Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlük sana doyasıya nefret öfke ve acı getirdim.
Eskisi gibi değilim bu sefer, sana anlatmaya doyamadığım adam yalan oldu.
Tüketti beni,yalancı.
Çok üzülecek yarın neye uğradığına şaşıracak ama umurum da değil günlük..
Yazık etti , acıyorum.
Benim acımla büyüsün içi ,dolsun taşsın yokluğumla..
Huzurluyum,çok mutluyum.
O pişman olacak.
Ama bir kere hata yapana 2.bir şans verilmeyeceğini daha iyi anladım ve İNSANLAR DEĞİŞMEZ.
geleceğim yine öpüldün.

Ne kadar çok Anne adayı varmış bugün günlük Allah hepsine Hayrılı Uğurlu etsin...

Ben yazsam varya roman olcak susuyorum
Şu yaşadığım saçmalıklar ne zaman son bulucak acaba ?

gün bugünmüş günlük... 21 10 2011 bugünü asla unutmucam sende unutma....

2 ay yaşadım bu güzelliği ama bugün son buldu herşey...
öyle güzelsin ki içimde demiştim onaa...
ama o beni duymadı hiç bir zaman...
cenette beklicek mi annesiniii

kızım benim meleğimmm seni görmeden çok sevdimmm

Allahım evimizee neşe verr çok bekletme noluuurrr...

slm günnüşşş
anneme cok şükür ameliyat demedi dr egzersiz ve ilaç verdi egzersiz yaptırdım bu akşam kendisine çok komikti tipi
yarın beyim çalışıyor
pazargünü nasipse ev bakıcaz hemde benim istediğim yerden
günnüşş eski bir delinayy vakası dahamı cıkıyoo yoksa ortayaaa
gözüm üstünde
neyse ben oyun oynim gezinim biraz kendine iyi bak günnüş

Düşünüyorum da hayatım boyunca kimseye ne hissettiğimi söylemedim.Sadece olanları anlattım ama ne hissettirdiğini hiç söylemedim. Neden bilmiyorum ama ben o kapalı kutu denen tiplerdenim.. Ama ilk defa kendimi zehirliyormuşum gibi bir his var içimde.. O kadar biriktirdim ki canım o kadar yandı kalbim o kadar kırıldı gururum o kadar incindi ki artık yapamıyorum. Anlatamıyorum da öylece sürünüyorum kendi içimde..
Kime sorsam aynı şey Elif güçlü kızdır,hep kaya gibidir. Hiç üzüldüğünü bile görmedik çok metanetli canım atlattı o..
Dışardan göründüğüm kadar güçlü değilim sanırım bilemiyorum. Canım çok yanıyor,kalbim çok kırık,kimseye güvenim yok..Kimseye. İlk defa anlatmam gerekiyormuş gibi hissediyorum, ilk defa içimi dökmem lazımmış gibi.. Yoksa sessizliğimin,tepkisizliğimin sonu kötü olacak. İçten zehirleniyormuşum gibi. Aklıma bir söz geldi böyle diyince ; Allah'a sığın şahsi halimin gazabından,zira yumuşak huylu atın çiftesi pektir.
Kırılan onurumu kurtarıcam herşeyin zamanı var

Günnüş;
Bugün bizim 5. yılımız bitti.6.yılımıza girdik sevgilimle.
Dün gecede çalıştı bugünde eve iş getirmiş.Kızmadım kolay gelsin aşkım dedim.Şaşırmışmıdır evet şaşırmıştır....
Bizim için çalışıyo çabalıyo ne diyebilirimki
Onu çok seviyorum.......Birde galiba artık büyüyorum olgunlaşıyorum.

Çok yorgunum, durgunum.
Faranjit oldum yine. Sanırım kronik faranjit benimki.
Daha doktora gitmedim ama bu kadar sık olduğuna göre o olacak.

Hastalıklı halimi atmak için banyoya attım kendimi az önce.
Su negatif enerjiyi alırmış ya, çok iyi geldi gerçekten.

Gördüğüm o aptal rüyanın ve eski sevdiğimin etkisi de tamamen geçti.
Kendimi kınadım onu biraz düşündüm ve üzüldüm diye.
Böyle bir şey yapmamalıyım.
Neyse rüya görmesem asla olmazdı zaten.
Umarım bir daha da görmem onu rüyalarımda!!!

Ya yarın ya da pazar günü buluşuyoruz bu arada.
İnşallah boğazım daha iyi olur da büyük bir sorun yaşamam.
Çünkü konuşmak çok zor oluyor faranjit olunca.
Konuştuktan sonra çok daha fazla acıyor boğazım. ((
Artık o konuşur ben dinlerim.

Şimdi de seni seviyorummmmm diye bir mesaj atmış. (((
Ne dicem ... Sevmediğim halde ben de seni seviyorummmm mu... ((

Ooofffffffff..............................!!!!!
Ayrılsam ayrı dert, ayrılmasam ayrı...

Bıktım bu saçmalıktan.

Bugünler geçsin, sağlığım tam olsun, enerjim yerine gelsin de normale döneyim artık. ((
Ders kitaplarımı sesli okuyamayacağım için çok üzgünüm. ((((((((((((((

günlük..
hem iyiyim hem kötü..
bu gece itibariyle aşkmın doğum günü..
kaçıncı doğumgününü ayrı geçiriyoruz...
telefonla aradım ilk kutlayan olmak için 00:00 da
konuştuk onu çok sevdiğimi söyledim ve doğumgününü kuladım
tam o anda arkadaşı seslendi
bu içeri bir gitti o anda ben telefondaydım
arkadan okuldaki erkek arkadaşlarının iyi ki doğdun sesleri
aşkım da hemen arıcam seni deyip kapattı
o teli kapatınca oturdum hüngür hüngür ağladım onun yanında olamadığım için..
o kadra üzgünüm ki
şu an neler vermezdim onun yanında olup doğumgününü öyle kutlamak için...
neyse günlük yatıyorum ben
görüşürüz

Bugün yine arkadaşlarla dolaşıp cafeye oturmaya gittik ve bu bana artık acı vermeye başladı çünkü arkadaş grubumdaki sevgililerin sayısı gün geçtikçe artıyor ve ben onlar sarmaş dolaş görünce kendi yalnızlığıma acıyorum artık onlarla eskisi gibi eğlenemiyorum desem yeri çünkü eskiden eğlence odaklıyken şimdi her çift kendi arasında konuşmaya başladı fakat artık takmamayı öğreniyorum benim de karşıma biri çıkacak ve bende mutlu olacağım umarım.

günnük cok cok cok mutluydum ben biliyo musun huzurla 12lere kadar uyudum ben bugun mutluydum ya ben .... bileti aldık hayalleri kurduk planı yaptık heycanlandık ama çöküş.. amaaa bak bukadar beddua etmedim ben tutarmı bilmem ama bu ahım cıkar bi yerden...

unutmak yok affetmek yok günlükk yoookk asla..içim yandı benim yok yere içimizi yaktılar bunun tarifi yok ya yok yani..insan olan aklı olan bunu yapamazdı ya yuhlardayımm ahhlardayım cok canım sıkkın neyseki az kaldı yine.. ama

herşeye herkese raggmen daha da cok seviyorum .. bu böyle biline günlük benim ailemden ve sevgimden daha degerli hiç bişeyy yok

he buarada içimde kalıyo baakk oda arkadaşım evde deil nerde :) tanımadıgı bilmedigi bi yerde sızmış durumda bilmiorum başına ne haltlar geldi ama umurumda deil..su testisi su yolunda demişler ... nefret ettiimmmmmmmm

günlük zor günler geçiriyorum herşey tersine döndü bu aralar ama biliyorum ki herşey yoluna giricek..
iyi düşün iyi olsun mantığındayım kesinlikle kafayı bozmuş durumdayım buaralar kişisel gelişimle....
yarın benim için bazı işlerin yeni başlangıcı olucak umarım herşey hayal ettiğim gibi olur günlük
bunu öyle çok istiyorum ki...
bu arada yarın kendime yeni yeni cicilerde almayı düşünüyorum umarım hava güzel olur
şimdi uyuyorum günlüğümm iyi geceler

Son düzenleme:
günlük isteyenın bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler.ama o isteyen almasını bilir :)

aşkıma karsı bir soğukluk var içimde sanki hayatımda olmasa daha mutlu olucam.konusmak gelmıyor içimden msj atmak gelmıyor dün arkadasıyla dukkandaydı gec saate kadar neden gitmıyorsun dıye kızardım onceden umrumda bile olmadı.sabah konustuk ne zaman kapatacak diye baktım teli.bilmiyorum neden böyle oldum neyse gecer sanırım.

bugunde iş cok dün gece oyle guzel uyumusumkı gunluk sabah gozlerımı actım oh dedım uzun zamandır boyle uyumamıstım.öğleden sonra buluscaz askımla boynu agrıyormus boynun agrıyorsa bulusmayalım dedım yok yok o kadarda degıl dıyor keske bir bahane cıksa.

kısmetım kapandı be gunluk gencım güzelim herkezın dılındeyım ama adam gıbı adam yok.24 yasındayım kendımı evde kalmıs gıbı hıssedıyorum.az once bir konu okudum fılm izlerken uyuyorlarmıs nasıl hosuma gıttı özendım be gunluk elımden tutsa benımsın dese kımselere vermem senı benımsın sadece dese.umarım o gunlerde gelecek sadece bıraz sabır.

Bir üniversitede, binadan 'barışa bir şans verin' yazılı pankart açan öğrencileri yuhalayıp,

1 saat sonra, 'o.ç.' filan gibi anneleri/kadınları hedef alan küfürler savurup, küçük Polatçıklar gibi giyinip slogan atan yüzlerce genç gördüm.
Etnik milliyetçilik yapan bu insanların fikren aslında düşman gördüklerinden bir farkı yoktu.
Hala bu savaşın bizim iç sorunumuz olmaktan da öte, 'birilerinin büyük planlarının sadece ufak bir uzantısı' olduğunu göremeyen bu üniversiteli gençler, ileride belki öğretmen, belki avukat, belki müdendis, belki doktor olacaklar.
Bu kadar uzun yıllardır süren bu laneti nasıl olur da hala anlayamıyorlar, anlamlandıramıyorlar acaba çok merak ediyorum.

Bir de Nişantaşı'na Teşvikiye'ye bu garez nedir acaba Günlük ? Bu semtlere bazı çevrelerce taşra diye addedilen semtlerden gelip te o gözle bakarak neyi anlıyorlar, merak içindeyim.

Herşeyden önce şunu sormak lazım: Neden bir komutanın oğlu yok o şehit gençlerin içinde ?
Zenginleri sorgulamadan önce bir buna bakmalı bence.

Ona kızgın ve de kırgınım...
Fakat onun bunu anladığını sanmıyorum.
Bu tavrı hiç haketmemiştim üstelik ....

sevmek güzelse sevmeyi yaradan ne güzeldir kimbilir..
içim seninle dolu rabbim.huzurla!!!
benim hala umudum var.....

Günlük bugün bombayım bomba
Sabah erken uyandım demek isterdim sana
Ne yazıkki uzun zamandır olmuyor böyle şeyler
Saat 10dan aşağı kalkamıyorum yataktan
Neyse gözümü açtım dünyaya
ilaç içmek için zar zorda olsa iki lokma kahvaltı ettim
Sonra gene yattım
Anaaammmmm aşerir gibi canım bir hamburger istedi
Hiiç evden çıkasımda yok
İnternetten sipariş ettim
En büyük en dolgun menüyü istedim
Gözüm doysun diye
Bekliyorum gelsin biran önce mideye indiriyimm

dershaneden önce çalışmak için ne kadar isteksizsem şuan aksine çok istekliyim. saatlerce oturup kalkmıyorum bazen testlerin başından. ama hala matematikle problemim var onuda bir şekilde çözmeye çalışmalıyım, artık mecburum çünkü.
dershaneye gitmeye alıştım evde sıkılıyorum. salı günü de sınavım var. bu sınavı en güzel şekilde yapmam gerek. inşallah da yapıcam. öyle işte günlük bu ara kendimi derslere verdim. bu durumdan da gayet mutluyum. geleceğime uzanan yolları en güzel şekilde yürümek, gerekirse yorulmak istiyorum. ders çalışmaktan bıkana, usanana kadar çalışmalıyım ki sonunda ben elimden geleni yaptım diyebiliyim. yoksa hayıflanmaya başlarım yine.
sevgilimle de herşey yolunda şükür belki de hayatım uzun süredir bu kadar iyi olmamıştı daha iyisi olucak biliyorum. hakediyorum çünkü.
görüşürüz günlüğüüüm

Son düzenleme:
En son ne zaman yazdım sana günlük hatırlamıyorum. Her gün birbirinin aynısıymış gibi geliyo ondan yazmıyorum. Annem dün geldi konuştu benimle. Yanlış anlıyomuşuz,mahkemenin sonunu bekleyin dedi. İyi dedim yaşayıp görücez. :26: Biraz biraz konuşuyoruz şimdi. Onun dışında her şey aynı. Evdeyim şu an. Okulla ilgili yapmam gerekenleri tamamlıyorum. Banyo yapıcam birazdan. Aslında dışarı çıkasım var ama tipim kayık. Bugün evdeyim sanırım o yüzden. Bu ara atama söylentileri dolaşıyo biliyo musun? İnşallah olur da şeyi kafamda oturtamıyorum ya. Şimdi Allah nasip eder de atanırsam düğün işi ne olacak? :26: Evlendik diyelim yine ayrı mı kalcaz ya? Bu belirsizlik beni deli ediyo var ya. Adamakıllı plan yapamıyorum. Ama atama olsun ya bi daha hazırlanmıyım şu sınava noluurrrr... :18: :44:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…