Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlükk soğuk bir haftaya başladık bugun cok şıkım içimden geldı kahverengı elbısemı gıydım taba topuklu botlarımı bırde cok şıkım cokkk ...

dün aşkıma cok kızdım babasının yanına gıttı alıcam senı bırazdan dedı ara ara yok dükana baktım arabası orda musterısı varmıs sonrada yemege gıttı musterısıyle cok kızdım cok o zaman bana alıcam dıyıp heveslendırmesın.

hayal kırıklıgımızın asıl nedenı beklentılerımızın fazla olmasındanmıs benımkıde aynı hesap...

ama gönlümü aldı o ne sevgı mesajları 4 senenın sonunda bunları duymak cok mutlu ettı benı...

aydasuya soyle gunluk empatı yaptımda bir taraf mutlu bır taraf huzunlu... zor olsa gerek annenın bakısları babanın üzerine titremesi.zamanı gelınce bende yasıyacam aynı duyguları.ona bol bol mutluluklar dilerim..

günlük,

buluşmadım onnla,seviyorum diyor ne sevmesi ya,insan dünki buluşmayı iptal edelim mi der mi?

sorular çok kafamda?

1)hava soğuk dedi ,acaba üşümiyim diye mi?

2)Benim ona yaptığımı o da bana mı yaptı amacı bu muydu?

3)intikam almak için mi?

işte kafamda dün çok sorular vardı,ama dünde kaldı düşünmüyorum artık banane,ne hali varsa görsüb,barışmak isteyen kendisiydi,
artık mesaj bile atsa umrumda olmucak elde bir kozunu kullandırmıcam BİTTİ bu sefer..

Bir arkadaşım var,çocuğu arkadaşım tanıştırdı,ama çocuk afyonda,ve ben istanbulda olsaydım seni kçırmazdım,peşinden koşardım deyip durdu,kendini heba etme değmeyecek insan için,çok tatlı,güzel,ihoş kızsın deyip durdu,kendine yazık etme dedi,heleki o çocuk için hiç değmez.o güzelim gözyaşlarına dedi

kötü günlerimde yanımda oldu,telefondan bile olsa sesiyle beni mutlu etti,güldürmeyi başarıyordu.

böyle işte günlüğüm bende haberler

he brde prensesimle cevahire gittik,yeni ciciler aldım,yemek yedik,atlantise gttik,çok sevindi,çok eğlendi kelebeğim

çok çok çok seviyorum onu ben ya.

herkes anne felan dedi bana ,ama ben teyze deyince pardon deyip durdular:)

Sanirim dün gece hayatimin en zor en sancili gecelerinden birini gecirdim. Berbat bir haftasonuydu benim icin. Suan bile gözyaslarima öyle zor engel oluyorumki...

Hickiriklarim duyulmasin diye sesiz sesiz icin icin agladim yorganimin altinda. Ve aglamaktan öyle yorgun düstümki gözlerimin acacak halim dahi yoktu sonra saatlerce uykunun beni almasini bekledim öylece ama birtürlü gelmek bilmedi. Agladim sakinlestim tekrar agladim tüm gece bu böyle sürüp gitti...

Suan bile bogazimda koca bir dügüm oturdu yerlesti gitmek bilmiyor cok canim yaniyor...Sanki bütün dünya üzerime yikilmis gibi hissediyorum, yikintilarin altindan cikmaya calistikca daha cok batiyorum

Son umut kirintilarimda birer birer yok olmaya basliyor isyan edesim geliyor bir anlik gafletle yinede sükür etmeyi ihmal etmiyorum.

Dün gece dua ede ede bitkin yorgun ve sonunda huzurlu bir uykuya dalabildim...

Ya bu gece?? Bu böyle hergece devam edicekmi?? Dayanamiyorum artik icim cok aciyo... Yüregim artik kaldiramiyor bu yasimda bu kadar olumsuzlugu daha cok kaldiramiyorum aylardir aylardir ugrasiyorum didiniyorum her ne olursa olsun ne kadar karamsar olursam olayam mucadele etmeyi her zaman yeglemisimdir gel görki isyan bayragini cekmektende öylesine korkuyorum ki cünkü artik cok yoruldum savasacak ne gücüm kaldi ne istegim...

Ne is ne özel hayatimda tek bir damla huzurum yok aylardir bu kadar hayal kiriklgini kadiramiyor ki artik yüregim kaldiramiyor iste yapamiycam sanirim daha fazla dayanamiycam yere düsersem eger bir daha tekrar ayaga kalkamiyacagim sanirim...kendimi kaybetmekten nesemi benligimi özümün derinlemesine yaralanmasindan cok korkuyorum...

Bir cikis yolu bir kacis yolu bulamiyorum bu labarinten tutundugum her dalin kirilmasini izlemek icimi acitiyor...

Benim ic dünyamdaki yikintilardan habersizce yada haberdar beni dahada dibe cekmek isteyenleri bunu bile bile yapanlarin karsima gecipte ben sana söyledim yok söyle yok böyle diye konusanlar varya iste belkide en cok onlar s1k1yordur canimi biriyle konusmaya öyle ihtiyacim varki belkide icimde biriktirdigim tüm duygulari tüm acilari tek tek masaya dökmeye cok ihtiyacim var...

Not: Günlügüm Ece´ye söylermisin bugüne kadar onunla hic sohbetimiz olmadi ama yazdiklarini hep okumusumdur onun adina cok sevindigimi söylermisin ona. Rabbim yüzünü güldürsün ve haklarinda hayirlisini nasip etsin insallah cok cok mutlu olurlar...

Ve birde günlerdir yazmak istedim ama kendimi toparlayamadigim icin yazamadim fistiklikurabiye (nicki farkli yaziliyodu galiba) dedesine acil sifalar dillerim...

Son düzenleme:
Ben geldim günlük....
Nasılım bilmiyorum baştan söyleyeyim:26:...Tuhaf geliyor olanlar...
Bir hastane odasında bi ömür son çırpınışlarında belki de ama biz burda yaşıyoruz bazen tebessüm ederek bazen kahkaha atarak...Evet çok şükür hala bir umudumuz var ama ben kendimi suçlu hissettim be günlük:26:...Bugün kursa gittim..Kafam dağılsın hem sonra gidemem diye...Ama tuhaf hissettim kendimi...Dedeme haksızlıkmış gibi..Orda olmamalıymışım gibi...Sonuçta hastaneye gitsem de almayacaklar biliyorum...Sadece bir kişi o da 10 dk. görebiliyormuş zaten...Yani ona duadan başka faydam yok ama...Anlıyorsun beni değil mi? :44:Hayat bir yerlerde devam ediyor...Her dakika bir can soluyor bir can açıyor...Bu hisleri vermese Rabbim nasıl dayanılır ki acılara? Nasıl yeniden gülebilir ki insan can-ı gönülden...Unutmak bile büyük bir nimet diye düşünüyorum...Ömür boyunca yaşadığımız her anı, her üzüntüyü hatırlasak veya aynı şiddetle duyumsasak ne kadar zor olur yaşamak...
Neyse bu konuları düşünmeyelim...Henüz her şey bitmiş değil...
Bitmeyen başka şeylerden bahsedelim...
Mesela özlemden...
Mesela kendini yarım hissetmekten...
Bunlar bana hiiiç bitmeyecekmiş gibi geliyor şu an

Neyse günlükoviç(hoşuma gitti arkadaşlardan kopya çektim. Telif hakkı yoktur umarım)
Gitmeden arkadaşlara da selamı söyleyeyim...BibloSurat'a, Gamze Belinay'a ve Pamuk Helva'ya teşekkür ediyorum...Dualarını esirgemesinler...
Ayrıca Pamuk Helva'ya kendisini üzmesin desem de yaşaması gereken hisleri yaşayacağını biliyorum ama üzmesin bu kadar kendiniNasıl bir cümle kurdum Ya Rabbim... Ona bir zamanlar dediğim sözü hatırlar mı acaba? Hiçbir şey sonsuza dek sürmez...Mutluluğumuz da mutsuzluklarımız da bir yere kadar...Bu sıkıntıları da geçeciktir inşallah...

Neyse işte günlükoviç fıstık kaçar

Son düzenleme:
Bugün ofiste en zor günlerimden birini geçirdim günlük :18: ve şu an sana bu satırları yazmaktan mutluluk duyuyorum
Sabah ofise geldikten yarım saat sonra elektrikler kesildi. Ofis konumu bakımından çok soğuk oluyor.:18: Yazları bile çoğu gün ince hırka giyip çalıştım. Bu aralar da 1 haftadır filan elektrikli ısıtıcıyla çalışabiliyordum. Soğukla ilgili şöyle bir sorunum var sevgilim günlük: Özellikle eklem yerlerim ve ellerimle ayaklarım kızarıp kaşınmaya başlıyor soğukta. Neyse elektrikler kesildi, ofis buz gibi. Ben nasıl olsa gelir diyorum, rahat olmaya çalışıyorum ama yok gelmiyor. Ofiste ne kadar şal, polar varsa giydim ama kıpkırmızı oldum. Koltuklardan birine büzüldüm, o kadar sinirim bozuldu ki Bir de yalnızım, her tarafım kıpkırmızı ve kaşınıyor, iyice delirdim Tam 5 saat sonra geldi elektrikler. Ben de kendime yeni yeni gelmeye başladım. Anlatınca ne var bunda diyorsun biliyorum ama sanki soğukta yaşayan evsizler gibi hissettim kendimi. Sıcak bir ev ne kadar değerliymiş onu anladım. Şu an ısıtıcım çalışıyor. Biriken işlerimi bitirdim. Çok şükür rahatım Hayat kimisine çok zor be günlük, çok adaletsiz...

selam günlüktoş naber

ben iyiyim çok iyi hemde.. güzel şeyler oluyor günlük çok güzel hemde dur dilimi ısırayımda nazarım değmesin ablamın nişanlısı eniştem işyerinde arkadaşlarla fotolara bakarken benim fotoyu görmüşler arkadaşları nerde çalışır vs diye sormuş ne iş yapar eniştemde bir firmada muhasebe ama pek memnun değil demiş.. onlarda buraya aldıralım demişler.. birimlerin birinde eleman ihtiyacı varmış.. insan kaynaklarıyla konuşçaklar .. olur inş.. enişte sordu istermisin diye.. atladım resmen kurumsal bir firma cmtsi pazar tatil.. tüm resmi bayramlar tatil.. prim yıllık izin herbişey var nan böylesi benim bünyemde ters etki yapabilir ama neysetek sorun biz avrupa yakasındayız iş anadolu yakasında:26: sabah 6.30 gibi servis alır dedi seni.. aman dedim sıcak yataktan kalktıktan sonra heryer uzak bakalım nolcak.. dua et olurmu .. ilk maaşımla sanada tatlı ısmarlarım adettendir he ayy neyse ben kaçar birdahaki sefere güzel haberler getiririm umarım byby

günlük hava çok kasvetli, ben de bir o kadar kasvetliyim. anlatasım da yok, anlattıkça daha da çok çoğalıyor sıkıntım sanki.

uzun süre susmak ve kaybolmak istiyorum. ben de küllerimden yeniden doğar mıyım acaba? bir umut ışığı var mı hala, ne dersin günlük?

Günlük biliyormusun biraz önce burayı bir adam aradı geçen muhabbeti aynen yazıorum..
Ben : D..M.. Buyrun..
XX : Neresi orası
Ben : D..M..
XX: Orda biri vardı F.. di adı
Ben: Evet F..Bey..Buyrun ne vardı..
XX : Ona söyle ! Orayı en kısa zamanda yakıcaz
Ben : Tehdit Ediyorsunuz yani..
Telefon kapanır.. Ayy sorma günlük öyle korktum ki
Sanıyorum ki borcunu ödemediği için mahkeyemeye verdiğimiz müşteri.. Yine müşterimiz olan başka firmalara gidip onlara böyle bağırdım böyle tehdit ettim deyip buraya gelipte mıymıy kedi misali konuşan şahıs olsa gerek

Ben geldim günlükkk unutmadan söyliyim de sonra kendi günlüğüme geçeyim.

Ece yeni bi yola girmiş,hayırlı uğurlu olsun. Dilerim yol arkadaşı onu çok çok çok mutlu eder.
kurabiyecimmm çok geçmiş olsun,sıkma tatlı canını..
Bi de bi de pamuk_helva nın yazdıkları dikkatimi çekti.Yakın bi zamanda ben de buna benzer şeyler yazmıştım. Onu çok iyi anlıyorum o yüzden. Bazen her şey üst üste gelir,dayanamayacağını sanırsın. Bu sondu dersin,düştüm kalkamam dersin ama kalkarsın emin ol. Rabbim dağına göre kar verirmiş,kalkamayacak olsak düşürmezdi hiç bizi. Bi de az önce günlüğü okurken Sıla'nın Oluruna Bırak şarkısını dinliyodum. Tam sana göre bence dinlemelisin. Rabbim yüreğine ferahlık versin.

Gelelim bana.. Ben iyiyim ya. Haftanın ilk gününü atlattık çok şükür.. Hava da nasıl soğuk İstanbul'da,montları geçirdik üzerimize. İyi bi gündü ya. 6 saat dersim vardı,sonrasına bi de edebiyatçılar olarak toplantı sıkıştırdık. Yapılacak çok iş var günlük ya bi sürü yarışma falan. Sonra aşkım aradı okuldan çıkınca. Söylediği şey kafama takıldı,ama bi şey demedim. Sonra tekrar aradı aklıma takılmasın diye Ben onu bu kadar kıskanmak istemiyorum günlük ya. Kafamda kuruyorum resmen. Offf neyse... Düşünmek yok!!! :26: Günlük ya keşke onunla aynı okulda öğretmenlik yapıyo olsaydık.. O günlerde gelecek inşallah ama bi gelemedi gitti ya.. Neyse ben kaçtım.

Son düzenleme:
Off sıkıldım artık imdat diye bağırasım var.

Bitmiyor,bitmiyor,bitmiyor...Sağlık sorunları bitmiyor.

Tam iki hafta oldu ama halen düzlüğe çıkabilmiş değiliz.

Hastaya da zor, bakana da zor, ilgilenen kişiyide zor, herkese zor.

Bin parçaya bölündük resmen.

Offf offf...

Bitsin artık bu günler

Dün salak gibi ne oldu ne oldu diye zırlarken ben, sabah öğreniyorum ki aslında hiçbi şey olmamış.
Ha bi hareket yapıyorsun arkasından ne diye zırlıyorsun salak Tryamor! Dengesiz malak!
Ama napiim böyleyim ben de.
Evde değilmiş, telefonuna bi haller olmuş mesajı bi daha atmamı istedi sabah.
Yine gönderdim az biraz düşündükten sonra.

Onu yeteri kadar sevmediğimi, aşık olamadığımı falan yazmıştım hatırlarsan günlükcan. Şu tarz cevaplar aldım.
"Tamam sen birini bulunca, aşık olduğunda benimle görüşmezsin. Hem benim sevgim ikimize de yeter.<3, Anladım seni, seni seviyorum, böyle gidelim gelelim, buluşalım, bunlar güzel şeyler <3, Bekliyorum seni sabırsızlıkla koşulsuz, evrensel sevgimin sahibi <3" :O Oha yaaa...

Bunun dışında bende bi aksiyon görmese zaten yanımda olmazmış. Diyorum ya öyle davranıyorum ki ona seni sevmiyorum dememe inanmaz. :26:
Nitekim ona aşık olmasam da seviyorum işte. Oooffff...

Yani tamamdır benim mevzum.
Ben ona seçeneği sundum; artık görüşmek istemiyorum dese tamam deyip bu sayfayı kapatacaktım.
Neyse böylesi daha iyi oldu. Bu kez İstanbul'da gezer tozarız, çok güzle vakit geçiririz umarım.

Vizeler bi bitsin de hemen kaçıcam.

Ama ama amaaaa yeni bir adam bulup aşktan öldüğüm vakit arkama bakmadan kaçarım.
Bu da onun seçimi. Artık çok rahatım.

biblosurat'a da teşekkür ederim.
Daha önce birini köpek gibi sevdiğim için bu ilişki beni doyurmuyor ya zaten.
Aşık olmak nedir bilmesem bu kadar sorun etmezdim herhalde. :44::44:

Aammmaaan bu kadar ilişki mevzusu yeter günlük kardeş. Bugün evden çıkmadım, okulu astım. Yarın zaten dersim yok. Gözüm enfeksiyon kapmıştı 10 gündür damla kullanıyorum hiçbir faydası olmuyor. Çok sinirlendim. Umarım kötü bir şey olmaz. Perşembe yine gideceğim doktora. Lenslerimi de takamıyorum bu yüzden zaten.

Ayrıca Yalçın Çakır'ın suratına ne olmuş çok merak ettim. Dövmüşler mi adamı ya. :26: Ya da kadına şiddet meselesine dikkat çekmek için makyaj mı yapılmış. Nette aradım bi haber de bulamadım. Dövmesinler o adamı.
( Seviyorum ben onu. Çok temiz kalpli.

Ve bir önemli haber daha. Seda Sayan'ı sevmem ama bugün zaplarken bi baktım ne kadar güzeldi, makyaj süperdi çünkü. Ama sonra Adnan Hoca denen bir adamın yanına gidip de yıllardır ailelerini görmeyen 2 güzel kızın annelerini gördüm. Konu ilgimi çekti. Kızları bir görsen put gibi. İnşallah, elhamdülillah deyip duruyorlar adamın programında. Full makyajlarıyla birlikte öyle konuşmaları da nasıl komik ya. Süs bebeği gibi koymuşlar oraya, ölü balık gibi donuk bakışlarla bir şeyler anlatıyorlar. Ailelerini kötülüyorlar. Ne olmuş o kızlara böyle.
Kim bilir neler yaşıyorlardır günlük. Ve hepsinin de ağzından aynı kelimeler dökülüyor. Aileleri çaresiz. Tek evlatlarını kaybetmişler. Ailelerinin hiç görmedikleri adamlarla evlenmiş bu kızlar. Belki o programı dalga geçmek için koyulan bazı sitelerde izledi çoğu insan ama işin aslı eminim ki çok başka. O kadar etkilendim ve üzüldüm ki o kızlara.
Ve bu iki kızın dışında daha başka kaç kız vardır düşünmek bile istemiyorum. ((((

acıyor canım günnüş...bu oda,bu ev,bu ilçe,laptopum bile onu hatırlatıyor.sözlerini düşünüyorum durmadan...acaba sabretseydim bir şeyler olabilir miydi günnüş...en azından kafasını toplamasını bekleseydim ya da ertesi gün konuşalım dediğinde ertesi gün silmeseydim,hem sildim hem engelledim.cep telefonunu bile sildim...özlüyorum onu...bekliyorum,istiyorum...içimden bir ses bu iş bitmeyecek diyor nedense...savunma mekanizması...yerden göğe kadar haklı...ama yapacak bir şey yok...keşke bekleseydim,sabretseydim...şu an hiçbir şey umurumda değil...gözünden düşmek,rezil olmak...şeytan diyor ki bul numarasını ara...
diğer yandan annemin hastalığı,grip oluyor oluşum,gündelik telaşlar...yapacak işler var...Rabbim sen yardım et.

Merabalar günlükcüm,
Sevdiceğimle dopdolu 1 hafta geçirebildim çok şükür, özlemişim ya ama yine gidiyorum,yine özlemeye başlayacağım.
Yine böyle başbaşa kalabileceğimiz günlerin hayalini kuracağız...Neyse buna şükür günlükcüm,ağzımızın tadı olsun yeterki...
Tezimle ilgili baya ilerlemeye başladım.İnş.herşey yolunda gidecek ve çok güzel şeyler başaracağım.
Bu arada istemiyorum günlük,yapmacık olup aa hadi onuda yapalım,onada koşa koşa gideyim diyemiyorum.
Çok soğudum günlük çok, bir bahane bulacağım ve gitmeyeceğim.Yapmacık tavırlara katlanamıyorum,bu soğukluğum geçmedende görüşmeyi düşünmüyorum günlükcüm.
Bir de yıllar öncesinden beri peşimde olan vatandaş evet beğenilmek güzel birşey,tamam kaç sene önceki hallerimi hatırlayıp(ben hiç hatırlamıyorum)her halimi anlatıyorsun güzel hoş, işte bariz asılmaya çalışıyorsun ama yeter yani...bugün sert çıktım artık,kırılırsan kırıl,aynı ortamda olursak olalım umrumda değil,çünkü ben ömrümü bidicikime adamışım, küçük sineklerin mide bulandırmasına gerek yok.Biliyorsun nişanlıyım, biliyorsun evleneceğim!Seninde varmış 7 senelik sevgilin yazık değilmi o kıza,benim anlat anlat dilimde tüy bitti sana,artık kapıları kapadım,konuşma muhattap olma benimle...
Bugünde böyle bitti günlük,yarına allah kerim

günnük isin yoksa okula git simdi, hic canim istemiyor ama gitmek zorundayim cünkü gecen haftada girmemistim bu derse..
iki gün sonra sinav, sonra yine sinav hep sinav, yas 26 oldu ama hala okul ve sinavlarla bogusuyorum..
aslinda bir an önce bütün sinavlarin olsun bitsin, 7. dönemi sorunsuz bir sekilde atlatmak istiyorum..:126:
zaten 8. dönem bir kac aylik sürecek sonra mezuniyet sinavlari ay ne kadar sinavli bir yazi oldu dimi günnük..
bakalim günnük bir aksilik cikmazsa yazin izmirdeyim bir hafta da cesme tatili yapmayi planliyoruz olur insallah.. :131:
sevgili sevgilim ne kadar gitme dese de gidicem, evlenmeden önce bizimkilerle tatil yapmak istiyorum, hos daha evlilik tarihi degil ama olsun.. :112:
ben isimi simdiden garantiye alayim:82: en gec ocakda tatili ayarlamamiz lazim, insallah istedigimiz gibi olur.. :124:
neyse günnük ben biraz oyalanip okula gideyim bari..

Çok merak ediyorum ya Naptığını çok merak ediyorum günlük...

Keşke arasa yada mesaj atsa bişeyler yapsa offfffffff

Bu beklenti ne zaman geçicek

Günlük kadınlara her ay 1 gün özel gün tatili verilmeli!
Öldüm bugün yine okulda
Sabahtan öğle arasına kadar öyle siliktim ki,yoktum resmen dünyada.
Ağrı kesicilerle zar zor kendime geldim
Şuan da hafif hafif ağrıyor.
Offff günlük çok bunaldım bu aralar ya hep ilaç hastane doktor Bıktım valla
Bilinç altımda hep hastane var.Boş bi anımda hastaneyi düşünürken yakalıyorum kendimi
Allah bir daha hastanelere düşürmesin:109:
Ders çalışmam lazım benim ama karnım ağrırken hiç kendimi veremiyorum.
Bu soğuk havalar da içimi karartıyor.Daha kış bile tam gelememişken ben yazı özledim
Bahar kızıyım ben napiiiim:101:
Büyümek istiyorum bu arada.İnşallah hayal kırıklığına uğramadan hayallerimi gerçekleştirebilirim
Off ne kadar ordan burdan konuştum dimi günlük.Canımın sıkıldığı her halimden belli.
En iyisi satırlarıma burada son vermek.Esen kal günlük...

sana yazayım diyorum ,niyet ediyorum,bakıyorum işle ilgili,
yazmak istiyorum bakıyorum patronumla ilgili,
yine sayfayı açıyorum burda bir müşteriyle ilgili...
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
hayatımda başka bişiy yok mu benim ya.
rabbim kederlerden belalardan korusun ama gerçekten yeter.
boşvermke istiyorum,düşünmemek istiyorum,umrumda olmasın istiyorum.
buradan başka şeyler düşünmek istiyorum...

Nezle oldum şuandaaaa Günnükcan! :2::2::2:

Sevdalım da karşımda ben her hapşırdığımda seviyor sarılıyor öpiyor beni, üzüldü yavrum
Ama napim, dün çok üşüdüm Günlük yaa. Aşkomun yeni çalışacağı oteli görmeye gittik
Yani Sevdalım yeniden iş değiştirdi, çok iyi bir teklif geldi, güzel bi yerden, eve biraz uzak ama dizel bir araba alacaklarmış gidip gelmesi için, yakıtı da karşılicaklarmış. Yoksa bizim araba çılgın yakıyor. :18: Tek sorun, canı sıkılacak yolda her gün her gün. Veee tabii siii, bizim araba bana kalıcak kompleeeee yihuu
Otel şahane bir yerde tam doğayla iç içe denilen bir yer vallahi Norveç fiyortları gibi, ülkemizde ne güzel bilinmeyen yerler var halbu ki.
Bize de bir suit ayrıldı, istediğimiz kadar kalabileceğimiz. Hafta sonları oradayız otomatikman ve de mecburen, en yoğun olduğu günler çünkü.
Benim pazartesi günü dersim olmasaydı iyidi yaa...Salı Çarşamba boş çünkü.

Bir de bugün bölüm başkanı hoca aradı, yarın sabah görüşmek istiyormuş bizle, du bakalı nolcek. Yarın da boş gündü halbu ki, yatçaktık paso.

Haftaya sunumlarım var gene, onları geç olmadan kolaylamam lazım.

bugün bol atraksiyonlu bi gün yaşadım sabah derse giderken biz tam girerken sinir oldugum (daha dogrusu arkadaşımın sinir oldugu ) kız kapıdan çıkıyodu kapıda dar çarptım kıza sonra geçtik oturdk amfide yerimize.. 2 dk snra kız geldi -Biblo bi sorunmu var çarptında ?
-Nasıl algılamak istersen öyle canm
-varsa söyle yani
-varsa nolucak ?
-konuşucaz
-nası anlıyosan öyle , kapı dar bi kapı gelirken gördüm seni ama dümdüz ilerledim saga sola dönme gregi duymadım ayrıca bu ne sinir ...cim
ben canım cicim yapınca kız iyice çıldırdı kız sonra geçti yerine aslında kızla cdden problemim yok ama geçenlerde arkadaşımla dalga geçmişler sinir oldm bende gerzek ya atar yapcak sözde neyse çıkışta başka bi arkadaşımın geçmiş dogum günü pastasını kestikk hediyeleri verdik güzeldi yani aşkı özledim dipnotttttt

şimdi birazcık yarım kalan ödevi yapıyım en fzla 5 dk ayırırım çnkü muratcıgım başlıcakk o ses türkiyeyi izliyim azcık ..​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…