimdii beni hayattan mı koparıyosun tamam görüşmeyelim konuşmayalımda ama arada sesii duymama izin ver bu kdar mıydı be küçüğüm dedi içim gitti tamam sevmiyo olabilirim ama ben dayanamam yaaa çok büyük çıkmazdayım günlük diğer tarftan önceki çok mutlu birbirlerine aşk sözleri yazıorlar kız eve girip çktıkça sinir katsayım yükseliyo keşke bursaya gelmeseymişim diyişim var zaten bugünde bi arkadaşı bilmiomuş ayrılgımızı kaç ay oldu demez mii bizim bitti yenisi başladı 3 ay bile oldu uyu sen diyiverdim bende sevebilcek miyim günlük birine yazık etmeden umudum bitmeden bende aşık olur muyum dersin.. ::26:

telefonu açar açmaz "alo" dediğimde "sayın abonemiz bu bir ödemeli aramadır.." demiyor mu. işte o an alıp başımı uzaklara gidesim geliyor.
Hem Beni arıyor, Benimle Konuştuğu Yetmiyormuş gibi birde ben ödüyorumm olduuu başka bir isteğin arzun

Neyse nedendir bilinmez "o ses türkiyeyi" izledikten sonra kalktım bigudilerle sardım saçlarımı ve şuan acaip derece komik bi durumdayım saçlarda pembe bigudiler pembe eşoftmanlarım ayaklarımda ayıcıklı patiklerim kucağımda laptop aslında şeker oldum böyle yaa neyse bu gece umarım bu şekilde böyle rahat uyuyabilirim sabah uyandığımdada açarım bakalım nasıl olcak saçlarım

Günlük dünakşam benimkiyle konuştuk.. ben 1 haftadır neden bu kadar değişti derken beyefendi benimle konuşmak yerine kaçmayı tercih etmiş yaa.. kaçarak çözüm bulunuyo sanki.. neyse kafasındaki soru işaretleri bitmiştir umarım da benim soru işaretlerime sıra gelir

bu sabah uyandığımda "benim hala umudum var " şarkısını mırıldanarak uyandım,, evet günlük benim hala umudum varrrr

pişt kız günlük günaydın,
Şu an diyeceğim başka bir şey yok. Günün ilerleyen saatlerinde görüşürüz artık

Ankara'ya gelecekmiş çok büyük ihtimalle bir iş için.
Ve eğer zaman yaratabilirse bir akşam buluşabilecekmişiz.
Heeyyoooo!!!

İnşallah buluşuruz, inşallaaaahhhhhhh!!!

günaydınlar günlükk

birazdan kahvaltı yapıcaz,bugün biraz geç oldu ama olsun

sanki biraz boğazım yanıyo gibi dün yağmurda ıslandığımdan dolayı sanırım:26::26:

inşallah hasta olmam yaa:2::2:

günlükcüm,dün hayatımla konuştuk.. kpss a grubuna da girecek;kaymakamlık,müfettişlik,uzman yardımcılığı.. doğru hatırlamışımdır umarım işte onları hedefliyor. bakalım inşallah Allahımm yardım et nolurrrrr.........

benim de çook çalışmam lazım nolurdu atanma puanlarımız az daha düşük olsaydı yaaa belki şimdiye atanmış olabilirdimm

Günlükcan ben geldim yine
mutluyum aşktan sarhoşum

iyi dileklerini ileten tümmm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
umarım hepimiz mutlu oluruz

zor günler hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor işte
baksınlar bana nereden nereye geldim
nişanı attığım ilk zamanlar heryer karanlıktı hayata küsmüştüm ama şimdiyse
iyi ki atmışım diyorum
sevgiliden nişanlıdan ya da eşten ayrılmak dünyanın sonu değil
önemli olan yaşadıklarımızdan ders çıkarabilmek

sonrasında mutluluk zaten geliyor

cok bunaliyorum bu ara hicbir seye kendimi tam veremiyorum..
yarin sinavim var ama bir kendimi toplayamiyorum..belkide sevgilimin is meseleleri yüzünden bilemiyorum..
bir sene gecesini gündüzüne katti kpss den iyi puan aldi ama simdi gel gör ki o sinav senin bu sinav benim fakat ortada torpil yok ,torpilsiz yürüyor mu bu isler?
cuma mülakati var bilmiyorum icim garip olmazsa ne yapar dua ediyorum Allahim emeklerini bosa cikarma diye,bizimde bir dayimiz yok diye ortada kalmasak..eger olmazsa bu sene birseyler depresyona girecek sinav temmuzda bitti ama onun calisamasi hala bitmedi emegini alsin istiyorum..bunaliyorum olmazsa ne olacagiz diyorum..
okuyanlar dua etsin lütfen cok karisik bir haldeyim...
hakkimizda hayirlisi diyorum ama yinede olsun artik istiyorum olsun...

ehliyete ve platese yazıldım günlükkk
ama bukadar yoğunlukta nasıl fırsat bulcam bilmiyorum.derslerinde zaten yarısına gidiyorum yarısına gitmiyorum akşam zor atıyorum kendimi yatağa ama naptın diye sorsan ortada bişey yok:44:aşkımın doğumgünüsünüde ayarladım herşeyi inş bir sorun çıkmaz prş geliyorr çookk özledm ya upuzun sarılcamayy bidee platese yazılmama laf etti falan ama ben ikna ettim onu
günlük birde buaralar çok çok yakın bir dostum için çok üzülüyorum göz göre göre kendine bir erkek için acı çektiriyor hep ayrıl barış ayrıl barış giden bir ilişki oğlan resmen takmıor şimdi gene barışmışlar bida ağzımı açmıcam gene üzcek biliorum 1 senedir hiç değişmedi ama ozaman hiç teselli dahi vermicem zerre kadar kimseyi dinlemiyor çünküöff amann neseki bizim birbirimize öyle bitti ayrıldık triplerimiz yok çok şükür
bugün az not geçireyim diyorum ama öncee şöyle güzel bir uyku çekeyimm kısasından

Ruh halim karmakarışık günlüğüm...
Bugün kendimi öyle yarım hissettim ki...Ve öylesine yalnız...
Kursta bir de ney dinleyince...Aktı gözyaşlarım usul usul...
Neye ağladım kime ağladım bilmiyorum...
Belkide birçok şeye...
Dedeme,anneme, aileme,atanamayışıma,mutluluğuma, mutsuzluğuma, ona, onsuzluğa....
Hepsine....

gunlukkk güneşli ama bir o kadarda soguk bır gun.dun askımın yanına gıttım begendıgım botları alacaktık bana ufff cok pahalı 3 ay gıyecegım bır ayakkabı ıcın gereksız bır para bana kredı kartını verdı ne begenırsen al dedı canım benım ya kadın milletini bilmiyor tam olara sanırım ama asıra kacmadan ıhtıyaclarımı aldım pudraya ıhtıyacım vardı bu ay sıkısıktım bıraz alamamıstım 2 tane pudra aldım sampuan krem dıs macunu ıhtıyaclarımı aldım ne zamandır alıcam alıcam dıyordum en az 50 tl ayırmam lazımdı evdekılerle ıdare edıyordum ıyı oldu.2 tane gomlek kotondan 1 bluz 3 tanede küpe aldım cokta abartmak ıstemedım sankı kartı verdım .... cıkarttı demesın demez ama fırcatcı gıbı gozukmek ıstemedım :))) ankaraya gıttıgımızde bot ve kazaklarımı alıcaz yupyy.aksamda buluscaz ben sınemaya gıdecem cıkıstada yanına gıdecem cok ozledım onu soyle doya doya sarılmak ıstıyorumm.goruyorum onu ama sarılamıyorum opemıyorum askımı.ey gunluk soruyorum sana kımın sevgılısı yada esı benımkı kadar yogun yahu ıkı dk yanına ugruyorum gıren cıkan bellı degıl.butun arkadasları bana yenge dıyor nasıl hosuma gıdıyor caktırmıyorum ama..2 gundur sureklı msj atıyor bana senı dusunuyorum askımsın herseyımsın senı cok sevıyorum askı deprestı heralde oda soylemıyor ama benı ozlemıs bellı...

dun kısa elbıse gıtmıstım sanada soylemıstım sanırım cok tatlıyım bugun kahverengı elbıse gıydım dıye topukluyla hem uzun hemde seksı oldum aksam benı gorunce kudurdu o ne hal bacaklarını kırarım senın hanı ben sana etek gıymenı yasaklamıstım sen benı takmıyorsun bıle bırı gelınce helebı bacakların acıklsın vurunca cama yapısırsın hahaha gunluk cok hosuma gıttı benı kıskanması hatta daha daha kısa gıyınmek ıstıyorumm :)))

işler yogun bu ara gunluk pazartesı kdv son gun bıttım ben bu hafta..maas almama 12 gun var bu ay kredı kartlarımı kırdıgım ıcın sıkıstım bıraz bankayada para attım ama ıyı oldu maasımın 3/1 kredı kartlarına gıdıyordu.az once karıyer.netten aradılar bı magazaya eleman alıcaklarmıs sızde sınavımıza gelın dedıler gelırım dedım bende.nereye gelıyorum pırınce gıderken evdekı bulgurdan olurum valla.kızıyorum ama sevıyorum patronumu oda benı sevıyor sesınde bıle sıcaklık var.sana yazınca rahatlıyorum gunluk konusma ıhtıyacı duyuyorum konusamadıgım seylerı sana yazıp rahatlıyorum.dötün kalkmasın höyttt hayde çavvv yarın gorusuruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…