Popüler Konu Sevgili günlük...

içim acıyor kahroluyorum , gözlerimden akan yaşlar yüreğimi serinletemiyor... Allahım sen şehitlerimize kurşun sıkan o kalleşleri sürüne sürüne yok olmalrını nasip et.Adeletini yaşat bizlere.

pkklının biri Türke soruyor... "Sen Kimsin?"... Ben kim miyim? Ben kainatın Efendisinin (S.A.V) övgüsüne mazhar olmuş... Ben tarihinde 125 devlet 16 İmparatorluk Kurmuş... Ben 5.000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış... Ben korkusundan binlerce kilometre duvar örülmüş... Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp kapatmış... Ben Dünyaya boyun eğdirmiş... Ben öldü dendiğinde dirilmiş... Çanakkale'de yedi düveli denize gömmüş bir TÜRK evladıyım. .. Ben OĞUZ KAĞANIM... Ben METEHANIM... Ben ALPARSLANIM... Ben FATİH SULTAN MEHMEDİM... Ben YAVUZ SULTAN SELİMİM... Ben KANUNİYİM... Ben MUSTAFA KEMALİM, peki ya SEN KİMSİN O.ÇOCUGU???...

bir haber izledim ... gözlerime inanamadım ! Bu nasıl bir zihniyet ...
Bu Çocuklari Kim Kurtaracak İzle Dinle | Video Galeri Haber mi?

Vergi vermezsin, yardım alırsın. Cahilim dersin, öğretmenimi şehit edersin. Hastayım dersin, doktorumu şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisimi şehit edersin. Özgürlük dersin; 20 yaşında ki askerimi şehit edersin. ... ... Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin, ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde 20 kilo altınla görgüsüzlüğün dibine vurursun. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Allah düşmanın bile "ŞEREFLİSİNİ" versin....!...(alıntıdır)

Son düzenleme:
Bugün güzel anlar da yaşadım çok şükür günlük.
Ama bu kadar şehidimiz varken ve yenileri eklenirken mutluluk tam anlamıyla yaşanılabilir mi?
Hepimizin içi acıyor...Dün hem gündüz hem de gece yürüyüşler yapıldı burada...
Doğudaki bir arkadaşımla konuşurken o da yürüyüşteydi nasıl da bağırıyorlardı "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diye.Yüreğim kabardı...Doğuda diye belirttim çünkü her yerde bu acı yaşanıyor günlük. Oradaki insanlarımız da bu acıyı yaşıyorlar, akrabalarım da arkadaşlarım da...Biz bir bütünüz..Doğumuzla batımızla, Karadeniziyle her yeriyle her şeyiyle... Ayırmaya çalışıyorlar ama bunu Allah'ın izniyle başaramayacaklar.

Bana gelirseeek bugün kuzenim gelmişti dedemi görmeye günü birlik.Nasıl da özlemişim aynı yaştayız zaten.Ebrularımla bayıldı, pastalarımla ayıldı sağolsun Biz böyle körler sağırlar birbirini ağırlar takılıyoruz da günlük bakma sen kusuruma Neyse işte efendim onu uğurlayıp eve geldik ez evvel. Hava da bir soğuk, kış gelmiş yani.
Dedemin durumu da yarın kısmen belli olcak, cihazdan ayırmayı deneyecekler...İnşallah iyi olur.
Bu arada bir şok da yaşadık bugün.Benim dedemin kalbi var ya sağdaymış günlük:
Yani bugüne kadar nasıl anlaşılmadı o kadar doktorlar, tahliller..Nasıl çıkmadı ortaya ya.Hayret ettik. Bir sorunu yokmuş ama nadir bir durum sonuçta.

Ayrıcaa bugün bir güzel heber de aldım Bir şiir yarışmasına katılmıştı..Bugün sonuçlar açıklandı veee 1. olmuş.
Nasıl sevindim görünce nasıl mutlu oldum...İnşallah devamı da gelir o güzel kelamının...
Böyle işte günlüğüm...Fıstık artık kaçar

Son düzenleme:
offffffff ne zaman yazsam sana ofluyorum dimi :/ evet ama öleee napiyim kaç gündür neler oluyo neden oluyo biride çıksın önce kardeşim dediğim insan sana aşığım diyo sonrasında buraları terkeden 4 sene sevdiğim ama açılamadıgım platonik sevdiğim hemde çok sevdiğim çıkıyo karşıma ellerimi tutuo diz çöküp altı senedir sen bende bitmediysen ben sende bilmiyorum burdan ev aldım sana yakın olmak için geldim ve şuan benimle kaçar mısın hiç farketmez neresi olursa şuan seni kaçırmak istiyorum der mi! niye zamanında değilde şimdi neden herşey üst üste geldi nasıl kalkıcam altından bana evine kadar bırakıcam dedi hiç bişi eskisi gibi değil bırakma dedim yüzü asıldı ama yüzüme hayran hayran çok değerli bişeymişim gibi bakıp durdu ne vardı bende günlük zamanında bana kızları anlatırken çok saf bi ifadem mi vardı neden şimdi?? niye mutlu olamadım 4 sene boyunca peşinde koşarken nerdeydi?? soramadım iştee günlük hep yuttum gülümseyip durdum sanki hazmeder gibi çoook zor artık günlük dşünsene eski sevgilim ilk sevdiğim ve ben hepimiz aynı sokakta :/ offf kabus gibi hissettiğim başıma gelio :18: yarın daha iyi haberler vermek istiyorum sanaaaaaaaaaaa

Selam günlük ben geldim. Sıradan bi gün yaşadım. Anlatacak hiçbir şey yok aslında. Bu ara günler çok uzun sanki. Bitmek bilmiyor. Sadece geceleri seviyorum. Geceler her şeyi unutturuyo. Evde garip bi sessizlik var. Annemle konuşmuyorum. Bi arada oturmuyoruz. Her gün erkenden yatıyo. Her ne kadar suçum olmasa da kendimi kötü hissediyorum. Uğradığım haksızlığı,söylediklerini unutmuyorum. Bunca yaşanan şeyden sonra,herzaman ona destek olmaya çalışmama rağmen sanki hiçbir şey yapmamışım gibi konuşması ve beni suçlaması çok koydu. Başından sonuna kadar onların kırıp döktüğü ailemizde belki de en masum bizdik. Anlamadılar hiçbir zaman. Bize ne yaptıklarını göremeyecek kadar körler ne yazık ki... Şu yaşımda onlara mantıktan,doğrudan bahsetmek bana düştü. Ama anlamadılar. Anlamayacaklar. Bu işin sonunda ben kötü evlat olarak anılıcam belki de ama asla kendimi düşünerek karar vermedim,hiçbirzaman kendi sorunlarımla onları üzmedim. Mutsuzluğumuzda en ufak bi payım olsaydı eğer ağzımı açmazdım. Bu saatten sonra ne olursa olsun iyi ya da kötü bi etkim olmayacak artık. Tüm çabalarımın boşuna olduğunu gördüm. Benim düşündüklerimle onların hesapları çok çok farklıymış. Ve ben pes ettim artık.. Bundan sonra herkes kendi seçimlerini yaşasın ve mutsuzluğunun faturasını başkalarına ödetmesin.​

günlüğüüm
ben dün sana olanları anlatamamıştım anlatıyım şimdi. ben dün dershaneye gitmek için evden çıktım. benimki aradı. açtım, kavga ettik. neymiş dershaneye niye erken gidiyomuşum. her zaman ki gibi kırdı beni :26:
dershane çıkışında aradı beni. buluşalım dedi tamam dedim. buluştuk. her zaman ki cafeye gittik. hiçbirşey olmamış gibi davrandı ses çıkarmadım. birlikte yemek yaptık.
sonra otur birşey konuşucam seninle dedim. oturdu içimdekileri anlatmaya çalıştım, olmadı. her zamanki o düğüm boğazımdaydı yine. sustum. gözlerim doldu ama ağlamadım. kalktık içeri geçtik sonra oturduk biraz. sonra yalnız kaldık bi ara. ben ona bakarken ağlamaya başladım birden. hıçkıra hıçkıra hemde. şaşırdı içimde öyle dolmuş ki herşey patladım sonunda. bağırdım çağırdım. yoruldum, bezdim dedim. sadece 'özür dilerim' dedi.
sustuk. başını dayayıp ağladı o da. sessizce özür dilerim diyebildi sadece. bende içimde yanan yangını gözyaşlarımla söndürmeye çalıştım. çok şey geçti aklımdan; yok olsam keşke dedim. o ise sadece 'özür dilerim.'
hala umudum yok günlüğüm. özür dilemekle telafisi olsa keşke. bu son demekten yoruldum ama artık yolun sonu sanırım :26: o da bu son dedi. bilmiyorum bu sefer son olacak mı :44:
yemek yaparken onu izledim. çok seviyorum be günlük. kendi sabrıma şaşıracak kadar çok seviyorum. o benden de fazla seviyor biliyorum ama, ama işte ama ama ama...
olmayacak günlük. her son yeni bir sonu doğuracak biliyorum. ee niye o zaman onunlasın hala desene. bilmiyorum :26: ruhum, bedenim, umudum yorgun günlük. ben yorgunum.

BAZI İNSANLARA SADECE TIP OYNAMAK GEREKİR ...
neyse..
anne Benim yorganım maviydi ,
Neden beyaz örttün üzerime anne ?
Pamuk gibiydi yastığım ,
Neden şimdi taş gibi anne ?

Gece lambasını yakmayı unutmuşsun baba. Oysa bilirdin karanlıktan korktuğumu !
Yağmur mu yağdı acaba, etraf toprak kokuyor ..
Hafta Sonu değil ki ,
Neden yıkadılar beni ?

şunu okuduğumda etkilendigim kadar hiçbişeyden etkilenmedim sanırımm Düşünüyorum benim içim bu kadar acırken onlar napıyo.. her şehit haberini duydugumda acaba diyorum bi tanıdıgım yada KKdan birinin bi yakınımı bize bu korkuları yaşatanlar binbeter olsunlar inşallah..
bu arada 'gün akşam oldu' yu izledim agla agla bi hal oldum ölüme alışılmıyo babanemin yerine koydum resmen dizide ölen kadını dedeme üzüldüm off çok zor ya çok dün aşkın yanında agladım kıyamam gözleri doldu agla rahatlarsn diyo
neyse içim şişti zaten agla agla.. okulda resmen beynim döndü yani bugün bu kaadar bilgi yüklemesini kaldıramadı kafam akşamı zor ettim sınavlar başlıyo hazır degilim ben yogun bi döneme napıcam bilemedim ders çalışasımda hiç yok ... ama yapıcam
bu arada Hirasımı özledim bendeee kaldı 4 ayı istanbula bekliyorum onu biçok şeyi anlatamadı gelince artıkk.. dediği işide araştırcam bulurum inş..

Sevgili günlük,
şu günler bütün Türk halkı için üzüntülü,acılı...Herkes o gencecik yitip giden evlatlara üzülüyor..
Elimizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışsakta, bunu savaş olarak nitelendiren! terörist yanlısı zatlar hala konuşmaya devam edebiliyor...
En acısı da bu zaten,ama bu demokrasi değil ki, bu başka birşey...
Kökten çözüm üretilmedikçe bu böyle devam edip gidecek,1 hafta üzülünecek ardından unutulup gidecek...
Ah keşke bu kez inanabilsek olabileceğine...

Kendimden bahsedecek olursam da, şu sıra bazı şeylerin çok çok güzel olacağına inandırmışken kendimi,
yine hayal dünyasında yaşadığımı farkedip uyandım gerçeklere...
Çalışmaya odaklanmışken,sevdiceğimin verdiği haber en gerçek şeyin ölüm olduğunu bir kez daha hatırlattı bana..
Hiçbir değişiklik yok babasında,ömür biçmeyen doktor artık en fazla 6 ay diyor,daha da kötüleşecek diyor...
Bu üzüntünün içerisinde nasıl bir ironidirki, tez konumu bu hastalığı seçmek istiyor oluşum...
Çaresizce çare arayışım...
Ama ona yetişmeyecekki,ona yetişemeyeceğim....
Günlerdir dinen göz pınarlarım yeniden açılmaya başladılar desene

Hayat işte acısıyla tatlısıyla...
Yine bir tokadı savurdu suratıma,mutluluğun bu kadar uzun sürdüğüne şaşırmıştım zira...

mutlu muyum ?
hayır değilim.... genç yaşta ölen daha evlenicek çocuk sahibi olacak toprağımızı koruyan askerlere üzülüyorum....ailelerine sabır diliyorum
ben sevgilimi ileride çocuğumu nasıl askere göndericem ?
ben vatan sağolsun demiyorum evet demiyorum çünkü yıllardır vatan sağolsun dedikleri için genç yaşta çocuklar şehit oluyor daha hayatlarını kurmamış bi gelecek çabasında olan çocuklar...
bu olay unutulup gidicek her şehit haberinde olduğu gibi
ama bir başbakanın annesi öldü diye manşetlerden düşürmeyen medya bi annenin oğlunu toprağa gömdüğünü de manşetlerden düşürmemeli!!!
ben bu ülkeye bu devlete nasıl güvenip vatan sağ olsun diyeyim şimdi ?​

Ah be sevgili gunluk, daha kac gencecik can daha gidecek? Kac cocugumuz daha toprak olacak.. Ne zaman son bulacak, son bulacak mı? Oysa ki yitirlen fidanların gorecegi daha cok aydınlık gun varken.. Cok yazık; yitip giden canlara, o canların anneciklerine.. Allah'tan gani gani rahmet diliyorum, toprakları bol, mekanları cennet olsun..

Az önce facebook'ta askerin ailesine şehit haberinin verildiği haberi seyrettim.
İçim acıdı, boğazım düğümlendi, yüreğim dağlandı günlük...
Ne analar babalar evlatsız kaldı, ne evlatlar babasız, ne kadınlar kocasız, ne masumlar kardeşsiz..
Hainlik affedilir mi, hoş görülür mü günlük!
Allah kahretsin bu hainleri!!
Kazdıkları kuyuya kendileri düşsün inşallah

Vatan uğruna kalbinde iman gücüyle düşmanla savaşan cengaverlere Rabbim güç kuvvet versin.
Yüreklerine korku kaygı düşürmesin.. Bu uğurda can veren şehitlerin ruhları şâd olsun.
Duyuyorum oğlum olsun asker göndermem diyenleri.. Herkesin kendi fikri tabiki saygı duyarım ama
ben gönderirim günlük dualarla salavatlarla gururla gönderirim oğlumu askere... Anadolu toprağında yatan yürekli imanlı şerefli analarım bacılarım var benim. Belki silah tutmaz elimiz ama mehmedimin yarasını sarmaya kurşununu taşımaya karnını doyurmaya gerekirse bizde gideriz.. Vatan bayrak kutsaldır günlük, yabana atılmaz! Kardeş kardeşi vurmasın artık.. Araya nifak tohumu eken caniler kalleşler kardeşi kardeşe vurduran hainler emellerine ulaşamasınlar inşallah!!.

tüm gün kpss hakkında yorumlar, sorular ve bilgi araştırmak için memurlar.net te idim... Okudukça hevesim kırıldı.Benim bölümlerim 92 üzerleri atanamıyor ki bu en düşük puan.Ama bazı bölümler var ki 45 üzeri hopp atanabiliyor nasıl iş anlamadım :/

Beynim durdu dünden buyana yaa vallahi durduu önce arkadaşımın eşinin vefaat haberini aldım nasıl teselli edebilirdimki yazarken ellerim titredi ne yazsam ne yazılırki diye düşündüm düşündüm düşündüm of elifim yaa daha 22 temmuzda evlenmiştiniz ve büyük bi aşktı bu, gün sayıyordun be güzel arkadaşım eşini şimdi toprağa koydun Karabük Haber Gazetesi

neti kapattım odama çekildim ve bi telefon... 24 şehidimizden biri komşumuzun eltisinin oğluymuş http://gundem.milliyet.com.tr/annes...em/gundemdetay/20.10.2011/1453139/default.htm ahhh beee ah beeee bu nasıl bir dünyadır yaa bu nasıl bir ülkedir yaa bu nasıl bişidir yaaa vallahi billahi yazıcak bişi bulamıyorum artık.. Donup kaldım beynim durdu hiç bişi düşünemez hale geldim.. Yarın babam ataköy 5. kısımda kılıcak cuma namazını ve eyüp'ün cenaze namazını

Neden hiç nişantaşındaki teşvikiye camiinde şehit cenazesi kılınmaz??? Neden hiç gözlerinde siyah gucci marka gözlükleriyle "vatan sağolsun"diye bağıran şehit anneleri göremeyiz? Neden hiç oğlunun cenazesinde "benide alın askere!"...diye bağıran mercedesli babalar olmaz? Peki ya zenginlerin çocukları nerede yapar askerliğini öyle bir ülkede yaşıyoruzki,zengin bir ailenin çocuğu ile fakir bir ailenin çocuğu ne doğarken yanyana gelirler nede ölürken! Birde bedelli askerlik çıkıyormuş zenginsen paranı ver canın sağolsun fakirsen canını ver VATAN SAĞOLSUN.

Güncem......
Genelde hep yazarım.....yazarım,yazarım.....Düzenli olmama rağmen yazıya kendimi kaptırdığım zaman ortalık kan ağlıyor.Gerçi içim kan ağlarken ortalıkta kan gövdeyi götürmüş,ne çıkar....Ağlayıp sızlanmak,uluorta avaz avaz bağırmak işin kolayına kaçmak mı?Lal-ü ebkem ahvallerde,kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorum.Susmak daha zor iş.Etrafım yine müsfettelerim,temize çekmem gereken yazı ve şiirlerim,satırları çizilmiş kitaplarımla karmakarışık.İçimden daha karışık değil ama.Yazasım var,söyleyesim yok nicedir....

günlük bi daha yazıcam abim aradı bilmiyosundur ama oda hakkaride yapıo uzman çavuşluğunu babama baba işler olaylar karışık şimdilik iyiyim bilin istedim hakkınızıda helal edin dedi allahım nasıl acıdır tutamadım göz yaşlarımı ben vatan saolsun diyemem! can bunlar ya can çay bardağı değil 24 can şehitlerde ölür be günlük en çokta anneleri babaları kardeşleri eşleri bebeleri için ölür :/ ben isyan ederim günlük akşam miting vardı sabah yine olsun giderim bi yere varılacağını bilsemmm ahh benim cahil insanım cebine az daha para girsin devlet benim olsun diye parsel parsel sattılar şehitlerimizi.. üzülüyoruz tepki gösteriyoruz birlik olup slogan atıyoruz sonra noluyo buhar olup gidiyo şehidimin acısı! boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye ahh be anne olsaydım daha iyi anlardım ahh beee öfkem dinmiyo almıcaklar askere ama ben gönüllü askerlik için başvurdum inş alırlar offf niçin yakılıp yıkılmıyor o dağlar oncaa insaat yapan tokiler ,ağaoğulları güçlerimi yetmiyor o dağları dümdüz etmeye...piyon olmuş askerlerim...ıstaka olmuş hükümet....zar olmuş borusunu öttüren....her geçen gün bir türk olarak lanet okur oldum bu ülkeye...çanakkele şehitlerimiz elimizde tepsiyle askerlerimizi bir avuç cahile, bir avuç aç köpeğe sunalım diyemi kazandılar bu ülkeyi !! olmuyo olmayacakta işin içinde iş var isteseler kuruturlar giden gencecik canlara üzülücezz hep :/ onun anası 80 yaşında öldü metanetini koruyamadı! 20 yaşındaki evladı canı gidenden bunu istemeye nasıl utanmıyo!!

Bir subay şehit oldu diye " Menemen'i yakın " diyen Mustafa Kemal'i özledim.. Gel Atam,gözünün nuru Mehmetlerin şehit oluyooo

tamamen katılıyorum arkadaşım

Günlük dünden beri sanki elim ayağım tutmuyor gibi.. Çocukluğumdan beri şehit haberleri izleyerek büyüdüm herkes gibi ama bu sefer bilmiyorum neden kendi ailemi kaybetmiş gibiyim.. Başım ağrıyor gözlerim hep doluyor durduk yere ağlıyorum şuan olduğu gibi. Bugün ofiste nasıl çalıştım ben de bilmiyorum..

AKşam eve gelirken annemin balkona bayrak astığını gördüm, bütün apartman aynı şeyi yapmış zaten.. Belediye de her yeri bayrakla donatmış..

Tv. açtım dizileri gördüm ya midem bulandı ferihaymış fatmagülmüş.. neden ulusal yas ilan edilmedi ki ?

Şuan binlerce askerim yine çatışmada.. acaba orda neler oluyor, acaba bir asker daha can mı çekişiyor şuan ? burda bile hava çok soğuk onlar orda ne yapıyor acaba ne haldeler günlük ??

Tv.ler bu olayı unutmuş başka gündemlere geçmeye başladılar, netteki haber siteleri öyle..

Devlete ve orduya güvenim ilk defa bu kadar az günlük, devlet memleket çok aciz düstü.. adamlar gövde gösterisi yapıyor , kendimi savunmasız aciz ve yaralı hissediyorum

Şehitlerimin anneleri ne haldedir acaba ??

Öğretmenliği yan gelip yatma mesleği olarak görenlere tavsiyem " İki Dil Bir Bavul" filmidir...

Sen kal da ben artk gideyim anne. Beni öpüp kollamak istediğin zaman secdeye sarıl öp ben hissederim.. Ağlama annem ağlama. Ayaklarının altındayım bastığın heryerdeyim ben. Ölmedim be annem Ölmedim.. Cennet annenin ayaklarının altında derler yaa çok doğruymuş.. Ben CENNETTEYİM annemmm Ölmedim.

şehit haberlerinin verdiği üzüntünün gölgesinde çok buruğum, moralim çok bozuk....
dün saçma sapan olaylar yaşadım....
adaletsiz bu dünya ama Rabbimin adaleti gün gelicek onları bulucak biliyorum, o sırada onları görmek isterdim...
benim hüznümün üstüne kurdukları o mutlu hayat! gün gelicek en acı şekilde hesabını sorucak...
aslında ortada kafaya takılacak hiçbişey yok ama ben başkasının 3 dk kafaya takacağı şeyi 3 gün takıyorum
nasıl atlatıcam bu sorunu bilmiyorum
neyse günlük yine gelicem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…