günlüükk bu ispanyollar ne grültücü insanlar yaa kafam şişti her gece parti parti kafa kalmadı bende
ama adamları takdir ediorum ki tüm hayatları müzik ve dans.. ve bu onlarla iletişime geçmenin en kolay yolu
ahh dün bir italyanla tanıştımm... bankada işlem yaptırcaktım aynı anda kalktık ve bana "ladies first" dedi.. ahh dedim işte centilmen bir italyan erkekiiii
sonra ben işlemimi yaptım gittim sonuç olarak tanışmakla kaldım orası ayrı
bir sürü milletten insanlar var burda günlük, hepsiyle bir şekilde iletişim kurmak çookk hoşuma gidioo... mesela mutfakta yemek yapıyorum, gelio birisi hemen muhabbete başlıo, sonra biz başlıoruz birlikte yemek yapmaya,, bi sürü yöresel yemek öğrendimm ispanya mutfağından tut finlandiya mutfağına kadar
tabi bu arada sanırım bi iki kilo aldım
ama öğrendim ki yurdumda fitness salonu varmışşşş
tam istediğim şey yaaa,, çok üşeniyorum dışarı çıkcam da spor yapcam da gelcem filan hiiç bana göre deil hele ki kışın -30 derece olan bi ülkede
ama şimdi binicem asansörüme inicem aşağı yapıcam sporumu ooohhhh mis gbi vericem aldığım 2 kiloyu.... yalnız şöyle bi durum var ki, o 2 kilodan emin değilim şuan.. nasıl diye sorcak olursan? bu ülkede tartı kavramı diye bir şey yok günlükkk... eczanelere giriorum tartıları yok adamların, satın almak da istemiyorum açıkcası
herkes incecikkk yaa çok şaşırdım geldiğimde... hatta arkadaşlarla sokakta tramvayda filan görüdüğümüz şişman insanları sayıyoruz ama 1 ayda sadece 4 tane gördük
uzun boylular zayıflar ve hepsinin tüyleri sarı... saçları siyah olan hatunların bile tüyleri sarı yaaa... burda şunu anladım ki kıllılık asyaya özgü bişeymiş
maşallah bziimkiler buram buramm.... kadın platformu diye yazdıkta yazdım ama şunu da söylemeden geçemicem günlük aramızda kalsın da bu insanlar pis yaaa... ağda yok burda günlük şaka gibiii.... girmediğim alışveriş mrkezi kalmadı, tonla kozmetikçi gezdim... ama yok yok yokkk.... bunlar almıolar hiç bi taraflarını günlük, ocakta kendim ağda kaynatiyim dedim eski usul annelerimizin yaptığı gibi ama mutfağa da giren çıkan belli değil... sorcaklar bu ne bu ne diye sonra ver bakalım cevabı, sizin kıllarınız olmayabilir ama benden fışkırıo diye
özet olarak tüm girişimlerim başarısız kaldı günlükcüm.. bir ay sonra burdan bi arkadaş türkiyeye gidip gelcek 5 günlüğüne, ondan isticez artık napalmmm......
şaka maka bak tam bir ay önce geldim buraya... çoookk daha fazla olmuş gibi gelio bana çnkü çok dolu dolu yaşanıo burda hayat, gecesi de gündüzü de
geçen ay bildiğim sudan çıkmış balık gibiydim, armut gibi düşmüştüm avrupanın kollarına :78:
şunu yazarken yine bi mutfağa gittim geldm.... hay allahım benim erasmusum kırmızı boxerlı ispanyol görmekle mi geçcek hep yaaaa
adamlarda bi rahatlık bi rahatlık töbe allammm
neyse günlükcümmm
he bu aradaa ben
bibloomuuu özlediiimmmm... duy beni
biblosurat nası gidio hayatt? ben burda çok ilgilenemiorum hiçbişiyle, kırılma olur muu? mucckkksss sana kocamaannnnn
hadi ben kaçarr... ara sıra da olsa okula gitmek gerekio işte