kendimden çok başkasını düşünmekten ve kendimden çok düşündüklerimin beni arkamdan vurmasından açıkçası sıkıldım.
öyle kalleş bir insansın ki ben senin yanında ağlarken uzanıp bir kere gözyaşımı silmedin.. çokça şaşırdım sonra yapısı bu heralde dedim.. sadece kendi ağladığında omuz olmamı istiyor kendisi omuz olamıyor dedim.. aylarca dinledin beni, yaşadıklarımın belki %1'ini anlatabildim sana.. arkadaşın diye doldurmak istemedim seni.. peki sen ne yaptın?
peki milleti bana karşı doldurmak niye? ben bırakıp gitmişim dangozun tekini bundan sanane? bundan sanane?!
ne anlattın insanlara çok merak ediyorum, aldattığımı mı? yalan söylediğimi mi? yüzüstü bıraktığımı mı? ne kadar uydurabildiğin yaratıcılığını cidden merak ediyorum.
o yanında olduğun canım kanım dediğin insanlar vaktiyle bana neler anlattılar haberin var mı?
seni aptal, sorunlu, mızmız, fazlalık görüyorlar. bi boktan anlamaz ancak ağlak biri olarak görüyorlar. evine gelip ne ilacı kullanıyorsun acaba diye evini didikliyorlar.
ben bunların hepsini biliyorum, sor cesaretin varsa onlara?
ben sana tek bir gun aptal sorunlu gözüyle bakmadım.
bunun için mi beni arkamdan vurdun şimdi onların yanındasın?
bunun için mi insanları dolduruyorsun?
bunun için mi o dangoza yeni kız ayarlıyorsun kendi evinde kendi bilgisayarında ve bana gelip bilmiyor numaraları çekiyorsun.
bu alemde gördüğüm en iyi or..sun..
sana ahım büyük, bana yaşattıklarını dilerim yaşamadan ölme. ne yaşadığımı elbet iyi biliyorsun çünkü sen yaptın. çünkü bu adama akıl veren biri var diye ortada avaz avaz bağırdığımda o sendin.. ben sadece göremedim... ben kendi içimde kendimi yerken gittin hepsini anlattın mı bunların?..
o çok güvendiğin insanlar seni yüzüstü bıraktıklarında, arkanı döndüğünde sevgilinden ayrıldığında bi yakının öldüğünde yalnız kaldığında sakın beni arama.
cehennemi yaşasan da bu dünyada asla yanında olmicam bundan sonra.
ve şunu da bil, ahirette iki elim de yakanda olacak.
zerre hakkım varsa hepsi haram olsun.
geber.