Popüler Konu Sevgili günlük...

Siyasi içeriğe gerek yok Başbakanım Allah yardımcın olsun Çöz şu belayı!

Son düzenleme:
adaletsiz dünya günlük cok adaletsiz.zenginler daha çok zengin oluyor fakirler daha fakir.hayat kimseyi üzmeye değmiyor be gunluk 3 kurusluk dunyada.bugun ıcım sıkkın moralım bozuk.hoscakal

Geçen haftadan beri kara bulutlar geziyor üstümde.
Önce Adnan Hoca ve yanındaki kızların hikayesi... Hala atamadım üstümden etkisini.
O kızların donuk bakışları gitmiyor gözlerimin önünden.
Sonra şehit haberi. İlk kez bir şehit haberini izleyip ağladım.
Çarptı bunlar beni. Doğrulamadım daha.

Hastayım. Gözlerim iyileşmedi 15 günlük damla kullanımı süresinde.
Yine gittim doktora. Bu doktor başka damlalar verdi 1 haftalığına.
Doktordan sonra okula gittim. Ama boğazım o kadar acıyordu ki derse giremeden eve döndüm.
Boğaz spreyimi almayı unutmuşum. Dayanamadım daha fazla.
Dersleri de kaçırdım.

O şu anda Ankara'da bir iş için. "Çok özledim" dedi bana, "ben de" dedim.
Yalan ama... Özlemedim.
Hiç göresim yok onu bu halde.
Yine de yarın buluşabilirsek buluşacağız.

Rüyamda eski sevdiğimi gördüm. Atmosfer çok karanlıktı.
Hava kararmış ve ben onu görebilmek için yanıp tutuşuyorum.
Ama yok. Beni reddetti. Gerçek gibiydi.
İçim parçalandı.
Ayrılığın üstünden 2 yıl 4 ay geçmiş olması bana bir şeyleri değiştirmiş gibi geliyordu halbuki.

günlük şu zamanlar öyle sıkıntılar çekiyorum ki
ama şuna inanıyorum buraya cok güzel şeyler yazıcam bir gün ve gecmişe dönüp baktıgımga koskoca bir vay beeee diyeceğim
hz. eyüp misali şu an sınanıyoruz ama onu güldürdüğü gibi yüce Allahım bizi de güldürecek

aynı haldeyim aynı düşüncelerle anımı yaşıyorum zamanı gelince ben de gülücem diyerek devam ediyorum..

sabah 7 ye kadar uyuyamafdım çok moralim bozuk be günlükkkk neden bunlar yaşanıyor,yetmedi mi artık dökülen kan?

Kımse gercek dusuncesını soyleyemıyor gunluk...
herkes kendı gıbı dusunmeyenlere saldırma derdınde ne hıkmetse.!
bısey yazdık hemen sıyaset yapmayın oldu cok bılıyorlar ya herseyı
yaparım kardesım kralını yaparım bunca ınsan ... yoluna gıdıyorsa yapılmalı zaten.
vatan sagolsun felan gecelım artık bunları dökülen kanın haddı hesabı kalmadı..
aslında yazacaklarımı yazsam saldırıya gecerler hemen burda sımdı
kımseye laf anlatmaklada ugrasıcak halım yok..
ama ogluna curuk raporu alan adam ıcınde kımse avukatlık yapmasın..
tamam vatan bolunmesın elbet ama olan fakıre olmasın ya bı arkadasın dedıgı gıbı Guccısıyle aglayan analar nerde??
herkes bıseyı tutturmus gıdıyor bu askerler bosuna ölüyorlar.!
onca asker olunce cozum bulunuyor mu tabıkı hayır..!
ya soylenıcek cok laf varda ınsanımız sabıt fıkırlı ne yazıkkı...

sabah sabah aglayarak başladm güne minübüsten indim arkadaşımı bekliyorum önlerinde koskoca bayraklarla arabalar korna çalarak gidiyo bi duygulandm yine ama boş yine bi sonuca varmıcak bunlar :117:
iyiki diyorum sevgilim askere gidip gelmiş bigün aramasa meraktn ölürdüm heralde allah bekleyen herkese sabır versin :97: çok zor çokk

yine aynı şeyler okula git-gel-git-gel çizme almam lazım ne ara yapıcam acaba sınavlarım başlıcak resmen şu yazdıgım şeyler için kendime kızıyorum bu mu derdin diye ama böyle işte ..​

Evet bu ülkede terör yeni başlamadı!. Ama....
El kaide terör örgütünün finansörü olarak bilinen ve uluslararası suçlu sayılan Yasin El Kadı hakkında ‘hayırsever bir işadamıdır, kendisine kefilim’diyen Zat-ı Muhteremimiz kim (?) Aa bide bu önemli şahısın veri danışmanının Yasin El Kadı'nın başkanı olduğu Muvvafaq Vakfı'nın hesabına para yatırdığı belirlendi..

çenemi tutmadığım için heran ban yiyebilirm ama olcaksada bu sebepten olsun belki - belkiiii 1 kişi gerçekleri görür..

Son düzenleme:
canım çok sıkkın günlük....hamileyim ve patronum uyuzz işler durgun muhasebe elemanıda var yerimde durcak diye işime ay sonu son veriyor..ama doğum parası hakkım için sskmı ödeyeceklermiş..ya ödemezlerse nolcak...kkda bi avukata sordum hiçbişey talep edemezsin dedi...böylemi gerçekten bu işler günlük...kaç ay emek ver yılın dolacakken üstelik hamile hamile işine son verilsin..topu topu 6 hafta daha idare edeceklerdi ay sonundan sonra.....sonra ben zaten rapor alıp çekilcektim işten..çalışmicaktım doğumdan sonrada.....çok üzüldüm günlük ve hakkımı helal etmiyorum asla....kaç ay kasada durdum hiç bir acığım olmadı tam tersi param fazla çıkardı hesaplarına koyardım yine..gözüm gibi öğrendim herşeyi tek başıma....kimse yardım dahi etmedi..şu olana bak..yazıklar olsun böyle insanlığa.....üstelik yanımda muhasebeci olarak geldim diyen kız meğer çıkarılcağımı biliyormuş..benim ağzımdan hep lafları alıp yetiştirmiş daha iki ayı var raporuna diye..iki yüzlü adi...patron yoksa nerden bilcek birebir muhataplığım olmadı hiç...şimdi o uyuzlada konuşmuyorum..işide göstermiyorum artık..öğrensin kendi kendine..insan nasıl bu kadar yalaka adi çıkarcı olur aklım almıyo be günlük...kimin ne olduğu belli değil şu hayatta,bende ona saf saf anlatıp bide işi gösteriyorum ..ben rapor alınca zorluk çekmesin diye..öyle zoruma gittiki....ne sinsiymiş meğersem...aysonunu bekliyorum artık evimde olacağım..tek tesellim evladım iyi...tekmikleriyle bana moral veriyo:.eşim hep destek vardır bi hayır bunda diyo....napalım be günlük..insanlara kolay kolay güvenmemeyi öğrendim 25 yaşımda..olsun..buda bana bi ders....

kanaltürk haberleri...iftiralar.tam olarak araştırmadan bilip bilmeden konuşulanlar.

ama her duyulana inanmaya meyilliyiz ya tabi.önce bi altını araştırsak,sevmesek beğenmesek bile doğru mudur iftira mı atılıyor diye bir baksak.. iki kişi arasında birini seviyor diğerindense nefret ediyoruz,yalan söyleyen bizim sevdiğmiz kişi olduğu halde hala onun söylediklerine gözü kapalı inanıyoruz ya ne diyeyim günlük..

her iki kişiden biri salak diye yazılar bile gördük ya artık ya da beyinsiz demeleri felan. artık her şeye hazırlıklıyız.

napalım medeni olamadık bi karşıt görüşlü olsak da bunu adam gibi dile getiremedik,yani getiremediler. neyse ceza yicem şimdi...

iyi değilim pembem ben yine, bu sefer bitti geri dönüşü yok artık.olaylara bu kadar tepkisiz bu kadar vurdumduymaz kalacağına aklımın ucundan bile geçmezdi, benım ne suçum varda bunları bana yaşatıyor anlamıyorum. sucum sevmek deli gıbı aşık olmaksa evet suçluyum ama onun dışında hıc bı yanlısım olmadı olmazda zaten Nolur Allah ım onun kalbini al benden artık bi an bile düşünmek iştemiyorum çünkü çok acı çekiyorum ben onu düşünürken, kendi güçüm de yetmiyor yapamıyorum unutamıyorum

Sevdiğim çcuk brni seviyomuş ve unutamamş facede yazmış bktım.. Acaba kim ya ben olablr mym dyorum blki ama kendmi mi kandırıyorum dyorum snrada neden olmasnki diyorum .. off blmiyorum ya ne hssttiğini blsem hiç uğraşmycm ama blmiyorum maalesef.. Oysa ben onu hala ilk gnkü gibi çok seviyorum ama söyleyemiyorum..

Yüreğime elveda dedim günlük ..
Bu sefer açık açık , ben yokum dedim , pes ettim, havlu atıyorum.
Önüme yoluma bakıcam, düzenimi kurucam seni bi sorundan kurtarıyorum dedim.
O mu ne yaptı , sustu .. Acı çekiyor biliyorum,onun ne hissettiğini, ne demek istediğini iyi bilirim ama
sevgisi benim gibi güçllü değil.
Yüce mevlam sabır versin,güç versin atlatabileyim.
Vicdanım çok rahat, elimden geleni yaptım.
Güzel bi iş istiyorum , yüzüm gülsün artık .
Hayat çok kısa.
Uğrarım artık içimi dökmeye .
Görüşürüz

slm günlük, sıkıntılı saatleri biraz atlattım sanki,
daha iyiyim şimdi, bol bol dua ettim
Rabbim kabul eder inşallah...
artık kimse için yaşamak istemiyorum kimse için üzülmekte istemiyorum...
aslında mutlu olmak için çok sebebim var ama ben şımarıklık yapıyorum...
sabır sabır sabır... işte sihirli kelime...
sabredicem ve zalimler cezasını bulacak Allahın izniyle...
çünkü ne demişler gün gelir devran döner
ben bugün bi karar aldım... kimsenin hiçbişeyin beni üzmesine izin vermicem,
herşeyi kafaya takmicam, umarım başarablirim.... ayrıca bugün güzel bi söz okudum

degmeyecek insanlar icin elinizde tuttugunuz ofke, sicak bir komure benzer... yanan sizsiniz!!!! ozaman atin gitsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…