Beynim durdu dünden buyana yaa vallahi durduuönce arkadaşımın eşinin vefaat haberini aldım nasıl teselli edebilirdimki yazarken ellerim titredi ne yazsam ne yazılırki diye düşündüm düşündüm düşündüm of elifim yaa daha 22 temmuzda evlenmiştiniz ve büyük bi aşktı bu, gün sayıyordun be güzel arkadaşım eşini şimdi toprağa koydun Karabük Haber Gazetesi
neti kapattım odama çekildim ve bi telefon... 24 şehidimizden biri komşumuzun eltisinin oğluymuşm.milliyet.com.tr ahhh beee ah beeee bu nasıl bir dünyadır yaa bu nasıl bir ülkedir yaa bu nasıl bişidir yaaa vallahi billahi yazıcak bişi bulamıyorum artık.. Donup kaldım beynim durdu hiç bişi düşünemez hale geldim.. Yarın babam ataköy 5. kısımda kılıcak cuma namazını ve eyüp'ün cenaze namazını
Neden hiç nişantaşındaki teşvikiye camiinde şehit cenazesi kılınmaz??? Neden hiç gözlerinde siyah gucci marka gözlükleriyle "vatan sağolsun"diye bağıran şehit anneleri göremeyiz? Neden hiç oğlunun cenazesinde "benide alın askere!"...diye bağıran mercedesli babalar olmaz? Peki ya zenginlerin çocukları nerede yapar askerliğini öyle bir ülkede yaşıyoruzki,zengin bir ailenin çocuğu ile fakir bir ailenin çocuğu ne doğarken yanyana gelirler nede ölürken! Birde bedelli askerlik çıkıyormuş zenginsen paranı ver canın sağolsun fakirsen canını ver VATAN SAĞOLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?