Popüler Konu Sevgili günlük...

İnanamıyorum, tam 24 şehit
Bu dünyada adalet yok ama diğer dünyada yaptıklarınızın bedelini kat kat ödeyeceksiniz.
Bunu hiç bu kadar içten söylememiştim. Allah belanızı verse de kurtulsak artık sizden.
Artık gencecik insanlar ölmese

24 eve daha ateş düştü.moralim çok bozuk günlük.Allahım sabır versin.vatan sağolsun demek bile içimden gelmiyor.bu gidişle sağolacak bir vatanımız olmayacak..

günlük dün 5 şehit bugun 24 ne oluyor böyle.Rabbım ailelerine sabır versin....

kendime geciyim dicem gecemıyorum bile ailelerin suanki durumlarını düsünemedim bile ne acı...

basım agrıyor bugun gunluk birazda mıgdem bulanıyor eczaneye ındım nazardandır dıyor guzel guzel gecıyorsun buralardan deger tabı nazar.biraz erken gelmısım ben bu dunyaya dıyor hıhıhı hosuma gıttı :))
dün aşkımla bulustuk kıyamam cok mutsuz babasının durumu ıyıce belırsız kafam cok dolu aysem dıyor ne yapacagımı bılemıyorum dıyor saglık bu işte elden bişey gelmıyorkı bıze dusen dua edıp umudumuzu yıtırmemek....

Rabbım butun hastaların sifasını versın (AMIN) cok iş var bugun gunluk cok calısmam lazım cokkkk

24 Şehidimiz var...
Aklım almıyor... Daha ne kadar büyümeli bu sayılar....
Bitsin artık bitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

günlükcüm ; diyecek birşey yok aslında... Allah şehitlerimizi yanına aldı ama ailelerine ; sevenlerine de sabrını verir mutlaka... bu vicdan yoksunu yaratıklara da biran önce cezalarını versin...

öbür dünyada olması gerekn olacak ama bu dünyada cezanızı çekmelisiniz
sizinde aileniz yansın sizinde çocuklarınız genç yaşta ölsün sizde ölün

Eğer şehitlerin kanları yerde kalıyorsa o hükümet hükümet değildir,istifa etmelidir...

Bu kaçıncı yahu,daha neyi bekliyoruz? Yazıklar olsun...24 diyorlar,ne 24'ü?! Bu kaçıncı?!

Ey hükümet;dış politikayla bu kadar haşır neşir olacağına gel de iç işlerinle,şehitlerimizle ilgilen...

Filistinde'ki savaşa kafa tutacağına gel kendi ülkendeki savaşa,teröre kafa tut...

Somali'de ki açları doyururken medyatik gülümsemelerle çok güzel oynadınız; o dakikalarda yine şehitler toprağa veriliyordu o şehit ailelerin yanında değildiniz...

Senin şehidin var...Orada ne işin var!!!

Hiçbir ülkede terörün pazarlığı olmaz;siz bu adamlarla oturup pazarlık ettiniz...Dağlardan düğün dernekle indirdiniz...

Ey Türk halkı daha fazla uyuma...Oyunun içindeyiz; artık aç gözünü,oku,araşıtır,öğren...

Lanet olsun hepinize...Bu günlere getirenlere...

günlük oturdum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
kendimi oradan oraya atıp isyan edesim var
allah hepsinin belasını versin!!
defolup gitsinler ülkemden istemiyorum hiçbirini
bnm ülkemin herşeyinden faydalanıp ihanet edilmesine katlanamıyorum artık
allahım tez günden en beter cezasını versin hepsinin inşallah
gerizekalı milletvekilleri de çıkmış tvde salak salak konuşuyo
hiçbirine katlanamıyorum günlük
dinlemek bile istemiyorum
yazıklar olsun hepsine hala susabiliyolar
kim vericek o 26 gencecik insanın hesabını
kim vericek yaa

Günnüş;
Şehitlere o kadar çok üzülüyorum ki tv açmıyorum böyle zamanlarda.Ateş düştüğü yeri yakıyo
Sevgilimde askere gidecek
Biran önce bitsin bu terör olayları yaa
Dün sevgilimle görüştük.Detayları yazmıcam haberleri izleyince tad tuz kalmadı bende

Şehitler ölmez vatan bölünmez bu ülkeyi kimse bölemeyecek böldürmeyeceğiz 24 şehit kardeşiminde yattığı yerde dinlensinnn vatan gurur duyor kederli ailelerine de allahtan sabır ve bas sağlığı diliorum sizi unutmayacağız

Şehitler ölmez vatan bölünmez bu ülkeyi kimse bölemeyecek böldürmeyeceğiz 24 şehit kardeşiminde yattığı yerde dinlensinnn vatan gurur duyor kederli ailelerine de allahtan sabır ve bas sağlığı diliorum sizi unutmayacağız

canım çok sıkıldı günlük.. 24 şehit.. 24 yaaa 24 tane aile 24 tane anne,baba..vs.....

derdiniz ney kardeşim.? bu ülkenin ekmeğini,suyunu,elektriğini şusunu busunu kullanırken iyi..

hasta olunca hastaneye gitmek,çocuğunu okula göndermek..bunlar yaparken iyi değil mi.. defolun gidin madem ya

aklımdan fena şeyler geçiyor..hırslanıyorum..

işte budur...kadınlarkulubune yakışanda budur.teşekkürler yönetim.tüm reklamları kaldırmak pahasına da olsa burda şanlı bayramızı dalgalandırdığınız için

Sevgili günlük,

İnsanlarımızın ne kadar kör olduğunu görüyorsun di mi?

Sigara içmiyorum günlük,içsemde param yok zaten.Bak kış geldi iki kat fazla giyer yine üşümeyiz di mi günlük

Biliyorsun her şeye zam geldi günlük. He şeye çözüm buldular günlük.Peki yüreği yanan annelere ne çare önerecekler günlük merakla beklemekteyim

Bu gözler bana,bize,vatan toprağını satmayan herkese bunları yapanların cezasını çektiği günleri görecek mi?

Teşekkürler Kadınlar Kulübü

Günlük ben geldim. Neler olmuş ya böyle.. Okuldaydım teneffüste çok az haberleri izledim. Tüm bunlara fırsat verenlerin,sebep olanların,katillerin Allah belasını versin. Ama her şeye alışıyoruz biliyo musun günlük? İki gün bas bas haber yaparlar sonra unuturlar. Tek unutmayan o şehitlerin yakınları olur. Onların yüreğindeki ateş hiç sönmez. Ne denebilir ki... Rabbim yakınlarına sabır versin. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Bu son olsun günlük,son!!!​

şüheda gövdesi, bir baksana dağlar taşlar...
o, rüku olmasa, dünyada eğilmez başlar,

yaralanmış temiz alnından uzanmış yatıyor;
bir hilal uğruna ya rab, ne güneşler batıyor!

ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.

ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhid'i...
bedr'in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi...

sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
`"gömelim gel seni tarihe!" desem, sığmazsın`.

herc ü merc ettiğin edvara da yetmez o kitab...
seni ancak ebediyyetler eder istiab.

"bu, taşındır" diyerek kabe'yi diksem başına;
ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına;

sonra gök kubbeyi alsam da, rida namıyle,
kanayan lahdine çeksem bütün ecramıyle;

mor bulutlarla açık türbene çatsam da tavan;
yedi kandilli süreyyayı uzatsam oradan;

sen bu avizenin altında, bürünmüş kanına,
uzanırken gece mehtabı getirsem yanına,

türbedarın gibi ta fecre kadar bekletsem;
gündüzün fecr ile avizeni lebriz etsem;

tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana...
yine bir şey yapabildim diyemem hatırana.

sen ki, son ehl i salibin kırarak savletini,
şarkın en sevgili sultanı salahaddin'i,

kılıç arslan gibi iclaline ettin hayran...
sen ki islamı kuşatmış, boğuyorken hüsran,

o demir çemberi göğsünde kırıp parçaladın;
sen ki, ruhunla beraber gezer ecramı adın;

sen ki; asara gömülsen taşacaksın... heyhat,
sana gelmez bu ufuklar, seni almaz bu cihat...

ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
sana ağuşunu açmış duruyor peygamber​

Rabbime sonsuz şükürler olsun...Bugün daha iyi hissetmekteyim günlük...Tamam iyi,hoş çocuktu,belki de karşıma onun kadar mükemmeli bir daha çıkmayacak...Ama ne yapayım...Kısmet değilmiş...Ben de kaybettim ama o da kaybetti...Demek ki elden düşme seviyor

günlük yarın canım hayat arkadaşımla evlilik yıldönümüm..onu çoooooooooooookkk seviyorum..Rabbim ayırmasın inş bütün sevenleri... 5 yılımıza gireceğiz..bebeğimizde inş Rabbim izin verirse şubat 2012 de bizimle olcak...sağ sağlim doğar inş...iki tane erkekim olcak aşık olduğum..vede iki tane çocuğum..yandım ben ama olsun...onlar varsa bende herşeyle mücadele edebilirim.yarın hem büyük gün..iş yerimizde toplantı olcak ve gidenler kalanlar belli olcak..kendimden yana bi korkum yok ama inş eşim çıkarılcaklar arasında yoktur..Rabbim korusun..bebeğimiz için....umarım bu 5 yıl nasıl onu severek geçtiyse inş bundan sonrasıda dahada mutlu geçer.....Allahım olmayanlarada evladlar versin.....hasretleri dinsin inş..

şehitlerimize ALLAHTAN rahmet diliyorum...sabırlar versin Rabbim...çok zor ama elden ne gelir..dilerim analarından yavrularını ayıran zalim eller cezasız kalmaz..Rabbim ummadıkları anda versin belalrını İNŞŞŞŞŞ...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…