Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş...özlüyorum...istiyorum ben onu...çok üzdüm,sıktım sorularımla,bıktırdım nazlarımla,uzaklaştırdım suratımla...ama pişmanım...bilemedim bu kadar kolay vazgeçeceğini...ilk tecrübemdi...ne yapmam gerektiğini bilemedim...üzüntüden kahroluyorum şimdi...hiçbir tepki yok ondan...Rabbim yardım et,döndür bana onu...geri ver Rabbim...

Ahhh günlük ahh çok hastayım ya.. Ailecek gribiz bu nedir böyle ya? Sabah okula zor gittim,öğlene kadar ancak dayandım. Sonra izin aldım geldim. Baya bi yattım. Hala kötüyüm. Karnım da ağrıyo şansıma. Üst üste geldi. Yarın nasıl gidicem hiç bilmiyorum. İlgiye,duaya ihtiyacım var. Bak yine gözlerime vuruyo grip,yaşarıp duruyo offf... Neyse günlük toparlanınca gelirim.​

Ben geldim günlük.
İyiyim demek çok isterdim ama yine kalbim...
Kafamı başka hiçbir şeye veremiyorum.
Bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.Umarım o zamana kadar geçer.
Daha 15 gün önce kötü bir şey yoktu günlük şimdi 4 gündür bu ağrılar niye:44:
Ders çalışamıyorum,yemek yiyemiyorum,gülemiyorum.
Ruh halim çok kötü.
Bu arada sg_ceyda'nın kardeşi olucakmış.Bugün beni sevindiren tek şey bu oldu.
Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah.
Ne kadar harika bir şey bu! Hep istedim ben de ama olmadı.
Ayy günlük minicik olucak düşünsene offf keşke benim de bir erkek kardeşim olaydı
Annem artık kendi bebeğini seversin diyor.
O günleri görür müyüm ki günlük?:26:

Ayrılmaya karar verdim günlük.3,5 senelik dokunmaya kıyamadığım ilişkimi bitirmeye karar verdim.
Bu benim için en iyisi olucak sanırım.benim için diyorum çünkü onun için hiçbirşey farketmiyor.varlığımda yokluğumda hiçbiride bir anlam ifade etmiyor.
bütün gün ağladım günlük.kesintisiz bütün gün ağladım.herşeyi düşündüm herşeyi iyi günlerimizi kötü günlerimizi ama yok o benim mutlu olmamı istemiyor.artık bunu anladım.
1.5 saat sonra uçağa binicek gelicek buraya.ne yapıcam hiç bilmiyorum.görüşüptemi ayrılıcam yoksa onun yaptıklarına yakışır şekilde görüşmeden mi bitiricem hiç bilmiyorum.beynim durdu mantıklı düşünemiyorum artık.arkadaşlarım yok yanımda.hepside ayrı şehirlerde.okadar yalnızım ki.derdimi acımı anlatacak kimsem yok.o kadar yorgunum ki dayancak gücüm kalmadı günlük.Allahım bana güç versin bu ayrılığı atlatabileyim unutabileyim onu.ona karşı dayanıklı güçlü durayım.o da anlasın piyonu olmadığımı.çok kötüyüm sürekli gözlerim doluyo ağlıyorum.
facebookta fotoğraflarımızıda silmiş günlük biliyomusun.evli olan ilşki durumumuzu da kaldırmış.hoş ayarlarını değiştirip sadece kendisi görür şekilde yapmıştı ama.demek orda görmeye bile katlanamıyor.çok canım acıyor günlük çok.onun gözlerinin içine bakıp ben bu ilişkiyi artık kaldıramıyorum bitirmek istiyorum deme cesaretini okadar çok istiyorum ki.ve birdaha dönmemeyi.yarın kursum var.akşam 6 da .9buçuğa kadar sürecek.acaba gelir mi? gelirse iyi olucak aslında kısa sürede bu yükten kurtulmuş olucam.hayırlısı değilmiş bizim ilişkimiz.bunu anladım.herşeyi göze alıyorum.saatlerce günlerce aylarca senelerce ağlayıp kahrolmayı bitiricem.biticek günlük..

günlükcan
hüzünlendim bak yine sebebi yok değil sebebi çok da bilen yok bilmesinler taş olsa çatlardı ama dayanıyorum beniçimde bazen fırtınalar kopcak gibi oluyo engelliyorum biliyorum bu günlerde geçicek feraha ericem bende :85:deniz seki dinliyorum hayallerim hayal oldu çok güzel söylemiş kadın bee ölüyorum ölüyorum çaresizim biliyorum ben bu şarkıyı sabaha kadar dinlerim he annem eve döndü bilmiyorum ki nereye kadar gider böyle 2012 güzel olsun Allah'ım şehitlerimiz olmasın annelerin canı yanmasın birde benim derdime çare Yarab..belki işe girerim bilmiyorum ki off bunalıma sardım iyimi gider ayak nolduysa beş dakikada neyse hadi pai

kendimden çok başkasını düşünmekten ve kendimden çok düşündüklerimin beni arkamdan vurmasından açıkçası sıkıldım.
öyle kalleş bir insansın ki ben senin yanında ağlarken uzanıp bir kere gözyaşımı silmedin.. çokça şaşırdım sonra yapısı bu heralde dedim.. sadece kendi ağladığında omuz olmamı istiyor kendisi omuz olamıyor dedim.. aylarca dinledin beni, yaşadıklarımın belki %1'ini anlatabildim sana.. arkadaşın diye doldurmak istemedim seni.. peki sen ne yaptın?
peki milleti bana karşı doldurmak niye? ben bırakıp gitmişim dangozun tekini bundan sanane? bundan sanane?!
ne anlattın insanlara çok merak ediyorum, aldattığımı mı? yalan söylediğimi mi? yüzüstü bıraktığımı mı? ne kadar uydurabildiğin yaratıcılığını cidden merak ediyorum.
o yanında olduğun canım kanım dediğin insanlar vaktiyle bana neler anlattılar haberin var mı?
seni aptal, sorunlu, mızmız, fazlalık görüyorlar. bi boktan anlamaz ancak ağlak biri olarak görüyorlar. evine gelip ne ilacı kullanıyorsun acaba diye evini didikliyorlar.
ben bunların hepsini biliyorum, sor cesaretin varsa onlara?
ben sana tek bir gun aptal sorunlu gözüyle bakmadım.
bunun için mi beni arkamdan vurdun şimdi onların yanındasın?
bunun için mi insanları dolduruyorsun?
bunun için mi o dangoza yeni kız ayarlıyorsun kendi evinde kendi bilgisayarında ve bana gelip bilmiyor numaraları çekiyorsun.
bu alemde gördüğüm en iyi or..sun..
sana ahım büyük, bana yaşattıklarını dilerim yaşamadan ölme. ne yaşadığımı elbet iyi biliyorsun çünkü sen yaptın. çünkü bu adama akıl veren biri var diye ortada avaz avaz bağırdığımda o sendin.. ben sadece göremedim... ben kendi içimde kendimi yerken gittin hepsini anlattın mı bunların?..
o çok güvendiğin insanlar seni yüzüstü bıraktıklarında, arkanı döndüğünde sevgilinden ayrıldığında bi yakının öldüğünde yalnız kaldığında sakın beni arama.
cehennemi yaşasan da bu dünyada asla yanında olmicam bundan sonra.
ve şunu da bil, ahirette iki elim de yakanda olacak.
zerre hakkım varsa hepsi haram olsun.
geber.

Selam Günnükcan
Bugün sabah aşkom işe çok erken gitti göremedim giderken de ben soğuk eve uyanmim diye kalüferi yakmış bir de kahvaltılı tabağı hazırlamış strece sarmış dolaba koymuş yavrum sütümü bile bardağa koymuş strece sarmış gitmiş, ben onu yiriiim yirim.
Vallahi başkası olsa 'bana niye kahvaltı hazırlamadın' diye trip yapar. Benimki sabahın köründe kalkıp, öğlen kalkan ben için hazırlık yapıyor oyy bak şimdi çok özledim gelsin bir an önce işten sevdalum
Sonracıma evi temizledim güzell, duşumu aldım, okula gittimmm.
Bugün okulda sunum yaptım tam 1.5 saat, yoruldum vallahi ama güzelidi
Sonra da dersi uzattık 1 saat daha, iyice yoruldum yahu...
Çıkınca da hava kararmıştı vallahi kampüs dağda zaten ve çok korkunç oluyor be
Neyse 1 ay sonra araba bana kalıcak komple, sorun yaşamam artık
Şimdi yemeğimi yedim, gene ders çalışayım en iyisi

Günlükcüm az önce okudum ve cok beeğendim seninle paylaşmak istedim cünkü cooookk doğru söylemiş...:

İtalya'ya gitmiş olabilirsin
Yılın en şık ve en pahalı gömleğini satın almış olabilirsin
Her akşam o gömleğin düğmelerini sen çözüyorsan yalnızsın demektir.

Son model bir cep telefonun olabilir
Göz alıcı işçiliği ve hafızasında yılın en iyi şarkıları da olabilir.
Seni sadece yanlış numaralar arıyorsa bir yerde yanlış yapıyorsun demektir.

Saraylara benzeyen bir evde yaşayabilirsin
Odalarında kimselerin yaşayamadığı zevkler yaşayabilirsin.
Yatak odanda yalnız başına uyuyorsan ölü gibi yatıyorsun demektir.

Herkesin imrendiği kariyerli bir işin vardır.
Her ayın 15'inde hesabına ödenen yüklü miktarda maaşında vardır.
Çiçekçinin, sinemanın veya restoranın yolunu bilmiyorsan fakirsin demektir.

Gündelik ilişkilerle ömrünü sürebilirsin.
Geceleri sahte sevgi sözcükleriyle tenini yabancı tenlere sürebilirsin.
İçinde sev geçmeyen bir sevişme yaşıyorsan eğer kalbin taş düşürüyor demektir
.

-Atakan Gülgar -

içim umutla dolu günlüğüm
ilk başta gelecek kardeşe karşı ne kadar tepkili olsadma alışmaya başladım şimdiden.
minicik bir can var annemin karnında sağlıkla büyüsün inşallah
o kadar kuvvetli hissediyorum ki kız olduğunu.
daha çok erken ama bana öyle geliyor.
mutluluğumu paylaşan herkese de teşekkür ederim
bazı anlar dışında gayet iyiyim bende kavga edince bile gözleri kızarana kadar ağlayan ben değilim sanki
daha doğru dürüst ağlamadım bile.
ama iyiki değiştirmişim numaramı iyiki. kafam rahat, arayamayacağını biliyorum nasılsa.
ama bana peşimi bırakmayacak gibi geliyo :26: dershanemi biliyo nasılsa oraya gelebilir.
ne tepki veririm, konuşur muyum bilmiyorum :26:
bebek haberini duyduğumda da ilk ona haber vermek istedim. hani insan sevindiği, üzüldüğü birşey olunca sevdiğiyle paylaşmak ister ya ondan sanırım. ama tuttum kendimi. neyseki onu aramamak, mesaj atmamak konusunda zorlanmıyorum
birde herşey onu hatırlatmasa... radyoda onunla dinlediğim bir şarkı çıkıca bile o an geliyor aklıma.
ama geçicek biliyorum. er yada geç geçmişte kalıcak herşey.

happpşııı :120:
ayy hasta oluyorum sanırımm nolurdu sevgilimle aynı evde olsak şimdi bana bi çorba yapsaydı neyse kendi başıma hapşırırım ben buralarda , hapşııı :83: yarında sabahın köründe ders var amannnn amannnn :117: msj paketim , internet paketim hepsi bugün bitti internetten yükliyim dedim ki ne görüyim annem şifresini degiştirmiş hatırlamıyo yarın sabah yüklicem aşkım bugun msj yok knuşuruz dedim :102: aşkısının bitanesi yüklemiş bana :89: yiriimm yeaa :123: bu whatsappıda yükledikte anam bu kapanmiyimii internet paketim bitince nolcek bi turkcelle görüşmeye geçiyim ben :82: bu arada kendime günlükten başka devamlı yazcak topik buldum sanırım
auf wiedersehen

Sevgili Günlük

Bugün bildiğin gibi okula gittim
268 e bindiğimde bir baktım otobüse harunda bindi onu önceden gördüğümde için içime sığmazdı ne yaptığımı bilemezdim saçma sapan hareketler yapardım ama bu sefer öyle birşey olmadı içimde heyecan hissetmedim sadece sinirlendiğimi hissettim yüzüne bile bakmadım çünkü aklıma bana yaptığı haksızlıklar geldi o bütün yol boyunca bana baktı farkettim ama ben bakmadım oda bunu kaldıramadı ve yarı yolda geri inmek zorunda kaldı herneyse zaten artık ondan nefret ediyorum

okul eğlenceli geçti canımız çiğköfte çekti gittik battalbeyi aradık çiğköfte istedik eğlenceliydi yani

tek sorunum ders çalışamamak vakit bulamıyorum :2:

eylem hoca geceleri yatmayın diyor ama yatmazsam staja nasıl gidicem

bugünlük bu kadar günlük

tekrar görüşmek üzere

Zor bir gündü. Şu hafta geçse rahatlayacağım günlükcan.
Kararlarım şekillenmeye başladı :103:

slm günlük gene epey ara vermişim anlatcaklar birikti
ama simdi en güzeli ben izmirdeyimmmokulu ektim bu hafta napayım ordada yarısına gitmiyorum kitaplarımıda aldım geldim az çalıştım bugün devamı gelmicek gibi ya hep öyle olur boşa taşıdım okadar.. ordaki yeni komşularımııı çok özledim günlük ya akşamlarımız çok eğlenceli geçiyordu burda az biraz sıkılmaya başladım nese aşkımda çarşamba geliyor deli hemen sende çık gel diyor3 gündürde dışarı attım annemle kendimi alışveriş tabikide:) zaten boş bir valiz getirdim yanımda her seferinde bir getiriyorum 2 götürüyorum annem kızdı artık evde valiz kalmayınca
buarada sana doğumgününde anlatmadım herşey çok güzeldi aşkım 2 gün önceden geldi süpriz yapmışş kıyamam dicem ama çok hazırlıksız yakalandım her yer heryerde falan:)neyse doğumgünün olduğu gece pek bir güzeldim mütevazi olmayım kızlarla kuaföre gittik makyaj falanda yaptırdık elbiseme laf etti tabiki çekiştirip durdu napayım vala güzelim elbiseyi çöpemi atcam belki eklerim vakit bulabilirsem 15 kişi falandık birde fazla dağıttık 2 gün gelemedim kendimehediye konusunda cidden şansızım çok beğendi ama olmadı sonra bulamadık falan filan hiç o konuya girmicem sinirlerim bozuluyor.böyle işte günlük sonra gelirim yineee

günlük şu an yanardağ kıvamındayım her an patlayabilirim bir insan 1 ay bekletilir mi ya ne biçim kurumlar sanki nasaya hemşire alıyorlar
ama durr perşembe günü yakıp kavurcam onları alcam evraklarımı görcekler günlerini bir de çıngar çıkartıcam çok sıkıldım yok insan kaynağı iletişimsizmiş bana ne kardeşim özellere pok atıyorlar ama sen önce dön kendi işleyişine bak hiç değilse özeller havada kapıyor
ay ben bunca evde duracak kız mıydım ya çok mutsuzum arkadaşlarımdan en yeteneksizler bile acilde falan çalışıyormuş ki hemşirelikten bi haber olanlar bunlar
off günlükkkkkk niye böyle oldu her işe burnunu sokan aileni dinlersen böyle olur desene günlük vur yüzüme salaklığına doyma deeeeeeeeeee !
günlk akşama ararım dedi aramadı herhalde işi var neyse yarın öğreniriz elbet...

tüp kırıldı,elimi kestim bugün şakur şukur kanım aktı :) danadııı danadı dermişim küçükken kan akarsa ..
haha bizim şu lab çok eğlenceli yaa :) hocalar gırgır şamata şarkı söylüyorlar :) Bugün malzeme taşıdık biyokimya labdan aşağı çalışma labımıza...kollarım koptu olsun ama cici labımda çalışıyorum :)

Sınav stresi geldi çattı. Vizeler başlıyor. Hiç iyi değilim ben.
Saatlerdir derslerimle ilgili netten araştırma yapıyorum; gözlerim çok yoruldu.
Bitmek bilmiyor bu iş.
Hadi bunu bitirdim bir de o notlara çalışmak var.
Gözümde büyütüyorum aslında. Böyle devam edersem vay bana vaylar bana.
Yaparım, hepsini geçerim diye düşünmem lazım.
Bunu geçtim sadece ders de değil hayata karşı o pozitifliğim yok oldu.
Her gün bin kez mutluyum, çok mutluyum, her şey için şükürler olsun deyip huzur bulan ben artık yok.
Ağzımdan çıkmıyor öyle cümleler.
Bugün bi alışveriş merkezine gidiyorduk annemle. Otobüse arkadan araba çarptı, tüm yolcular indirildi.
Neyse ki kimseye bi şey olmadı.
Geçen gün elektrikli süpürgemiz bozuldu, ertesi gün bulaşık makinasına bir şeyler oldu.
Bunların öncesinde annem hastaneye yattı, bayılıp duruyordu, ayakta duramıyordu.
Dün babaannem yoğun bakıma alınmış.
Maddiyat konusunda çok kötü bir dönemdeyiz falan filan ...
Aaayyy sinirlerim bozuluyoorr amaaa...
Allah beterinden korusun tabi yine de. (((
Evde Kur'an okutmadan önce her şey daha iyiydi günlükcan.
Bazılartı evinizde Kur'an okutun, iyi olur demişti biz de okuttuk. Ama cidden her şey kötüleşiyor sanki.
Kara bulutlar var. Artık kurtulmak istiyorum bu ani, saçma sapan sıkıntılardan.

İyi ki o var.
Aahhh keşke yanımda olsaydı şimdi. Çok özledim çok.

Günnüş;
Takacak bişey bulamadım kendime taktım iyi mi?
Sürekli saçımla uğraşıyordum bakım falan işte artık saç derdim kalmadı
Bu seferde başka şeylerime takmış bulunmaktayım offffffffffffff sıkıldım vallahi.Sürekli evdeki aynaların karşısında buluyorum kendimi.Bak şimdi ranzamdan inip bakıcam ama walla üşeniyorum.Yok yok kalkcam hade bayyyyy umarım bu durum geçicidir saç takıntım gibi

bugun hiç çalısasım yok gunluk canım annem patateslı poğça yapmıs sabah sabah dunya kadar yedım.kitabımı getırdım bugun okurum artık.çavv ilerleyen saatlerde uğrarım sana.günaydın herkeze bu aradaa

Günaydın günlükcan
Bugün tatil! Uyudum bi güzel ohh sabah uykusu gibisi yok valla
Uyandım,ilacımı içtim.Şimdi yarım saat geçsin de kahvaltı edeyim diye bekliyorum.
Bugün aşkımla buluşucaktık.
Aradı beni ve bütün hayallerimi suya attı
Çok özlemiştim günlük off şimdi 1 hafta daha beklicem
Bazen beni özlemiyor diye düşünüyorum.Şuan benim kadar özlemiş olsa mutlaka görüşürdük.
Ama o benim gibi değil.Ben aklıma estiği an her şeyi yapabilirim.
Ama o mutlaka planlı yaşar.
Bugün bütün gün evdeyim yani günlükcan.Biraz temizlik yapıp ders çalışırım.
Haydi bakem şimdilik ben kaçar.Sonra yine geliciiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…